מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- ואליום בהזרעהשיר22/08/2010
שלום,
אני צריכה לעבור בשבוע הבא הזרעה בפעם הראשונה ואני מאוד חוששת מהחדרת הספקולום היות ובדיקה אחרת שבוצעה לי שכללה ספקולום, נסתיימה, או יותר נכון לא נסתיימה מכיוון שהיתה כואבת מאוד וקשה מנשוא, שכמה שעות לאחריה החל דימום (ככל הנראה הרופאה פצעה אותי) ובקיצור השאירה אותי בטראומה.
האחיות המליצו לי לקחת ואליום לפני ההזרעה.
רציתי לדעת מה ההשפעות שלו? האם לא אחוש כאב כלל?
תודה.
שיר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ואליום
ד''ר דוד ישי23/08/2010הואליום אינו מאלחש ולכן אין לו השפעה ישירה על הכאב. אבל הוא מרגיע ויתכן שאם תהיי רגועה יותר וההתנגדות שלך תהיה קטנה יותר לספקולום , יכאב לך פחות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הזרעה ראשונהשיר22/08/2010
בת 25 ובעלי בן 26 מנסים להרות כעשרה חודשים.
לציין כי ישנה בעיית וגיניסמוס קלה. (ישנה חדירה אך לא מלאה, ואין כל בעיה עם בדיקות כגון אולטראסאונד וגינאלי).
לאחרונה התחלנו בביצוע בדיקות, בין היתר בעלי ביצע בדיקת זרע ואני התחלתי במעקב זקיקים.
בקבלת תוצאות בדיקת הזרע, הכל נמצא תקין למעט מורפולוגיה 3%.
עקב בעיית הוגיניסמוס ועקב תוצאת בדיקת הזרע, הוחלט על ביצוע השבחה והזרעה.
לציין כי תודה לאל חוץ מבעיית הוגיניסמוס הקלה, הכל נמצא אצלי תקין כולל הביוץ שאותו כינתה הרופאה "ביוץ יפהיפה".
ברצוני לדעת, לאור כל הנתונים שלעיל מה הסיכוי להשגת הריון כבר בהזרעה הראשונה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הסיכוי להריון
ד''ר דוד ישי23/08/201010%-15% לכל חודש
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שלום!חסוייה22/08/2010
שלום!
ביום שלישי הקרוב אני אמורה לעבור טיפול של הפרייה חוץ גופית(שאיבה) בפעם הראשונה!
קיבלתי היום את התוצאות של בדיקת דם :
e2- 864
פרוגרסטרון-0.2
רירית-10
מה זה אומר תוצאות טובות?
וכמה זקיקים קיימים אצלי?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאיבה
ד''ר דוד ישי23/08/2010את צריכה להגיד כמה זקיקים יש ומה גודלם. בלי זה לא ניתן להתיחס. הדבר היחידי שניתן להגיד הוא שרמת ה E2 נמוכה ממה שצפוי יומיים לפני השאיבה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- IVF כושל.....עצובה מאוד!22/08/2010
שלום!
ביום חמישי ביצעתי שאיבת ביציות ובעלי ביצע טפנה במקביל על רקע 'קליינפלטר XXY,47
שאבו לי 5 ביציות אך אצל בעלי לא נמצא כלום! אני בת 24 ובעלי בן 27 נשואים 3 שנים וזהו סיבוב ראשון שלנו.אני מאוכזבת מאוד מאוד ומיואשת!!!קיבלתי את הבשורה המרה היום בבוקר וממש קשה לי!מה עושים מכאן??אני לא מוכנה לשמוע על תרומת זרע....האם יש סיכוי שיהיה לי ילדים מבעלי???
בבקשה עיזרו לי!!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לצערי , עם האמצעים שיש היום , קלוש
ד''ר דוד ישי23/08/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בדיקה נוספתעינת22/08/2010
13.5 ימים לאחר הביוץ יצאנ לי בטא של 8.
עד כמה זה פאטתי להמשיך תמיכה ולבדוק שוב?
יש איזשהו סיכוי?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דילגתם על השאלה שלי
עינת23/08/2010אפשר לענות בבקשה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההבדיקה שלילית להריון
פרופ' אלכס סימון23/08/2010הפסיקי את התמיכה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שוב אין הריון ...ש22/08/2010
בת 26 בריאה ,בעלי סובל מאיזוספרמיה חסימתית כתוצאה מנשאות cf .
אני לאחר ivf+tesa שני שנכשל . בטיפול האחרון נשאבו 23 ביציות והופרו 16 , הוחזרו 2 ,הבשורות הטובות שיש לי 10 עוברים מוקפאים ... (אני חושבת שזה בשורות טובות ?!)
יש לי כמה שאלות :
1. העובדה שישנם עוברים מוקפאים אומרת שהזרע בסדר ?האם העוברים תלויים בזרע בכלל?
(לא ידוע לי על איכותם )
2. במה תלוי יותר ההריון , בעוברים או בתמיכה שלאחר ההחזרה ? (נתמכתי בשני נרות וכדור )
3. מה יותר קשה להשיג זקיקים או החזרת העוברים בצורה נכונה שיקלטו ?
4. מה יכול לשבש לי את הקלטה של העוברים ?(למה לא משיגים הריון ?)
5. מה השימוש של האוביטרל לאחר ההחזרה ? (לי לא נתנו אוביטרל )
6. מה נהוג לעשות , להחזיר בתקופה הקרובה את הקפואים או לשאוב שוב ?
סליחה על כל השאלות אני מאוכזבת , חשבתי שהפעם זה יקרה ....* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תמיכה של אנדומטרין פעמים ביום ...
ש22/08/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהואסטרופם פעם ביום...
ש22/08/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמקפיצה - סורי על האורך ...
הריונית :)23/08/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעוד יהיה הריון
פרופ' אלכס סימון23/08/2010מי שמצליחה בגילך להגיע לכדי 12 עוברים מהם 10 מוקפאים תהרה בסופו של דבר. הריון מצריך תנאים רבים ודי אם אחד לא יתקיים אזי לא תהיה השרשה. הידעת לדוגמא שיש חושבים שרמת אסטראדיול גבוהה (כמו שהיה לך לדוגמא לפני השאיבה) מפריעה להשרשה. יש המציעים אפילו להקפיא את כל העוברים ולהחזיר אותם כמוקפאים וזה יותר מוצלח. הנה את רואה שרב הנסתר על הגלוי בנושא ההשרשה. צריך להמשיך ובוודאי להחזיר מוקפאים. ההריון בוא יבוא.
האוביטרל מעודד את השחלות להפריש פרוגסטרון.
אם יש עוברים רבים בהקפאה, נסי החזרה של בלסטוציסטים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מעקב זקיקיםיסמין22/08/2010
היי , יש לי שאלה ...
אני ביום רביעי האחרון 11/08/10עשיתי מעקב זקיקים ויש לי זקיק אחד בגודל 18 מ"מ בשחלה השמאלית ובימנית זקיקים קטנים והרירית בסדר גמור זה מה שהרופא שלי אמר...
השאלה היא מתי אני יבייץ? מתי לקיים יחסי מין ??????
בבקשה תענו לי אני חייבת לדעת שלא פספסתי כבר את הימים...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תיקון טעות^^^
יסמין22/08/2010ביום רביעי האחרון -18/8/10
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמתי ביוץ
ד''ר דוד ישי22/08/2010קשה להגיד במדוייק. בוך 2-4 ימים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהביוץ
יסמין22/08/20102-4 ימים מאז שעשיתי את המעקב זקיקים ?...?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ביטול IVFאני22/08/2010
שלום רב
אני מאוד מאוד עצובה ומאוכזבת .
הייתי בבדיקת זקיקים היום ובדיקת דם והכל היה מצוין ואמרו לי שכנראה השאיבה תהיה שבוע הבא
(IVF מספר 2) עד כאן הכל בסדר, אבל אמרתי לרופא היחידה שיש לי לחץ בחזה ואז הוא שלח אותי דחוף למיון, ואחרי שעשיתי שם בדיקות שחררו אותי הביתה ואמרו לי להמשיך בדיקות בקהילה.
בכל מקרה הרופא ביחידה אמר לי להפסיק טיפול עד סוף בירור.
שאלותי הם:
1- מה יקרה עכשיו עם כל הזקיקים שהם כבר גדולים בבטן?
2- האם לא מסוכן פתאום כך להפסיק טיפול שהוא כבר ממש בסוף?
3- האם עקב הפסקת הטיפול יהיה מחזור רגיל בזמן ?
מאוד אשמח לתשובה מהרופאים היקרים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ביטול
ד''ר דוד ישי22/08/2010הם יביצו לאגן
לא מסוכן להפסיק טיפול
יהיה מחזור . יתכן שהוא יאחר מעט
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בדיקת BETA-HCGאתי22/08/2010
בדיקת BETA-HCG אחרי טיפול בזריקות אוביטרל, מנופור ודקפפטיל וIUI היא 98. האם זה מראה הריון או שצריך לחזור לבדיקה ומתי?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בטא
ד''ר דוד ישי22/08/2010אם עברולפחות 10 ימים מהזריקה האחרונה את בהריון.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- IVF חרום או ביטול סבב? בבקשה דחוףשירן22/08/2010
היי,
אני בעיצומו של סבב הזרעה מספר 4 (פעם שלישית עם פיוריגון) כאשר בתחילת ההזרקות לא התחילה תגובה משבוע שעבר נהיו לי עכשיו הרבה זקיקים-
ימין- 17,16,16,10
שמאל- 20,16,14,10
E2- יצא 1650 וה-P1.9
קיבלתי הוראה היום להפסיק להזריק ולהגיע מחר לראות מה ההמשך איתי בהתאם לבדיקות הדם.
רציתי לדעת באיזה מצב מחליטים ללכת על IVF חרום כדי לא להפסיד סבב שבו הזרקתי 12 יום ובאיזה מצב מחליטים לבטל את הטיפול?
הרי אני אמורה בכל מקרה בתום הסבב הזה לעבור לIVF (לאחר 3 הזרעות עם זריקות).
אשמח אם תוכלו לעזור לי מעט לפני מחר כי אני ממש בלחץ.
אינני רוצה להפסיד סבב, ואני לא בטוחה כמה אני שלמה עם ההחלטה לגשת להזרעה עם 5 זקיקים.
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הרבה זקיקים
ד''ר דוד ישי22/08/2010אני גם לא בעד הזרעה עם הרבה זקיקים גדולים. הבעיה שההצלחה במעבר ל IVF פחות טובה מזו של IVF מסודר. אבל אם יש הרבה זקיקים יתכן שעדיף מעבר ל IVF על ביטול כל הטיפול
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה רבה על התגובה
שירן22/08/2010אכן מחר אני ביחידה ומקווה שהם יחשבו כמוך.
תודה על ההתייחסות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאולי זה המזל שלך
שירה22/08/2010מטיפול IVF בלתי מסודר. ולא שנקבע מראש, ילדתי את בתי המופלאה. ואני מודה לכל מי שצריך ובעיקר לעצמי שנלחמתי(פשוטו כמשמעו) בצוות ששלח אותי הביתה עם 28 זקיקים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הפרייהמריה22/08/2010
שלום ד"ר
רציתי לשאול האם הילדים שנולדו מהפרייה הם בעלי ראש גדול מהממוצע ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לא
ד''ר דוד ישי22/08/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ivf איקסישרה22/08/2010
שלום לכם רופאים יקרים.
אני אחרי ivf ראשון אשר שאבו רק 2 ביציות ולאחר שלא הופרו בצורה רגילה עשו איקסי והוחזרו 2 עוברים, אני רוצה לצין שהזרע מצוין ההורמונים היו טובים ואני רק בת 22 .
מה הייתה יכולה להיות הבעיה שהביציות לא הופרו לבד?
האם עם הפרית איקסי יש פחות סיכויים להריון?
האם יש סיכוי לבטא חיובית?
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ICSI
ד''ר דוד ישי22/08/2010הבעיה יכולה להיות בזרע או בביציות , למרות שגם אלה וגם אלה נראים תקינים.
הסיכוי להריון דומה אם יש עוברים. ויש סיכוי לבטא חיובי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מאוד מודאגתאירינה7922/08/2010
שלום!אני מאוד מודאגת בגלל העליה של בטא. ב 04.08 שאיבה ,ב06.08 החזרה של 4 עוברים ברמה טובה וטובה מאוד.ב 14.08 היתחיל דימום ונאלצתי לעשות בדיקת דם ב15.08 כדי לברר למה יש דימום:Estradiol (E2) Urgent 719
Progesterone Urgent 23.08
HCG-B 14
ב 17.08 :
Estradiol (E2) Urgent 1080
Progesterone Urgent 52.23
HCG-B 41
ב19.08 :
Estradiol (E2) Urgent 1133
Progesterone Urgent 80.99
HCG-B 86
והיום ב 22.08:
Estradiol (E2) Urgent 2079
progesterone Urgent 81.68
HCG-B 169
האם זה הליעה תקינה,אני כבר שנתיים בטיפולי הפריה בגלל סיבה מכנית
תודה מראש!!!!!!!!!!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מאוד מאוד מודגת
אירינה7922/08/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמודאגת
אירינה7922/08/2010רק רציתי להוסיף שהיתי 3 פעמים בהיריון מ טיפולים: ראשון -ניגמר בהפלה ב שבועה 6
שני- הריון מחוץ לרחם(אין לי חצוצרות-בגלל מחוץ לחם 5 פעמין- הריון ספונטני ,ניתקה בפתח של חצוצרה) ושלישי-היריון כימי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבעיני עלייה סבירה
פרופ' אלכס סימון23/08/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שינה על הבטןדנה22/08/2010
אני אחרי החזרה. מותר לי לישון על הבטן?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כן
ד''ר דוד ישי22/08/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אנדומטריןשיר22/08/2010
שלום
לאחר הזרעה שלישית מה-18 לחודש, מקבלת תמיכה של אנדומטרין פעמיים ביום,
שעה אחרי ההכנסה מופיעים לי כאבי בטן קלים דמויי מחזור למשך שעתיים (שאחכ חולפים)
. האם נורמלי?
אודה לתשובתכם.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כן
ד''ר דוד ישי22/08/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טיפוסים רגישים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)