מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- תרבית שתןדנה17/06/2009
כמה זמן לוקח עד שמקבלים תשובות לתרבית שתן
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום דנה
ד''ר דוד ישי17/06/20092-3 ימים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- יום אחרי הזרעה,,,שוב אנייייייי17/06/2009
לקחתי אקלומיד 2 ביום למשך 5 ימים סיימתי ב-15 לחודש
יום למחרת התחלתי עם בדיקת ביוץ ונתן לי תשובה חיובית (בדיוק 9 ימים מהווסת)
התקשרתי לרופא והוא אמר לי להגיע לעשות את ההזרעה
הגענו לשם ואז הרופא אמר לי שהזרע לא מספיק חזק , שהוא רואה יותר מדי "כדוריות לבנות" ושהסיכוי שזה יצליח הוא מאוד קלוש
עד כדי כך שהיינו אמורים לעשות 2 הזרעות והוא החליט שנעשה אחד והשנייה ביום למחרת ממש מיותרת (בקיצור הרים ידיים)
לאחר שטיפת הזרע, הוא אמר שהריכוז נראה קצת יותר טוב אבל עדיין הוא חושב שייש לבעלי זיהום והפנה אותנו לאורולוג
האם במצב שהזרע לא הכי תקין אבל גם לא גרועעעעעע, הסיכוי של ההזרעה יורד ל-0?
לגבי אם והיה זיהום..איך פותרים את זה? והאם לאחר מכן כן ההזרעה יכול להצליח
פשוט הרופא הזה מההתחלה מנסה לדחוף אותי לכיון של טיפולי IVF
ואנחנו זוג צעיר בני 33, אצלי הכל היה תקין חצוצרות,ביוץ,ווסת
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום
ד''ר דוד ישי17/06/2009הסיכוי להריון , עם זרע באיכות לא טובה וגם עם זיהום , יורד אבל הוא בשום אופן לא 0. אני לא יודע מה מצב הזרע ולכן לא אוכל להביע דעתי על הסיכוי להריון מטיפולי הזרעה. ניתן לטפל בזרע עם זיהום באנטיביוטיקה. כמו בכל זיהום אחר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההזרעה
פרופ' שחר קול17/06/2009לדעתי האישית - אם יש לך ביוץ תקין - עדיף מחזורי גירוי שחלות עם גונדוטרופינים, לא איקקלומין.
לגבי הזרע - יש לראות את מלוא התוצאות. אם אכן יש זיהום - טיפול אנטיביוטי עשוי לפתור הבעיה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- גירוי יתר\שחלות פוליצטסיותחסוי17/06/2009
צהרים טובים,
רציתי לשאול ולדעת האם נשים בעלות שחלות פוליצסטיות הן בד"כ סובלות מגירוי יתר של השחלות ומגיעות למספרים גבוהיים של E2?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר יתר
פרופ' שחר קול17/06/2009תלוי במינון. שימוש במינון נמוך ימנע תגובת יתר.
אם בכל זאת ערכי E2 גבוהים אפשר לתת לביוץ דקפפטיל במקום אוביטרל.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דימוםמורן17/06/2009
שלום אני שמונה ימים לאחר הכנסת עוברים ואתמול גיליתי הפרשה קלה מאוד חומה שבאה והולכת
היום בעת הכנסת הקרינון ראיתי שהמוליך יצא עם מעט דם. מלבד זה שום דבר על התחתון ממש כלום.
במהלך שבוע שעבר הייתי מאושפזת שלושה ימים עקב גירוי שחלתי קל וכתוצאה מזה היה גם מעט נוזל באגן.
האם זהו המחזור? מדוע הדם חום?
האמת אני ממש מיואשת
אודה על תשובה
מורן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עד שהרופא יענה לך
עדי17/06/2009לי קרה אותו הדבר ונאמר לי שזה יכול להיות דימום מהשתרשות של העובר, כמה ימים אחרי ההחזרה היו לי למשך יומיים שלושה הפרשות חומות עם טיפת דם פעם או פעמיים וזה עבר ואכן 12 יום אחרי ההחזרה עשיתי בדיקת בטא ויצא חיובי אז אל תתייאשי ותהיי אופטימית...
בהצלחה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעדי
מורן17/06/2009עדי אני מאוד מודה לך שיפרת את מצב רוחי אני מאחלת לעצמי בדיקת בטא חיובית בעוד מספר ימים
המון תודה
מורן (-:* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדימום
פרופ' שחר קול17/06/2009לא ניתן לדעת משמעות הדימום.
מציע המשך טיפול, ובדיקת דם להריון 14 יום לאחר השאיבה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מחזור עם תמיכהטולה17/06/2009
שלום,
אני לאחר IVF ראשון שנכשל.
רציתי לשאול איך זה שקיבלתי מחזור למרות תמיכה של אוטרוגסטן שלוש פעמים ביום - כפסולה אחת בכל פעם? האם זה אומר שהתמיכה לא הספיקה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מחזור
פרופ' שחר קול17/06/2009המחזור בא כי רמת הפרוגסטרון ירדה בחדות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעוד שאלה קטנה
טלי18/06/2009כמו כן רציתי לדעת האם בגלל זה לא הצליח ה ivf? במידה והייתה תמיכה מספקת האם זה היה מגביר את הסיכוי להריון?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלא
פרופ' שחר קול19/06/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הריון טבעי במהלך טיפולי IVFשירה17/06/2009
אני בטיפולי פוריות מזה זמן מה וכעת מטופלת ב- IVF. בשלב זה אני מקבלת פרוגילוטון לצורך קבלת הווסת ועתידה להתחיל להזריק בקרוב דקפפטיל.
ברצוני לנסות במקביל להרות באופן טבעי והייתי רוצה לדעת האם אין בתרופות שלעיל כדי לפגום חלילה בהריון הטבעי היה וייקלט.
אודה לתשובתכם* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר טבעי
פרופ' שחר קול17/06/2009התרופות לא יגרמו לנזק להריון, אם יושג באופן טבעי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ivmחנה17/06/2009
שלום,
לאחר כמה הפריות מבחנה כושלות הוחלט לגביי כי יבוצע IVM מהבייצית הבטיעית שלי.
אודה באם תתנו לי הסבר לתהליך הנ"ל.
האם מביצית טבעית אחת מפיקים הברבה ביציות - ללא צורך בזריקות?
והאם יש הצלחות ?
אנא הסברכם.
רב תודות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר IVM
פרופ' שחר קול17/06/2009ביצית טבעית אחת נשארת ביצית טבעית אחת.
כדי להעריך הסיכוי יש לדעת מלוא הפרטים הרפואיים.
מדובר בשאיבת ביציות צעירות, והבשלתן בתנאי מעבדה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מודאגת מאודדנה17/06/2009
שלום9 אני בהריון בשבוע 5+ אחרי הזרעה 3
לפני כמה ימים התחילו לי טיפה צריבה בנרתיק בלי הפרשות או גירודים
רופא שלי שלח אותי לבדיקת תרבית השתן : עשיתי אותם אתמול - ועדיין לא קיבלתי תשובות- קיבלתי רק
PH (U) | | (
5 *
6 )
8
|
Nitrit (U) | | NEGATIVE
|
Ketone (U) | | NEGATIVE
|
Glucose (U) | | NORMAL
|
Urobilinogen (U) | | NORMAL
|
Bilirubin (U) | | NEGATIVE
|
Protein (U) | | NEGATIVE
|
Leucocytes (U) | | NEGATIVE
|
Erythrocytes (U) | cell/µl | (
0 *
10 )
10
האם זה התשובות לבדיקות של תרבית? אומשזה עדיין רק כללים? כמה ימים לוקח ? והאם אפשר בינתיים לא לעשות כלום ? כי אני עדיין לא לוקחת כלום- רק אמרו לי לשתות מיץ חמוציות
האם זה יכול להיות גם פטריה? שלא ניתן לראות בבדיקת שתן?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מודאגת
פרופ' שחר קול17/06/2009התשובה היא של בדיקת שתן כללית, לא תרבית.
עדיף להמתין עם טיפול עד קבלת תשובה.
פטריה בנרתיק אינה מאובחנת ע"י בדיקות שתן.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אחרי החזרת מוקפאים...שאלות שעולותפרפר17/06/2009
בת 28 , אתמול 16.6.09 החזירו לי שלושה עוברים מוקפאים לטענת הרופא המטפל - עוברים "יפים" , שניים בני 4 תאים ושלישי בן 3 תאים , שאלתי הראשונה היא האם מוקפאים בני 3 או 4 תאים אכן נחשבים ליפים?!
שאלה שניה - הם הופשרו להערכתי ביום א' 14.6 והוחזרו ב 16.6 מתי אמורה להיות ההשרשה בע"ה?
שאלה אחרונה - אניי נוטלת אסטרופם 3 פעמים ביום + 3 נרות ביום של אוטרוגסטן (1 בבוקר+2 בלילה) האם ישנה חשיבות לקחת את 2 התמיכות (כדור+נרות)בשעות קבועות?ושנית האם אחרי החדרת הנרות יש צורך מחייב בשכיבה ממושכת.
אודה לכם אם תוכלו להשתדל לענות לי על כל שאלותיי .
הרבה תודה :-)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מוקפאים
פרופ' שחר קול17/06/20091. איכות העוברים נקבעת ע"י מספר פרמטרים, מספר התאים - אחד מהם.
2. תלוי באיזה גיל הוקפאו. יש לבדוק היטב את לוחות הזמנים שאת מציינת - לא סביר!
3. עדיף שעות קבועות. אין צורך בשכיבה ממושכת.
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אנדומטריןדנה17/06/2009
שלום רב,
אמרו לי ביחידה, להמשיך עם נרות אנדומטרין עד סוף שבוע 9.
מה זה אומר? עד 9+0 או 9+7?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 9 - מספיק. 10 - שבוע מיותר.
פרופ' שחר קול17/06/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה על המענה וסליחה על הבורות
דנה17/06/2009מה זה אומר מבחינת הספירה? 9+0?
9+7 נחשב לשבוע 10?
לפי מה שהבנתי המטרה לשימוש בנרות היא עד להיווצרות השלייה. האם בשבוע 9 השיליה כבר נוצרה?
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבשבוע 9 השיליה נוצרה ומתפקדת היטב.
פרופ' שחר קול17/06/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עצירותמיכל17/06/2009
אני יודעת שלא כל כך נעים לדבר על הנושא הזה, אבל אני סובלת מעצירות קשה....
אני בהריון שבוע 7+3 ואתמול ישבתי בשירותים ועקב עצירות "לחצתי" ממש חזק.
קודם כל רציתי לשאול האם זה מסכן את ההריון????
כי אני מרגישה כאבי בטן מאתמול...
ואיך אפשר למנוע עצירות בעתיד?
אשמח לתשובה בהקדם.תודה, מיכל.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עצירות
ד''ר יעקב לברון17/06/2009כדאי שתפני לרופא בעניין זה. אם את כבר לוקחת תכשירי ברזל זו יכולה להיות הסיבה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- איחור במחזור אחרי הזרעהאורה17/06/2009
שלום רב,
אני בת 34, בעלי בן 33 הורים לילד בן 5 שנולד מהריון ספונטאני שנקלט מהר מאוד למרות בדיקות זרע גבוליות שהיו לבעלי אז . אצלי פרופיל הומונלי תקין, מחזורים בני 26-28 יום מסודרים, מעקב זקיקים תקין.
לאחרונה אנו מנסים להרות שוב ובבדיקות זרע נמצאה ספירה נמוכה. ביצענו פעם ראשונה השבחה והזרעה יום אחרי יום על הביוץ שלי (מעקב זקיקים לפני) ההזרעה לא הצליחה הפעם, אך היה לי איחור של יומיים במחזור (הגיע לאחר 30 יום-דבר מאוד לא אופייני לי). האם יש קשר בין האיחור לבין ההזרעה ? האם התרחיף שמזריקים בו את הזרעונים יכל "לשבש" לי מעט את המחזור ? או שעצם ההחדרה של הנוזל עצמה ?
בתודה מראש
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר איחור במחזור אחרי הזרעה
ד''ר יעקב לברון17/06/2009זה לא קשור להזרעה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלמה זה יכול להיות קשור?
אורה17/06/2009ללחץ נפשי קל?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלהמאיה17/06/2009
הי
איך קורה שיש דימום בחצוצרה הימנית?
מהי הסיבה לכך?
מאיה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דימום בחצוצרה
ד''ר יעקב לברון17/06/2009צריך יותר פרטים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- האם ייתכן הריון לאחר ציטוטקתותית17/06/2009
שלום שוב
לאחר IVF שאיבה 13.03.09 החזרה 15.03.09 בטא לא עלתה יפה בהתחלה אך לאחר מכן היה קצב עלייה יפה דיו .
הושג הריון אך בשבוע 7 לא ניצפה הדופק .
ב-01.05.09 לאחר הריון שבוע 8 לא התפתח ניתן ציטוטק היה דימום רציני שנמשך לאורך 12 יום כמעט מאז ועד היום לא ניראה ולא מורגש בואו של המחזור(זה כבר היום ה-47 מאז)
אני ובעלי קיימנו יחסים לא לפי ביוץ ולא לפי חישוב בזמן נתון פשוט נרגענו יחסית לחודשים שעברנו.
לא ביצעתי עדיין ב.הריון מחשש לאכזבה שוב
האם יכול להיות מצב עקב כל ההורמונים שניתנו עקב ה-"ניקיון" של התוכן הרחמי שאולי קיים סיכוי להריון כי ממה שאני יודעת ציטוטק קצת פוגע ברירית הרחם (למרות שיקומה לאחר מכן)
אני רוצה נורא להמשיך למחזור מוקפאים
עצתכם תתקבל בברכה
תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר האם ייתכן הריון לאחר ציטוטק
ד''ר יעקב לברון17/06/2009תגשי להבדק.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמריזה בחינה להיבדק
תותית17/06/2009האם א.ס.
האם ב.הריון
לא נענתי האם יש מקרים כאלה שכם נכנסים להריון לאחר ציטוטק* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלא נענתי מקפיצה
תותית21/06/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כאביםצריכה עזרה17/06/2009
שלום אני בשבוע 4 (ממש התחלה) ומאתמול עש לי כאבים במותן שמקרינים לגב התחתון וגם בבטן באזור הטבור של אותו צד. כל האזוא צאד רגיש וזה הצד של הביוץ.אני חוששת מהריון מחוץ לרחם. מה זה יכול להיות עוד חוץ מזה? או שיש סבירות גבוהה שזה זה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כאבים
ד''ר יעקב לברון17/06/2009צריך להבדק.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טובים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)