מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- ספק ציסטה אך ללא מימצא הורמונאליענת24/10/2016
אני נמצאת במעקב אולטרה סאונד+בדיקות דם, במסגרת טיפולי פיריון, לפני הזרעה. מזריקה גונאל F כבר 7 ימים. לפני יומיים הייתי במעקב בבי"ח. באולטרה סאונד נמצא משהו שנראה כמו ציסטה, אך נאמר לי שבצהריים ידעו טוב יותר במה מדובר, לפי בדיקות הדם. בצהריים כאשר התקשרה אליי האחות, והסבירה שהמימצא אינו ציסטה הורמונאלית ושממשיכים בטיפול (זריקות גונאל F). האם הציסטה (במידה ואכן מדובר בציסטה) שאינה הורמונאלית, עשויה בכל זאת להוות בעיה כשמדובר בהזרעה? ושאלה נוספת: בממוצע (ואני יודעת שזה אינדיווידואלי), כמה ימים יש להזריק גונאל, עד לביצוע ההזרעה? תודה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
השראת ביוץ
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי24/10/2016עלייך לפעול לפי הוראות הרופא המטפל -טווח הטיפול הממוצע עם גונל כ10-14 יום
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פער זמן בין בדיקותקרן24/10/2016
שלום
אמורה לעשות פיפל ואחרי כחמישה ימים בדיקת קולפוסקופיה. האם אפשרי לעשות בדיקות אלה בהפרש של 5 ימים?
תודה על המענה והמשך חג נפלא!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
לא מומלץ
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי24/10/2016* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מחזור חלש מאוד אחרי החזרת עובריםקוקי24/10/2016
שלום,
אני אחרי החזרת 3 עוברים מוקפאים על בסיס מחזור הורמונלי שלא צלח.
בדיקת דם אחרי 14 יום מההחזרה בטא שלילית.
הפסקתי תמיכה וקיבלתי מחזור אחרי 3 ימים מאוד חלש.
בקושי יוצא דם, יש דם אדום חום רק בניגוב שבקושי יוצא.
היום היום השלישי למחזור נראה שאין כלום.
הרירית הייתה 7.7 ממ איך יכול להיות שלא יוצא כלום?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
דמם מחזורי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי24/10/2016כמות הדמם המחזורי מושפעת בהחלט מתגובת הרירית לטיפול,במקרה הנדון לא ברורה הסיבה למיעוט ווסת ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמחזור חלש מאוד
קוקי25/10/2016מה יכול לגרום לדמם חלש?
יכול להיות שיש הידבקויות שלא הכל יוצא החוצה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
האפשרות צריכה להילקח בחשבון
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי25/10/2016* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עזרה בפענוח דוח מעבדהאורלי23/10/2016
מה ניתן ללמיד מהדוח הזה? מה אומר כל מספר לא הצלחתי להבין...ומה הוחזר ivf אן icsi ? תודה רבה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר היי אודה לתשובה בבקשה!!
אורלי24/10/2016* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
תוצאות טיפול
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי24/10/2016מתוך 16 ביציות שהתקבלו למחציתם בוצע הליך הפריה ב-ICSI,והשאר בהחיך הפריה רגיל,נתקבלו סה״כ 6 עוברים,5 מהם מ-ICSI מתוך כלל העוברים שנתקבלו הוחזר עובר אחד איכותי מעוברי ה-ICSI ביום 3 להתפתחותו,שלושה אחרים הוקפאו ביום 3 להתפתחותם,ועובר נוסף שהתפתח לבחסטוציסט ביום 5הוקפא אף הוא.כל ארבעת העוברים שהוקפאו הוקפאו כבודדים,כל אחד במבחנה משלו
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההאם זה אומר ש...
אורלי24/10/2016בשיטת הivf לא נוצרו עוברים ובשיטה השנייה כן
מה ניתן ללמוד מכך?
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאפשר תשובה😣 בבקשה??
אורלי24/10/2016* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
נוצר רק עובר אחד
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי24/10/2016יתכן והתוצאה קשורה באיכות הזרע
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- היסטרוסקופיה והידבקויות ברחםשלומית23/10/2016
פרופ' שלום
לפני 5 חודשים עברתי היסטרוסקופיה ניתוחית להסרת הידבקויות חודש וחצי אחריי ב-IVF ראשון היה לי הריון כימי שלקח זמן רב עד שבטא התאפסה ובבדיקת אולטרסאונד הכל תקין.
עכשיו התחלתי פרוטוקול חדש האם יכול להיות מצב שעקב הריון כימי שהסתיימם באופן טבעי וללא שום התערבות ללא ההידבדויות עלולות לחזור?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
לא סביר
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי23/10/2016* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אנטיביוטיקה אחרי החזרת עובריםאני23/10/2016
שלום רב,
אני שבוע אחרי החזרת עוברים ולוקחת 2 פרוגינובה ו-2 קרינון ביום.
חליתי והרופא אמר שאני צריכה לקחת אנטיביוטיקה-מוקסיפן 500 , 3 פעמים ביום במשך 10 ימים.
האם זה עלול להזיק להצלחת הטיפול והאם זה בעייתי לקחת את האנטיביוטיקה יחד עם התמיכה שרשמתי.
תודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
אנטיביוטיקה וטיפול הפריה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי23/10/2016אין כל בעיה לקחת לפי הצורך את סוג האנטיביוטיקה שציינת בטיפול הפריה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה לפרופ' דוד בידר הפלות חוזרותשלומית23/10/2016
פרופ' בידר שלום
אודה לך עם תנסה לעזור לי מה אפשר לעשות
בשאלתי אלייך לגבי הפלות חוזרות כתבת לי שאתה חושב שההפלות לא מפקטור 5 ואכן אחיותיי עד סוף חודש 9 היו ללא קלקסן וגם להם יש פקטור 5 ליידן .
הרופא המטפל בי חשב עד עכשיו שכנראה זה היה מקלקסן כי יצא במקרה שעם קלקסן הריון מס' 5 שרד לעומת 4 שלא שרדו באופן רצוף כאשר הייתי בת 33 .
הפרופ' המטפל ביצע את כל הבדיקות האפשריות ואמר לי שבהיסטרוסקופיה שעשה הכל תקין לחלוטין ואין שום פגם ריחמי.
ואכן כן אני מרגישה כאבים עזים שתואמים את זמן ההשרשה גם עם זה מטיפולים או לא מטיפולים בהריונות שהיו.
הפרופ' חושב שיש מצב שמערכת החיסון תוקפת את העובר המופרה אצלי .
מה עושים במצב הזה ? הצלחתי עם כל הקשיים להביא ילדה אך עם קושי והייתי במצב של הפלה מאיית עקב דימום רב
למעשה הצלחתי להרות ללא טיפולים 5 פעמים ורק הריון 1 שרד. חודש שעבר ב-IVF ראשון הריון לא שרד וההפריות שלי מצויינות לדבריי המעבדה
מה אתה חושב שצריך לעשות להחליש קצת את מערכת החיסון בהנחה שהרופא צודק? אני בטוחה בעקבות הכאבים העזים שממש בזמן השרשה יש תגובה קיצונית של הגוף או שאתה חושב שאוליי עדיף להחזיר 3 שאוליי 1 יקלט כי בכל זאת הרחם הוא הכי אופטימלי לעובר שמופרה והאם יש דרך לבדוק את הרחם חוץ מהיסטרוסקופיה וצילום רחם? אציין זרע וכל שאר הבדיקות האפשריות תקינות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ההשרשה
פרופ` דוד בידר23/10/2016אני לא בטוח בכל העניין של התגובה של הגוף להריון.
בכל אופן כדאי לפנות למרפאה להפלות חוזרות בתל הדומר לברור העניין.
אצלנו עושים גם בדיקת בסגנון שאת מציינת.
עד אז תקחי וולטרן או אינדומט.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הריון לאחר ניתוח קיסרינאוה23/10/2016
שלום
האם אחרי קיסרי מומלץ לא להכנס להריון שנה לאחר הקיסרי (ואז המרווח הוא 21 חודשים ) או שאפשר כבר להכנס 9 חודשים אחרי ואז המרווח הוא 18 חודשים?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
לאחר ניתוח קיסרי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי23/10/2016ההמלצה היא שנה ממועד הניתוח
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמדוע?
נאוה24/10/2016ממה נובחת ההמלצה? מה הסיכונים בלהכנס 9 חודשים אחרי?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
זהו הטווח הסביר לריפוי מושלם של הצלקת הניתוחית
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי24/10/2016* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך
נאוה24/10/2016ובהנחה שלא הבפיקה להירפא.. מה עלול לקרות?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
צלקת ניתוחית(ניתוח קיסרי)
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי25/10/2016החשש הוא שהצלקת הרחמית לא תתרופף ותיפרם
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהסליחה שאני מטריחה אבל...
נאוה25/10/2016הכוונה שלי היא מה יכול לקרות במיגה ותרחיש כזה קורה - המקרה הכי גרוע הוא דימום בלידה וקיסרי חירום? או שיש סכנה נוספת? משהו שיכול להשפיע על תקינות ההריון?
צלקת ניתןחית
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי26/10/2016במצבים חמורים יכול להיגרם קרע ברחם שעלול לגרום לסכנת חיים לאם ולעובר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תחושות הריון שנעלמו בטא בהכפלהאני22/10/2016
היי לפני שבוע גיליתי שאני בהריון בבדיקת בטא
היו לי מס ימים של גודש בחזה ובחילות קלות
ביומיים האחרונים נעלמו לי כל התופעות הריון על אף שהבטא עדיין בהכפלה
האם מעיד על משהו?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הריון
פרופ` דוד בידר22/10/2016לא מעיד , אך לפעמים לא שכיחות כן.
לכן יש להתאזר בסבלנות עד בדיקת האולטרה סאונד.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלא מעיד אבל ? לא הבנתי את המשך תשובתך
אני22/10/2016* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאשמח לדעתך שאלה חדשה
אני22/10/2016אחרי החזרת 3 עוברים
בטא ראשונה ביום ראשון 16.10 באסותא - 520
בטא שנייה ביום שלישי 18.10 באסותא - 976
בטא שלישית ביום חמישי 20.10 במאוחדת - 974
הרופאה ביקשה לחזור על הבטא פעם נוספת למחרת
עשיתי באסותא ביום שישי - 3158
במעבדה של אסותא העלייה תקינה. מה דעתך קרה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעליה
פרופ` דוד בידר22/10/2016אני לא כל כך מרוצה מעלית הבטא.
העליה מה 18 ל 20 היא לא תקינה.
בכל אופן, היות והורמון ההריון בעליה, יש לבצע אולטרה סאונד כדי לראות מה קורה בדיוק.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובה
אני22/10/2016שתי הבדיקות הראשונות נעשו באסותא והבדיקה השלישית במאוחדת ולכן הרופאה שלחה אותי לבדיקה נוספת יום למחרת במאוחדת
לכן לפי הגרף בבדיקות באסותא הכל תקין
יכול להיות שהמעבדה במאוחדת טעתה?
האם יכולה להיות הכפלה של פי 3 יום אחרי?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבדיקה
פרופ` דוד בידר23/10/2016הכל יכול להיות ,לכן עד שלא תהיה בדיקת אולטרה סאונד אי אםשר להגיד כלום על המשך ההריון כל עוד בדיקת הבטא עולה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך
פרופ` דוד בידר22/10/2016לפעמים כאשר נעלמות תחושות הריון זה יכול להעיד על חוסר התפתחות העובר.
היות ולרוב זה לא כך התשובה הסופית לתקינות הריון היא לאחר בדיקת אולטרה סאונד 10 ימים לאחר תשובה חיובית.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובה
אני22/10/2016שתי הבדיקות הראשונות נעשו באסותא והבדיקה השלישית במאוחדת ולכן הרופאה שלחה אותי לבדיקה נוספת יום למחרת במאוחדת
לכן לפי הגרף בבדיקות באסותא הכל תקין
יכול להיות שהמעבדה במאוחדת טעתה?
האם יכולה להיות הכפלה של פי 3 יום אחרי?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמחכה לתגובה
אני23/10/2016* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובה
פרופ` דוד בידר23/10/2016עניתי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה
אני23/10/2016* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- Ivf סיבוב זלישי והפרשותגאיה21/10/2016
שלום פרופסור ,
בת 28, ביצעתי ביום שלישי החזרה של עובר אחד ( מוקפא) באיכות 1. אני מקבלת תמיכה אוביטרל ( 125 חצי מזרק) ופרוגסטרון ריטארד. עד עכשיו , יש לי רק מעט הפרשה צהובה , קצת כאב גב תחתון באמצע. זהו הסבב השלישי שלי. בשני הסיבובים הקודמים היו לי אותם תסמינים , הטיפול לא צלח וקיבלתי ווסת. רציתי לשאול : מה משמעות ההפרשה הצהובה? ממה היא נובעת?
אני לא רוצה להספיד את הצלחת הטיפול ורוצה להיות אופטימיח.
אשמח לקבת חוות דעת
תודה רבה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר סיבוב שלישי
פרופ` דוד בידר22/10/2016הפרשה צהובה קשורה בטיפול הורמונלי ואין שום קשר להצלחה או אי הצלחה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לאחר החזרה של עובר אחדאורלי21/10/2016
היי .
ביום ראשון 16.10 שאיבה ראשונה 16 ביציות.
ברביעי האחרון החזרה של עובר אחד (בגלל שזו פעם ראשונה) עובר ברמה מס 1.
נשארו עוד 4 ברמה מס 1 שכנראה יקפיאו.
לוקחת כרגע 2 כדורים בבוקר של אוטרגסטן ן 2 בערב (וגינלי) וכדור אחד בוקר וערב של אסטרופם
התחילו היום בבוקר מעין כאבי מחזור בבטן תחתונה האם נורמלי?תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
לאחר החזרה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי21/10/2016תחושות שכיחות לאחר החזרה-אין מקום לחשש
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעוד שאלה קטנטונת
אורלי21/10/2016קודם כל תודה על התשובה
מדוע קיבלו החלטה להחזיר ביום השלישי ולא בחמישי?
אם יש הרבה עוברים טובים?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
הלכו על בטוח
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי21/10/2016* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בדיקת יתרת כמות ביציותאיילת20/10/2016
שלום, שמי איילת, אני בת 38, ואני חווה קשיים בכניסה להריון ראשון. לפני כשבועיים עברתי בדיקת אולטראסאונד מיוחדת כדי לבדוק כמה ביציות פוטנציאליות נותרו בי לשם הפרייה באופן טבעי,או הפרייה מלאכותית.
האולטרסאונד העלה כי נותרו רק 13 ביציות פוטנציאליות.
האם אכן ניתן לבדוק דרך אולטראסאונד, או דרך כל בדיקה אחרת, את מספרן המדויק של ביציות שנותרו בגופי בכלל, וביציות פוטנציאליות בפרט?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
בדיקת רזרבה שחלתית
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי20/10/2016בדיקת הFSH ביום 3-5 למחזור,בדיקת AMH,ובדיקת AFC(מספר הזקיקים הבסיסיים בשחלה בתקופת המחזור הינם כלים להעריך את מצב הרזרבה השחלתית שלך,איכות הביציות מותנית בגילך ,ברקע הגנטי,בהשפעות סביבתיות,במצב ה-BMI שלך,וברקע הרפואי שלך-לקיחת כל הנתונים האלו בחשבון הינה עניין מקצועי שצריך להעשות ע״י רופא הפריון שלך
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהנתוני בדיקות
איילת21/10/2016אוקיי, אז הם עשו לי AMH ו-FSH אבל לא זכור לי שעשו לי AFC
להלן נתוני הבדיקות
LH was 10.8, Estradiol – 29 and FSH – 39.3
בדיקת AMH, שנעשתה באולטרסאונד,העלתה יתרה של 13 ביציות פוטנציאליות
האם העדר בדיקת AFC פוגם באבחון? האם עליי לבקש לעשות זאת?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
רזרבה שחלתית
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי21/10/2016בדיקת ה-FSH מצביעה על רזרבה שחלתית מופחתת
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה אחרונה
איילת21/10/2016האם,בהתאם לכל הנתונים המסופקים מעלה,אפשר חהניח כי יש טעם לביצוע IVF,או שניתן הרושם כי האופציה הטובה יותר להצלחה היא תרומת ביצית?
מתקבל הרושם שהסיכוי הריאלי להיריון הינו באמצעות תרומת ביציות
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי21/10/2016* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
מתקבל הרושם שתרומת ביציות הינה האופציה האופטימאלית במקרה הנדון
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי21/10/2016* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- GBS ביצוע עצמי של משטחאריקה20/10/2016
שלום
בצעתי היום משטח ל gbs במעבדה פרטית עם מטוש יחיד. העברתי בתוך הנרתיק ואחכ בתוך פי הטבעת. על המטוש נראו מעט סימני צואה ומסרתי כך את המשטח. האם זה עלול להפריע למציאת החיידק אם קיים או להטות איכשהו את התוצאה?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
לא יסווה את התוצאה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי20/10/2016* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מעקב זקיקים ביוץ טבעי תשובותמירב20/10/2016
עשיתי מעקב זקיקים יום העשירי למחזור כי ביום ראשון חג אז הלכתי בכל זאת למרות שזה קצת מוקדם יצא זקיק 12 על 9 בדיקות דם e2-187, פוגסטרון 2 lh -19,יש לי 2 שאלות אחד עם הנתונים תקינים ובהמשך יכול להיות שהזקיק יגדל ויהיה ביוץ תקין 2.אם אני יחכה עד יום שלישי ויעשה שוב מעקב יש סיכוי שאני יפספס ביוץ
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
בצעי בכל מקרה ביקורת ביום א ,אם כי להערכתי הביוץ יהיה מיום ג והילך
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי20/10/2016* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהרציתי לשאול לדעתך?????????????????
מירב21/10/2016ביום ראשון ערב חג סגור המרפאה בבוקר אז זה בעיה אם אני יעשה עם הסטיקים של הערכה הביתית אפשר לסמוך על זה עד שאני יבדוק ביום שלישי
מועד ביוץ
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי21/10/2016כאמור הערכתי היא שהביוץ צריך להתרחש מיום ג והילך
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמעקב זקיקים, ממש בלחץ אשמח לתשובה
מירב25/10/2016עשיתי היום שוב מעקב זקיקים שחלה ימנית היה זקיק בגודל 13 על 14 שחלה שמאלית 16 על 10 זה ביוץ טבעי תוצאות בדיקות דם e2-752,פוגסטרון 2.3 ,lh -9.9 מתי לפי דעתך הביוץ יהיה יש מצב שפיספסתי כי מיום חמישי לא עשיתי מעקב והיום יום שלישי תוכל בבקשה גם להסתכל על התוצאות שהיו ביום חמישי ממש לחוצה מהעניין והכי חשוב מתי אתה ממליץ לי לקיים יחסים
מועד ביוץ
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי26/10/2016טרם בייצת,הערכתי שהביוץ צפוי בטווח של יום יומיים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעשיתי שוב מעקב זקיקים
מירב27/10/2016יצא זקיק שחלה שמאלית 16 על 16 היפוקגני, שחלה ימנית זקיק 21 על 12,בדיקת דם יצא e2-1392,פוגסטרון 2.8 lh -42.5 מתי לקיים יחסים? ויש לי עוד שאלה לגבי הזקיק בשחלה השמאלית מה זה אומר היפוקגני הוא יבייץ גם?
היום ומחר
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי27/10/2016* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הכפלה של ערכי בטאאני19/10/2016
אני אחרי החזרה של 3 עוברים
בטא ראשונה לאחר 14 יום מההחזרה -526
יומיים אחרי עוד בדיקת בטא - גדול מאלף
האם תקין? מעיד על הריון עם מס עוברים?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
תקין לחלוטין
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי20/10/2016* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובה
אני20/10/2016יכול להעיד על מספר עוברים?
באיזה שבוע אני?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעדכון מהיום
אני20/10/2016בטא מהיום - 964
Prog-120
מניחה שלא תקין האם כך?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחשוב לציין ששתי הבדיקות הראשונות נעשו באסותא והבדיקה היום במאוחדת
אני20/10/2016* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
הכול תקין,יתכן גם היריון רב עוברי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי20/10/2016* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבטוח שתקין? הבטא ירדה היום
אני20/10/2016* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
מצטער טעות-לא תקין
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי21/10/2016* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמה לגבי היספגות עובר אחד?
אני21/10/2016היום עשיתי בדיקה נוספת באסותא מחכה לתשובה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעדכון מהיום בטא באסותא -3125
אני21/10/2016האם יכול להיות שבמאוחדת טעו במעבדה?
כדאי לבצע אולטרסאונד כדי לזהות קיומו של שק היריון
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי21/10/2016* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאיך אתה מסביר שהבדיקות באסותא בעלייה תקינה
אני21/10/2016ובמאוחדת יצא ככה?
האם יכול להיות טעות מעבדה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
על זה נאמר -אין תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי21/10/2016* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
בדיקת ביטה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי23/10/2016רצוי לבצע בדיקת אולטרסאונד לזיהוי שק/שקי היריון
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובה
אני23/10/2016האם המספר של הבטא מעיד על הריון מרובה עוברים?
לא בהכרח
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי23/10/2016* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה נוספת
אני23/10/2016האם תחושות הריון שנעלמו לי כמו רגישות בחזה ובחילות קלות שהיו לי מעידות על תקינות ההריון?
אין לסמוך על תסמינים קליניים כמדד להיריון תקין או לא
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי23/10/2016* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם רומנטיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)