מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- המטומה שבוע 12+4שושי01/04/2022
שלום. אני אחרי ivf שבוע 12+4 אתמול בבוקר דימום מסיבי מטורף עם קרישי דם גדולים מאוד נמצאה המטומה בגודל 13x7 מ"מ.ב"ה נצפה עובר עם תנועות ודופק. בהמשך היום הדימום נחלש. עדיין קיים אבל נחלש מאוד. ולעיתים רק בניגוב. נתנו לי 3 כדורי דופסטון.
עד כמה המצב חמור?האם מומלץ על שכיבה ושמירת הריון מוחלטת? תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ההמטומה המשכית לשליה ומעל לפה הפנימי
שושי01/04/2022שלום. עכשיו קיבלתי עוד פרטים ההמטומה בגודל 13*37 ממ המשכית לשליה ומעל לפה הפנימי. אשמח לתשובה. תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ההמטומה אינה גדולה ואם הדמם יפסק
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי01/04/2022ההמטומה אינה גדולה ואם הדמם יפסק האירוע יעבור קרוב לודאי בשלום
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהרק עוד שאלה
שושי01/04/2022תודה על התשובה הקודמת. אם המטומה בגודל 37*13 לא נחשבת לגדולה תוך כמה זמן אמורה להיספג?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
לחא פעילות דימומים נוספת ההמטומה עשויה להיספג תוך מעט יותר משבוע
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי03/04/2022* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדימום נוסף לאחר הפסקה
שושי05/04/2022שלום.
בהמשך להמטומה. אתמול נבדקתי ונאמר לי כי היא שינתה את צורתה אך נשארה כמעט באותו הגודל. לאחר ארבעה ימים ללא דימום היום התחיל דימום נוסף לא מרובה. האם יש עניין להיבדק שוב או שזה נפוץ שיש הפסקות ודימומים חוזרים?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
למרבה הצער הדימום האקטיבי מחייב מעקב וביקורת חוזרת
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי06/04/2022* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לטרוזול למשך 5 ימים והנקהאופק31/03/2022
היי
הונחתי לקחת לטרוזול למשך 5 ימים.
הבת שלי בת 4 שנים, עדיין יונקת מעט בערב ומעט בבוקר,
הרופא אמר שזה לא נורא כי היא יונקת מעט ושזה בסדר לקחת את הכדורים,רוצה להיות בטוחה,לא ענו לי היום בשרות הטרטולוגי ואני צריכה להתחיל לקחת את הכדורים מחר. אשמח לחוות דעתך,
תודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
הייתי נמנע מכל טיפול ייעודי בזמן הנקה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי01/04/2022הייתי נמנע מכל טיפול ייעודי בזמן הנקה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- למה עם הגיל ימי הוסת מתקצרים?חנה31/03/2022
אשמח להבין מבחינה הורמונלית או ביולוגית למה ימי הוסת מתקצרים עם הגיל?
אני לא מתכוונת למרווח בין הווסתות אלא לימי הווסת לנשל במקום 5 ימים היא 4 ימים?
האם זה משפיע על הפוריות?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
התגובה ההורמונלית והמשך שלה פוחתים
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי01/04/2022התגובה ההורמונלית והמשך שלה פוחתים ובהתאם השינויים ברירית הרחם וכתוצאה דמן מוחלש בעת פליטת תוצרי רירית הרחם במחזור
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- למה עם הגיל ימי הוסת מתקצרים?חנה31/03/2022
אשמח להבין מבחינה הורמונלית או ביולוגית למה ימי הוסת מתקצרים עם הגיל?
אני לא מתכוונת למרווח בין הווסתות אלא לימי הווסת לנשל במקום 5 ימים היא 4 ימים?
האם זה משפיע על הפוריות?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
עוצמת התגובה ההורמונלית והמשך שלה פוחתים ומכאן התגובה של רירית הרחם פוחתת והביטוי חכך פליטה מופחתת של תוצרי הרירית בעת המחזור
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי01/04/2022* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תרופות לטיפולאפרת31/03/2022
השארתי לשעה שקית תרופות בחנות על רצפה מלוכלכת ודביקה ממשהו שנשפך עליה, יש השפעה מהלכלוך על הרצפה על התרופות או הטיפול?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
אין השפעה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי01/04/2022* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- התאוששות הרירית לאחר הדבקויות ברחםורד30/03/2022
שלום,
אני בת 42 ועברתי הפלה לפני כ 6 שבועות. השבוע עברתי היסטרוסקופיה ניתוחית להפרדת הדבקויות מרובות גסות בחלל הרחם. כעת בהוראת הרופא לוקחת אסטרופם לשבועיים ולאחר מכן פרוברה לשבוע ולאחר הוסת נעשה היסטרוסקופיה אבחנתית. בהנחה שהיא תהיה תקינה, איך מתקדמים משם? כמה זמן יקח לרירית להתאושש מהטראומה? ואיך אדע אם היא התאוששה? לאחר אבחנתית תקינה, האם עושים עוד חודש של מעקב ללא נסיון כניסה להריון כדי לראות מה עם הרירית? מה עושים אם היא לא מתאוששת?
סליחה על ריבוי השאלות ותודה!
ורד* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אין דבר כזה התאוששות של רירית
פרופ` דוד בידר31/03/2022למעשה אין דבר כזה ״התאוששות״ של רירית.
הדבקויות נוצרות עקב פגיעה בשריר הרחם.
כדי לראות במה הועילה ההיסטרוסקופיה יש צורך במעקב הרירית במחזור טבעי ואחר כך תחת טיפול וז תדעי מה עם הרירית וחלל הרחם.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפגיעה ארוכת טווח בעקבות הדבקויות
ורד31/03/2022תודה פרופ' בידר, ההסבר שלך הבהיר לי את מה שלצערי לא הוסבר לי למרות ששוחחתי עם מספר רופאים.
כפי שכתבתי מדובר בהדבקויות מרובות גסות ברחם (לא משהו מצומצם או נקודתי). מנסיונך מה הסיכוי במקרה כזה לפגיעה ארוכת טווח בעקבות ההדבקויות?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
במצבך שמדובר בתסמונת אשרמן נרחבת(דרגה 3) במצב שאת מתארת במקרה הטוב הסיכוי להישנות הוא כ-30%,ויש לקוות שהמצב לא יותיר חסכים בתגובת ההתעבות של רירית הרחם
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי01/04/2022* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מעקב לפני הליך הזרעהאופק30/03/2022
היי,
לפני הליך הזרעה.
רופא פוריות המליץ לקחת לוטרזול לחמישה ימים החל מהיום השלישי למחזור.
אמר לבצע בדיקת דם אסטרדיול, פרוגסטרון,LH ביום ה 12 למחזור ואז להגיע אליו למעקב זקיקים אחד בלבד,לדבריו אין צורך ביותר מכך בעקבות הלטרזול.
האם הגיוני לבדוק רק ביום ה 12 למחזור ולבצע מעקב זקיקים רק פעם 1 לפני הזרעה?
אני חוששת שזה עקב חוסר זמינות שלו ולא כי זה טובת התהליך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מעקב טוב כולל בדיקות דם ומעקב זקיקים
פרופ` דוד בידר31/03/2022מעקב טוב כולל בדיקות דם ומעקב זקיקים.
יש אפשרות כמו זו שמציע הרופא שלך והוא מעקב זקיקים בחב״ד וללכת לפי גודל,
זה גם אפשרי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פעימות לב קשר הורמונליLinoy30/03/2022
שלום לך מזה מספר חודשים שאני עוקבת לפי זמנים ותאריכים , ארבעה ימים לדוגמא לפני ביוץ היה לי אירוע קצרצר של חמש שש פעימות של VT , בדיקות לב מקיפות תקינות, הבעיה לא בלב כנראה, יכול להיות קשר לשינויים הורמונליים? אני בת 42 בריאה בדרך כלל, לא מעשנת, מחזור חודשי סדיר שנמשך יומיים בלבד ומועט מאוד, איבדתי יום, המחזור תמיד היה שלושה ימים עד לפני חצי שנה בערך, כל פעם לפני ביוץ ולפני מחזור אני חווה פעימות לב מפחידות מאוד מאוד, הקרדיולוגים לא מתרגשים בכלל בגלל בדיקות דם לב ואקו לב תקינים, שללתי בעיה לבבית, יש מצב שמצב הורמונלי ישפיע על הפעימות קצב לב?.. אני מתה מפחד כל פעם שמתקרב המחזור או הביוץ לחוות זאת :( יש פתרונות לזה במידה וזה יכול להיות הורמונלי ? אשמח מאוד מאוד לדעתך
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
ההשפעה היחידה עלולה חהיות מבלוטת התריס שלך-יש חבדוק את התפקוד שלה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי30/03/2022* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתקינה לגמרי
Linoy30/03/2022* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
בנסיבות אלו יש לחפש מקור אחר לבעיה ובכלל זה רקע רגשי נפשי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי31/03/2022* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- החזרה של עובר אחד או יותר?אתי28/03/2022
היי.
אני בת 42.5
מנסה להביא ילד, הריתי ונפל ואחכ עברתי החזרה ולא נקלט.
כל פעם זה היה עובר אחד בלבד.
האם במידה ויבצעו החזרה של 2 עוברים הסיכוי להרות יותר גדול? האם יש מצב שעובר 1 שורד..
אשמח להסבר.תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בגילך כדאי להחזיר שניים
פרופ` דוד בידר29/03/2022בגילך כדאי להחזיר שניים.
אחד יכול להיקלט ואחד לא.
הסיכויים כשמחזירים שניים מעט עולים אל לא באופן משמעותי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פרופיל הורמונלי בת 39Moriya Kadir28/03/2022
האם זה תקין?
בנוסף מה יכולה להיות הסיבה שיוצא שלילי בבדיקת הריון, אציין שבהולנד לא עושים בדיקת בטא רק בדיקת הריון ביתית , שלוש החזרות כולן נכשלו, לקחתי פרוגינובה 3 פעמים ביום, וקרינון 3 ימים לפני החזרה לצערי אני שומעת את הרחם שלי מכין את עצמו למחזור, רעשי עיקול בשעות הערב המאוחרות, מה יכולה להיות הסיבה שהרחם כזה אנטי? היש פתרון?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פרופיל הורמונלי בת 39
Moriya Kadir28/03/2022
תשובת מומחה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי28/03/2022מהנתונים הדלים שאת מוסרת פרט לגילך קשה לתת אבחנה שתתן מענה לבעייתך,אם כי הגיל לכשעצמו עלול להיות גורם המפחית את ההצלחה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאיזה נתונים צריך
Moriya Kadir28/03/2022אני לא ממש מבינה מה צריך
אם תוכל להסביר לי אולי יש לי יותר נתונים אני אוכל לשלוח* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
פרופיל הורמונלי מחא יום 3-5 למחזור,בדיקת AMH,AFC של הזקיקים הבסיסים,תגובות לטיפול בעבר
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי29/03/2022* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה בנוגע לעוברים בטיפולי פוריותלאה28/03/2022
שלום,
אתמול עברתי שאיבת ביציות ובעלי נתן זרע.בערב היה לו חום 38 (לא קורונה ) האם זה יכול להשפיע על העוברים שהתפתחו ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
לא ישפיע,קרוב לודאי שהחום תגובתי לשאיבה,אולם אם ימשך או יעלה יש להודיע חרופא לשלול זיהום
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי28/03/2022* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה לגבי טיפולי פוריותלאה28/03/2022
שלום,
אתמול בבוקר היתה לנו שאיבת ביציות ובעלי נתן זרע.
אתמול בערב היה לו חום 38 (לא קורונה ) האם יכול להשפיע על העוברים שהתפתחו ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
לא ישפיע
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי28/03/2022* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- החזרת מוקפאים ניסיון 3מורי27/03/2022
החזרתי 2 מוקפאים באיכות ממש גבוהה, בתאריך 15.3.בדיקץ הריון שלילית, עם תמיכה פרוגינובה 3 פעמים ביום 2 מג וקרינון ג'ל 1 בערב, זו כבר החזרה שלישית שלילית, מה יכולות להיות הסיבות, אני ובעלי ממש מתוסכלים, רירית הרחם היתה 7פלוס רק אציין שיומיים אחרי ההחזרה הייתי עם קורונה קשה מאד, עד עכשיו שיעול קשה
מעבר לכל אני יודעת שהמחזור מגיע כבר לפני בדיקת הריון, הבטן שלי משמיעה קולות ממש כבדים של עיקול בשעות הערב המאוחרות, וזה ממש לא עיקול, נשמע כאילו הרחם פולט החוצה מה ניתן לשנות או לעשות אחרת? מתפללת שיש לכם איזו תרופת פלא* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הקורונה לא פוגעת בסיכויי ההצלחה
פרופ` דוד בידר28/03/2022לא ציינת את גילך דהוא פקטור חשוב להצלחה.
הקורונה לא פוגעת בסיכויי ההצלחה.
היות ואין את מלוא הפרטים לא נוכל לתת לך עיצות טובות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתיקון
Moriya Kadir28/03/2022אני בת 39 רזרבה שחלתית גבוהה רירית 7 פלוס תלת שכבתית
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאין כזה דבר רזרבה שחלתית גבוהה
פרופ` דוד בידר29/03/2022קודם כל אין דבר כזה רזרבה שחלתית גבוהה.
הסיכויים להריון תלויים בגיל ובאיכות ביציות ששונה מאישה לאישה
הסיכויים לקליטת עובר בהחזרה בגילך נע סביב 25%.
פשוט יש להמשיך ,בתקווה שיגיע העובר התקין שיקלט.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מעוניינת לקחת הורמונים, כניסה להריון ללא ivfנאוה27/03/2022
שלום, אני בת 45, יש לי 3 ילדים 1 מטיפולי פוריות, אין באפשרותי לעשות טיפולי ivf בגלל הגיל, הייתי מעוניינת לקחת הורמונים ולנסות להיכנס להריון טבעי, האם זה אפשרי? יש צורך לפנות לרופא בקופת חולים או בבית חולים? איזה הורמונים צריכה לקחת בשביל התהליך?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הורמונים לא יעלו את סיכוייך להיריון
פרופ` דוד בידר28/03/2022הורמונים לא יעלו סיכוייך להריון.
תנסי רק טבעי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- 10 ימים לאלר החזרת בלסטוציסטמישהי26/03/2022
הי אני 10 ימים לאחר החזרת בלסטוציסט מתרומה כפולה זרע וביצית
אתמול בערב היה לי כאבים בבטן התחתונה ואחרי שנטלתי את התמיכה בערב הכאב נעלם
מה לדעתך הסיבה לכאב והאם הסבב הזה אבוד לדעתך ?
אני אחרי החזרה שניה בת 38
להמשיך לנסות להחזיר עוברים?
לדעתך הבטא תצא שלילית.?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר למה לא עשית בדיקת דם להיריון
פרופ` דוד בידר26/03/2022למה לא עשית בדיקת דם להריון במקום כל הספקולציות האילו.
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם רומנטיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)