מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- לקראת החזרה כפולהמרב29/05/2010
שלום אני החזרה של עוברים מוקפאים בני 3 ימים ביום ה18 למחזור ולקראת החזרה נוספת של בלסטוציסט ביום ה 21 למחזור .
1.האם ההחזרה הכפולה אינה פוגעת בהשתרשות שמכניסים את המכשיר לרחם?
2. האם זה לא מאוחר להחזיר עוברים ביום ה21 למחזור?
את האמת שיש לי הרגשה שהרופא שלי מתכנן לי את ההחזרות מתי שנוח לו .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר החזרה כפולה
ד''ר דוד ישי29/05/2010ההחזרות נעשו בזמנים הנכונים. ההחזרה השניה אינה פוגעת , ככל הידוע לנו , בסיכויי ההשרשה של ההחזרה הראשונה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ICSIאפרת29/05/2010
שלום
שתי טיפולי IVF עברתי ללא הצלחה במדיקל סנטר , בדוח טיפול נרשם כי הביציות עברו מיקרומניפולציה.
טיפול שלישי עשיתי באסותא , בסיכום הטיפול לא נכתב כי נעשתה מיקרומניפולציה ICSI,
לעומת זאת כתוב כי בביציות נעשה AHA
האם יתכן כי המעבדה עשתה ICSI ולא כתבה זאת ? או שבאמת לא עשו, ט\אלה עשו הנצה בלבד?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ICSI
ד''ר דוד ישי29/05/2010אני כמובן לא יכול לדעת מה נעשה. אני מעריך שאם היה צורך לעשות ICSI בפעמיים הראשונות , נעשה ICSI גם בטיפול האחרון. AH עושים ללא קשר לצורת ההפריה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ערכי פרוגסטרון ו-E2נטע29/05/2010
שבוע טוב,
בבדיקה שערכתי ביום ה-2 למחזור התקבלו הערכים הבאים:
פרוגסטרון=4.30
אסטרודיול= 340 עפ"י טבלה שמפורסמת באינטרנט הערכים הנ"ל גבוהים בהרבה מהרצוי.
מה דעתכם?, האם תקין? האם ישפיע על הביוץ?
תודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ערכים תקינים
ד''ר דוד ישי29/05/2010אני לא יודע באיזה טבלה הסתכלת , אבל את הבדיקה צריך לקחת בימין 3-5 למחזור . אין טעם להתיחס לבדיקות שלא נלקחו ביום הנכון
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבהמשך לתשובת הדר'
דורית30/05/2010האם גם כשהמחזור קצר מאוד (22-24 י"מ, ביוץ בי"מ 10-12), צריך לבצע את הבדיקה בי"מ 3-5?
אני ביצעתי את הבדיקה בהמלצת הרופא קצת פחות מ 24 שעות לאחר קבלת הוסת. ייתכן והתוצאות מעוותות בשל כך?
תודה על תשובתך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלדר ישי מקפיצה
דנה31/05/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אחרי החזרהשירה29/05/2010
בתאריך 20.5 ביצעתי החזרה של 3 עוברים מוקפאים בהתחלקות של 11 7 ו 8 מיום ההחזרה אני לא מרגישה דבר הכל רגיל יש לי כמה שאלות:
1. האם זה הגיוני שאין לי תחושות בכלל זה מעיד על כישלון? בהחזרה הקודמת שלי היו לי כאבי מחזור ממש והטיפול נכשל ומה הסיכויים של עוברים כאלה להתפתח ?
2. אני נוטלת 4 אסטרופם ו3 אנדרומטרין 200 ועשיתי 2 זריקות של פרגניל אחד ביום ההחזרה והשני 3 ימים אחרי זה תקין?
4.אני פוליציסטית והמחזור שלי נופל אחד לחודשיים כל חמישי לחודש עשו לי החזרה ב20.5 איך הם החליטו שזה היום המתאים עשו לי רק אולטרסאונד בלי בדיקות דם?
והאם אני אמורה לקבל ב 5.6 ולא ב5.7?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר החזרה
פרופ' שחר קול29/05/20101. הגיוני. לא מעיד על כישלון.
2. תקין, אם כי מטרת הפרגניל לא ברורה.
3. ?
4. בחירת היום המתאים נשענת בעיקר על עובי הרירית, ותוכנית העבודה של היחידה. לכן היא די אקראית. את לא אמורה לקבל מחזור בכלל!!!!! לא ב - 5.6 ולא ב - 5.7 ולא בכלל!!! התרופות שאת מקבלת מחזיקות את רירית הרחם, כך שאין להפסיק אותן בשום אופן.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאיבה ועודשירה29/05/2010
שלום רב רופאים יקרים
ביום אתמול, יום שישי עברתי שאיבה סה"כ 5 ביציות.
נמסר לי שהיה דימום במהלך השאיבה. כבר בהתאוששות נפסק הדימום.
יש לי גם היום כאבים. לא בלתי נסבלים אך מורגשים היטב וכמדומני יותר
מהפעמים הקודמות של השאיבות. על מה הדבר מצביע?
שאלה נוספת:
בשאיבות כולן היו לי עד כה 10-15 ביציות.
הפעם עשיתי טיפול על המחזור שבישר את כשלון הטיפול.
האם זו הסיבה למיעוט הביציות?
האם הכמות מעידה על איכות כזו או אחרת?
תודות מקרב לב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאיבה
פרופ' שחר קול29/05/20101. עוצמת הכאב אינה מצביעה על תוצאות הטיפול: השגת היריון.
2. כמות הביציות עשויה להשתנות ממחזור למחזור, ובמורה די ניכרת.
3. הכמות אינה מעידה על איכות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כמות ביציות שיש לאשהמירית29/05/2010
שלום רב!
ידוע לי שלכל אשה יש כמות ביציות שונה איתה היא נולדת.
כמו כן ידוע לי שהכמות אינה גדלה אלא פוחתת עם השנים כל ביוץ.
שאלתי היא: האם אני יכולה לדעת כמה ביציות נשארו לי?
אני בת 35, לא נשואה וללא ילדים עדיין
וחשוב לי לדעת זאת על מנת להחליט אם להקפיא ביציות או להמשיך להמתין...
אשמח לדעת באם ניתן לספור את מספר הביציות שנותרו לי
אם הבדיקה מכאיבה, פולשנית ואולי אף מזיקה
או שזה ברמת הצילום או אולטרא סאונד בלבד
תודה רבה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מירית שלום
פרופ' שחר קול29/05/2010לא ניתן לספור הביציות שנותרו לך. אפשר לקבל מושג כללי ע"י בדיקת דם (פרופיל) וכן ע"י בדיקת א.ס. פשוטה.
הקפאת ביציות בשלב הנוכחי בחייך היא צעד נבון.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלהגלי29/05/2010
שלום
1. האם יש קשר בין רמת הכאבים שחשים במהלך המחזור ואחריו בעקבות אנדומטריוזיס לחומרת המצב והסיכויים להכנס להריון?
2. אובחן אצלי אנדומטריוזיס -אנדומטריה בגודל 4-5 ס"מ.אשר משפיע על כל אזור פי הטבעת, האם למיקום/סוג האנדומטריה קשורה לסיכויים להכנס להריון?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פוריות ואנדומטריוזיז
פרופ' אלכס סימון29/05/2010תחושת הכאבים היא אינדיבידואלית. אינה תמיד בהכרח מלמדת מה חומרת הבעיה. אם האנדומטריוזיז מפושטת וכתוצה נגרמו הדבקויות, אזי בהחלט יש לכך משמעות לכבי סיכויי ההריון. אם זו רק אנדומטריומה, ללא הדבקויות אזי עדיין זה עלול להפריע להרות אך בוודאי שהסיכויים טובים יותר ממקרה בו יש הדבקויות.
בקיצור הכאב אינו מדד לסיכויי ההריון.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך שאלה
גלי29/05/2010תודה על התגובה.
לא נאמר לי שום דבר על הדבקויות- האם ניתן לראות את זה באולטרה סאונד/ צילום רחם?
שוב תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהככל הנראה רק אנדומטריומה
פרופ' אלכס סימון29/05/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דימום וכאבי בטןג'וליה29/05/2010
שבת שלום, אני לקראת טיפול חדש ואני נוטלת מהיום ה-21 למחזור פרוגינובה ,אני נוטלת כבר 5 ימים שני כדורים ביום ואתמול בערב החלו לי כאבי בטן ודימומים שבאים והולכים האם זה תקין?
תודה והמשך יום טוב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דימום עם פרוגינובה
פרופ' אלכס סימון29/05/2010קשה לתת תשובה טובה. למה דוקא פרוגינובה מיום 21? הרי את לאחר ביוץ בתאריך זה. האם המחזור סדיר? מה התכוון הרופא לבצע בשיטת טיפול כזו? אולי זה המחזור שלך למרות פרוגינובה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפרוגינובה
גו'לי29/05/2010מחזור סדיר .
אני לפני טיפול הפריה בפרוטוקול קצר .נתבקשתי ליטול פרוגינובה עד הופעת הווסת .אני ביום החמישי של הפרוגינובה.דימום הופיע לי הבוקר.ע"פ ההנחיות אני אמורה להזריק בערב דיקפפטיל,ולהגיע מחר לבדיקת דם.(לפני כחודש וחצי עברתי כריתת חצוצרה).* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעדיין לא ברור לי
פרופ' אלכס סימון29/05/2010זה אומר שאת ביום 26 למחזור? אם אומנם זה הוסת אז את יכולה להתחיל. מציע להמתין למחר ולדווח ליחידה המכירה את כל מהלך העינינים. אם לא תטלי דקפפטיל היום לא קרה אסון
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה
גו'לי29/05/2010תודה תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפרוגינובה יום 21
אפרת29/05/2010שלום פרופסור,
גם לי נתן הפרופסור המטפל שלי פרוגינובה ביום ה21 למחזור... כששאלתי אותו מדוע, אמר שמדובר בפרוטוקול חדש, שמטרתו להגיע לזקיקים בטיפול IVF הקרוב שכולם פחות או יותר יהיו בגודל אחיד...
במחזור שנטלתי פרוגינובה ביום ה21, נשאבו לי כמות ביציות והפורו ב80% יותר מטפולים קודמים.
כנאה שהפרוגינובה עושה גם זאת חוץ מעיבוי הרירית
שבת שלום
אפרת* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאפרת תודה!כמה ימים נטלת פרוגינובה?
גו'לי29/05/2010עד לקבלת ווסת?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהגוליה
אפרת29/05/2010כן, עד קבלת הוסת , 7 ימים
בהצלחה לנו..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאפרתתודה רבה עזרת לי המון!! בהצלחה
גו'לי29/05/2010לנו ולכל הבנות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- גונל F ודימוםשלי29/05/2010
שלום,
אני בתחילתו של טיפול 1 לקראת הזרעה. נטלתי פרוגילוטון (21 יום) וביום 3 למחזור (יום ג' האחרון) התחלתי להזריק גונל F במינון של 75 ליום, הערב זריקה רביעית.
לפני כשעה החל דימום, כשהמחזור עצמו הפסיק כבר ביום ג'...
מאד מודאגת. האם זו תופעת לוואי מוכרת? האם להמשיך בזריקות מחר? האם זה אומר שהטיפול לא מתאים לי?
אודה לכל תשובה...
לילה טוב.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גונל
פרופ' שחר קול29/05/2010יש להמשיך בטיפול לפי ההוראות ולעקוב אחר ההורמונים ובדיקת א.ס. לפי הוראת הרופא.
יש לוודא מקור הדימום.
דימום נרתיקי אינו תופעת לוואי של גונל.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדימום
פרופ' אלכס סימון29/05/2010ממשיכים בטיפול וכזקיקים יתפתחו גם הוא יעבור
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההרבה תודה לשני הד"ר
שלי29/05/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בדיקת שתןגלי28/05/2010
בבדיקת e rythrocytesנערכה לי התקבלה התוצאה 25 .מהי הסיבה לכך?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שתן
פרופ' שחר קול29/05/2010מעט תאי דם אדומים, יתכן על רקע דימום מנרתיק.
יש לברר הסיבה לביצוע הבדיקה, והאם היה דימום נרתיקי באותו הזמן.
מציע לברר עם הרופא המטפל ולחזור על הבדיקה לפי הצורך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- החזרת עוברים בהרדמה??לילך28/05/2010
שלם,
האם אפשר לעשות החזרת עוברים בהרדמה??* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אפשר
ד''ר דוד ישי28/05/2010עדיף להמנע ככל האפשר מהרדמה שלא לצורך . אבל אם אין ברירה , זה אפשרי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בדיקת הריוןנירה28/05/2010
שלום,
ביצעתי החזרה ב21.5 ,יום ו'. האחות אמרה לי שניתן כבר לבוא ולעשות בדיקת הריון ביום ד' 2.6 האם זה בסדר ולא מוקדם?או שכדאי לחכות יום נוסף?
תודה ושבת שלום* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ביקת בטא
ד''ר דוד ישי28/05/2010הבדיקה צריכה להיעשות 12 יום מההחזרה. 2/6 זה לא מוקדם מדי . אבל ניתן לחכות יום נוסף
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- רופאים יקרים שלוםליאת28/05/2010
אני בת 41 וחצי. היום החזירו לי שני עוברים מוקפאים שהוקפאו לפני חודשיים בערך. האם סיכויי הקליטה ממש נמוכים? מהם? תודה! אגב, אמרו לי שיש 5 תאים, אך כמובן שהרופא ציין שעצם ההקפאה פוגעת מעט בסיכוי. אז מה דעתכם?
תודה רבה!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עוברים מוקפאים
ד''ר דוד ישי28/05/2010בכללי , ההצלחה של עוברים מוקפאים היא סביב 25% . לא ניתן להעריך את הסיכויים הספציפיים של כל אישה . אני מניח שהגיל שלך מפחית מעט את הסיכויים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתוספת קטנה ואחרונה
ליאת28/05/2010תודה על תשובתך.. הרופא שלי אמר שזה סביב ה10 אחוזים בגילי. נראה לך באזור הזה בכללי, או שלא יכול לומר? תודה שוב.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההריתי את בתי המופלאה
שירה29/05/20105 תאים מוקפאים
בגיל 40 וחצי.
תהיי מאד אופטימית.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבכל זאת רופאים יקרים ניתן לענות
ליאת29/05/2010ולומר יותר במדוייק כמה אחוזים? זה יקל עליי, אך אם לא, אחיה עם אי הוודאות.
ושירה, תודה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהסיכויים
ד''ר דוד ישי29/05/2010לרופא שלך יש יותר נתונים עלייך מאשר לי. אני מניח לכן שההערכה שלו טובה . בכ"ז אני אופטימי יותר ומעריך שהסיכויים שלך גבוהים מ 15%
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה מאוד על הסבלנות ושענית שוב
ליאת29/05/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כאביםדנה28/05/2010
שלום. קיבלתי זריקות פיוריגון במשך עשרה ימים. 100 יחידות בכל הזרקה. בזמן ההזרקה כמעט ולא היו תופעות לוואי. שלושה ימים אחרי שהפסקתי, בערך בביוץ, הרגשתי כאבים מאוד חזקים בחזה במיוחד בפטמות. הכאבים עדיין ממשיכים. כאבים חזקים מאוד. אני 5 ימים אחרי הזריקה האחרונה.
האם זה טבעי? נובע מהזריקות?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר זה טיבעי
פרופ' אלכס סימון28/05/2010נובע מהתגובה שלך לעליה ברמת אסטרוגן
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מעקב זקיקים ושרירןאירית 228/05/2010
שלום,
בת 33 +1 , הריון ספונטני ותקין.
מנסה להיכנס להריון כבר שנה וחצי, צילום רחם ופרופיל הורמונאלי תקין.
בבדיקת זקיקים שעשיתי היום (היום ה 9 למחזור) התקבלו התוצאות הבאות:
ת.ווסת אחרון: 19.5.10
רחם:
אורך: 45 מ"מ
עובי: 37 מ"מ
רוחב: 48 מ"מ
הערות: בדופן קידמית שרירן אנטרמוראלי בקוטר 18 מ"מ
עובי רירית הרחם: 8 מ"מ , הערות: סדירה
שחלות: ימנית- 24 מ"מ X 28 מ"מ - זקיקים קטנים
שחלה שמאלית: 26 מ"מ X 35 מ"מ - זקיקים קטנים , הגדול מבינהם בקוטר 14 מ"מ
דוגלס/ שלפוחית השתן: ללא נוזל.
רציתי לדעת מה הממצאים האלו אומרים, מתי יתרחש ביוץ?
ומה זה אומר שרירן אנטרמוראלי?
תודה ויום נפלא.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר זקיקים
פרופ' אלכס סימון28/05/2010ביוץ מתרחש 14 יום לפני הווסת.
במקרה שלך ניתן לשער שביוץ יתרחש ביום 13 לוסת אולם כדאי לעקוב ולאמת
לשרירן כזה קטן בתוך דופן הרחם - אין משמעות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם מכורים לאינטרנט?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)