מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- השפעת ציסטה על תוצאות של בדיקותיעל30/05/2010
בתחילת המחזור ראו שיש לי ציסטה.
אני כעת ביום 11 למחזור והתוצאות קצת מבלבלות.
יש זקיק 13 מ"מ (ועוד קטנים).
E2 - 722
PROG - 1.4
LH - 16.1
האם יכול להיות שהזקיק שראו זה הציסטה?
- אם זה הציסטה - האם היא גורמת ל E2 להיות גבוה? האם יכול להיות מצב שאין אף זקיק מוביל אחר?
- אם זה לא הציסטה - האם יכול להיות שהציסטה נעלמה בין תחילת המחזור לעכשיו? האם ה E2 סביר לגודל זקיק 13 מ"מ?
תודה,
יעל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לדעתי
פרופ' אלכס סימון30/05/2010הציסטה נספגה ומדובר בזקיק חדש. צריך לעקוב אחריו עד לביוץ
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה דחופהמיטל30/05/2010
שלום רב האם בתחילת ההריון שבוע 5 אפשר להשתמש בכמוסות כדורים נגד פטריות של : SUPHERB ביו פימייל פרוביוטיקה לנשים???????
האםחלילה זה יכול לגרום לביעה בהריון?????* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מקום השאלה בפורום הריון ולידה
פרופ' אלכס סימון30/05/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דחוף בטאלילך30/05/2010
ביום חמישי - אי2 11,643 פרוג' גדול מ 127 , ובטא 138 .
היום אחרי שלושה ימים אי2 12856 פרוג' גדול מ 127 ובטא 407 .
האם תקין ??? לפי חישוב שלי הבטא אחרי 3 ימים אמורה היתה להיות יותר גבוהה ???
הם תקין ???. והאם ניתן לדעת אם שני עוברים או אחד ???
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הבדיקות תקינות
פרופ' אלכס סימון30/05/2010לגבי מספר שקים המתיני שבוע לבדיקת על קול
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- החזרהבלה30/05/2010
שלום,
אני אמא לתאומים בני 3.5 (טיפול 4 שהצליח שמו 3 עוברים)
התחלתי עכשיו טיפולי הפרייה לילד שלישי
עשיתי שאיבה -16 ביציות מתוכן 6 הופרו כאשר הגעתי לעשות החזרה ביקשתי שישימו לי גם 3 אבל הרופא סירב ואמר שרק מגיל 30 (אני בת 27) מותר לשים 3 אך אמרתי ששמו לי ועובדה שזה הצליח
אך הוא סירב
האם אני יכולה לדרוש בפעם הבאה שישימו לי 3 על סמך ששמו לי כבר בעבר וזה שהטיפול מאוד יקר לי עכשיו לילד שלישי ,ההקופה לא מממנת ?
תודה מראש בלה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ישנן הוראות ועמדות של האיגוד
פרופ' אלכס סימון30/05/2010תביני שהרופא צודק.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מנופוררונית30/05/2010
1. האם תרופת מנופור מגרה את השחלות לייצר זקיקים חדשים או גורמת לזקיקים הקטנים (והקיימים מלכתחילה )לגדול ?
2. מה צריכים להיות גודל הזקיקים לפני שאיבה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מנופור
פרופ' אלכס סימון30/05/2010בשחלה תמיד יש זקיקים. המנופור מגייס מהמאגר מספר זקיקים ומאפשר להם לגדול.
בדרך כלל זקיק בשל הוא מ 17 ממ ומעלה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מנוגוןלימור30/05/2010
שלום רב
אני מזריקה כבר כמה ימים מונוגון , 3 אמפולות , ויש לי באזור הזריקה כאבים חזקים והיום גם ראיתי שיש לי נפיחות ואודם באזור ההזרקה וגם קצת מעבר.
רציתי בבקשה לדעת האם זה מסוכן ? או שזה תופעה מוכרת? ואם כן, אז מה לעשות שלא התנפח ושלא יכאב כל כך?
בבקשה את עזרתכם.
אני* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לא מסוכן אך לא נעים
פרופ' אלכס סימון30/05/2010לעיתים זו תגובה אלרגית. מציע לשנות מקום הזריקה, ולאחר הזריקה להניח שקית קרח על המקום ולעסות. אם לא יעזור פני לרופא מטפל לבדוק אפשרות של שינוי התרופה או לעבור ולהזריק אותה לשריר הישבן
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלפרופסור אלכס סימון
לימור31/05/2010תודה רבה על תשובתך
אני ינסה היום לשים קרח באזור הכואב.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- assisted hatchingיעל30/05/2010
לאחר 2 טיפולי IVF כושלים.
ביררתי עם מנהל היחידה בבי"ח בו אני מטופלת על הנצה, אולם הוא מסר כי הם לא נוהגים לעשות זאת , מאחר שהתפרסמו מחקרים לפיהם אין כל שיפור באחוזי ההשתרשות של עוברים שעברו הנצה ביחס לעוברים בהם לא בוצעה הנצה.
למרות חיפוש שערכתי באינטרנט, לא מצאתי עד כה תימוכין לעמדתו.
האם ידוע לכם על כך? מדוע אם כן ישנן יחידות שמבצעות הנצה? האם לאחר 2 טיפולים כושלים (העוברים שהוחזרו לא השתרשו) אתם ממליצים כן לבצע הנצה?
תודה על תשובותיכם.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הרופא צודק
פרופ' אלכס סימון30/05/2010בספרות יש דיעות לכאן ולכאן. אין עדות ברורה שזה אומנם עוזר. יחידות שיש להם המכשור לטיפול מבצעים אותו מתוך ההנחה, לא עוזר לפחות לא מזיק. מתבצע בעיקר בכשלונות חוזרים למרות עוברים באיכות טובה שהוחזרו או בגיל מתקדם של אישה בטיפול.
שני טיפולים כושלים לא מחייבים ביצוע פעולה שלא הוכחה כיעילה. אך כפי שהיבנת תלוי גם בגילך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הפריה חוץ גופיתאדווה30/05/2010
שלום רב אני אמא לארבע בנות בת 37 לאחר קבלת אישור מהוועדה לבחירת מין העובר התחלתי כל מיני בדיקות להפריה הכל היה תקין תודה לאל והתחלתי דיקפפתיל פלוס מנוגוןהכל הלך טוב ויפה בהתחלה לקחתי 3 זריקות ביום לאחר כמה ימים הרופא הוריד ל2 זריות בבדיקות הדם היה מ800 עד 3500 קבעו שאיבה ל15 ביציות ביום השאיבה לא הלך הרופא אמר שההורמון ירד באופן משמעותי ל1200 ושמבטלים את השאיבה ואולי הוא מחליף זריקות רציתי לדעת מה הולך פה אני מבחינתי חושבת שפספסנו והיה מאוחר מדי לשאיבה מה אתה אומר בענין קיבלתי ווסת לאחר שבוע מהמועד שהיה מתוכנן לשאיבה בתתודה מראש
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הפריה
פרופ' אלכס סימון30/05/2010לעיתים שינוי במינון הטיפול עלול להביא לירידה ברמת האסטראדיול מה שמעיד על התנוונות הזקיקים. אני מניח שהיה קשה יותר אם היית מבצעת את הטיפול (והוא על חשבונך) אם היו משיגים רק 1-2 ביציות. טוב עשה שביטלץ הטיפול הזה שלא הצליח, יעזור לתכנן טוב יותר את הטיפול הבא
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ניתוח תוצאות מעבדהרחלי30/05/2010
החזרה ב-18.5
להלן תוצאות בדיקת דם היום-30.5
pmol/l 5301 Estradiol (E2) Urgent
Progesterone Urgent-גדול מ-127 nmol/L
HCG-B Quantitative (B)- 75
האם הערכים בסדר?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מקפיצה-מודאגת לגבי האסטרדיול-נא ענו
רחלי30/05/2010האם האסטרדיול בסדר?5301 ביום ה-12 להחזרה לא גבוה מדי?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמקפיצה-נא תשובתכם חוששת מגירוי יתר
רחלי30/05/2010החזרה ב-18.5
תוצאות בדיקת דם לאחר 12 יום -היום-30.5
pmol/l 5301 Estradiol (E2) Urgent
Progesterone Urgent-גדול מ-127 nmol/L
HCG-B Quantitative (B)- 75
האם הערכים בסדר? האם האסטרדיול לא גבוה מדי?מה הערכים התקינים של אסטרדיול בשבוע 4?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבסדר גמור
פרופ' אלכס סימון30/05/2010מזל טוב
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חוסר תגובהrona30/05/2010
האם חוסר תגובה ביום השביעי למחזור ואחרי הזרקה חמישית עשוי להצביע על חוסר תגובה גם בהמשך? האם יש טעם להעלות מינון או להפסיק בכלל? מתי יודעים שכבר לא נזכה לתגובה?
תודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר האם ניתן לקבל תשובה, המון תודה
rona31/05/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחוסר תגובה
ד''ר דוד ישי01/06/2010לא בהכרח. שוה להעלות את המינון ולעקוב בעוד כמה ימים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- רירית ביום מחזור 7שלי30/05/2010
שלום,
טיפול ראשון לקראת הזרעה. מחזור בעקבות פרגולטון.
הבוקר, יום מחזור 7, מעקב זקיקים ראשון לאחר 5 ימי גונאל F במינון 75 ליום.
עובי רירית הרחם: 3 מ"מ.
האם יש סיכוי שעד הביוץ הרירית תגיע לעובי סביר?
הרבה תודה ושבוע טוב!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מקפיצה - אודה מאד לתשובה
שלי30/05/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההרירית אמורה להתעבות
פרופ' אלכס סימון31/05/2010ככל שמתקדמים ביום המחזור תחת טיפול.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה פרופ' סימון
שלי31/05/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שימור פוריותדורית30/05/2010
האם קיימת בארץ אפשרות להקפיא ביציות או עוברים לטובת אפשרות להביא ילדים בעתיד כאשר אין בעיה רפואית מוגדרת (אני יודעת שלחולות סרטן מאפשרים זאת..)?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מקפיצה
דנה31/05/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשימור פוריות
פרופ' אלכס סימון31/05/2010בשלב זה עדיין אין תקנות בנושא אולם במשרד הבריאות דנו בנושא כולל וועדה אטית עליונה. בקרוב, ואיני יודע לאמר בדיוק מתי, תצאנה הנחיות ממשרד הבריאות שייקבעו למי מותר לבצע,.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- החזר היפואקוגנידניאלה.ס30/05/2010
לפני חודשיים עברתי גרידה עקב הפסקת דופק
קיבלתי גלולות אחרי כחודש בגלל ציסטות
עבר חודש מאז הפסקת הגלולות וטרם קיבלתי מחזור
היום בבדיקת אולטראסאונד , נמצאה רירית 9 מ"מ לא סדירה עם החזר היפאקוגני 4 מ"מ
אני מאד מודאגת
מה אומר ההחזר הזה? מה ניתן לעשות? ומה זה אומר לגבי חזרה לטיפולי הפריה?
אודה לתשובתכם* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דניאלה
פרופ' מרתה דירנפלד30/05/2010חשוב לבדוק שוב באולטראסאונד אחרי המחזור
הסיכויים מאד גבוהים שאחרי המחזור הרחם ייראה תקין
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מי שמעונינת שאזכיר את שמה בלידהרוית יצחק29/05/2010
בנות יקרות, תאריך הלידה שלי מתקרב, וכידוע ישנה סגולה בדוקה להזכיר בתפילה שמות של נשים שרוצות להרות וללדת - בזמן יציאת התנוק שזהו זמן נוכחות שכינה. מי שמעונינת שאזכיר את שמה, מוזמנת לשלוח למייל שלי. נהוג להזכיר שם פרטי שלך (או שניים אם יש ושם אמך, למשל: שירה בת חנה.
בשמחות אצלכן!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום לך
ע'30/05/2010איך אני יכולה לדעת מה המייל שלך?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהברכות
לי30/05/2010בשעה טובה עלי והצליחי שיעבור מהר, קל ובטוח
רק אם תוכלי להסביר כיצד אפשר לשלוח למייל אשמח מאוד, כי אני יודעת מצוות יולדת מהי, מנסיון שברכתי מס' בנות וב"ה אכן הברכות מתקבלות אז אשמח לקבל .
תודה ושוב ברכות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכל הכבוד לך!!
סיון30/05/2010היי..
אני רוצה לומר לל שחיממת את ליבי!! בכך שיש אנשים שיש להם לב רחב שחושבים גם על אחרים.
תודה תודה..
דבר נטסף שתיהיה לך לידה קלה בעזרת השם.
ואניישמח לקבל את המייל של.
תודה רבה לך!!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמי שרוצה שאזכיר את שמה בלידה -מייל
רוית יצחק30/05/2010בנות יקרות, תאריך הלידה שלי מתקרב, וכידוע ישנה סגולה בדוקה להזכיר בתפילה שמות של נשים שרוצות להרות וללדת - בזמן יציאת התנוק שזהו זמן נוכחות שכינה. מי שמעונינת שאזכיר את שמה, מוזמנת. נהוג להזכיר שם פרטי שלך (או שניים אם יש) ושם אמך, למשל: שירה בת חנה
בשמחות אצלכן!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלידה קלה כתרנגלות
אורטל30/05/2010אשמח לקבל את המייל תודה רבה ושתהיה לידה קלה.
אם תוכלי לבקש עליי אורטל בת שושנה ה' יברך אותך בלידה כתרנגולת!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה לך! אשמח אם
ליה30/05/2010תוכלי להוסיף את שמי לאה בת שרה לתפילןתייך.
יש לי ילדה קטנה בת 3 הריון ספןנטני ומהיר שמבקשת תינוק למשפחה. ומה אני יכולה לעשות???
רק לנסות את הכל.
כל הכבוד לך על הרוח והכוונות הטובות. שתהיה לך לידה קלה ומהירה כפי שהיתה לי.
תודה
ליה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתבורכי
ליהי30/05/2010מזל טוב!
אני אשמח
לילך בת זיוה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלידה קלה
אפרת30/05/2010שתהייה לך לידה קלה,
שמי אפרת בת תמר ..
תודה רבה- שה' ישמור עליך ועל עוברך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלידה קלה
אפרת30/05/2010שתהייה לך לידה קלה,
שמי אפרת בת תמר ..
תודה רבה- שה' ישמור עליך ועל עוברך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשתהיה לך לידה קלה
מרב31/05/2010מרב בת סילביה
תודה מתוקה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלידה קלה
חסויה31/05/2010בעזרת השם שתהיה לך לידה קלה ומהירה
שמי טלי בת תקוה
תודה ובהצלחה!!!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- השפעת צמחונות על עובי הריריתקריסטינה29/05/2010
שלום רב,
אני צמחונית מזה 20 שנה
מנסה להכנס להריון באמצעות בנק הזרע ורואה במעקבים כי הרירית שלי יחסית צנועה - 6 מ"מ.
האם לצמחונות יש השפעה על עובי הרירית וכמות הדימום בעת מחזור חודשי (זה המקום לציין שדימום אין אלא הפרשות חומות)
רופא הנשים שלי מתעקש על איקקלומין למרות שהבנתי כי האיקקלומין פוגע בעובי הרירית וזאת מכוון שהצלחנו להשיג הריון כימי לפני 2 הזרעות.
אשמח לחוות דעתכם
שבוע טוב!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מקפיצה - אשמח להתייחסות :-)
קריסטינה30/05/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאין קשר לצמחונות
פרופ' אלכס סימון30/05/2010איננו נוהגים לחוות דעתנו על טיפול רופאים לטוב או לרע על מנת לא לבלבל אותכן המטופלות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם את נשמרת מפני דלקת נרתיקית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)