מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- הזרעהרויטל20/08/2010
שלום רב
רציתי לשאול:
1. האם בהזרעה יש סיכוי גבוה יותר לבנות ?
2. כמה ימים לפני הזרעה ( כולל כמובן השבחה) אסור לקיים יחסי מין ?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הזרעה
פרופ' אלכס סימון21/08/20101. חד משמעי לא
2. יומיים די בהם* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דימום כבדירדן20/08/2010
שלום,
אני בשבוע 9 להריון, לאחר IVF החזרת עוברים טריים. בתחילת השבוע הפסקתי את התמיכה (אנדומטרין ואסטרופם 2 ליום) בהוראת הרופא. ביום חמישי התחיל לי דימום כבד, הייתי במיון ואמרו שצריך רק לחכות ואין מה לעשות. הדימום הולך ופוחת. האם הדימום יכול להיות מכך שהפסקתי את התמיכה אולי מוקדם מידי?
תודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מנסיון אישי
שרון21/08/2010גם לי היה דימום בשבוע 8 למשך 4 שבועות, ראו איזור דימום מחוץ לשק ואמרו לי בבית החולים לחכות כי אין מה לעשות. שמחה להגיד לך כי הכל עבר אני בשבוע 13 והעובר בסדר גמור.
לאחר הדימום הרופא העלה לי את התמיכה משתי טבליות ביום לשלוש - כדאי שתתיעצי עם הרופא שלך.
בכל מקרה בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאיני רואה קשר
פרופ' אלכס סימון21/08/201020% מההריונות מלווים בדמום בתחילתם. ברובם הכל מסתדר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מחזורגילי20/08/2010
שלום,
אחרי מה שנראה כהיריון כימי קצר (בטא 3, עלתה ל- 10 וירדה אתמול ל- 5).
1. האם חייבים להמשיך לעקוב כדי לשלול היריון מחוץ לרחם או שאין סכנה כזו?
2. מתי צפוי המחזור?
תודה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הריון?
פרופ' אלכס סימון21/08/2010לטעמי כל בדיקה של 10 ומטה אינה הריון. כל שלא הייתי מכנה את התוצאה הריון כימי. על כן איני רואה טעם למעקב
המחזור צפוי להגיע עם הפסקת התרופות בתוך מספר ימים. במקרה זה, אם לא יופי תוך שבוע, הרי שטעיתי בשיקולי ועלייך בכל זאת לבצע בדיקה להריון חוזרת* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בדיקה פתולוגיתגלית20/08/2010
שלום רב,
אודה על פיענוח הבדיקה שקיבלתי.
כתוב: קטעים קטנים מרירית גוף הרחם המראים סימני שלב שיגשוג של המחזור
אחד הקטעים בעל מבנה שיכול להתאים לחלק מפוליפ אנדומטריאלי
תודה גלית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום גלית
פרופ' אלכס סימון21/08/2010מה הטיפול שעברת? מדוע עברת את הטיפול? הרי אין ברפואה יכולת לפענח בדיקה נאמנה מבלי ההקשר הקליני שלה.
אם כן, כל שנותר לי הוא לנחש כי עברת ניתוח היסטרוסקופי או גרידה ב-10-14 ימים ראשונים לאחר הווסת וזאת על רקע ממצא שהודגם בחלל הרחם והתוצאה היא רירית תקינה עם חלקים מהפוליפ שהוצא בפעולה הניתוחית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובה
גלית23/08/2010אני בטיפולי הזרעה ותוך כדי הטיפול נמצא הפוליפ ברחם
ולכן הרופא שלי שלח אותי לבצע ניתוח להוצאת הפוליפ
אני בת 41, וקיבלתי את תוצאות הבדיקה של הפוליפ* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפרופ' אלכס סימון
גלית24/08/2010אודה לתשובתך
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבבקשה תשובתך
גלית02/09/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהגלית הבדיקה תקינה
פרופ' אלכס סימון02/09/2010מתאימה למה שעברת. הפוליפ הוצא והרחם מוכן עתה לטיפול חדש
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלפרופ' אלכס סימון
גלית03/09/2010הבנתי תודה.
אך יש הזכר למחזור, האם יש קשר לפוריות?
תודה גלית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בבקשה דחוף לפני שבת.ציפורה20/08/2010
אני מקבלת טיפולי פיריון. כדורי פרוגנובה פעמיים ביום וזריקות יומיות של פיוריגון 50.
אף רופא לא מקבל עכשיו.
היום יצאה לי שעורה בעין ורופא רשם אנטיביוטיקה מסוג צפורל ומשחת עיניים סינטומיצין.
האם מותר לי לקחת את התרופות האלה יחד עם טיפולי הפוריות?
רופא העניים לא ידע לענות. אין בעיה בשילוב התרופות? תודה מראש.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מותר לקחת ואינו מזיק לטיפול הפוריות
פרופ' אלכס סימון20/08/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה. שבת שלום ובריאות לכולם
ציפורה20/08/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דיכוי שחלתינטליה20/08/2010
שלום, אני מטופלת בלוקרין
כשתעבור ההשפעה של הזריקה מה יבוא קודם ביוץ או דימום ווסתי?
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום נדיה
פרופ' אלכס סימון20/08/2010השאלה למה ניתן לוקרין וממתי. לפי שאלתך אני מבין שהוא ניתן לתקופה ארוכה ועל כן קודם יבוא הביוץ
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תסמונת טרנר - הריוןרותי20/08/2010
רציתי לדעת, האם יש כיום התקדמות בעניין הריונות אצל חולות טרנר., (באחוזים, ביחס לשנים עברו)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר טרנר
ד''ר דוד ישי21/08/2010אצל נשים עם טרנר מלא ( לא מוזאיקה ) השחלות הן רקמת חיבור ללא ביציות כלל ולכן לא יכולה להיות התקדמות .
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- גירוי יתר...הריונית :)20/08/2010
היי
בת 26 אחרי ivf+tesa , בריאה , אני 10 ימים מההחזרה שני עוברים לא מוקפאים , מהיום הרביעי להחזרה אני מרגישה כאבים בבטן תחתונה בעיקר בסוף היום , הכאבים גוברים מיום ליום , ביום הרביעי להחזרה היתי אצל הרופא והוא עשה לי אולטרסאונד ואמר שהכול בסדר , נראתה ציסטה אחת .
היתכן שזה גירוי יתר ?
איך יודעים אם יש גירוי יתר בוודאות ?
ממה כדאי להימנע בגירוי יתר ?
הבטן קצת נפוחה לא רציני ומעבר לכאבים הכל בסדר .
תודה והיום טוב ...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר האם גירוי יתר?
פרופ' אלכס סימון20/08/2010בכל טיפול IVF יש מידת מה של גירוי יתר, אחרת איך ניתן להוצא 10,12,8 ביציות? גירוי יתר ממשעותי יתכן אם מוציאים 20 ביציות ומעלה. מה שמלמד שהשחלות גורו בעודף. בהתאם בגירוי יתר יהיו מספר ציסטות (כמספר הביציות לפחות).
אני מניח שקיים גירוי קל במקרה שלך שאינו משמעותי ומצריך טיפול בשלב זה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהממה כדי להימנע?
הריונית :)20/08/2010תודה על התשובה . שאבו לי 23 ביציות ...
כמו שציינתי ביום הרביעי להחזרה היתה ציסטה 1 , יכול להיות שמאז התרבו הציסטות ?
ממה בכל זאת כדי להימנע כדי שהמצב לא יחמיר ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשתיה מרובה
פרופ' אלכס סימון20/08/20103 ליטר ביום. אם בטן תופחת יותר או כאבים מתגברים פני שוב לבדיקה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בטאשירה20/08/2010
בוקר אור רופאים יקרים
בטא ראשונה כעבור 12 יום -177
בטא שניה כעבור יומיים- 334
פרוגסטרון מעל 127
האם תקין?
תודות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אומנם תקין
פרופ' אלכס סימון20/08/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה דחופה ביותר!!!טליה20/08/2010
שלום,
אני מנסה להכנס להריון כבר חמישה חודשים. היום בדיוק חל הביוץ ואני מאוד מתרגשת!! הבעיה היא שלפני כמה שעות הותקפתי בכאבי בטן קשים ביותר (אולי בגלל החום הכבד) וכדי להקל על הכאבים שנמשכו כמה שעות נאצלתי לעשות מקלחת רותחת ולחמם את איזור הבטן (כולל הרחם) והגב התחתון. לאחר מכן שכבתי כשלוש שעות עם בקבוק חם עליי והחלפתי בו מים רותחים מספר פעמים.
האם החום הרב יכול להשפיע על הביוץ? האם ישנה סכנה שהביצית תושפע לרעה? האם הדבר יכול לגרום להריון לא תקין לרבות שינוי בביצית או באיכותה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מים רותחים?
שירה20/08/2010למה מים רותחים??
בכלל לא בריא אך איני חושבת שמזיק.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשכחתי להוסיף שיתכן והביצית כבר
טליה20/08/2010הופרתה. האם יש סיכון לביצית המופרית?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלא ישפיע על הביוץ!!
פרופ' אלכס סימון20/08/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה פרוצדורליתדש20/08/2010
יש לי 2 ילדים בריאים, בראשונה הריתי בIUI, בשני בIVF,
אני מבוטחת בקופ"ח מכבי.
האם אני זכאית לטיפולי הפרייה מטעם הקופה לילד שלישי?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה לקופת חולים
פרופ' אלכס סימון20/08/2010לגעתי אם יש לך מכבי זהב אז התשובה כן. בררי זכויותייך בקופה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמניסיון אישי
שרון22/08/2010מניסיון אישי הם מאשרים גם ילד שלישי.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשרון
דש22/08/2010תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כאבים לאחר החזרת עובריםאין19/08/2010
ד"ר שלום,
ב- 15.8 עברתי שאיבה של 13 ביציות מתוכן 5 הופרו.
ב- 18.8 הוחזרו 3 עוברים. מאז יש לי כאבים חזקים כמעין כאבי מחזור.
האם זה נורמלי? או האם זה סימן שהטיפול לא הצליח?
תודה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כאבי בטן
פרופ' אלכס סימון20/08/2010קרוב לוודאי קשורים להגדלה של השחלותשיש בדרך כלל בטיפולי IVF
אין זה מפריע להצלחת הטיפול.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמנסיון
שרון21/08/2010לי היו כאבים משך 5 ימים בקושי יכולתי ללכת ישר
וההפריה הצליחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בלסטוציסטאיה19/08/2010
שלום,
ממחזור טיפול אחרון הוקפא עובר אחד (בלסטוציסט).
הבלסטוציסט התפתח מעובר לא איכותי (עם שברים).
שאלתי היא האם השברים ניכרים גם בבלסטוסיסט? כלומר, אם הבלסטוציסט התפתח מעובר בדרגה נמוכה זה אומר שגם הוא פחות איכותי?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בלסטוציסט
פרופ' אלכס סימון20/08/2010אם הוא התפתח לשלב זה ניתן לחשבו כעובר איכותי שהתפטר מהשברים והתגבר על הבעיות שהיו לא כשהיה קטן. העמידו אותו במבחן והוא הצליח בגדול.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תמיכה להריוןירדן19/08/2010
שלום רב,
עברתי IVF החזרה של עוברים טריים. הטיפול הצליח וכעת אני בהריון בשבוע 5. עד מתי אתה מעריך שאצטרך לקחת את התמיכה - אסטרופם ואנדומטרין 2 כל יום ?
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר החלטה משתנה בין רופאים
פרופ' אלכס סימון20/08/2010יחידות שונות חושבות שונה.
בהדסה יאמרו עד 10 שבועות אחרים יאמרו עד קבלת בטא חיובי ובוודאי אחרים יפליגו עד שבוע 12. בצעי מה שהיחידה שלך רגילה להנחות את מטופליה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לד"ר ישילימונית19/08/2010
ד"ר ישי שלום,
ב-15/8 ביצעתי בדיקת בטא - תוצאה שלילית (קטן מ-3).
עדיין אין מחזור.
מה אתה מציע לעשות?
האם לחכות עוד מספר ימים? או שצריך לקחת משהו להבאת המחזור?
בתודה,
ושיהיה לך סוף שבוע נעים,
לימונית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מקפיצה
לימונית20/08/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתוספת
לימונית20/08/2010ד"ר ישי,
שכחתי לציין שיש לי כאבים בצדדים, בעיקר בצד שמאל באיזור השחלה/חצוצרה, שמקרין לאזור המפשעה/רגל.
נכון לעכשיו (יום שישי, שעה 14.30, נראה שמתחיל מחזור).
הכאבים באים בפולסים כאלה, דיי חזקים, שלא מוכרים לי כל כך ממחזור.
האם יש מקום לבדיקה?
דבר שני, ברצוני לא לעשות בתקופה הקצרה שנותרה לי לטיפולים הפסקות בין הטיפולים (והיתה לכך הסכמה מפרופ' דירנפלד), אבל השאלה אם יהיה ניתן לבצע את זה בחודש ספטמבר המלא בחגים? מה דעתך? מה אתה אומר? בעיקר אם מה שראיתי זה עתה הוא באמת המחזור, וזה התאריך שיש להתייחס אליו?
בתודה מראש
ושבת שלום,
לימונית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום לימונית
ד''ר דוד ישי21/08/2010יתכן שהכאב קשור לדימום שהופיע. אם לא יעלם כדאי שתבדקי. זה התאריך שצריך להתיחס אליו. תהיי בקשר עם האחיות בתחילת השבוע. נכתוב תוכנית ונראה האם היא אפשרית לביצוע במהלך חודש ספטמבר.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך...
לימונית21/08/2010ד"ר ישי,
תודה רבה על התשובה.
הבעיה היא שיש לי תור אליך רק ב-7/9. האם זה עדיין יהיה בסדר, בהתחשב בזה שעוד צריך להזמין ולקנות תרופות? זה יוצא בדיוק יום לפני ערב ראש השנה, שזה יוצא שלושה שבתונים רצופים, לכן החשש שלי.
בתודה,
לימונית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך
ד''ר דוד ישי21/08/2010כמו שאמרתי , דברי מחר עם האחיות , נבנה תוכנית ונעשה הערכת מצב.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם סובלים מחרדות?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)