מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- בדיקת דם הורמנאלית יום שלישי למחזורשרה14/03/2022
אשמח לפיענוח
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פרופיל תקין אך לא ציינת גילך
פרופ` דוד בידר14/03/2022תקין,אך לא ציינת גילך.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפיענוח בדיקה הורמנאלית
שרה15/03/2022בת 20
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלגיל 20 אכן הפרופיל תקין
פרופ` דוד בידר15/03/2022הפרופיל תקין
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפרופיל הורמנאלי
שרה15/03/2022תודה, על פי ערכי המחזןר הפרוגסטרון גבוה מעט, מדוע?
מזכירה כי הנני בת 20 והבדיקה בוצעה ביום השלישי למחזור
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפרופיל
פרופ` דוד בידר15/03/2022תקין
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- זקיק גדל בקצב איטיאופק14/03/2022
היי,
בת 28,במעקב זקיקים לפני הזרעה, ללא הורמונים.
יום 10 למחזור זקיק בגודל 11.5.
יום 13 למחזור זקיק בגודל 13.5.
האם יש עוד סיכוי להצלחה החודש?
האם זה אומר משהו גם על המשך המחזורים הבאים?
לחוצה מאוד,תודה מראש🙏* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בדיקת דם למעקב רק אחרי זקיקים
פרופ` דוד בידר14/03/2022צריך ללכת במקביל גם בדיקת דם
מעקב רק אחרי זקיקים זה פחות טוב
יש סיכויים החודש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אי פריון הפלות חוזרותלין14/03/2022
שלום
אני מנסה להרות 3 שנים
בתוך ה3 שנים היה 3 הריונות כימיים ו1 מחוץ לרחם
עברתי בירור , צילום רחם באולטראסאונד הראה שחצוצרות סתומות
האם יתנו לי להתחיל טיפולי פוריות ?
תודה על המענה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אי פריון כן יתנו לעשות
פרופ` דוד בידר14/03/2022כן
יתנו לעשות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תרומה כפולה בטא שליליתEsti14/03/2022
תרומה כפולה בטא שלילית האם זה יכול להיות? לאחר כמה ניסיונות לפי הסטטיסטיקה אכן יכול להיות הריון? יש לציין שאני בריאה ללא כל בעיה ויחסית צעירה 35 מה הסיכויים שלי להרות ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר סיכוייך טובים מאוד והכוונה לתרומת זרע וביצית
פרופ` דוד בידר14/03/2022סיכוייך טובים מאוד.
הכוונה לתרומת זרע וביצית?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאם הסיכויים טובים מאוד למה הבטא יוצאת שלילית
Esti14/03/2022אכן תרומת רע והביצית
אם הסיכויים טוביןמאודלמה הבטא יוצאת שלילית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההץכוונתי
Esti14/03/2022כן תרומת זרע וביצית
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
מלבד איכות העובר שקובע רבות לגבי ההשתרשות ישנם גורמים נוספים שעשויים להשפיע הקשורים ברירית הרחם,מבנה הרחם,בעיות רקע,זיהומים סמויים שכפי חולים להשפיע על סיכויי ההשתרשות
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי14/03/2022* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמה מומלץ לעשות.
Esti15/03/2022מה הפיתרון??ממשיכים לנסות להחזיר עוברים ??
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמה
פרופ` דוד בידר15/03/2022כן
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- האם אפשר לנטול אוסטרופם ואטרוגסטן במקבילעידה14/03/2022
היי אני לוקח אוסטרופם ואטרוגסטן האם אפשר לקחת אותו במקביל או שצריך לחכות בין נטילה לנטילה? יש חשיבות בשעות הלקיחה נגיד אם לקחתי יום אחד ב8 בבוקר ובצהריים ובערב ולמחרץ לקחתי ב9 בבוקר ובצהריים קצת שונה בשעות לא הקבועות אבלבוקר צהריים וערב זה לא משנה ופוגע? לא בשעות הקבועות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לא חייב בשעות קבועות וכמו שלקחת זה בסדר
פרופ` דוד בידר14/03/2022לא חייב בשעות קבועות
כמו שלקחת זה בסדר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פרופיל הורמנאלי ללא מחזורעדי13/03/2022
אני בת 37, לא קיבלתי וסת מעל חודשיים (אין הריון) הרופא שלח אותי לבדיקות הורמנאליות למרות שלפי האולטראסונד היה זקיק גדול אבל לא היה וסת
הערכים היו: fsh 6
פרטגסטרון 0.9
אסטרודיול 239
Lh 5
Prolcatin 176
מה אומרים הערכים בנוגע לרזרבה השחלתית ולמה אין מחזור?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פרופיל בשלב זה זה בסדר
פרופ` דוד בידר14/03/2022בשלב זה בסדר.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמה הכוונה שלב המחזור
עדי14/03/2022תודה על המענה
מה הכוונה שלב זה' שלב המחזור? הגיל?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההכוונה שעדיין הפרופיל תקין
פרופ` דוד בידר14/03/2022שעדיין הפרופיל תקין
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פענוח וחוות דעת על בדיקת זרעחיים13/03/2022
מה קורה אפשר לקבל חוות דעת על בדיקת זרע? ימי המנעות 4 מראה נורמלי צמיגות נורמלי Ph 7.4 נפח 3.5 ריכוז תאי זרע 59 מל סהכ 206 מליון תנועתיות 71% סוג צנועה 61 מורפולוגיה נורמלי 2% ראש 96% צוואר 32% זנב 12%
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נראה שהזרע בבדיקת הזרע תקין
פרופ` דוד בידר14/03/2022תקין.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הזרעה וסימנים ופרוטוקול אודה לדעתכםמלי13/03/2022
שלום רב,
אני יודעת שהכי טוב להתייעץ עם רופא אך כרגע ממתינה לתור בקופה
עברתי הזרעה ביום ה' האחרון עם אובטירל 12 שעות לפני ולטרלזול במשך 5 ימים. הנתונים ביום 12 היו: רירית רחם 7.5, שלושה זקיקים בגודל 16, 18,19
E2 435, progestrone 1.9, lh 7.3
באותו יום הזרקתי אובטירל ולמחרת בבוקר הזרעה. לא הרופא שלי ביצע את ההזרעה ומי שביצע אמר שלדעתו מוקדם מידי
מאז ההזרעה יש לי פצעונים כמו לפני וסת, כאבי שדיים, התכווצות- בקיצור הכל כמו לפני וסת.
שאלתי היא: 1. האם אכן ההזרעה היתה מוקדם מידי לדעתכם?
2. האם התסמינים הם מהאוביטרל או כי אני לפני וסת?
3. כיצד למקסם את הטיפול הבא?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הזרקת האוביטרל וביצוע ההזרעה היו בזמן
פרופ` דוד בידר13/03/2022רופא מבצע ההזרעה לא היה צריך להיות ״ חוכמולוג״ ולהראות שהוא מבין יותר, מה שהוא לא.
הזרקת האוביטרל וביצוע ההזרעה היו בזמן.
אין דבר כסה למקסם.
המטרה להגיע ל 2 עד4 זקיקים בין 16 ל 22 מ״מ ואז לתת אוביטרל.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- האם ניתן להפסיק בבת אחת או לרדת בהדרגהשושי13/03/2022
שלום וברכה ותודה על כל התשובות.
אני שבוע 10 אחרי החזרת מוקפא בן 5 ימים. ב״ה נצפה דופק. לוקחת שתיים קרינון שניים דפסטון ושניים אסטרופם. הרופא אמר להמשיך עד שבוע 12. הבנתי שאין טעם לתמיכה אחרי שבוע 9. מה אתם ממליצים? האם ניתן להפסיק בבת אחת או לרדת בהדרגה?
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ניתן להפסיק בבת אחת
פרופ` דוד בידר13/03/2022להפסיק בבת אחת.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה נוספת
שושי14/03/2022מתי? באיזה שבוע להפסיק 12 או עכשיו שבוע 10?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלהפסיק עכשיו בשבוע 10
פרופ` דוד בידר14/03/202210
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דימום ווסתי בעת היריון ומה הסיבה לכךקארין12/03/2022
שלום , ווסת אחרונה 26.1 , החזרת בלסטוציבט 15.2 בדיקת בטא בתאריך 27.2 226. ולאחר יומיים 680
6/3 התחיל לי דימום ווסתי עליתי למיון ושם נצפה שק הריון תוך רחמי , מקור הדימום לא ידוע , תחת הגדרה של הפלה מאיימת . במהלך השבוע היו לי כתמים והפרשות דמיות וחומות ללא דימום מסיבי .עשיתי בטא נוספת ב8/3 ויצא 6090 . וביום חמישי 10/3 הלכתי שוב לרופא נשים שראה שק הריון ושק חלמון שנראים תקינים . ביום שישי 11/3 בערב חזר לי דימום וסתי עליתי למיון שם ערכו מספר בדיקות שיצאו תקינות כולל בטא שיצאה 13100.
ההריון צעיר שבוע 6+1 לפי חישוב ווסת ולפי האולטרסאונד 5+5
היום 11/3 לא היה דימום אלא כתמים והפרשות דמיות ועדיין כאבי בטן קלים בבטן התחתונה .
1.מה ניתן לומר על הריון שכזה ? הרופאים אומרים שישנם הריונות כאלה ואין מה לדאוג כי הנתונים תקינים על פניו
2.מה יכולה להיות הסיבה לדימום ?
תודה לכם* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
1.הדמם מצביע על הפרעה בהליך ההשתרשות אם כע בסיכומו של דבר יש סיכוי שהדברים יסתדרו עח הצד הטוב 2.הרקע לדימום יכול להיות כתוצאה מהפרעה בהליך ההשתרשות,חסך הורמונלי,פגם בעובר,הפרעה ברירית הרחם
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי13/03/2022* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בדיקת זרע פרטית התייחסותשחר11/03/2022
שלום רב, אשמח להתייחסות,
לצערי עברתי הפסקת הריון בשבוע 20 בשל מומים בעובר זה היה הריון ראשון שהתקבל מטיפול מיקרומניפולציה, לאחר מכן בעלי עשה בדיקת זרע פרטית-מיון זרע שבה מתוך 150 תאי זרע נמצאו 1 תא זרע בעדיפות ראשונה ו 3 תאי זרע בעדיפות שניה, שזו תוצאה לא טובה. לפי מה שנראה לי המומים נוצרו בגלל זרע לא תקין שהוחדר לביצית בשיטת מיקרומניפולציה. העניין הוא שיש לנו עוד עוברים מוקפאים ואנחנו חוששים להחזירם כדי לא לחוות עוגמת נפש כזאת שוב. מבחינה גנטית הכל תקין עשינו בדיקת אקסום טריו
מה אפשר לעשות? מה דעתך?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
טיפול הולם בויטמין C ו-E ומיון זרע יעודי לביצוע ICSI באמצעות שימוש בשיטת ה-IMSI או ה-PICSI
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי11/03/2022* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמה בנוגע לעוברים שקיימים והאם יש דרך לדעת שהם תקינים
שחר12/03/2022ומה בנוגע לעוברים שקיימים? יש דרך לדעת אם הם תקינים? גנטית הכל תקין
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
את הצורך לבצע לעוברים אבחון גנטי טרום השרשתי אם בכלח עלייך חברר מול הרופא המטפל שלך
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי13/03/2022* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דופסטון וקבלת מחזור לפני סיום הטיפולשמרית10/03/2022
שלום
לא מקבלת מחזור מזה מס חודשים. נשלחתי לביצוע פרופיל הורמונלי וקבלתי דופסטון לחמישה ימים כדי לקבל מחזור. העניין הוא שלקחתי רק שני כדורים והתחיל דימום מאוד חלש.
מה לעשות? לסיים חמישה ימי טיפול ואז לעשות פרופיל? או להתייחס לדימום זה כאל מחזור ולהפסיק את התרופה ולעשות את הבדיקה שלושה ימים מהיום* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
1.להפסיק תרופות 2.ביצוע פרופיל הורמונלי תוך 3-5 ימים מהופעת הדימום 3.בדיקת אולטרסאונד להערכת מצב הזקיקים הבסיסים בשחלה,בדיקת מאפייני רירית הרחם,ובדיקת האגן
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי11/03/2022* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- Ivf החזרת 3 עובריםבת 2810/03/2022
הוחזרו 3 עוברים , 10 ימים לאחר החזרה בטא 141 , 13 יום אחרי החזרה בטא 353 , 16 יום אחרי החזרה בטא 833 , 24 יום אחרי החזרה בטא 7204, אולטרסאונד ראשון בשבוע שישי פלוס 1 שני שקים עם דופק בשניהם אחד יותר גדול בקצת מהשני , יש סיכוי עדיין שרק עובר אחר ישרוד?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
יש סיכוי סביר שעובר אחד ישרוד ועדיין חא לאבד תקווה חגבי השני
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי10/03/2022* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פרוגסטרון גבוה לפני החזרת עובר קפואיעל10/03/2022
היום 9.3 ערכתי בדיקת דם ותוצאותיה: E2: 3546, פרוגסטרון 26.7, LH <0.3. בערב נתבקשתי להזריק אוביטרל. לוקחת כדור של דקסטומטיזון לאורך כל הפרוטוקול ולפחות עד מועד ההחזרה.
ביום ג׳ 15.3 צפויה להתבצע החזרת עובר קפוא. נתבקשתי להזריק רבע אוביטרל יום קודם לכן.
לאורך כל המעקב ההורמונלי בפרוטוקול זה הפרוגרסטרון היה גבוה (ביום השני למחזור 5.7).
האם הפרוגרסטרון גבוה מדי להחזרה ובעצם מקטין את הסיכוי לקליטת הריון?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
לטעמי רמות פרוגסטרון גבוהות במהלך השלב הראשון של המחזור(טרום ביוץ)עלולים לפגום במירקם הרירית הנדרש להחזרה מסונכרנת עם העובר הייעודי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי10/03/2022* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלא מחזירים עוברים במצב כזה
פרופ` דוד בידר10/03/2022אני תומך בפרוםסור אשכנזי.
לא מחזירים עוברים במצב כזה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- האם התוצאות של שקיפות העורפית תקינות?יערה09/03/2022
היי דר
רציתי לשאול אם הבדיקות למטה תקינות.
עשיתי בדיקת אולטרסאונד שבה נאמר לי שהכל תקין.
ביום הלידה אני אהיה בת 30 וחודש. ההריון הוא הריון שני (הוחזר לי עובר טרי )
הייתי בשבוע 13 כשעשיתי את הבידקה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כן הבדיקות שצירפת לשאלתך תקינות
פרופ` דוד בידר09/03/2022הבדיקות תקינות.
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם רומנטיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)