מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- למה מיועדות הבדיקות האלה?י09/10/2016
שלום
למה מיועדת כל אחת מהבדיקות הנ"ל?
מעקב סונוגרפי
מי שפיר
צ'יפ גנטי
אני יודעת שזה לבדוק תקינות עובר ומומים,למה עוד הן מיועדות? והאם הן כולן קריטיות או שניתן לעשות אחת או שתיים מהן בכדיי למנוע הפלה? אני בת 42 ללא ילדים, בעלי בן 46 ויש לו אח עם אוטיזם קשה ופיגור.
ועד כמה בדיקות אלה אמינות?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
בירור גנטי אופטימאלי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי13/10/2016בגילך הבדיקה המומלצת והאמינה ביותר הינה בדיקת מי שפיר+ציפ גנטי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מתי בדיקת הריון אחרי אוביטרל?אני08/10/2016
היי
28/9 אוביטרל ודקפפטיל
ביום 30/9 שאיבה
ביום 2/10 החזרה 3 עוברים
ביום 3/10 אוביטרל כתמיכה
ביום 5/10 דקפפטיל כתמיכה
האם האוביטרל כתמיכה מאחר לי את בדיקת הבטא ?
שאלה נוספת- איך אני סופרת בני כמה העוברים שהוחזרו? האם סופרים את יום השאיבה?
מרגישה שהבטן שלי ככ נפוחה ומתוחה ועייפות יכול להיות תופעות של התמיכות שאני לוקחת כולל קלקסן?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
בדיקת הריון אחרי אוביטרל? - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי09/10/2016יש לבצע בדיקת היריון לא לפני ה-14 לחודש.
כל התופעות שאת מעלה שייכים בהחלט לטיפול והתמיכה שאת נוטלת כולל זריקת האוביטרל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- טיפולי ivf לאחר 2 הריונות מחוץ לרחםהילה08/10/2016
שלום, אני בת 36 ויש לי 2 בנות בריאות בת 8 ובת 5.הריונות ספונטניים ולידות רגילות. כבר כשנה מנסה להיכנס להריון שלישי ולצערי נכנסתי פעמיים להריונות מחוץ לרחם בחצי השנה האחרונה חצוצרה השמאלית. עברתי כריתה של החצוצרה. למרות זאת נאמר לי שעדיין יש סיכוי גבוה להריון חוץ רחמי נוסף. אני מעוניינת להתחיל טיפולי ivf כדי להשיג את ההריון המיוחל. האם על סמך המקרה שלי יש לי אינדיקציה לקבל לכך סבסוד מקופת החולים? איך זה עובד בכלל? זה מספיק שאני מחליטה שאני לא רוצה לנסות שוב הריונות ספונטניים מהפחד שזה לא יהיה שוב מחוץ לרחם? אודה לדעתך.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
טיפולי ivf לאחר 2 הריונות מחוץ לרחם - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי09/10/2016ביצוע הפריה חוץ גופית אינו מקטין את הסיכוי להיריון חוץ רחמי,בכל מקרה אם צילום הרחם ידגים שהחצוצרה שנשארה הינה תקינה אין מניעה מניסיון להרות באורח ספונטאני
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בטא 6 ביום ה11 אחרי החזרת עוברים טרייםמרינה07/10/2016
בוקר טוב.ביום שני 26.9 עברתי החזרת 2 עוברים טריים בני 3 ימים באיכות טובה 8 תאים ציון 2. היום עשיתי בדיקת דם הבטא יצא 6 פרוגסטרון 50...האם יש סיכוי? בגלל שהיום זה רק היום ה11? או שזה שלילי מוחץ? תודה רבה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בטא 6 ביום ה11 אחרי החזרת עוברים טריים - תגובה
פרופ` דוד בידר07/10/2016זה לא כל כך תקין אך בכל אופן יש צורך בבדיקה חוזרת.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בדיקת היריון ביתית אחרי 11 יוםדניאלה07/10/2016
שלום רב, ביום שני שעבר 26.9 עשיתי החזרה של שני עוברים טריים מתרומת ביצית. היום- 7.10 .. 11 יום אחרי, עשיתי בדיקת היריון ביתית שיצאה שלילית. האם אני יכולה להפסיק את תמיכה ההורמונלית או שאני צריכה לחכות עד יום ראשון ולעשות את בדיקת הדם ורק לאחר מכן להפסיק את התמיכה. תודה ושבת שלום
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בדיקת היריון ביתית אחרי 11 יום - תגובה
פרופ` דוד בידר07/10/2016תעשי בדיקת דם, עד אז תמשיכי תרופות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבדיקת היריון ביתית שלילית 11 יום אח
Daniella08/10/2016האם בכלל יש סיכוי שהתשובה פתאום תהיה חיובית ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבדיקת היריון ביתית שלילית 11 יום אח - תגובה
פרופ` דוד בידר08/10/2016לרוב אם בבדיקת שתן שלילית אז גם הדם , אך הדם אמין יותר.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- החזרת בלסטוציסט לאחר הפלה כימיתנעה07/10/2016
עברתי IVF והחזרת עובר טרי1, בתחילה הבטא החלה לעלות ולאחר מכן הופיע דימום ואז גם הבטא החלה לרדת-בהוראת הרופאים הפסקתי בתמיכה.
הדימום ארך כשבוע.
האם ניתן לנסות ולבצע החזרת בלסטוציסט כבר בווסת הקרובה? או שכדאי לעשות הפסקה של חודש עמ"נ לתת למערכת ל'נוח'?
בנוסף יש לי נשירת שיער חריפה כ-3 חודשים ברצף , אני מטופלת באיזון בלוטת התריס וכרגע מאוזנת.
יכול להיות שזה מצביע על בעיה אחרת שגורמת לכך שההחזרה שביצעתי לא צלחה?
מה כדאי לי לבדוק?
תודה מראש,
נעה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לאחר הפלה כימית - תגובה
פרופ` דוד בידר07/10/2016אפשר מיד להתחיל בטיפול להחזרת עובר קפוא.
נשירת שיער לא קשורה לעניין ויש להיבדק על ידי רופא עור.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כמה בדיקות בטא יש לבצעטלי06/10/2016
לאחר החזרת 2 עוברים טריים בני 3 ימים ביצעת בטא ביום ה 12 להחזרה
בטא ראשדונה 288
יומיים לאחר מכן- בטא 789
נוטלת קרינון אחד ביום
הונחתי להגיע בשבוע 7 ל US
האם לא חשוב לעשות בטא נוספת להכפלה?
מה לגבי פרוגסטרון, כלל לא בדקו מה הרמות והאם התמיכה מספקת
אני שבוע 5+1
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
כמה בדיקות בטא יש לבצע - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי06/10/2016אין צורך לבצע בדיקות נוספות,יש לבצע בדיקת אולטרסאונד בעוד שבוע לאתר דופק עוברי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מועדי קיום יחסי מין אחרי תקופת הביוץאיה06/10/2016
שלום רב
בהנחה שהזוג קיימו יחסי מין בתקופת הביוץ ונעשתה הפריה לביצה.
אחרי תקופת הביוץ בכמה ימים האם מומלץ לקיים יחסי מין ? או לשמור על קצב נמוך עד הגילוי בבדיקת ההריון אם יש הריון או לא ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מועדי קיום יחסי מין אחרי תקופת הביוץ - תגובה
פרופ` דוד בידר06/10/2016אין שום בעיה לקיים יחסים בתקופה שציינת גם לא בקצב נמוך.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בטא הכפילה את עצמה או לא ?גליה06/10/2016
החזירו לי בלסטוציסט בתאריך 18/9.
בתאריך 28/9 בטא 237
בתאריך 2/10 בטא שניה 1333
היום עשיתי שלישית עם בטא 3617.
אני לא יודעת אם האחרונה תקינה ובמה אני אמורה להכפיל.
האם להישאר אופטימית או להספיד? בתודה .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בטא הכפילה את עצמה או לא ? - תגובה
פרופ` דוד בידר06/10/2016נראה תקין מאוד.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה לפרופ' בידר הפלה כימית ושיבוש במחזורלירון06/10/2016
פרופ' בידר שלום
ב-28.7 הפלה כימית מ-IVF ראשון הבטא ירדה באיטיות והייתה 440
ב-15.8 היה דימום רב במשך 10 ימים
ב-22.8 בדיקת בטא חוזרת התוצאה הייתה 8
מאז לא קיבלתי מחזור ואני לאי ודעת בכלל עם הדימום שהיה ב-15.8 10 ימים זה ווסת או דימום כתוצאה מהפלה כימית כי הבטא לא הייתה קטן מ-2 או קטן מ-5
מדוע יש שיבוש זמן רב בווסת ? ויש לי כאבי ווסת חזקים
האם זה מצריך בדיקות דם או להמתין?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה לפרופ' בידר הפלה כימית ושיבוש במחזור - תגובה
פרופ` דוד בידר06/10/2016הדימום החזק נחשב כווסת וכעת תקבלי וסת לפי תהליכי הביוץ שלך.
אם את רוצה לדעת מה קורה יותר מדוייק תעשי בדיקות דם לאסטרוגן ופרוגסטרון בעוד שבוע ונוכל להעריך האם החלו תהלכי ביוץ תקינים אחרי ההפלה הכימית.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובה לפרופ' בידר אילו בדיקות לעשות
לירון08/10/2016פרופ בידר שלום
האם לעשות בדיקות E2 ןפרוגסטרון בלבד?
מדוע אין לי ווסת לאחר דימום שכנראה היה ווסת לאחר הפלה מאז 22/8 ?
האם מראה שמשהו לא בסדר?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובה לפרופ' בידר אילו בדיקות לעשות - תגובה
פרופ` דוד בידר09/10/2016לאחר דימום מה הפלה צריך להתחדש המחזור החודשי ולאחר ביוץ יגיע וסת.
אם תעשי בדיקות הדם נדע מתי יהיה הביוץ.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- השוני בין דעות הרופאים לגבי כניסה להריון לאחר הפלהאחת06/10/2016
שלום רב
עברתי הפלה טיבעית בשבוע 7 (ללא גרידה וללא כדורים) .
בבית חולים נאמר לי שבערך כחודש לאחר ההפלה יגיע המחזור הראשון שלי ואז לחכות לעוד מחזור ורק אז לנסות להכנס להריון... משמע לחכות ל2 מחזורים.. אציין שהדבר נאמר לי על ידי רופא 1
הרופא בקופה מחוץ לבית חולים כשבאתי אליו לבדוק שהרחם נקי והבטא התאפסה אמר לי שאין שום צורך בלחכות ואפשר להתחיל לנסות להכנס להריון ישר... כששאלתי אותו מדוע אם כך נאמר לי בבית חולים לחכות ל2 מחזורים תשובתו הייתה " זוהי דעה מיושנת"
מה אני אמורה לעשות במצב כזה? על סמך מה אני אמורה להחליט מהי הגישה הבטוחה?
מה ההיגיון בלחכות 2 מחזורים לעומת להתחיל ישר? הדבר האחרון שאני רוצה זה לחוות שוב הפלה...
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר השוני בין דעות הרופאים לגבי כניסה להריון לאחר הפלה - תגובה
פרופ` דוד בידר06/10/2016ממליץ לך להסתכל באתר שלנו
lbivfclinic
שם יש מאמר בנושא הזה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בתאריך 28.9 היזרתי עובר 1 מופשר במצבאני06/10/2016
מצוין לפי מה שהפרופסור אמר לי.
אני אמורה לבצע בטא ביום שני ב10.10 לפי הנחייתו.
אני לוקחת 3 אסתרופם ו2 קרינון
להבנתי לפי כל מיני תגובות של בנות שאם התמיכה מספיקה
המחזור לא יגיע האם זה נכון?
יש לי כאבים בחזה (מתחת לחזה)
וצירונים קטנים כאלו כמו לפניי ווסת..
אני יודעת שזה יכול לבוא לכאן או לכאן
מפחדת שהווסת תגיעה....
יש לציין שהעובר שהחזרנו היה במצב מעולה והרירית הייתה 8 ממ
תלת שכבתית...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בתאריך 28.9 היזרתי עובר 1 מופשר במצב - תגובה
פרופ` דוד בידר06/10/2016הוסת יכול לא להגיע לכן יש לבצע את בדיקת הדם.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה על התגובה.
אני06/10/2016העובר היה בן 5 ימים אם חלילה לא נקלטתי מתי הווסת צריכה
להגיע?
שוב, החזרתי עובר בן 5 ימים מופשר במצב ממופשר בתאריך
28.9* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה על התגובה. - תגובה
פרופ` דוד בידר06/10/2016אז את כבר יכולה לעשות בדיקת דם
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכן אני יודעת אני אבצע ביום
אני06/10/2016ראשון כי היום כבר אבוד ובשישי אין בדיקות דם.
אבל שוב, אם חלילה זה לא הריון מתי אני אמורה לקבל
וסת? אני לא לקחתי אוביטרל.
עשינו החזרה על בסיס הורמונלי עם אסטרופם 3 פעמים ביום
וקרינון פעמיים ביום העובר הינו בן 5 ימים במצב מעולה
תודה על התגובה וסליחה שאני מרבה בשאלות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכן אני יודעת אני אבצע ביום - תגובה
פרופ` דוד בידר07/10/2016בהפסקת הטיפול יגיע הוסת
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ערכים הורמונליים יום 11 לחיזוי ביוץקרן05/10/2016
שלום ושנה טובה דר' אשכנזי ,
היום ביצעצי בדיקות הורמונליות,
האם ניתן לחזות את הביוץ לפי התוצאות שלהלן:
E2- 613
LH-6.2
PRO-1.1
האם הערכים האלו תקינים ליום 11?
תודה רבה שוב ושנה טובה .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אכן נראה כיוון של זקיק מתבשל...
שלמה05/10/2016אומנם ע"מ להשלים את התמונה נדרש שילוב של US וכן בדיקות חוזרות בעוד יומיים, אני מניח שפרופסור אשכנזי הגדול יסכים עימי, אך נמתין לדבריו...
עכ"פ יתכן ביוץ בערך עוד 3/4 ימים....
טאוב שלמה יועץ פוריות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאכן נראה כיוון של זקיק מתבשל... - תגובה
פרופ` דוד בידר06/10/2016שלמה היקר,תפתח אתר משלך.
ממליץ לך לא לענות כאשר פונים לאחר.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהקיבלתי דבריך
שלמה06/10/2016* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
קיבלתי דבריך - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי07/10/2016שלמה היקר-איני רואה בעיה במעורבות שלך לתועלת הציבור-יש בכך לסייע לכולנו ולשרת את המטופלות הכמהות לכל מידע
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהקיבלתי דבריך - תגובה - תגובה
פרופ` דוד בידר08/10/2016אשכנזי היקר
- מה זה יועץ פוריות?
הוא יכול להיות יועץ גם לבלוטת התריס או כל דבר אחר ברפואה.
אין לי בעיה עם זה רק הפורום לא התכוון ש״יועץ פריון״, שזוהי המצאה שלו, יענה בפורום שלנו.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה לגביי מחלת קרוהן ופוריות אצל גבראושרת05/10/2016
שלום,
יש לי בעל חולה קרוהן למעלה מ15 שנים. מטופל באימורן 3 כדורים ביום 50 מ"ג וקנאביס רפואי.
אנחנו רוצים להיכנס להריון,
האם ישנה בעיה עבורי להיכנס להריון?
האם הפוריות של הבעל נפגעת?
האם יש מקום לחשש?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה לגביי מחלת קרוהן ופוריות אצל גבר - תגובה
פרופ` דוד בידר05/10/2016לרוב אין בעיה. האם יש בדיקת זרע?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אולטרסאונד אחרי בטא חיובית מאיויאףגליה05/10/2016
בתאריך 18/9 החזירו לי בלסטוציסט. בתאריך 28/9 קיבלתי בטא 237. אחרי 4 ימים בתאריך 2/10 קיבלתי תוצאה לבטא 1300. אמרו לי לחכות 3 שבועות לאולטרסאונד לבדוק דופק. אני רוצה לדעת אם לא כדאי לבדוק לפני אם יש שק הריון או לעשות אולטרסאונד קצת יותר מוקדם לראות שהכל בסדר. או שלפי תוצאת הבטא אפשר להסיק מזה שהכל בסדר.? תודה מראש. (הלחץ לא משחרר)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
אולטרסאונד אחרי בטא חיובית מאיויאף - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי05/10/2016יכולה לבצע אולטרסאונ בעוד 12 יום לזיהוי דופק עוברי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם פרפקציוניסטים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)