מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- בטא לא עולה יפהבתאל06/04/2022
לפני שבועיים- בטא 270
לאחר 7 ימים- בטא 690
היום לאחר שבוע בדיוק- 788..
אולטרסאונד בוצע היום- נצפה שק הריוני ברחם מתאים לשבוע 4.
ביוץ התרחש ב5.3( לפי כאבים ומקלות ביוץ חיוביים).(לפני4שבועות)
האם יכול להיות הריון תקין עדיין למרות שהבטא לא עולה יפה כלל?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
למרבה הצער לא נראה תקין,בשלב זה ניתן היה לצפות אפילו לדופק עוברי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי06/04/2022* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מעקב זקיקים לאחר לטרוזולדנה06/04/2022
היי,
מאובחנת שחלות פוליציסטיות ללא מחזור סדיר. התחלתי ביום 4 למחזור נטילת לטרוזול (2 כדורים למשך 5 ימים), בבדיקת זקיקים שבוצעה ביום ה-11 למחזור נמצאו זקיקים קטנים מרובים. הרופא ביקש שאבצע מעקב זקיקים נוסף בעוד מס' ימים.
מה הזמן הסביר לאחר הפסקת לטרוזול לגדילת זקיקים ומה צפוי להיות המשך הטיפול במצב שהזקיקים לא יגדלו?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
טווח הזמן לאחר הפסקת הלטריזול לזיהוי התפתחות זריקים המבשילים לביוץ הנו 4-10 ימים,בהעדר תגובה האופא יגרום לך להופעת מחזור וישקול טיפול עם גונדוטרופינים(זריקות)
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי06/04/2022* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פרוגילוטון אחרי היסטרו' ניתוחית - וסת לא מגיעהסמדר05/04/2022
שלום, אשמח לעזרתכם.
בת 46, בטיפולים.
ב-24.2 עברתי היסטרוסקופיה ניתוחית בגלל הידבקויות ברחם.
באותו ערב התחלתי לקחת פרוגילוטון.
עד עכשיו - 19 יום מאז סיום הפרוגילוטון - לא הגיעה וסת.
(היו הכתמות חומות לאחר כעשרה ימים, אבל זהו).
לפני יומיים עשיתי בדיקת דם, וההורמונים שלי היו:
אסטרדיול - 155, פרוגסטרון - 17, LH - 19.
עשיתי גם בדיקת הריון ביתית שיצאה שלילית.
האם הגיוני שלא הגיע הדימום עדיין? האם יכול להעיד על בעיה?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הפרוגסטרון גבוה ויתכן ואת אחרי ביוץ
פרופ` דוד בידר06/04/2022הפרוגסטרון גבוה והיו תהליכים כלשהם במשך זמן זה ויתכן ואת אחרי ביוץ , לכן יש לחזור על בדיקת הדם לאסטרוגן ופרוגסטרון.
הדימום שציינת , יתכן והוא היה הדימום בגמר הפרוגילוטון.
לאחר בדיקת בדם הנוספת אוכל להגיד מה עושים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה על המענה לשאלה
סמדר06/04/2022תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ווסת לא סדירה וטיפולי פוריותאתי05/04/2022
היי.
מקווה שזה מתאים לפורום זה, אני נמצאת בטיפולי פוריות וניסיונות ..בת 42.5
לפני כחודשיים בערך הווסת שלי החלה להשתבש...
לא מזמן היה ווסת ואחרי שבוע ימים (בסוף 7 נקיים התחילו שוב כתמים והפרשות וזה אומר המחזור בדרך..
האם יכול לקרות מצב כזה שלא מתרחש אפילו ביוץ כי לפי הספירה הביוץ היה ממש קרוב אבל החלו ההפרשות החומות וטיפות דם...
אשמח להסבר, ורוצה לדעת גם איך אפשר לדאוג לסידור הווסת כל 21 יום?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תקינות המחזור החודשי תלוי בהפרשת הורמונים תקינה
פרופ` דוד בידר05/04/2022תקינות המחזור החודשי תלוי בהפרשת הורמונים תקינה מהמוח והשחלות.
בגילך מחזורים מתחילים להשתבש עקב תהליכי ביוץ לא תקינים.
גם כאשר אין ביוץ יש דימומים עקב התפתחות רירית לא תקינה שנושרת עקב הפרשה לא תקינה של הורמונים.
זאת אםשר להוכיח על ידי בדיקות דם לאורך המחזור.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פרופיל הורמונליLinoy04/04/2022
שלום וברכה
הפרופיל ההורמונלי שצירפתי הוא שלי
האם התוצאות מראות על גיל מעבר או משהו כזה?
אשמח למענה מאוד לדעתכם
לצערי התור שלי עוד הרבה זמן..
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הפרופיל מתאים לגיל המעבר
פרופ` דוד בידר04/04/2022מתאים לגיל המעבר.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כשלון אחרי החזרהשירן03/04/2022
לפני החזרה נטלתי אסרופם למספר ימים
לאחר מכן התחלתי לקחת אוטרוגסטן לפני ההחזרה
3 ימים לפני ההחזרה היה מעט דימום
שעבר לאחר יומיים ואז החזרה
תוצאה שלילית
האם בעקבות דימום היה כישלון?
ממה נבע הדימום להערכתך?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
נראה שהיה מקום להבדק בעקבות הדמם כדי להחליט אם רירית הרחם לא נפגעה בעקבות הדמם
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי04/04/2022* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיש קשר בין דימום לפני ההחזרה להיריון כימי
שירן04/04/2022האם להערכתך יש קשר בין הדימום שהיה לפני ההחזרה להריון כימי שנוצר לאחר מכן?
לא ייחסתי חשיבות לדימום לכן גם לא עדכנתי את הרופא לגביו* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
לא בהכרח
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי06/04/2022* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- האם בסדר להתחיל סבב עם התוצאות האלו?תחילת סבב03/04/2022
סבב הורמונלי עם אסטרופם ..
אסטרדיול 254
פרוגסטרון קטן מ2
Lh 8.9
האם זה בסדר להתחיל סבב החזרת קפוא על בסיס אסטרופם כשהאסטרדיול יחסית גבוה או שעדיף לדחות לחודש הבא כדי למקסם סיכויים להצלחת הסבב?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
אין מניעה כלל להתחיל את הסבב המתוכנן
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי03/04/2022* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- 2 דברים שמטרידים אותי בתחילת סבב אשמח לעזרתכםמטופלת פוריות03/04/2022
היי פרופסורים, אני בתחילת סבב יש 2 דברים שקצת מטרידים אותי.
1. אני בסבב הורמונלי אמורה לקחת אסטרופם מיום 2 לווסת אך כנראה שלא זיהיתי כי הדימום היה מאוד עדין לעומת בדרך כלל אז חשבתי שזה הפרשות של לפני מחזור, ופספסתי את היום ה1 ועשיתי בדיקות רק היום יום 5 למחזור... הדימום העדין כמעט ונעלם... זה בסדר להתחיל היום את האסטרופם ? בכל הסבבים מתחילה הרבה יותר מוקדם .. אפשרי להצליח במסלול הורמונלי גם אם אתחיל אסטרופם באיחור של שלושה ימים ? יש לי ממש מעט עוברים מאוד מאוד יקרים אז אם זה עלול להשפיע על הטיפול אעדיף לחכות חודש ולהתחיל בזמן ... מה דעתכם?
2. מאז ההפלה לפני שלושה חודשים יש לי ציסטה עכורה בגודל 50*38 .
מה זה אומר ? האם יש משמעות לטיפול? אפשר להמשיך טיפול עם ציסטה עכורה ולהצליח להיקלט להיריון תקין?
תודה תודה על כל תשובה ומידע* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מוסיפה בדיקות דם מהיום
מטופלת פוריות03/04/2022מוסיפה בדיקות דם מהבוקר -
אסטרדיול 260
Lh- 9
פרוגסטרון 0.8.
באמת פספסתי?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
2.שני הנתונים שציינת אינם מפריעים להתחיל טיפול לאלתר בתנאי שבהמשך יושגו היעדים הרצויים-עובי רירית רחם,פרוגסטרון טרום ביוצי,תיזמון החזרה בהצאם ליום הקפאת העוברים
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי03/04/2022* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פקטור 5 ליידן ולקיחת לטרוזולאופק01/04/2022
היי,
פקטור 5 ליידן , הטרוזיגוט,
יש צורך לקבל קלקסן אם לוקחת לטרוזול?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לא, אין צורך לקחת קלקסן
פרופ` דוד בידר02/04/2022לא.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- המטומה שבוע 12+4שושי01/04/2022
שלום. אני אחרי ivf שבוע 12+4 אתמול בבוקר דימום מסיבי מטורף עם קרישי דם גדולים מאוד נמצאה המטומה בגודל 13x7 מ"מ.ב"ה נצפה עובר עם תנועות ודופק. בהמשך היום הדימום נחלש. עדיין קיים אבל נחלש מאוד. ולעיתים רק בניגוב. נתנו לי 3 כדורי דופסטון.
עד כמה המצב חמור?האם מומלץ על שכיבה ושמירת הריון מוחלטת? תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ההמטומה המשכית לשליה ומעל לפה הפנימי
שושי01/04/2022שלום. עכשיו קיבלתי עוד פרטים ההמטומה בגודל 13*37 ממ המשכית לשליה ומעל לפה הפנימי. אשמח לתשובה. תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ההמטומה אינה גדולה ואם הדמם יפסק
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי01/04/2022ההמטומה אינה גדולה ואם הדמם יפסק האירוע יעבור קרוב לודאי בשלום
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהרק עוד שאלה
שושי01/04/2022תודה על התשובה הקודמת. אם המטומה בגודל 37*13 לא נחשבת לגדולה תוך כמה זמן אמורה להיספג?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
לחא פעילות דימומים נוספת ההמטומה עשויה להיספג תוך מעט יותר משבוע
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי03/04/2022* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדימום נוסף לאחר הפסקה
שושי05/04/2022שלום.
בהמשך להמטומה. אתמול נבדקתי ונאמר לי כי היא שינתה את צורתה אך נשארה כמעט באותו הגודל. לאחר ארבעה ימים ללא דימום היום התחיל דימום נוסף לא מרובה. האם יש עניין להיבדק שוב או שזה נפוץ שיש הפסקות ודימומים חוזרים?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
למרבה הצער הדימום האקטיבי מחייב מעקב וביקורת חוזרת
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי06/04/2022* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לטרוזול למשך 5 ימים והנקהאופק31/03/2022
היי
הונחתי לקחת לטרוזול למשך 5 ימים.
הבת שלי בת 4 שנים, עדיין יונקת מעט בערב ומעט בבוקר,
הרופא אמר שזה לא נורא כי היא יונקת מעט ושזה בסדר לקחת את הכדורים,רוצה להיות בטוחה,לא ענו לי היום בשרות הטרטולוגי ואני צריכה להתחיל לקחת את הכדורים מחר. אשמח לחוות דעתך,
תודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
הייתי נמנע מכל טיפול ייעודי בזמן הנקה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי01/04/2022הייתי נמנע מכל טיפול ייעודי בזמן הנקה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- למה עם הגיל ימי הוסת מתקצרים?חנה31/03/2022
אשמח להבין מבחינה הורמונלית או ביולוגית למה ימי הוסת מתקצרים עם הגיל?
אני לא מתכוונת למרווח בין הווסתות אלא לימי הווסת לנשל במקום 5 ימים היא 4 ימים?
האם זה משפיע על הפוריות?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
התגובה ההורמונלית והמשך שלה פוחתים
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי01/04/2022התגובה ההורמונלית והמשך שלה פוחתים ובהתאם השינויים ברירית הרחם וכתוצאה דמן מוחלש בעת פליטת תוצרי רירית הרחם במחזור
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- למה עם הגיל ימי הוסת מתקצרים?חנה31/03/2022
אשמח להבין מבחינה הורמונלית או ביולוגית למה ימי הוסת מתקצרים עם הגיל?
אני לא מתכוונת למרווח בין הווסתות אלא לימי הווסת לנשל במקום 5 ימים היא 4 ימים?
האם זה משפיע על הפוריות?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
עוצמת התגובה ההורמונלית והמשך שלה פוחתים ומכאן התגובה של רירית הרחם פוחתת והביטוי חכך פליטה מופחתת של תוצרי הרירית בעת המחזור
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי01/04/2022* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תרופות לטיפולאפרת31/03/2022
השארתי לשעה שקית תרופות בחנות על רצפה מלוכלכת ודביקה ממשהו שנשפך עליה, יש השפעה מהלכלוך על הרצפה על התרופות או הטיפול?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
אין השפעה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי01/04/2022* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- התאוששות הרירית לאחר הדבקויות ברחםורד30/03/2022
שלום,
אני בת 42 ועברתי הפלה לפני כ 6 שבועות. השבוע עברתי היסטרוסקופיה ניתוחית להפרדת הדבקויות מרובות גסות בחלל הרחם. כעת בהוראת הרופא לוקחת אסטרופם לשבועיים ולאחר מכן פרוברה לשבוע ולאחר הוסת נעשה היסטרוסקופיה אבחנתית. בהנחה שהיא תהיה תקינה, איך מתקדמים משם? כמה זמן יקח לרירית להתאושש מהטראומה? ואיך אדע אם היא התאוששה? לאחר אבחנתית תקינה, האם עושים עוד חודש של מעקב ללא נסיון כניסה להריון כדי לראות מה עם הרירית? מה עושים אם היא לא מתאוששת?
סליחה על ריבוי השאלות ותודה!
ורד* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אין דבר כזה התאוששות של רירית
פרופ` דוד בידר31/03/2022למעשה אין דבר כזה ״התאוששות״ של רירית.
הדבקויות נוצרות עקב פגיעה בשריר הרחם.
כדי לראות במה הועילה ההיסטרוסקופיה יש צורך במעקב הרירית במחזור טבעי ואחר כך תחת טיפול וז תדעי מה עם הרירית וחלל הרחם.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפגיעה ארוכת טווח בעקבות הדבקויות
ורד31/03/2022תודה פרופ' בידר, ההסבר שלך הבהיר לי את מה שלצערי לא הוסבר לי למרות ששוחחתי עם מספר רופאים.
כפי שכתבתי מדובר בהדבקויות מרובות גסות ברחם (לא משהו מצומצם או נקודתי). מנסיונך מה הסיכוי במקרה כזה לפגיעה ארוכת טווח בעקבות ההדבקויות?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
במצבך שמדובר בתסמונת אשרמן נרחבת(דרגה 3) במצב שאת מתארת במקרה הטוב הסיכוי להישנות הוא כ-30%,ויש לקוות שהמצב לא יותיר חסכים בתגובת ההתעבות של רירית הרחם
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי01/04/2022* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם רומנטיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)