מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- ירידת בטא בבדיקות לאחר החזרהנעמי30/01/2011
שלום, החזירו לי שלושה עוברים ב- 12.01, בבדיקת בטא ב- 24.01 התוצאה הייתה 89, ב26.01 בדיקה שנייה 136, היום התוצאה הייתה 81
האם להמשיך את התרופות התומכות עוד יומיים או שמדובר באי התפתחות תקין של הריון. האם יכול להיות שלכל עובר יש בטא שונה ? מחכה לתשובה דחופה, תודה!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ירידת בטא בבדיקות לאחר החזרה - תגובה
פרופ' שחר קול31/01/2011כנראה מדובר על הריון "כימי", או הפלה טבעית מאוד מוקדמת.
יש להפסיק התרופות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- קיום יחסי מין לפני החזרת מוקפאיםדפנה30/01/2011
אני צריכה לעבור החזרת מוקפאים ביום שלישי הקרוב. קיימתי יחסי מין ביום שישי. הביוץ על פי מעקב הזקיקים התרחש ביום שבת. האם קיימת בעיה להחזיר את העוברים המוקפאים במידה ואני בהריון כתוצאה מקיום יחסי המין ?
בבקשה תשובתכם בהקדם,
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קיום יחסי מין לפני החזרת מוקפאים - תגובה
פרופ` דוד בידר31/01/2011לא,אם ההחזרה של העוברים היא במחזור טבעי אז מקסימום לא תדעי האם ההריון הוא מהיחסים או מהעוברים, ובכל מקרה הרופא יוצא גדול.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מיואשת מהריריתרונית30/01/2011
שלום,
נמצאת בנסיון להחזיר מוקפאים כנסיון אחרון לפני תרומת ביצית.
9 חודשים אחרי גרידה שלאחריה הדבקות בכניסה לחלל.
ההדבקות נפתחה, מחזורים תקינים,היסטרוסקופיה אבחנתית תקינה.
מאז הגרידה בכל הטיפולים הרירית סביב ה-5(לפני גרידה היתה 7, והטבעית לפני טיפולים 6).
במחזור הזה לפני החזרת מוקפאים על בסיס הורמונים בכמות גדולה מאד(4 פרוגינובה בפה ו-2 אסטרופם וגינלי), הרירית הגיעה אחרי 15 יום ל-4.2.
מה עושים?
האם פיפל יכול לעזור בעיבוי הרירית? ניתוח ערוגות?
די מיואשת כי גם לתרומה אי אפשר להגיע ככה
תודה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מיואשת מהרירית - תגובה
פרופ` דוד בידר31/01/2011ערוגות,פיפל לא עוזר לכלום.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אובדת עצותעדי30/01/2011
שלום
אני לאחר טיפול IVF פרוטוקול קצר, ב14.01 שאיבה ו17.01 החזרה של 2 עוברים 7תאים ו8 תאים. מתאריך 25.01-27.01 כבר היו דימומים ממש ממש חלשים בקושי בלטו על הלבנים, ב28.01 כבר החל דימום רגיל של וסת וכמובן בדיקת היריון שלילית ב30.01. שאלתי היא איך זה יכול להיות שכבר אחר אחרי 8 ימים יש דימום שהעוברים לא השתרשו וכבר מתחיל הוסת? הכל לא קרה מהר מדי?
באיזה טיפול אתה ממליץ? אני כבר אחרי 2 טיפולים של פרטוקול ארוך ו2 קצרים (כולל הטיפול הנוכחי). בטיפול הקודם הקצר הייתה הפלה טבעית ממש בהתחלה שבוע רביעי וקצת וגם בטיפול הזה היה לי דימום דמוי וסת 12 ימים לאחר ההחזרה.
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אובדת עצות - תגובה
פרופ` דוד בידר31/01/2011הוסת תגיע 11 עד 15 יום מהאוביטרל וזה מה שקרה אצלך.
בשביל לתת תשובה לגבי מה לעשות יש לעבור על כל התיק הרפואי שלך ולראות מה קורה.מדוע קיבלת טיפולים כאלה ,מה גילך ,איך היו התגובות במעבדה ,רמות הורמונים וכו.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אנדומטריןFF30/01/2011
שלום
אני במשך שבוע לקחתי 3 פעמיים ביום אסטופראם וממחר אני צריכה להתחיל גם 3 פעמיים ביום אנדומטרין ובערזת השם ביום חמישי אני צריכה לעשות החזרה של מוקפאים...
השאלה שלי היא כזו..
האנדומטרין לפעמיים גורם לי לצריבה אחרי שאני מכניסה את הטבילה
יכול להיות שהאנדומטרין לא טוב לי?
יכול להיות שבגלל הצבירה האנדומטרין לא ישפע עלי?
יש אפשרות שבגלל שאנדומטרין צורב לי ההחזרה הראשונה והשניה לא הצליחה?
תודה רבה והמשל יום טוב.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה נוספת
FF30/01/2011ויש לי עוד שאלה אפשר לקיים יחסי מין עד ההחזרה או שעדיף שלא?
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאנדומטרין - תגובה
פרופ` דוד בידר31/01/2011הצריבה לא תפריע לכלום.
יחסים אפשר מתי שבא לך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אחרי החזרה 3 עובריםי30/01/2011
1 שק הריון אחד יש אפשרות
לשני עוברים בשק הריון אחד בivf
2 לפי מה מודדים את גיל ההריון
וסת אחרון
תאריך החזרת העוברים
תודה
למלאכים בלבן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אחרי החזרה 3 עוברים - תגובה
ד''ר דוד ישי30/01/2011שלום
1. יש אפשרות - תאומים זהים
2. מתחילים לספור מ 16 יום לפני ההחזרה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמי מה שאני יודע
י31/01/2011בivf
מכניסים זרע אחד לביצית אחת אז איך יכולים להיות תאומים זהים באותו שק אחד* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמקפיץ
י31/01/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבטא גבוהה
י31/01/2011סימן להיון מרובה עוברים
או שאין קשר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמקפיץ
י31/01/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשק 1 = תינוק 1 ?
י31/01/2011שק 1 = תינוק 1
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פרוגסטרון גבוה??שרית30/01/2011
שלום האם מישהו יוכל לומר לי בבקשה האם הפרופיל ההורמונלי שלי תקין??, אני רואה שהפרוגסטרון גבוה.. האם עוד חודש הוא אבוד בנסיון להיקלט להריון?? תודה..
DHEA SO4 4.50 UMOL/L ( 0.50- 10.60) (...*.....)
ESTRADIOL(E2) 211.00 PMOL/L
(FOLLICULAR PHASE : 70 - 900 PMOL/L)
(MID-CYCLE : 140 -1900 PMOL/L)
(LUTEAL PHASE : 70 -1000 PMOL/L)
(POST MENOPAUSAL : <150 PMOL/L)
follicullar phase 70-90 pmol/l mid-cyc
le 140-1900 pmol/l luteal phase 70-100
0 post menopausal <150 pmol/l
FSH 9.66 MIU/ML
(FOLLICULAR PHASE : 3.0 - 20)
(MID-CYCLE : 4.5 - 26)
(LUTEAL PHASE : 1.1 - 14)
(POST MENOPAUSAL : 6.0 - 150)
HCG QUANT.(S) 0.20 IU/L
(HCG < 3 IU/L = NEGATIVE)
(HCG > 25 IU/L = POSITIVE)
LH 4.69 MIU/ML
(FOLLICULAR PHASE : 2.0 - 11 MIU/ML)
(MID-CYCLE : 12 - 105 MIU/ML)
(LUTEAL PHASE : 0.9 - 13 MIU/ML)
(POST MENOPAUSAL : 10 - 65 MIU/ML)
PROGESTERONE 5.70 NMOL/L
(FOLLICULAR PHASE : 0.5 - 4.8 NMOL/L)
(LUTEAL PHASE : 16.0 - 60.0 NMOL/L)
(POST MENOPAUSAL : 0 - 2.5 NMOL/L)
PROLACTIN 244.48 M/UL ( 70.00- 570.00) (..*......)
TESTOSTERONE 2.16 NMOL/L ( 0.30- 3.10) (.....*...)
TSH 2.32 MIU/ML ( 0.34- 5.60) (..*......)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר יש לציין שעשיתי אותם ביום ה 3 לוסת
שרית30/01/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאשמח לתגובה סליחה על הלחץ...
שרית30/01/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפרוגסטרון גבוה?? - תגובה
פרופ` דוד בידר31/01/2011הפרוגסטרון לא כל כך גבוה וסך בכל הבדיקה בסדר לוסת.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לאחר החזרת עובראני30/01/2011
שלום,
ב 13.01.11 בוצע החזרת עובר , ב 25.01.11 בטא חיובית- 146
אני בפרנויות שאני לא מרגישה כלום ( בחילות ...) האם תקין?
קיים גודש בשדיים ..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לאחר החזרת עובר - תגובה
נורמלי לא להרגיש שום דבר מיוחד בשלב הזה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה לגבי תמיכה אוטרוגוסטאןטולי30/01/2011
לאחר החזרה 3*200
בהחזרה בפעם הקודמת הפרוגסטרון היה 20 על אף שהיתה בטא חיובית, היו דימומים וההיריון לא החזיק
האם המינון מספיק? האם כדאי להגביר לעוד כדור אחד ביום?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה לגבי תמיכה אוטרוגוסטאן - תגובה
בכלל לא בטוח שההריון לא התפתח בגלל הפרוגסטרון הנמוך. סביר הרבה יותר שבגלל ההריון הלא תקין , הפרוגסטרון היה נמוך ולכן גם אם היית נוטלת יותר פרוגסטרון , הרמה שלו היתה עולה אבל ההריון עדיין לא היה מתפתח. אבל זו לא שגיאה להעלות את האוטרוגסטאן ל 4 ליום , כמובן לאחר התיעצות עם הרופא שלך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אסטרופם ואנדומטריןממי30/01/2011
משאיבת ביציות (16.1.11)קיבלתי טיפול בבית חולים אסטרופם 1 מ"ג 3 פעמים ביום.וכדורים לנרתיק בשם אנדומטרין גם 3 פעמים ביום.ולאחר מכן בהחזרת עוברים אמרו לי להמשיך טיפול זה עד לבדיקת דם.ובמידה ויהיה הריון להמשיך עוד עשרה שבועות.האם טיפול זה הכרחי?אין לי בעיות ברחם.צילום רחם-הרחם תקין.מעבר לזה במשפחה עבר של סרטן השד(גם אמא וגם אחות חלו).ואני מפחדת מיותר מידי הורמונים.אני גם מטופלת בכדורים פסיכיאטריים(זיפרקסה וליתיום).ברצוני לדעת אם אפסיק אותם מסכנת משהו להריון?מעבר לזה יש לי תופעה מהכדור בנרתיק להפרשות לבנות במשך כל היום.יכול להיות שזה סימן שאיני זקוקה לטיפול זה?אשמח לתשובה בהקדם כדי לדעת מה לעשות.תודה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אסטרופם ואנדומטרין - תגובה
בלי להתיחס למקרה ספציפי כזה או אחר. החשיבות של התמיכה ההורמונלית היא עד שבוע 7 בערך ( 5 שבועות לאחר השאיבה ) מעבר לזה זה רק "ליתר ביטחון" והחשיבות של התמיכה מרגע זה והלאה היא בסימן שאלה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- זקיק מובילאפרת30/01/2011
מחזורים סדירים כל 28 יום.
כל מחזור אצלי נמשך בסביבות 6-7 ימים
היום יום 8 למחזור ועדיין אני מדממת..(עדיין במחזור)
מנסה להכנס להריון ללא הורמונים.
היום,יום 8 למחזור ביצעתי אולטראסונד זקיקים
טרם נצפה זקיק מוביל
שאלתי:
1 האם הגיוני שיום 8 למחזור טרם יהיה זקיק מוביל?
או שזה בגלל שמחזור טרם נגמר?
2 יש סיכויי שעוד יהיה זקיק מוביל?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר זקיק מוביל - תגובה
פרופ` דוד בידר30/01/2011צריך להיות זקיק ואולי הוא עוד קטן. בכל אופן אם הוסת סדיר זקיק חייב להיות.
חעשי בדיקה עוד יומיים -שלושה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלפרופ בידר
ימית30/01/2011שכחתי לציין,היום יום 8 למחזור
פרוגסטרון 2.6
אסטרדיול 200
נצפו זקיקים קטנים.
יש סיכוי לראות את הזקיק המוביל עוד יומיים-שלושה?
האם להערכתך הזקיק המוביל יופיע?כי אם לא,אזיי לא תהיה שאיבה?
כי מחזורים שלי סדירים כל 28 יום.
והיום כבר יום8.בד"כ יום הביוץ זה יום 14
מעניין אם הזקיק המוביל יצליח להופיע בתוך 6 ימים?
כי עוד 6 ימים הביוץ...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלפרופ בידר - תגובה
פרופ` דוד בידר31/01/2011לפי בדיקות הדם עוד לא החלו תהליכי ביוץ.
רמת האסטרדיול נמוכה ומתאימה לרמות של וסת לכן יש לחזור על הבדיקה בעוד 4 ימים ולראות מה קורה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה נוספת-לפרופ בידר
ימית31/01/2011כאמור,כפי שציינתי בהשתלשלות קודמת
מחזורים סדירים כל 28 יום.
כל מחזור נמשך 6-7 ימים.
היום כבר יום 9 למחזור ואני עדיין במחזור.
האם זה הגיוני?
מדוע מחזור לא מפסיק?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה נוספת-לפרופ בידר - תגובה
פרופ` דוד בידר01/02/2011כפי שכתבתי הבדיקות שעשית הן של יום 3 של וסת ולכן עדיין יש דמם אך זה צריך להפסק כאשר האסטרוגן יתחיל לעלות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מה לא בסדר בהריון שלי?נועם30/01/2011
לאחר ביוץ ע"י זריקות עשיתי בידקת דם ב-27.1 והתוצאה היתה:
E2 -1335
progresteron- 59.2
HCG-B- 39
היום, ה-30.1 עשיתי שוב ויצא
E2- 1225
POGESTERON- 48.3
HCG-B- 68
אני יודעת שהבטא אמורה להיות מוכפלת כל יומיים.. אני ממש מבולבלת כי גם שאר הערכים ירדו. לא קיבלתי מחזור. אז מה קורה לי? אם אני בהריון למהמ זה לא עולה?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מה לא בסדר בהריון שלי? - תגובה
פרופ` דוד בידר30/01/2011ההריון הוא נקרא הריון כימי והוא לא תקין ותקבלי דימום שיהיה גם וסת וגם תגובה להריון שנספג.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלא מקבלת מחזור אחרי הריון כימי
מנסה31/01/2011מה עושים אם אני גם לא אקבל את המחזור בעוד שבוע? הרי ההריון לא תקין???
יש לי כבר איחור של 5 ימים* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלא מקבלת מחזור אחרי הריון כימי - תגובה
פרופ` דוד בידר01/02/2011כל עוד הבטא חיובי לא יתחילו תהליכי מחזור תקינים. יש לחכות ולבדוק שהבטא ירדה לשלילי וז יתחילו התהליכים הטבעיים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כיווצים וכאבים ברחםרעות30/01/2011
טיפול ivf ראשון בת 44 . 2 הפלות קודמות בהריון ספונטני בשבוע 6 . בטיפול הוחזרו שלשה עוברים יפים. במשך שבועים כאבים וקיווצים ברחם כמו לפני מחזור למרות שלקחתי 3 פעמים ביום אנדמוטרין.היום בבדיקה התגלה שאין הריון. האם יש סיכוי להריון עם תחושת כאלה ברחם. האם הכאב מצביע על בעיה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כיווצים וכאבים ברחם - תגובה
פרופ` דוד בידר30/01/2011הכאבים לרוב הן עקב השאיבה והסיכוי להריון תלוי בגיל ולא ברחם .לרוב הבנות שבהפריה יש מיחושי בטן בדרגה זו או אחרת.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תוסף DHEAמודאגת30/01/2011
שלום רופאים נכבדים,
אשמח לדעתכם
אני בת 35 אחרי הריון אחד
מנסה להיקלט להריון שני
התברר כי ה-FSH שלי גבוה (18.3)
האם מנסיונכם נטילת כדורי DHEA עוזר?
כדאי לי?
צריך לזה מרשם?
אני מטופלת במרכז לבריאות האישה במככי צ'ק פוסט* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תוסף DHEA - תגובה
פרופ` דוד בידר30/01/2011ה DHEA זה שטויות שרושמים אותו על מנת לתת תקוות למטופלות ביחוד עם תגובה שחלתית נמוכה.
בארה"ב זה תוסף מזון.
לדעתי לא צריך לבנות על זה.
בקיצור לדעתי יש לגמור עם הפארסה הזאת.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה נוספת ברשותך
אני30/01/2011איזה טיפול כן היית ממליץ?
יש לי מחזורים סדירים וביוץ סדיר
והפרוג' גבוה וטוב כל חודש 7 ימים אחרי ביוץ* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתוסף DHEA - תגובה
פרופ` דוד בידר30/01/2011צריך להתחיל טיפולים ולברר אם הביציות עדיין מאפשרות הריון.
FSH גבוה מרמז על ביציות לא תקינות ובערכים מעל 20 אין הריונות.
הייתי עושה הפריה חוץ גופית ורואה מה קורה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהטיפולים
אני30/01/2011הכוונה היא ישר הפריות?
האם הקופה מאשרת טיפולים ללא הזרעות + הורמונים לפחות 3 פעמים?
האם יש אישור מהקופה לאמא לשני ילדים (תאומים זהים מהריון ספונטני)?
או שכדאי לי לפנות ישר לפרטי?
תודה רבה על יעוצך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהטיפולים - תגובה
פרופ` דוד בידר31/01/2011יש לפנות בבקשה מיוחדת ולהסביר את עניין ה FSH הגבוה על מנת שיאפשרו לך את הטיפול היעיל ביותר והוא הוצאת ביציות ולראות אז מה קורה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הזרקת דקפפטיל וגונאלליהי30/01/2011
היי 2 שאלות ברשותכם:
1. אני לפני IVF, מזריקה דקפפטיל כשבועיים, עכשיו מצרפת גונאל. הם ניתן להזריק את שניהם באותה השעה, אחד אחרי השני? והאם צריך בצדדים שונים?
2. הזרקתי כשבועיים בשעה 21:30, עכשיו האחות אמרה לי שעדיף להקדים את שעת ההזרקה בכשעה כדי שבהמשך לא יתנגש לי עם האוביטרל. עברתי ל-20:30 קבוע. האם זה בסדר?
תודה מראש,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הזרקת דקפפטיל וגונאל - תגובה
פרופ` דוד בידר30/01/2011האחות לא צדקה ואת יכולה להזריק באותו צד ובאותן שעות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההזרקת דקפפטיל וגונאל - תגובה
פרופ` דוד בידר30/01/2011האחות לא צדקה ואת יכולה להזריק באותו צד ובאותן שעות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם את נשמרת מפני דלקת נרתיקית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)