מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- שאלה חשובה לגבי ביוץשירי26/10/2008
בוקר טוב! בת 23 נשואה שנתיים ומעלה. מזה חצי שנה בטיפול גונדוטרופינים+ אוביטרל+ IUI בשני סבבים אחרונים, בחודש האחרון (אוקטובר) ללא טיפול. בבדיקת דם מיום ב' 20.10: E2 775.2, פרוגסטרון: 2.24, בבדיקת דם חוזרת מיום ה' 23.10: E2 503, פרוגסטרון 13.00. שאלותי הן: 1. מתי התרחש הביוץ? 2. האם יתכן שנכנסתי להריון ע"י קיום יחסים החל מיום ה'? (אני לא רוצה לקוות סתם...) 3. האם ייתכן שערכי הפרוגסטרון יהיו נמוכים יותר בחודש זה כי לא קיבלתי טיפול? אם כן - יש לכך השפעה למקרה שנכנסתי להריון? תודה רבה ושבוע טוב!!!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קרן שלום
פרופ' שחר קול26/10/2008חבל שאין נתונים לגבי LH.
1. כנראה סביב יום ד
2. כן
3. כן, אך ללא השפעה לרעה על הריון אפשרי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה!!! עוד שאלה קטנה...
שירי26/10/2008מתי הכי מוקדם אוכל לבצע בדיקת הריון? (שתן ולא דם.)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה6.11
פרופ' שחר קול27/10/2008* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהרירית - המשך
שחר27/10/2008ד"ר קול היקר, לא עברתי לא גרידה ולא פעולה חודרנית. בזמן האחרון המחזור שלי לא ממש סדיר. 17 יום, 23 יום, 26 יום. אז מהנ זה יכול להיות? וגם- האם כוונתך היתה בדיקה הורמונלית ביום ה-12 למחזור? הרופא גם אמר שצוואר הרחם יבש יחסית ונראה"שחסרים לי הורמונים"... והמליץ לא לעשות כלום החודש, ואני רציתי הזרעה, ולחכות לחודש הבא להתחיל עם גונלים. מה דעתך? ושוב תודה גדולה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך
פרופ' שחר קול27/10/2008יש מקום לפרופיל הורמונאלי בסיסי ביום 2 - 3 למחזור.
אם תקין - מעקב ביוץ טיבעי, כדי לברר האם יש ביוץ.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה בבקשה דחוףאירנה26/10/2008
שלום ד"ר! אני בטיפול שני עם איקקלומין - פעם ראשונה לקחתי 2 כדורים ולא היה ביוץ כנראה כי לא התחיל לי אחרי איקקלומין מחזור עכשיו בגלל שרופא שלי עבד רק בבקרים- עברתי לרופא אחר שנתן לי פרוגסטרון ל 5 יום ואז ביום חמישי למחזור איקקלומין כדור אחד השאלה שלי האם זה נורמלי שנותנים לי מינון נמוך יותר - כששאלתי אותו הוא אמר לי ש 2 וכדור 1 זה אותו דבר מה עלי לעשות אני מאוד לא רוצה לפספס זמן שלי כי אני מאוד רוצה להיכנס להריון ?אני מאוד דואגת הוא אמר לי ביום 12 לבוא אליו למעקב זקיקים אבל לא אמר מתי עושים אצלו בערב או בבוקר? האם יש הבדל ? האם אפשר גם לעשות בערב?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דנה שלום
פרופ' שחר קול26/10/2008מעקב זקיקים אפשר לבצע בכל שעה ביממה.
אם מינון של 2 כדורים לא הביא לביוץ, יש טעם לנסות ולהעלות המינון.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מתי יגיע מחזור ?שני26/10/2008
הזרקתי דקא 3.75 ב- 24/9 מתי אני אמורה לקבל מחזור ? ומתי אמור להיות כבר ביוץ טבעי. הפסקתי טיפול לאחר הדקא הארוך ולא התחלתי עם זריקות. חשוב לי לדעת מתי אקבל ומתי יהיה ביוץ טבעי...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שני שלום
פרופ' שחר קול26/10/2008דקה ארוך יכול לפעול חודש, אבל גם למשך 6 חודשים...
כלומר, הביוץ הבא עלול להיות רק בחודש מארס 2009....
קשה מאוד לדעת איך גופך יגיב.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תפקיד האוביטרלשילי25/10/2008
במה עוזר האוביטרל ומהו תפקידו כדי להכנס להריון?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אוביטרל גורם לביוץ.
פרופ' שחר קול26/10/2008* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כאביםד25/10/2008
דר' שלום אני מזריקה GONAL חודש בערך 225 מ"ג ובשבוע האחרון כואב לי באזור השחלות העם יש קשר??? הרירית שלי היא כרגע 10 העם יש סיכוי שאולי יש זקיק ובגלל זה הכאבים??? תודה ד
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כאבים
פרופ' שחר קול26/10/2008יש לבצע מעקב מסודר, הכולל בדיקות א.ס. ובדיקות דם.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שלום רב!שמחה25/10/2008
קראתי היכן שהוא שתפקוד כיבה יכול להשפיע על קליטת עוברים. יש לי בעיה חמורה של מעי רגיז עם המון התקפות של עצירות,התנפחויות,גזים וכדומה. לרפואה הקונבנציונלית אין שום דבר להציע לי-איך שרופא גסטרו אמר-תחיי עם זה כמו הרבה אנשים. יש לי הרגשה חזקה שזה מה שמונע את הקליטה שלי להריון. מה גם שידוע כי מעי רגיז מתפרץ יותר במצבי לחץ,ומן הסתם אחרי החזרה אני נורא במתח וממש מרגישה שהתופעות נהיות יותר חמורות. פעם אמרת לי כאן שאין קשר,אבל אולי בכל זאת,כי אחרי הכל זה גוף אחד ומערכת אחת... עזרו לי,אני נורא מודאגת שזו הבעיה שמונעת ממני להיקלט בהפריות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שמחה שלום
פרופ' שחר קול25/10/2008בהנחה שברור הפוריות תקין, את צעירה, והעוברים המופקים הם באיכות טובה, הקשר למעי רגיז אינו ברור לי.
איני מומחה בתחום הגסטרו כדי לסייע לך.
אם הרפואה הקונבנציונלית לא מצאה פתרון לבעייתך, יתכן ויש מקום לנסות רפואה "משלימה".* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך שאלה...
יעל25/10/2008ברור פוריות תקין לחלוטין אצל שנינו,אני בת 27,בעלי בן 30,נשאבו 17 ביציות,יצאו לנו 11 עוברים,הכי טוב בינהם היה a/b מחולק ל6 והשאר b מחולק ל-4 וc מחולק ל4 או 2. אתה לא מוצא שום קשר בין פעולת מעיים ערה ובין קליטה ,גם אם זה כרוך בעצירויות והתנפחויות של הבטן עד גודל שנראה כמו חודש חמישי (ואני לא מגזימה לצערי...) אגב,אני פונה לטיפול אלטרנטיבי בכל מקרה,אבל בכל מקרה רציתי את חוו"ד
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהועוד משהו...
יעל26/10/2008אני מתחילה טיפול הפריה טבעי,ללא אסטרופם.מקווה להתפתחות רירית תקינה ללא תרופות. הרופא הסביר לי שאני ייקח אוביטרל ולאחר כמה ימים תהיה החזרה. יש מצב לנסות באופן טבעי בימים אלה ולאחר האוביטרל,לפני ההחזרה? יש סיכוי? האם זה לא מפריע להפריה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מה הסיכוי שלנוזינה25/10/2008
אני בת 25 ובעלי בן 27 נישואה כ- שנתיים וחמש חודשים. הייתי בהריון לפני שנה אבל בחודש שני גילינו שהיה רק שק הריון ועשיתי גרידה . ואחר מכן לא הצלחתי לכנס להריון , עשינו בדיקות הבדיקות שלי תקינות אבל לבעלי היה בעיה בזרע: הריכוז בבדיקה ראשונה היה 4.5 מיליון עשינו הבדיקה פעם נוספת אחרי שלוש חודשים והריכוז היה 0.5 מיליון אנחנו לקראת השבחה או הפרייה חוץ גופית הדבר תלוי בבדיקה הקרובה. השאלה שלי האם יש סיכוי עם זרע נמוך כל כך? תודה רבה מראש
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר זינה שלום
פרופ' שחר קול25/10/2008סיכוי מצוין , בעיקר על רקע גילך הצעיר, וההריון הקודם.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה
זינה25/10/2008אני מודה לכך מאוד
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אוביטרלשילי25/10/2008
שלום לך אני נשואה שנה ושלושה חודשים כבר ולא מצליחים להיכנס להריון עשינו כל הבדיקות ואמרו לנו הכל תקין אבל אין שום תוצאות להריון הרופא נתנה לי לפני שלושה חודשים דופסתון ואיקקאקלומין וגם זה לא נתן תוצאות עכשיו אני ביום 14 למחזור וביום ה11 הרופא נתנה לי אוסטרופם לשלושה ימים ודופסתון אחרי יומים מסיום האוסטרופם אבל ביום השני של האסטרופם לקחתי זריקת אוביטרל אבל אני לא יודעת מה זה עוזר האם זה נותן אפשרות להיכנס להריון כמו שהיבנתי או לא? האם זה נותן תוצאות להריון ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גליה שלום
פרופ' שחר קול25/10/2008בהנחה שכל הברור הרפואי בוצע, ואת צעירה, הרי הסיכוי להריון, בשורה התחתונה, הוא טוב מאוד.
אם לא במחזור זה - אז בבא.
אם לא בפרוטוקול טיפולי זה, אז באחר.
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מצטערת על הבלגן-לפרוסקופיהמירי25/10/2008
פשוט התחלף השם ואולי תזהה במי מדובר (למרות שהסיכוי קלוש).
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קבעי ליום א
פרופ' שחר קול25/10/2008* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהטוב, תודה רבה על ההתייחסות
מירי25/10/2008* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כושר גופני??מירי24/10/2008
ביום חמישי בבוקר עשיתי הזרעה ראשונה, מה בקשר לפעילות גופנית????האם אפשר להמשיך לעשות הליכה והכוונה כמובן לא לטיול אלא לכושר????????? תודה מראש על התשובה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כן
פרופ' שחר קול25/10/2008* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- טיפול הומאופטייעלי24/10/2008
אני הולכת עוד כמה ימים לטיפול הומאופטי במקביל לטיפולי הפריה [2 טיפולים שנכשלו-אנחנו מהלא מוסברים], הבנתי שעושים לי בדיקות ורוקחים לי כדורים שיתאימו לבעיה שאציג. יש הרבה המלצות על הד"ר אליו אני הולכת,וקיבלתי רשמים חיים על הצלחות והריונות. אני לא מתכוונת להפסיק את הi.v.f בכל מקרה.רק במקביל. האם זה יכול להזיק לטיפולי ההפריה?האם יש חומרים כימיים בדברים האלה? האם עלי לספר לרופא שמטפל בי בטיפולי ההפריה? האם יותר מומלץ לפוריות דיקור?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר יעלי שלום
פרופ' שחר קול25/10/2008רצוי שהרופא יידע.
אין לי מידע מבוסס על הומאופטיה ופוריות.
מהבנתי המוגבלת בתחום, ריכוז החומר הוא אפסי, כך שלא נשקפת סכנה לטיפולי ה IVF
לגבי דיקור - יש מידע מדעי יותר מבוסס.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיעלי - הומיאופתיה
שחר27/10/2008האם תוכלי להמליץ גם לי על אותו הומיאופת. תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובה
יעל27/10/2008אני יכולה לתת לך את הטלפון אבל 1.זה באיזור ירושלים-מתאים? 2.היום אני הולכת לטיפול ראשון,אז זה לא בדיוק "המלצה" כי אני לא יודעת איך הוא. אם את רוצה לחכות לרשמים... מה דעתך?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הפריה חוץ גופיתניבין24/10/2008
שיעורי הצלחה לאחר הרבה ניסיונות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ניבין שלום
פרופ' שחר קול25/10/2008תלוי בגורמים רבים מאוד, אישיים לכל מטופלת.
יש מקום ליעוץ אישי, לא ניתן לקבוע באופן שרירותי.
זה לא יהיה רציני.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דיקור סינירווית24/10/2008
אני מעוניינת להתחיל טיפולי דיקור סיני במסגרת טיפולי פוריות ורציתי לקבל המלצה על מטפל/ת בדיקור סיני במרפאת זבולון של קופ"ח כללית ( קיריון).
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לא מכיר
פרופ' שחר קול25/10/2008* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- היי ד"ר קולמירי24/10/2008
אני מצטערת שאני פונה אליך דרך הפורום אבל לא רציתי להטריד אותך טלפונית. אני מטופלת שלך שאמורה לעשות לפרוסוקופיה, לאחר שביקרתי אצל רופא הנשים שלי הוסבר לי שיש לי אפשרות לבחור בין התהליך הנ"ל או לקפוץ ישר ל IVF, האם מקבלים בכלל אישורים להפרייה מבלי לנסות קודם לפתוח את החצוצרה מההדבקויות????????? אני ממש מבולבלת ולא יודעת מה לעשות (ניראה בסוף אעשה לפרוסקופיה) מקווה שתוכל לייעץ לי בנושא, מודה לך מראש. (אני מקווה שלא חרגתי מהמוסכמות ברגע ששאלתי שאלה זו)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לפרוסקופיה
פרופ' שחר קול25/10/2008מציע דיון במרפאה, לא בפורום.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבסדר גמור
מירי25/10/2008אני מבינה שטלפונית זה לא יעזור. פשוט אני די בלחץ ודי מבולבלת. קבעתי שוב לרופא הנשים ליום שני והייתי רוצה לדבר איתך לפני הפגישה איתו. אין לי מושג אם בכלל יש מקום ליום ראשון במרכז לבריאות האישה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלא יודעת למה התחלף השם
מירי25/10/2008* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תולעיםדינה24/10/2008
שלום דוקטור.אני בהריון אחרי IVF.שבוע 9.שלשום ראתי יש לי תולעים.הלחתי ל רופאי משפחה הוא נתן לי מרשם ל VERMOX .ו אמר לי לשואל את רופאי נשים עם מותר ל אישה בהריון VERMOX.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דינה שלום
פרופ' שחר קול24/10/2008רופאי נשים אינם הכתובת למידע טרטולוגי.
לשם כך יש מחלקות מיוחדות בבתי החולים השונים.
לפני תחילת טיפול יש להתייעץ איתם.
עד אז - אין לקחת וורמוקס בהריון!!! הוא נכלל בקטגורית C ע"י ה - FDA.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתולעים
דינה24/10/2008שוב שלום ד"ר.רציתי לשואל תולעים עים לא מסוכן ל ההריון ?עים ניתן להמשיך בלי תרופות ל כול אורך הריון? אני מאוד מודאגת.תודה על תשובה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדינה שלום
פרופ' שחר קול25/10/2008מציע להפנות השאלה לעמיתינו בפורום להריון בסיכון.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם שמרנים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)