מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- שיבוש בטיפול - שאלות להמשך...לימונית30/01/2011
לרופאים שלום,
בטיפול הנוכחי חל שיבוש בזמן הגעת המחזור.
היום זה היום ה-17 לדקא, פרוטוקול ארוך, מיום שישי נראה היה שעומד להופיע מחזור, אך ורק היום בשעות אחה"צ הופיע דימום אמיתי.
ברצוני לדעת האם במהלך הימים רביעי או חמישי בשבוע זה יהיה רלוונטי לבדוק דיכוי, כך שאוכל להתחיל בסוף השבוע את זריקות המנוגון?
כמו כן, ברצוני לדעת ממה יכול לנבוע השיבוש הזה, שקורה אצלי לראשונה.
אציין שביום רביעי שעבר רירית הרחם היתה בעובי 7.3 ס"מ, כאשר בטיפול או שניים האחרונים דווקא היתה פתאום בעיה לעבות את הרירית.
כיצד זה ייתכן?
מה יכולים להיות הגורמים לאיחור הגדול כל כך בביוץ?
מה יכולים להיות הגורמים לשינויים המתנדנדים כל כך ברירית הרחם?
בתודה,
לימונית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שיבוש בטיפול - שאלות להמשך... - תגובה
פרופ` דוד בידר31/01/2011השיבושים נובעים מטיפולים קודמים שאותם לא ציינת ואני לא יודע מה הזרקת.
הרירית לא נבדקת אלא לפני הוסת ועד לביוץ.
אין שום משמעות לרירית במידה ולא נבדקה בזמן הנכון.
כדי לדעת אם הכל בסדר לפני זריקות הגירויי מספיק בוסת לבצע אולטרה-סאונד ולראות שהשחלות תקינות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך...
לימונית31/01/2011הטיפולים הקודמים גם היו פרוטוקול ארוך, עם דקא יומית של 0.1 מ"ג ומנוגון.
תמיד כשבאתי לפני התכנית לבדוק דיכוי, בדקו גם את השחלות וגם אם הרירית דקה, לכן לא הבנתי את מה שכתבת.
כלומר, בכל מקרה באתי לפי הזמן המתוכנן, רק שהוסת לא הגיעה לפי הזמן המתוכנן...
כעת, מה שמעניין אותי זה האם השבוע (וכרגע אני בין היום הראשון לשני למחזור) אני יכולה לבדוק דיכוי, ואולי גם במשך סוף השבוע להתחיל את הגירוי?
בתודה,
לימונית.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה חשובהעדי30/01/2011
שלום
אני לאחר טיפול IVF פרוטוקול קצר, ב14.01 שאיבה ו17.01 החזרה של 2 עוברים 7תאים ו8 תאים. מתאריך 25.01-27.01 כבר היו דימומים ממש ממש חלשים בקושי בלטו על הלבנים, ב28.01 כבר החל דימום רגיל של וסת וכמובן בדיקת היריון שלילית ב30.01. שאלתי היא איך זה יכול להיות שכבר אחר אחרי 8 ימים יש דימום שהעוברים לא השתרשו וכבר מתחיל הוסת? הכל לא קרה מהר מדי?
באיזה טיפול אתה ממליץ? אני כבר אחרי 2 טיפולים של פרטוקול ארוך ו2 קצרים (כולל הטיפול הנוכחי). בטיפול הקודם הקצר הייתה הפלה טבעית ממש בהתחלה שבוע רביעי וקצת וגם בטיפול הזה היה לי דימום דמוי וסת 12 ימים לאחר ההחזרה.
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה חשובה - תגובה
פרופ` דוד בידר31/01/2011עניתי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הזרעות - שאלה לרופאיםאחת30/01/2011
שלום,
אני אחרי הזרעות שלא הצליחו. רופא נשים שלי אומר שאין לו מושג למה ההזרעות לא הצליחו ואמר כי יש צורך לערוך בדיקת רחם לראות אם הכל תקין.
אני רוצה לציין כי אני סובלת מוגיניזמוס והנסיונות היחידים להכנס להריון היו דרך ההזרעות.
האם העובדה ששלוש הזרעות נכשלו מעידה שאולי יש בעיה שמחייבת בדיקה של רחם וחצוצרות? הרופא ציין משהו לגבי חצוצרות סתומות.
אני ממש מבוהלת ולא יודעת מה לעשות.
הבנתי שלסובלות כמוני עושים בדיקה בהרדמה מלאה. אבל אני גם פוחדת מהרדמה מלאה מאחר ויש בה סיכונים.
האם יש אפשרות לבצע הרדמה מקומית בלבד?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אחרי 3 הזרעות שלא הצליחו
אחת30/01/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההזרעות - שאלה לרופאים - תגובה
פרופ` דוד בידר31/01/2011אם יש לך וסת סדיר והזרע תקין והסיבה זה רק וגיניסמוס הייתי מזריק במזרק זרע טרי לנרתיק ולא הייתי עושה שום דבר נוסף.
ההצלחה או אי הצלחה להרות זה עניין של סיכויים, ולזוג צעיר בקיום יחסים הסיכויי להרות כל חודש הוא כ 40%.
יש זוגות שמצליחים להרות בניסיון החמישי או השישי וכו.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תוצאת בטאאחת30/01/2011
האם יכול להיות תוצאת בטא 0 -0 IU/L
ברור שאין הריון, פשוט לא אמור להיות בדם לפחות קצת מההורמון? במיוחד אחרי טיפול באיקאקלומין וזריקת אוביטרול לפני 15 יום?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תוצאת בטא - תגובה
פרופ` דוד בידר31/01/2011יכולה להיות תוצאה כזו .אין קשר לזריקות ולכדורים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פענוח בדיקת דםשרון30/01/2011
סיימתי להזריק כמות של 900 ו 450 gonal f במשך שבוע וחצי בערך כמות יומית של 150.
ביצעתי בדיקת דם ב 27/1 estradiol 4112.0 progesteron 3.2
ביצעתי בדיקה נוספת יומיים לאחר מכן 30/1 התוצאה היתה estradiol 12053.0 progesteron 12.6 הרופא הנחה לי ע"פ אולטאסאונד זקיקים להפסיק מיידית את הזריקות היום 30.1
הענין שלרופא קיימת תקלה במחשב והוא לא ראה את תוצאות הבדיקות אותם הוא שלח אותי לעשות.
ע"פ הנתונים בגרף הנתונים נראים לי די מדאיגים .
האם קיימת איזושהיא סכנה בתוצאות וכיצד עלי לפעול?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פענוח בדיקת דם - תגובה
פרופ' שחר קול31/01/2011הסיכון הוא לגירוי יתר שחלתי, לכן יש ליידע הרופא לגבי התוצאות שהתקבלו, ולפעול לפי הוראותיו.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפענוח בדיקת דם - תגובה
פרופ` דוד בידר31/01/2011עקב רמות גבוהות של הורמונים יש להפסיק כל טיפול בחשש לגירוי יתר שחלתי
אם זה לא לטיפולי הפריה הייתי גם נזהר מהריון ויחסי מין ומתחיל טיפול חדש לאחר שהכל ירגע בוסת לא הקרובה אלא הבאה.
ושוב אם את לא בתהליכי הפריה בפעם הבאה להתחיל ב 75 ובדיקות ראשונות אחרי 6 ימים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ירידת בטא בבדיקות לאחר החזרהנעמי30/01/2011
שלום, החזירו לי שלושה עוברים ב- 12.01, בבדיקת בטא ב- 24.01 התוצאה הייתה 89, ב26.01 בדיקה שנייה 136, היום התוצאה הייתה 81
האם להמשיך את התרופות התומכות עוד יומיים או שמדובר באי התפתחות תקין של הריון. האם יכול להיות שלכל עובר יש בטא שונה ? מחכה לתשובה דחופה, תודה!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ירידת בטא בבדיקות לאחר החזרה - תגובה
פרופ' שחר קול31/01/2011כנראה מדובר על הריון "כימי", או הפלה טבעית מאוד מוקדמת.
יש להפסיק התרופות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- קיום יחסי מין לפני החזרת מוקפאיםדפנה30/01/2011
אני צריכה לעבור החזרת מוקפאים ביום שלישי הקרוב. קיימתי יחסי מין ביום שישי. הביוץ על פי מעקב הזקיקים התרחש ביום שבת. האם קיימת בעיה להחזיר את העוברים המוקפאים במידה ואני בהריון כתוצאה מקיום יחסי המין ?
בבקשה תשובתכם בהקדם,
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קיום יחסי מין לפני החזרת מוקפאים - תגובה
פרופ` דוד בידר31/01/2011לא,אם ההחזרה של העוברים היא במחזור טבעי אז מקסימום לא תדעי האם ההריון הוא מהיחסים או מהעוברים, ובכל מקרה הרופא יוצא גדול.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מיואשת מהריריתרונית30/01/2011
שלום,
נמצאת בנסיון להחזיר מוקפאים כנסיון אחרון לפני תרומת ביצית.
9 חודשים אחרי גרידה שלאחריה הדבקות בכניסה לחלל.
ההדבקות נפתחה, מחזורים תקינים,היסטרוסקופיה אבחנתית תקינה.
מאז הגרידה בכל הטיפולים הרירית סביב ה-5(לפני גרידה היתה 7, והטבעית לפני טיפולים 6).
במחזור הזה לפני החזרת מוקפאים על בסיס הורמונים בכמות גדולה מאד(4 פרוגינובה בפה ו-2 אסטרופם וגינלי), הרירית הגיעה אחרי 15 יום ל-4.2.
מה עושים?
האם פיפל יכול לעזור בעיבוי הרירית? ניתוח ערוגות?
די מיואשת כי גם לתרומה אי אפשר להגיע ככה
תודה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מיואשת מהרירית - תגובה
פרופ` דוד בידר31/01/2011ערוגות,פיפל לא עוזר לכלום.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אובדת עצותעדי30/01/2011
שלום
אני לאחר טיפול IVF פרוטוקול קצר, ב14.01 שאיבה ו17.01 החזרה של 2 עוברים 7תאים ו8 תאים. מתאריך 25.01-27.01 כבר היו דימומים ממש ממש חלשים בקושי בלטו על הלבנים, ב28.01 כבר החל דימום רגיל של וסת וכמובן בדיקת היריון שלילית ב30.01. שאלתי היא איך זה יכול להיות שכבר אחר אחרי 8 ימים יש דימום שהעוברים לא השתרשו וכבר מתחיל הוסת? הכל לא קרה מהר מדי?
באיזה טיפול אתה ממליץ? אני כבר אחרי 2 טיפולים של פרטוקול ארוך ו2 קצרים (כולל הטיפול הנוכחי). בטיפול הקודם הקצר הייתה הפלה טבעית ממש בהתחלה שבוע רביעי וקצת וגם בטיפול הזה היה לי דימום דמוי וסת 12 ימים לאחר ההחזרה.
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אובדת עצות - תגובה
פרופ` דוד בידר31/01/2011הוסת תגיע 11 עד 15 יום מהאוביטרל וזה מה שקרה אצלך.
בשביל לתת תשובה לגבי מה לעשות יש לעבור על כל התיק הרפואי שלך ולראות מה קורה.מדוע קיבלת טיפולים כאלה ,מה גילך ,איך היו התגובות במעבדה ,רמות הורמונים וכו.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אנדומטריןFF30/01/2011
שלום
אני במשך שבוע לקחתי 3 פעמיים ביום אסטופראם וממחר אני צריכה להתחיל גם 3 פעמיים ביום אנדומטרין ובערזת השם ביום חמישי אני צריכה לעשות החזרה של מוקפאים...
השאלה שלי היא כזו..
האנדומטרין לפעמיים גורם לי לצריבה אחרי שאני מכניסה את הטבילה
יכול להיות שהאנדומטרין לא טוב לי?
יכול להיות שבגלל הצבירה האנדומטרין לא ישפע עלי?
יש אפשרות שבגלל שאנדומטרין צורב לי ההחזרה הראשונה והשניה לא הצליחה?
תודה רבה והמשל יום טוב.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה נוספת
FF30/01/2011ויש לי עוד שאלה אפשר לקיים יחסי מין עד ההחזרה או שעדיף שלא?
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאנדומטרין - תגובה
פרופ` דוד בידר31/01/2011הצריבה לא תפריע לכלום.
יחסים אפשר מתי שבא לך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אחרי החזרה 3 עובריםי30/01/2011
1 שק הריון אחד יש אפשרות
לשני עוברים בשק הריון אחד בivf
2 לפי מה מודדים את גיל ההריון
וסת אחרון
תאריך החזרת העוברים
תודה
למלאכים בלבן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אחרי החזרה 3 עוברים - תגובה
ד''ר דוד ישי30/01/2011שלום
1. יש אפשרות - תאומים זהים
2. מתחילים לספור מ 16 יום לפני ההחזרה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמי מה שאני יודע
י31/01/2011בivf
מכניסים זרע אחד לביצית אחת אז איך יכולים להיות תאומים זהים באותו שק אחד* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמקפיץ
י31/01/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבטא גבוהה
י31/01/2011סימן להיון מרובה עוברים
או שאין קשר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמקפיץ
י31/01/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשק 1 = תינוק 1 ?
י31/01/2011שק 1 = תינוק 1
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פרוגסטרון גבוה??שרית30/01/2011
שלום האם מישהו יוכל לומר לי בבקשה האם הפרופיל ההורמונלי שלי תקין??, אני רואה שהפרוגסטרון גבוה.. האם עוד חודש הוא אבוד בנסיון להיקלט להריון?? תודה..
DHEA SO4 4.50 UMOL/L ( 0.50- 10.60) (...*.....)
ESTRADIOL(E2) 211.00 PMOL/L
(FOLLICULAR PHASE : 70 - 900 PMOL/L)
(MID-CYCLE : 140 -1900 PMOL/L)
(LUTEAL PHASE : 70 -1000 PMOL/L)
(POST MENOPAUSAL : <150 PMOL/L)
follicullar phase 70-90 pmol/l mid-cyc
le 140-1900 pmol/l luteal phase 70-100
0 post menopausal <150 pmol/l
FSH 9.66 MIU/ML
(FOLLICULAR PHASE : 3.0 - 20)
(MID-CYCLE : 4.5 - 26)
(LUTEAL PHASE : 1.1 - 14)
(POST MENOPAUSAL : 6.0 - 150)
HCG QUANT.(S) 0.20 IU/L
(HCG < 3 IU/L = NEGATIVE)
(HCG > 25 IU/L = POSITIVE)
LH 4.69 MIU/ML
(FOLLICULAR PHASE : 2.0 - 11 MIU/ML)
(MID-CYCLE : 12 - 105 MIU/ML)
(LUTEAL PHASE : 0.9 - 13 MIU/ML)
(POST MENOPAUSAL : 10 - 65 MIU/ML)
PROGESTERONE 5.70 NMOL/L
(FOLLICULAR PHASE : 0.5 - 4.8 NMOL/L)
(LUTEAL PHASE : 16.0 - 60.0 NMOL/L)
(POST MENOPAUSAL : 0 - 2.5 NMOL/L)
PROLACTIN 244.48 M/UL ( 70.00- 570.00) (..*......)
TESTOSTERONE 2.16 NMOL/L ( 0.30- 3.10) (.....*...)
TSH 2.32 MIU/ML ( 0.34- 5.60) (..*......)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר יש לציין שעשיתי אותם ביום ה 3 לוסת
שרית30/01/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאשמח לתגובה סליחה על הלחץ...
שרית30/01/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפרוגסטרון גבוה?? - תגובה
פרופ` דוד בידר31/01/2011הפרוגסטרון לא כל כך גבוה וסך בכל הבדיקה בסדר לוסת.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לאחר החזרת עובראני30/01/2011
שלום,
ב 13.01.11 בוצע החזרת עובר , ב 25.01.11 בטא חיובית- 146
אני בפרנויות שאני לא מרגישה כלום ( בחילות ...) האם תקין?
קיים גודש בשדיים ..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לאחר החזרת עובר - תגובה
נורמלי לא להרגיש שום דבר מיוחד בשלב הזה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה לגבי תמיכה אוטרוגוסטאןטולי30/01/2011
לאחר החזרה 3*200
בהחזרה בפעם הקודמת הפרוגסטרון היה 20 על אף שהיתה בטא חיובית, היו דימומים וההיריון לא החזיק
האם המינון מספיק? האם כדאי להגביר לעוד כדור אחד ביום?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה לגבי תמיכה אוטרוגוסטאן - תגובה
בכלל לא בטוח שההריון לא התפתח בגלל הפרוגסטרון הנמוך. סביר הרבה יותר שבגלל ההריון הלא תקין , הפרוגסטרון היה נמוך ולכן גם אם היית נוטלת יותר פרוגסטרון , הרמה שלו היתה עולה אבל ההריון עדיין לא היה מתפתח. אבל זו לא שגיאה להעלות את האוטרוגסטאן ל 4 ליום , כמובן לאחר התיעצות עם הרופא שלך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אסטרופם ואנדומטריןממי30/01/2011
משאיבת ביציות (16.1.11)קיבלתי טיפול בבית חולים אסטרופם 1 מ"ג 3 פעמים ביום.וכדורים לנרתיק בשם אנדומטרין גם 3 פעמים ביום.ולאחר מכן בהחזרת עוברים אמרו לי להמשיך טיפול זה עד לבדיקת דם.ובמידה ויהיה הריון להמשיך עוד עשרה שבועות.האם טיפול זה הכרחי?אין לי בעיות ברחם.צילום רחם-הרחם תקין.מעבר לזה במשפחה עבר של סרטן השד(גם אמא וגם אחות חלו).ואני מפחדת מיותר מידי הורמונים.אני גם מטופלת בכדורים פסיכיאטריים(זיפרקסה וליתיום).ברצוני לדעת אם אפסיק אותם מסכנת משהו להריון?מעבר לזה יש לי תופעה מהכדור בנרתיק להפרשות לבנות במשך כל היום.יכול להיות שזה סימן שאיני זקוקה לטיפול זה?אשמח לתשובה בהקדם כדי לדעת מה לעשות.תודה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אסטרופם ואנדומטרין - תגובה
בלי להתיחס למקרה ספציפי כזה או אחר. החשיבות של התמיכה ההורמונלית היא עד שבוע 7 בערך ( 5 שבועות לאחר השאיבה ) מעבר לזה זה רק "ליתר ביטחון" והחשיבות של התמיכה מרגע זה והלאה היא בסימן שאלה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
עד כמה חשוב לכם המראה החיצוני שלכם?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)