מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- מעקב לפני הליך הזרעהאופק30/03/2022
היי,
לפני הליך הזרעה.
רופא פוריות המליץ לקחת לוטרזול לחמישה ימים החל מהיום השלישי למחזור.
אמר לבצע בדיקת דם אסטרדיול, פרוגסטרון,LH ביום ה 12 למחזור ואז להגיע אליו למעקב זקיקים אחד בלבד,לדבריו אין צורך ביותר מכך בעקבות הלטרזול.
האם הגיוני לבדוק רק ביום ה 12 למחזור ולבצע מעקב זקיקים רק פעם 1 לפני הזרעה?
אני חוששת שזה עקב חוסר זמינות שלו ולא כי זה טובת התהליך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מעקב טוב כולל בדיקות דם ומעקב זקיקים
פרופ` דוד בידר31/03/2022מעקב טוב כולל בדיקות דם ומעקב זקיקים.
יש אפשרות כמו זו שמציע הרופא שלך והוא מעקב זקיקים בחב״ד וללכת לפי גודל,
זה גם אפשרי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פעימות לב קשר הורמונליLinoy30/03/2022
שלום לך מזה מספר חודשים שאני עוקבת לפי זמנים ותאריכים , ארבעה ימים לדוגמא לפני ביוץ היה לי אירוע קצרצר של חמש שש פעימות של VT , בדיקות לב מקיפות תקינות, הבעיה לא בלב כנראה, יכול להיות קשר לשינויים הורמונליים? אני בת 42 בריאה בדרך כלל, לא מעשנת, מחזור חודשי סדיר שנמשך יומיים בלבד ומועט מאוד, איבדתי יום, המחזור תמיד היה שלושה ימים עד לפני חצי שנה בערך, כל פעם לפני ביוץ ולפני מחזור אני חווה פעימות לב מפחידות מאוד מאוד, הקרדיולוגים לא מתרגשים בכלל בגלל בדיקות דם לב ואקו לב תקינים, שללתי בעיה לבבית, יש מצב שמצב הורמונלי ישפיע על הפעימות קצב לב?.. אני מתה מפחד כל פעם שמתקרב המחזור או הביוץ לחוות זאת :( יש פתרונות לזה במידה וזה יכול להיות הורמונלי ? אשמח מאוד מאוד לדעתך
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
ההשפעה היחידה עלולה חהיות מבלוטת התריס שלך-יש חבדוק את התפקוד שלה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי30/03/2022* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתקינה לגמרי
Linoy30/03/2022* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
בנסיבות אלו יש לחפש מקור אחר לבעיה ובכלל זה רקע רגשי נפשי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי31/03/2022* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- החזרה של עובר אחד או יותר?אתי28/03/2022
היי.
אני בת 42.5
מנסה להביא ילד, הריתי ונפל ואחכ עברתי החזרה ולא נקלט.
כל פעם זה היה עובר אחד בלבד.
האם במידה ויבצעו החזרה של 2 עוברים הסיכוי להרות יותר גדול? האם יש מצב שעובר 1 שורד..
אשמח להסבר.תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בגילך כדאי להחזיר שניים
פרופ` דוד בידר29/03/2022בגילך כדאי להחזיר שניים.
אחד יכול להיקלט ואחד לא.
הסיכויים כשמחזירים שניים מעט עולים אל לא באופן משמעותי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פרופיל הורמונלי בת 39Moriya Kadir28/03/2022
האם זה תקין?
בנוסף מה יכולה להיות הסיבה שיוצא שלילי בבדיקת הריון, אציין שבהולנד לא עושים בדיקת בטא רק בדיקת הריון ביתית , שלוש החזרות כולן נכשלו, לקחתי פרוגינובה 3 פעמים ביום, וקרינון 3 ימים לפני החזרה לצערי אני שומעת את הרחם שלי מכין את עצמו למחזור, רעשי עיקול בשעות הערב המאוחרות, מה יכולה להיות הסיבה שהרחם כזה אנטי? היש פתרון?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פרופיל הורמונלי בת 39
Moriya Kadir28/03/2022
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
תשובת מומחה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי28/03/2022מהנתונים הדלים שאת מוסרת פרט לגילך קשה לתת אבחנה שתתן מענה לבעייתך,אם כי הגיל לכשעצמו עלול להיות גורם המפחית את ההצלחה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאיזה נתונים צריך
Moriya Kadir28/03/2022אני לא ממש מבינה מה צריך
אם תוכל להסביר לי אולי יש לי יותר נתונים אני אוכל לשלוח* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
פרופיל הורמונלי מחא יום 3-5 למחזור,בדיקת AMH,AFC של הזקיקים הבסיסים,תגובות לטיפול בעבר
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי29/03/2022* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה בנוגע לעוברים בטיפולי פוריותלאה28/03/2022
שלום,
אתמול עברתי שאיבת ביציות ובעלי נתן זרע.בערב היה לו חום 38 (לא קורונה ) האם זה יכול להשפיע על העוברים שהתפתחו ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
לא ישפיע,קרוב לודאי שהחום תגובתי לשאיבה,אולם אם ימשך או יעלה יש להודיע חרופא לשלול זיהום
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי28/03/2022* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה לגבי טיפולי פוריותלאה28/03/2022
שלום,
אתמול בבוקר היתה לנו שאיבת ביציות ובעלי נתן זרע.
אתמול בערב היה לו חום 38 (לא קורונה ) האם יכול להשפיע על העוברים שהתפתחו ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
לא ישפיע
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי28/03/2022* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- החזרת מוקפאים ניסיון 3מורי27/03/2022
החזרתי 2 מוקפאים באיכות ממש גבוהה, בתאריך 15.3.בדיקץ הריון שלילית, עם תמיכה פרוגינובה 3 פעמים ביום 2 מג וקרינון ג'ל 1 בערב, זו כבר החזרה שלישית שלילית, מה יכולות להיות הסיבות, אני ובעלי ממש מתוסכלים, רירית הרחם היתה 7פלוס רק אציין שיומיים אחרי ההחזרה הייתי עם קורונה קשה מאד, עד עכשיו שיעול קשה
מעבר לכל אני יודעת שהמחזור מגיע כבר לפני בדיקת הריון, הבטן שלי משמיעה קולות ממש כבדים של עיקול בשעות הערב המאוחרות, וזה ממש לא עיקול, נשמע כאילו הרחם פולט החוצה מה ניתן לשנות או לעשות אחרת? מתפללת שיש לכם איזו תרופת פלא* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הקורונה לא פוגעת בסיכויי ההצלחה
פרופ` דוד בידר28/03/2022לא ציינת את גילך דהוא פקטור חשוב להצלחה.
הקורונה לא פוגעת בסיכויי ההצלחה.
היות ואין את מלוא הפרטים לא נוכל לתת לך עיצות טובות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתיקון
Moriya Kadir28/03/2022אני בת 39 רזרבה שחלתית גבוהה רירית 7 פלוס תלת שכבתית
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאין כזה דבר רזרבה שחלתית גבוהה
פרופ` דוד בידר29/03/2022קודם כל אין דבר כזה רזרבה שחלתית גבוהה.
הסיכויים להריון תלויים בגיל ובאיכות ביציות ששונה מאישה לאישה
הסיכויים לקליטת עובר בהחזרה בגילך נע סביב 25%.
פשוט יש להמשיך ,בתקווה שיגיע העובר התקין שיקלט.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מעוניינת לקחת הורמונים, כניסה להריון ללא ivfנאוה27/03/2022
שלום, אני בת 45, יש לי 3 ילדים 1 מטיפולי פוריות, אין באפשרותי לעשות טיפולי ivf בגלל הגיל, הייתי מעוניינת לקחת הורמונים ולנסות להיכנס להריון טבעי, האם זה אפשרי? יש צורך לפנות לרופא בקופת חולים או בבית חולים? איזה הורמונים צריכה לקחת בשביל התהליך?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הורמונים לא יעלו את סיכוייך להיריון
פרופ` דוד בידר28/03/2022הורמונים לא יעלו סיכוייך להריון.
תנסי רק טבעי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- 10 ימים לאלר החזרת בלסטוציסטמישהי26/03/2022
הי אני 10 ימים לאחר החזרת בלסטוציסט מתרומה כפולה זרע וביצית
אתמול בערב היה לי כאבים בבטן התחתונה ואחרי שנטלתי את התמיכה בערב הכאב נעלם
מה לדעתך הסיבה לכאב והאם הסבב הזה אבוד לדעתך ?
אני אחרי החזרה שניה בת 38
להמשיך לנסות להחזיר עוברים?
לדעתך הבטא תצא שלילית.?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר למה לא עשית בדיקת דם להיריון
פרופ` דוד בידר26/03/2022למה לא עשית בדיקת דם להריון במקום כל הספקולציות האילו.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הביוץ במחזור לא קבועדנה26/03/2022
שלום לכם.
גילי 44 וברצוני לנסות להרות באופן ספונטני בלבד.
המחזורים שלי אינם קבועים.לדוגמא-3 האחרונים לפני זה שהתחיל לפני יומיים-שלושה,היו באורך של 3 עד 3 וחצי שבועות למחזור.האחרון 3 וחצי שבועות,המחזור שלפניו 3 שבועות וזה שלפני שניהם באורך 3 שבועות ויומיים.
באיזה יום אם כך של המחזור שהתחיל כמצויין לעיל לפני כיומיים-שלושה עשוי להתרחש הביוץ?האם מיום 7 עד 13 או שהתשובה היא אחרת?תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
בימים 7-10 מיון הופעת המחזור
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי26/03/2022* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מאיזה יוםאורה24/03/2022
פרופ' שלום, אני מעוניינת לבצע US בכדי לראות שהרירית מתעבה לתקין.
1. מאיזה יום לוסת במצעים US?
2. החל מאיזה עובי הרירית נחשב לתקין להחזרה?
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מאיזה
פרופ` דוד בידר25/03/2022רירית מתעבה מעל 7 מ״מ לפני הביוץ ויורדת אחרי הביוץ.
אם יש לך וסת סדיר אפשר להתחיל לבדוק רירית מיום 10 למחזור ורצוי במקביל לבצע בדיקת דם.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- קרינון 8% - עיכוב במחזורעדי24/03/2022
שלום, לקחתי חבילה של קרינון 8 לתמיכה בכניסה להריון משלב הביוץ למשך שבועיים.
המחזור מאחר לי בשבוע ובטא שלילית.
בד״כ מחזור סדיר.
האם יכול להיות שקרינון גורם לעיכוב במחזור? ואם כן לכמה זמן?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קרינון
פרופ` דוד בידר25/03/2022יכול להיות שיש איחור בגלל הקרינון אך אם אין הריון הדימום יגיע למרות הקרינון.
ולא צריך לקחת קרינון משלב הביוץ ,זה לא עוזר לכלום.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה על התשובה המהירה- למה אז קיבלתי קרינון?
עדי25/03/2022הרופא אמר לי לקחת קרינון מיום הביוץ (בגלל שהיו לי הכתמות חומות לפני מחזור וטען שיש כנראה אי ספיקה של הגופיף הצהוב)
ומכיוון שהקרינון לא נספג לי טוב ויצר גושים שחורים ועיכוב במחזור (עדיין) הרופא נתן לי מרשם לקחת פעם הבאה מיום הביוץ כדורים של דופסטון.
יש לי באמת מה לקחת את זה?
בתקווה שהמחזור יחזור אליי מתישהו* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
אם אינך בהיריון,הפסיקי לקחת את תקבלי בסיכומו של דבר מחזור
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי25/03/2022* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- איחור מחזור בשבועיים כאבי בטן ובדיקה שליליתהודד24/03/2022
המחזור מאחר בשבועיים כאבי בטן לא חזקים ובדיקת הריון שלילית
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אם קודם לא היה לך איחורים במחזור אז כדאי שתבדקי
פרופ` דוד בידר25/03/2022אם קודם לא היו לך איחורים במחזור אזי היה כדאי שתבדקי אסטרוגן ופרוגסטרון בדם כדי שנדע מה קורה.
ואם היו לך ,אז זה חלק מתהליכי הביות שקורים לך מידי פעם.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאיחור במחזור ותשובה שלילית בבדיקות דם
הודד27/03/2022היי תודה על התשובה , לא היו לי איחורים כאלה עוד מעט כבר שלושה שבועות לפעמים יש דימום ממש בקטנה אבל לא מחזור ועשיתי בדיקות דם לא מזמן הרופא אמר שהכל בסדר אצלי ממש מוזר מוזר לי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמה זה בסדר מה היו הבדיקות
פרופ` דוד בידר28/03/2022מה זה בסדר?
מה היו הבדיקות?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- משהו מוזר מבחינת הביוץ שלי..מטופלת ivf24/03/2022
היי,
אני אחרי הפלה לפני 8 שבועות.
משהו ממש מוזר עם הביוץ שלי..
לפני יומיים בדיקות הדם
פרוגסטרון 4.3
אסטרדיול 2600
Lh 2
בדיקות מהיום :
פרוגסטרון 4.6
Lh 5
.אסטרדיול 2400
מה קורה פה לדעתך?לא מאפיין בכלל מדדים רגילים אצלי של ביוץ בדכ lh עולה לרמות של 70-80 בביוץ והאסטרדיול צונח אחרי שמגיע ל2500.
אשמח לדעתכם* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר צריכה לבדוק אם הבטא ירדה לחלוטין
פרופ` דוד בידר25/03/2022צריכה לבדוק אם הבטא ירדה לחלוטין ובמקביל לחזור שוב על בדיקות הדם.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפרופ' בידר, הבטא שלילית
מטופלת ivf25/03/2022הבטא התאפסה לפני שבועיים..
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלפי הבדיקות היה תהליך ביוצי
פרופ` דוד בידר25/03/2022אוקיי.
לפי הבדיקות היה תהליך ביוצי.
אם יכולה לחזור על אסטרוגן ופרוגסטרון כדי שנבין יותר מה קורה
או שתעזבי את הבדיקות ותנסי להרות בלי לחפש מה קורה בדיוק ואם לא תצליחי אז נברר.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפרופ' בחדר עשיתי כהמלצתך בדיקות גם היום מצרפת תוצאות
מטופלת ivf27/03/2022אסטרדיול 1600
Lh 4
פרוגסטרון קטן מ2 ..
הפרוגסטרון יורד במקום לעלות..
ממש מוזר..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהההורמונים בירידה לקראת הוסת
פרופ` דוד בידר28/03/2022ההורמונים בירידה לקראת הוסת
התוצאות האילו יכולות להיות לאחר ביוץ והיות ולא נקלט הריון ההורמונים יורדים* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיכול להיות שציסטה שראו לפני שבועיים באולורסאונד
מטופלת ivf28/03/2022היא זו שגרמה לשיבוש הורמונלי?
והאם תהיה השלכה לכך בחודש הבא או שאפשר לדעתך להתחיל עם הווסת שתגיע?
העוברים יקרים, לכן הדילמה גדי שהציסטה לא תשבש את ההורמונים גם בסבב .. (סבב עשל החזרת קפוא, על אסטרופם)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהזה אומר שההורמונים ירדו עד לווסת בלי ביוץ?
מטופלת28/03/2022אפשרי לקבל ווסת בלי שהיה ביוץ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהממליץ לקחת גלולות למניעת היריון
פרופ` דוד בידר29/03/2022אני ממליץ לקחת גלולות למניעת הריו ואז לחכות לדימום ולהתחיל הכנת רחם על ידי אסטרוגן ופרטגסטרוו
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפרופ' בידר תודה רבה על המענה . עדכון ושאלה
מטופלת29/03/2022נראה שהדימום מתקרב באופן טבעי כי האסטרדיול ממשיך לרדת היום היה 500 , והפרוגסטרון קטן מ2.
ניתן להתחיל לדעתך סבב או שבגלל הציסטה כדאי לקחת עוד חודש הפסקה ?
חוששת שהציסטה תפגע בסבב (הורמונלי).. מה דעתך?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיא צריכה להיעלם ואם לא אז
פרופ` דוד בידר29/03/2022היא צריכה להיעלם ואם לא צריך לטפל על ידי גלולות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שבוע 6+4 ללא קוטב עובריירדן23/03/2022
החזרה 21.2 עובר טרי בין 3
בטא תקינה ועולה כצפוי.
היום אולטרסאונד ראשון , הרופאה אמרה שרואים שק הריון וחלמון אבל לא רואים קוטב עוברי ואמרה לי לבוא שבוע הבא לבדיקה חוזרת.
כלומר אני בין שבוע 5 לשבוע 6 ולא 6+4 כמו שאני צריכה להיות.
חייבת לציין שהיה ממש ממש קשה לה לראות את השק והכל אצלי…
מה אתה אומר ? להספיד? הסנתי שהריון שנעצר בשבוע 5 זה ממש לא סימן טוב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שבוע
פרופ` דוד בידר24/03/2022קשה לדעת בלי לראות את הבדיקה או לעשות אותה בעצמנו.
אם ראו שק חלמון אז עדיין לא להספיד* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעוד שאלה קטנה ..
ירדן24/03/2022תודההה!!
קריטי שאני לא בשבוע שאני אמורה להיות?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעוד
פרופ` דוד בידר24/03/2022אנו לא חושב שקריטי כרגע וגם אין ברירה אלא לחכות לבדיקה חוזרת.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם אובססיבים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)