מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- ערכי BETAקארין24/08/2010
שלום,
בת 28 נמצאת בהריון שני (הריון ראשון תקין)וסת אחרונה 1.7.10
ב - 1.8.2010 - בדיקה ביתית שלילית.
ב - 3.8.2010 - בדיקת דם שלילית ( 5 ימים איחור בוסת).
ב - 9.8.2010 - בדיקה ביתית - חיובי (כלומר אחרי 12 יום איחור בוסת).
ב - 10.8.2010 - בדיקת דם BETA 257
17.8.2010- בדיקת דם BETA 3811
19/8/2010 - US - יש שק ובתוכו ראה 2 נקודות, בהתחלה חשב שמדובר בשטף דם ולאחר בדיקה מעמיקה זה לא שטף דם. הוא ציין שזה מתאים לשבוע 5 וחצי למרות שלפי חישוב וסת אחרונה אמור להיות שבוע 7, כששאלתי אותו למה יש 2 נקודות ואיך זה מתאים לשבוע 5 וחצי אם הבטא היא 3811 הוא אמר שיכול להיות שמדובר בתאומים או חס וחלילה במולה. המליץ על בטא חוזרת בעוד מס' ימים ו- US בעוד 10 ימים.
23/8/2010 בדיקת דם 17,223 BETA
האם ערכי הבטא תקינים? והאם באמת יכול להיות שמדובר בתאומים/מולה לפי הערכים?
האם כשמדובר בהריון מולארי יש סממנים כלשהם? כי נכון לעכשיו אין לי שום דבר יוצא דופן.
אשמח לתשובתכם.
תודה
קארין* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בטא
ד''ר דוד ישי24/08/2010מהתיאור שלך ניתן ללמוד שהביוץ שלך איחר ולכן ההריון צעיר מהגיל המחושב על פי הוסת האחרון.
לא ניתן ללמוד על הריון תאומים או על הריון מולרי מרמת הבטא וצריך לחכות בסבלנות לבדיקות האולטרסאונד בהמשך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלהיסמין24/08/2010
האם אחרי טיפול ראשון באיקקלומין שלא הצליח המחזור יהיה סדיר ויגיע בזמן (יש לי שחלות פוליציסטיות) ... אני עדיין לא יודעת אם הטיפול הצליח או לא יש לי עוד שבוע וחצי לקבלת המחזור והבטן שלי ממש נפוחההה.... בכל מקרה רציתי לדעת אם לא נקלטתי אז אם המחזור שלי יהיה סדיר ויגיע בזמן ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה נוספת
יסמין24/08/2010והאם זה בסדר שהבטן שלי נפוחה???????
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאיקקלומין
ד''ר דוד ישי24/08/2010זה לא בסדר שהבטן נפוחה ואת צריכה להבדק. הוסת בחודש הטיפול באיקקלומין צפוי להגיע פחות או יותר בזמן אלא אם את בהריון או שהאיקקלומין גרם ליצירת ציסטה ולשיבוש הורמונלי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- השפעת עובי הרירית על הריון תקיןחזרתי24/08/2010
שלום,
אני בהריון בשבוע 5+4, טרם ניגשתי לבדיקת אולטרסאונד, אבל להלן בדיקות ביטא שביצעתי בשבוע שעבר:
בתאריך 15.8 - שבוע 4+2 ביטא - 117
בץאריך 17.8- שבוע 4+4 ביטא - 279
בתאריך 19.8 - שבוע 4+6 ביטא 556
1) האם על פניו העליות תקינות?
2) מתי לגשת לבדיקה כדי לבדוק שיש דופק?
3) אני בעלת רירית דקה שנעה בין 4.7-6.6 ( עקב גרידה שבוצעה לפני 7 חודשים, לפני זה הרירית נעה בין 10-13), אז ברוך ה' שניקלטתי טבעי ( למרות שאיני יודעת מה היה עובי הרירית ביום הקליטה )אבל השאלה שלי היא האם רירית בעוביים כאלה יכולה לגרום להפלה בשלבים האלה?
אודה למענה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עדכון
חזרתי24/08/2010מרוב דאגות לגבי הרירית ניגשתי כרגע לרופא שביצע US ולהלן הממצאים:
נמצא שק הריון בגודל 4/6 מ"מ ורירית בגודל של 7.5 מ"מ.
1. האם גודל השק מתאים לשבוע 5+4?
2. האם עם גודל רירית כזה יש סיכוי להפלה בשל הרירית?
3. יש צורך בתמיכה מסויימת לרירית?
אודה למענה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלמה לא עונים??
חזרתי24/08/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהרירית
ד''ר דוד ישי25/08/2010עלית הבטא סבירה.
רירית של 7.5 מ,מ היא רירית טובה.
חשוב שיש שק הריון ברחם. הגודל מתאים. צריך להמתין בסבלנות לאולטרסאונד המאוחר יותר כדי לדעת האם התפתח עובר עם דופק* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פרופיל הורמונליטל24/08/2010
בת 42 ,ילד בן 14 מהריון ספונטני ,מחזור סדיר.מנסה להרות כבר שנה ללא הצלחה(ללא טיפולים והורמונים בינתיים).
האם משהוא בבדיקה הנ"ל יכול להעיד על בעיה ?
MY_SUBTITLE
TSH mIU/L 1.35 0.35 (.*.......) 4.94 BD1
Free T4 pmol/L 10.79 9 (.*.......) 19 BD1
Estradiol pmol/L 210.0 Reference values for females
Follicular phase: 77-921
Mid cycle: 139-2381
Luteal phase: 77-1145
Postmenop.(not on HRT): 36.7-102
Postmenop.(on HRT):36.7-161
BD1
Progesterone nmol/L 0.5 Reference values for females
Follicular phase: 0.3-0.95
Luteal phase: 3.8-50.5
Postmenopausal: 0.3-0.63
BD1
FSH mIU/mL 8.8 Reference values for females
Follicular phase: 3.03-8.08
Mid cycle: 2.55-16.69
Luteal phase: 1.38-5.47
Postmenopausal: 26.72-133.41
BD1
LH mIU/mL 5.8 Reference values for females
Follicular phase:2.39-6.60
Mid cycle: 9.06-74.24
Luteal phase: 0.9-9.33
Postmenopausal: 10.39-64.57
BD1
Prolactin mIU/L 179.3 25 (.*.......) 628 BD1
Dhea-SO4 umol/L 4.1 0.8 (..*......) 10.3 שיטת הבדיקה הוחלפה ב-6.1.08
BD1
Testosterone nmol/L 1.36 0.38 (.*.......) 4 BD1* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פרופיל
ד''ר דוד ישי24/08/2010הפרופיל ההורמונלי תקין ואינו מעיד על בעיה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- טיפולמאיה24/08/2010
אני בהתחלת טיפול של מנוגון ולפני זה היה כאבים בקיבה עשיתי בדיקה ובתוצאה מצאו שיש חיידק בקיבה האם אוכל לקחת תרופה בזמן שאני לוקחת זריקות של מנוגון או שזה מפחית מהתגובה של הזריקות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר טיפול
ד''ר דוד ישי24/08/2010הטיפול בחיידק בקיבה אינו משפיע על הטיפול
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- העדר ביוץיול24/08/2010
גיל 35 + ילד בריא בעקבות הריון ספונטני, אחרי הפסקת הריון בשבוע 23 עקב בעיה קשה בהתפתחות העובר. תמיד נכנסתי מאוד מהר להריון....לפני כ- 8 חודשים עברתי גרידה בשבוע 9+ בעקבות העדר דופק (הריון ספונטני). עכשיו במהלך ארבעה חודשים לא מצליחים להיכנס להריון. יש לי מחזור סדיר כל 28/29 יום. קניתי בדיקת ביוץ ביתית, אבל לפי התוצאות - אין לי בכלל ביוץ !!! יש רק פס אחד כל הזמן. בדקתי הכל לפי הנחיות.
שאלתי - האם יתכן בכלל מצב שיש מחזור קבוע ואין ביוץ ??? מה לעשות ואיך לבדוק...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ביוץ שלא מזוהה
פרופ' אלכס סימון24/08/2010אם ישי מחזור סדיר אז יש ביוץ. הניחי לערכה, פני למרפאת פוריות ובצעי מעקב לביוץ באמצעות על קול
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- התאמצות אחרי החזרת עובריםגלית24/08/2010
עברתי שלשום החזרת עוברים, רציתי לשאול אם למשל זה בסדר שאני מרימה את הילד שלי בן שנתיים או להרים שקיות|?
אתמול הרגשתי כאב חזק בבטן לא יודעת למה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר התאמצות
ד''ר דוד ישי24/08/2010אני מניח שאין קשר בין הכאב שחשת ובין ה "התאמצויות" שעשית. בכל זאת , מבלי שיש לנו הוכחות שיש לזה משמעות , הנטיה שלנו היא להמליץ לנשים לנוח ( לא לשכב כמו חולה במיטה ) ולא לעשות מאמצים ב3-4 ימים לאחר ההחזרה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תוסף DHEAליאת24/08/2010
בוקר טוב ,
בת 35 רקע קוליטיס כיבית . בהמלצת רופא פוריות בשל מיעוט ביציות ואיכותן לאחר IVF 3 לקחת תוסף DHEA . מה המינון המומלץ לשיפור ? האם יש תופעות לוואי ? האם יכול להחמיר את הקוליטיס ? מתי מתחיל להשפיע ?
מודה מאוד מאוד* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר DHEA
פרופ' אלכס סימון24/08/2010תוסף בעל פעילות הורמונאלית זכרית קלה ביותר. נטען כי משפר את התגובה השחלתית - כאילו מצעיר אותה. המינון שאני נותן 25 מג שלש פעמים ביום. אינו משפיע על הקוליטיס.
ניתן לרכישה בארץ. זול יותר דרך אינטרנט או על ידי חבר/ה בארה"ב כי אינו מצריך מרשם רפואי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהקוליטיס והריון
טל24/08/2010היי דנה ,
מקווה שאיני "מחטטת" או פוגעת בפרטיותך אבל ראיתי שאת חולת קוליטיס .
גם אני ,ואיני מצליחה להרות כבר מעל שנה (ללא טיפולים בינתיים .יש לי ילד בן 14) .
האם קוליטיס קשורה באיזשהיא צורה בקושי זה ?
אשמח לדעת* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובה
ליאת24/08/2010הי ,
הרופאים חלוקים בדעותיהם ,
חלק אומרים שזה לא מפריע - גם אם את כרגע בהתקף .
חלקם טוענים שיש קושי מסויים לנשים עם קוליטיס ולוקח להן יותר זמן להרות .
הלוואי ויכולתי לדעת ... אני מנסה כשנה וחצי והתחלתי טיפולי IVF 2 כשלו . מקווה מאוד שזה אכן לא מפריע .
בהצלחה :)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אנטיביוטיקה אחרי גרידהעינת23/08/2010
שלום לרופאים... היות ואתם מהפורומים הזריזים והמוצלחים ביותר שזכיתי להעזר בהם, מנסה את מזלי לתשובה מהירה... אני יומיים לאחר גרידה עקב הפלה נדחית בשבוע 8. קיבלתי דוקסילין לשלושה ימים, 2 כדורים ביום. את הכדור הראשון של היום לקחתי רק לפני 5 שעות עקב שיכחה.. האם ליטול עכשיו את השני או שעדף לוותר עליו ולבלוע רק מחר? עד כמה זה קריטי?.... תודה ולילה טוב
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אנטיביוטיקה
ד''ר דוד ישי24/08/2010קצת באיחור. היית צריכה לקחת את הכדור השני בזמן או מעט מאוחר יותר.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה ושאלה נוספת לאחר גרידה
עינת24/08/2010האם יש מניעה מרחצה בים/בריכה כשבוע לאחר גרידה? הבנתי כי היות ובמהלך הגרידה בוצעה הרחבה של צוואר הרחם, קיים חשש מזיהומים במהלך השבועיים הראשונים ומומלץ שלא לטבול בים.... אשמח לדעת כי תכננו חופשה ורוצה לדעת אם לבטל או להרגע..... שוב תודות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמקפיצה השאלה..תודה
עינת24/08/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהרחצה
ד''ר דוד ישי25/08/2010אני לא מכיר בעיה כזאת
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כשלונותשושנה23/08/2010
לאחר הסטרוסקופיה ניתוחית התקצרו ימי המחזור מ8 ימים ל5-6 ימים,על מה מעיד הדבר ואם זה גורם להמשך הכשלון בטיפול.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אין לזה משמעות
ד''ר דוד ישי24/08/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תמיכה לאחר IVFתמר23/08/2010
לאחר IVF שהצליח - עובר אחד, נצפה דופק, עובר מתאים ל-שבוע 6. שכחתי לשאול את הרופאה כמה זמן להמשיך עם התמיכה. עכשיו אני לוקחת 2 נרות של אוטרוגסטן 100 שלוש פעמים ביום. התור הבא שלי הוא עוד שבועיים. האם עד אז צריך להמשיך עם התמיכה כרגיל? האם יש מצב של יותר מדי תמיכה שיכול לפגוע בעובר?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תמיכה
ד''ר דוד ישי24/08/2010אין מצב של "יותר מדי" . תמשיכי עד למפגש אתה ותחליטו אז לגבי ההמשך
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה לגבי בדיקת זרעחסויה23/08/2010
ביום ראשון הקרוב נקיים יחסי מין (זה אזור הביוץ שלי) האם ביום רביעי בערב נוכל לתת בדיקת זרע? או שזה תקופת התנזרות קצרה מדי?
או שכל מכון נותן הוראה אחרת?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר התכוונתי ביום ראשון ורביעי הבא
חסויה23/08/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהזה פרק זמן סביר
ד''ר דוד ישי24/08/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- התמיכה תומכת?שירה23/08/2010
שלום רב רופאים יקרים
מעת לעת אני מגלה בשירותים כי האוטרוגסטן נופל כמעט בשלמותו מהנרתיק. אני משתדלת מיד להחדיר אחד חדש. מה קורה בינתיים? ומדוע הכדור אינו נמס.
האם המשמעות היא שלא קבלתי תמיכה מספקת? אני אחרי בטא חיובית שניה.
תודות חמות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תמיכה
ד''ר דוד ישי23/08/2010את עושה נכון . תנסי להחדיר את התכשיר עמוק ככל האפשר ואם את יכולה , לשכב קצת לאחר החדרתו
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בטאענבל23/08/2010
14 יום אחרי ביוץ בטא 207
אחרי יומיים בטא 178
אחרי יומיים בטא 220
אחרי עוד שלושה ימים בטא 660
למחרת שק הריון ברחם
מה הסיכוי להריון תקין?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לצערי קטן
ד''ר דוד ישי23/08/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מודאגת??מארי23/08/2010
הי
אני כבר אחרי 6 טיפולים IVF בלי הצלחה , אין לי בעיה כל הבדיקות טובות , הבעיה היא בזרע של בעלי שכמעט אין בו תאים והם בדודים בתנועה (כמעט לא זזים) תמיד נוצר 2 עוברים .
אני מבקשת לעזור לי מה עלי לעשות האם לעבור למקום אחר או לחפש מעבדה טובה , או שהכל אותו טיפולים ?
והאם בניתונים כל כך קשיים שזרע כמעט לא זז אפשר לכנס להירין ?.
תודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר זרע חלש
ד''ר דוד ישי23/08/2010אני מניח שהבעיה אינה המעבדה או היחידה אלא הזרע. אפשר להרות במצב הזה , אבל הסיכויים נמוכים יותר ולכן צריך סבלנות והתמדה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טיפוסים חברותיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)