מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- שלב לוטאלי קצר כניסה להריוןרוני25/09/2016
שלום רב לרופאים,
רקע:
הריון 1 כימי
הריון שני תקין לידה במועד
הריון שלישי המטומה דימומים ירידת מים בשבוע 23 הפסקת הריון ולידה שקטה.
הריון רביעי תקין. לידה במועד.
כעת מנסה להיקלט להריון שוב כבר 9 חודשים מאז הלידה האחרונה. כל ההריונות לקח כחצי שנה עד שנה להיקלט
באופן ספונטני.
שלב לוטאלי קצר כ 10 ימים בין הביוץ לוסת. נבדק במעקב זקיקים ובדיקות ביתיות.
האם זה מה שמקשה על ההיקלטות?
האם זה בהכרח אומר אי ספיקה של הגופיף הצהוב?
הרופא נתן לי נרות לשים אחרי הביוץ. למרות שאף פעם
לא נמצאה בעיית פרוגסטרון.
מתי בדיוק עליי לשים את הנרות? אם אני עושה בדיקות ביוץ ביתיות. כמה ימים אחרי שיוצא חיובי בבדיקה כדאי
להתחיל עם הנרות? כי הבנתי שאם שמים לפניי הזמן יכול גם לפגוע בהיקלטות.
תודה רבה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
שלב לוטאלי קצר כניסה להריון - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי25/09/2016אי ספיקה של הגופיף הצהוב הינה בהחלט גורם העלול לדבש השתרשות,יש להתחיל בתמיכה לאחר 2-3 ימים מהבדיקה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בוע ה 34 להריון לאחר הפרייה - באחת מכליות העובר קיימים שני עורקיםגילה25/09/2016
בתי בשבוע ה 34 להריונה לאחר הפרייה.. בבדיקות אולטאסואנד נמצא שבאחת מכליות העובר קיימים שני עורקים. גודל הכליות תקין וכן כל השאר. האם מדובר בבעיה ומה השלכותיה, והאם יש צורך בבדיקות נוספות? המון תודה על תשובתך המהירה. לציין שנערכה גם בדיקת אולטאסואנד של העובר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
בוע ה 34 להריון לאחר הפרייה - באחת מכליות העובר קיימים שני עורקים - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי25/09/2016יש להפנות את השאלה לגנטיקאי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בהמשך לשאלתי- אציין שכן יש זקפה אך בעיה לגמור יותר מפעם ב 4 ימים בערךאדווה25/09/2016
אני ובעלי מנסים להיכנס להריון.
הנחו אותנו לקיים יחסים כל יומיים בימים הפוריים.
העניין הוא שבעלי לא מסוגל לגמור פעם ביומיים, לדבריו זה יותר מידי בשבילו והוא מסוגל לגמור פעם ב 4 ימים בערך.
(אציין שהמחזור לא סדיר וזמן הביוץ לא ידוע אצלי, כך שאי אפשר לקיים יחסים פעם בחודש ביום הביוץ וזהו...)
מה לעשות???* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בהמשך לשאלתי- אציין שכן יש זקפה אך בעיה לגמור יותר מפעם ב 4 ימים בערך - תגובה
פרופ` דוד בידר25/09/2016אפשר לעקוב אחרי הביוץ ולהגיד לך מתי זה קורה ומתי כדאי לקיים יחסים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עזרה בפענוח תוצאות --בדיקת זרעעדי24/09/2016
שלום , מנסים להכנס להריון כשמונה חודשים , בבית פעוט בן שנה ותשעה חודשים מהריון ספונטני. בעלי ביצע בדיקת זרע ולהבנתי יש בעיה בפרמטר התנועתיות. האם זהו מצב פתיר? האם עדיין אפשרי להכנס להריון עם תוצאות כאלו? תודה.
volume- 3 ml
concentration 30 mil/ml
total concentration 90 mil
precent of motile sperm 25%
rapid-
moderate +
slow ++
non proggresive +
morphology: normal form 4%
WBC 1 mil/mi
תאים עגולים -
מקרים חריגים: Astenozoospermia
תקין Liquefaction
תקין Viscosity
color תקין
pH 7.2* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עזרה בפענוח תוצאות --בדיקת זרע - תגובה
פרופ` דוד בידר25/09/2016זרע כזה צריך לתת הריון.
עליכם לפנות עם הבדיקות שלכם כדי להבין היכן הבעיה.
יד לחזור על בדיקת זרע לבדוק שוב תנועתיות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה בנוגע לבדיקת צוואר הרחםאחת24/09/2016
שלום ד"ר
אציין תחילה שיש לי חרדת בריאות...
רציתי לדעת אם יש דימום כתוצאה מבדיקת פאפ האם זה מעיד על פגיעה כלשהי? מדובר בדימום קל-בינוני שנמשך במשך יום אחד ולמחרת זה היה מדובר ממש בטיפונת מיזערית ואז עבר לגמרי
האם יכול להיות פגיעה מעבר לרק שריטה שתפריע לכניסה להריון? כגון אי ספיקת צוואר רחם שקורה לפעמים לאחר ביופסיה?
במידה ומדובר רק בשריטה תוך כמה זמן זה מחלים?
מאז הבדיקה אני נמנעת מקיום יחסי מין במטרה לתת לאזור להגליד* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בדיקת צוואר הרחם - תגובה
פרופ` דוד בידר24/09/2016בדיקת משטח הרחם לא גורמת לכלום. אין שריטות ואין קשר לאי ספיקת צואר או להריון.
את המשטח מבצעים על ידי מקל עם מעט צמר גפן עליו ואז מסובבים כדי למשוך תאים שישנם בתוך הצואר ובחוץ.
לפעמים יכול להופיע דמים אך לא צריך שיהיה דימום.
הבדיקה קשה כשיש דם על זכוכית הבדיקה.
אין קשר ליחסים ולא צריך להימנע מכלום.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אשמח לדעת איזה שבוע אני תודה רבה.fr24/09/2016
היי בוקר טוב אשמח בבקשה לדעת איזה שבו אני...
שאיבה בוצעה בתאריך: 27.7.16
והחזרה (הקפאנו אותם) בוצעה בתאריך: 26.8.16
תודה רבה והמשך יום מקסים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
אשמח לדעת איזה שבוע אני תודה רבה. - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי24/09/2016שבוע 6
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה לגבי תמיכה אוורללי24/09/2016
אני לאחר החזרת עוברים, תמיכה מדבקות אוורל בפעם הראשונה. הרופא אמר לי להחליף כל 3 ימים, בעלון שימוש של התרופה נאמר להחליף מדבקה אחת אחרי שלושה ימים ושנייה אחרי ארבעה ימים למשל יום חמישי, להחליף בראשון ושוב בחמישי ולהמשיך ככה... מה לעשות? האם לפי הוראות הרופא או הוראות השימוש של התרופה? האמת שהיה נראה שהאחות שאמרה לי איך להשתמש לא הייתה סגורה על זה שצריך להחליף כל שחושה ימים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
שאלה לגבי תמיכה אוורל - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי24/09/2016לפעול לפי הוראות הרופא המטפל
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההאם זה לא מסוכן??
לי24/09/2016האם זה לא מסוכן להשתמש לא כפי שרשום בעלון??
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהושאלה נוספת......
לי24/09/2016אם המדבקה הראשונה ששמתי הייתה בחמישי אז מתי להחליף? מחר וברביעי??
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ושאלה נוספת...... - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי25/09/2016מחר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פרופ' אשכנזי - fsh גבוה מחזור סדירשוקו23/09/2016
אם הfsh שלי גבוה והמחזור שלי סדיר (מלבד יום-יומיים לכאן או לכאן)
זה אומר שיש עדין ביוץ (גם אם לא כל חודש ביוץ- זה אפשרי לבייץ)?
זה אומר שיש סיכוי להריון?
או שבעצם fsh מראה שאין ביוץ ותכף מחזור ייפסק .
ראתי שכל עוד יש מחזור לאישה יש סיכוי להקלט להריון.. אשמח מאוד לקבל קצת הסבר בעניין.
אני בת 41.2
תודה רבה ...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
פרופ' אשכנזי - fsh גבוה מחזור סדיר... האם אפשר - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי24/09/2016במחינה פיסיולוגית בהחלט קיימת אפשרות של קיום ביוצים גם בנוכחות FSH גבוה,יחד עם זאת נראה שההפחתה במספר הזקיקים בשחלה גוררת ירידה בהפרשת הורמון ה-INHIBIN שמקורו בזקיקים ושתפקידו לאזן את הפרשת הורמון ה-FSH דבר הגורם לעליית הורמון ה-FSH,שמצידו מחיש את הידלדלות הזקיקים בשחלה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אוביטרל לפני הזרעה ביום ראשוןליאור23/09/2016
במעקב היום נצפו מספר זקיקים..המוביל היה 18
.הוחלט על הזרעה ביום ראשון
הנחו אותי לקחת אוביטרל היום ב10 בלילה ולבוא בראשון בבוקר להזרעה
לפי מה שהבנתי האוביטרל גורם לביוץ עד 36 שעות אחרי הזריקה..שזה בדיוק ההפרש בין הזריקה להזרעה.. זה לא הרבה מידי?
הזרעות קודמות הייתי מזריקה 24 שעות לפני ההזרעה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אוביטרל לפני הזרעה - תגובה
פרופ` דוד בידר23/09/2016הזמנים בסדר.
הביצית חורגת מהזקיק 36-40 שעות מהאוביטרל ומחכה 24 שעות.
הזרע מחזיק מעמד באיזור החצוצרות סביב 40-70 שעות, כך שהחפיפה מספקת.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מנסה להיכנס להריון אבל בעלי לא מצליח לגמור יותר מפעם ב 4 ימיםאדווה23/09/2016
אני ובעלי מנסים להיכנס להריון.
הנחו אותנו לקיים יחסים כל יומיים בימים הפוריים.
העניין הוא שבעלי לא מסוגל לגמור פעם ביומיים, לדבריו זה יותר מידי בשבילו והוא מסוגל לגמור פעם ב 4 ימים בערך.
(אציין שהמחזור לא סדיר וזמן הביוץ לא ידוע אצלי, כך שאי אפשר לקיים יחסים פעם בחודש ביום הביוץ וזהו...)
מה לעשות???* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
מנסה להיכנס להריון אבל בעלי לא מצליח לגמור יותר מפעם ב 4 ימים - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי23/09/2016יתכן ששימוש בויאגרה יסייע
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- למסירה גונל F 600 מג' ודקפפטיל 3 זריקותליאת23/09/2016
אני מראשון לציון
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר יש קבוצה בפייסבוק שנקראת
חסוי23/09/2016תרופות פוריות מוסרות באהבה
הנשים שם מדהימות ישמחו לקבל למי שצריכה
תבורכי על היוזמה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- סקירה שלישית שבוע 32דנה22/09/2016
שלום,
אני בת 38 וקצת, אחרי ivf איקסי וקוסטינג.
בשבוע 27+6
עד שבוע 9 היה לי שק חלמון מוגדל.
כל הבדיקות עד עכשיו תקינות כולל מי שפיר וציפ גנטי.
נאמר לי על הסקירה השלישית והרופא המליץ לי לעשות בשבוע 32 שאז ייצא כ 4 שבועות מהבדיקה הנוכחית.
אמר שיש מןמים שמפתחתים רק אז,
הבנתי שזה לא בסל.
אני לא מדברת על העלות.
השאלה שלי, אם חס וחלילה מגלים משהו.
מה כבר אפשר לעשות בשבוע כה מתקדם?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
סקירה שלישית שבוע 32 - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי23/09/2016את צודקת בהערכתך,הסבירות לבעיה במצבך הינה ערטילאית
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פרופסור יעקוב אשכנזי אשמח לדעתךשירה22/09/2016
אני בת 25. בעלי בגילי. התחלנו טיפולי פוריות לפני כשנה וחצי כשגילינו בעיית מורפולוגיה 0%, בטיפול ivf ראשון עם מיון ברטוב נקלטתי להריון בהחזרה שנייה היה שק הריון ריק והפלה עם ציטוטק, נבדקתי בין הטיפולים בכל הבדיקות הנדרשות: קרישיות, צילום רחם לפני הטיפול ואחרי הפלה, היסטרוסקופיה, בדיקות הורמונליות, ווסת וביוץ סדירים. הכל תקין עד כה. הגעתי לivf 3 , אחרי שבטיפול השני לא הצליח כלום. היו 18 ביציות ויש לי 16 עוברים בהקפאה. החודש שהייתי אמורה להתחיל טיפול נקלטתי טבעי להריון לאחר אמבוליזציה שבעלי עשה לפני כמעט כשנה , עלתה המורפולוגיה ל5 אחוז. הבטא בהתחלה דשדשה וגם פרוגסטרון ירד. יש לציין גם את ההריון הקודם בטיפול התחלתי עם פרוגסטרון 35 ולאט ירד. פה התחלתי בהריון הזה עם 30 וגם התחיל לרדת ל14.5. נתנו לי דופסטון. אך לא עזר והריון התחיל עם בטא כמו שאמרתי 2357 ועלה לאחר ארבע ימים רק ל2452 הפסקתי לבצע בטא ועקבתי אחרי us, נצפה ביום ראשון שק הריון שק חלמון וגם קוטב עוברי שבוע 8 אך ללא דופק . התבקשתי להגיע עוד עשרה ימים לביקורת. יש לציין כי מיום שישי שעבר התחילו כתמים חומים שהתגברו לדימום הייתי גם במיון ועדיין ראו שק לפני יומיים אך היום התגברו היה התכווצויות הייתה הפלה בלתי שלמה וקיבלתי ציטוטק..... מה אני צריכה לעשות, ???? אני מפחדת לנסות להכנס שוב להריון טבעי מצד שני יש לי 16 עוברים מוקפאים שש מתוכן בדרגה ראשונה... אבל גם בטיפול שנקלטתי היה שק ריק לגמרי מה עושיםםםםםםםםםםםםםם
פרופסור יעקוב אשכנזי אשמח לדעתך - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי23/09/2016הערכתי היא שההיריון אינו תקין,בעתיד בעת החזרת העוברים המוקפאים הייתי ממליץ לגדלם לבלסטוציסטים דבר המעניק יתרון איכותי על פני עוברים אחרים,ובכל מקרה לשקול תמיכה הורמונאלית מוגברת כבר משלב ההחזרה או לפניו
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך
שירה23/09/2016בהריון הזה נקלטתי טבעי. מה קורה אם אני ממשיכה לנסות הטבעי? מה ניתן לעשות בהריון ספונטני על מנת שיתפתח ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשוב המשך
שירה23/09/2016הייתי מקבלת כל הזמן נרות ואסטרופם מה עוד כדאי לנסות בהחזרות?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהואני מציינת גם
שירה23/09/2016שהריון ראשון בטיפול נקלט מבלסטוציסט וגם לא היה תקין מה זה אומר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ואני מציינת גם - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי24/09/2016לדאבוני הפלות טבעיות ועוד יותר בטיפול הפריה מתרחשים בשיעור גבוה,וסיבתם בעיקר גנטית(עוברים פגומים)כל עוד שאין עדות להפלות נרגלות(4 הפלות רצופות-דבר המצריך בירור מקיף לרקע אפשרי )קיימת אפשרות שמדובר במקרה הנדון באירועים אקראיים.
באשר לתמיכה הייתי בהחלט שוקל מתן תמיכה גם עם מדובר בהיריון ספונטני* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאפשר לדעת באיזה תמיכה אתה ממליץ?
שירה24/09/2016האם קלקסן אמפירי מומלץ במקרה כזה למרות שלא התגלה בבדיקת קרישיות איזה בעיה? נבדקתי הקרישיות ויצא תקין הכל
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאשמח לתשובה
שירה25/09/2016* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
אשמח לתשובה - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי26/09/2016כל תכשיר פרוגסטרון בכדורים,בנרות,או בזריקות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עזרה בפענוח בדיקת דם יום ה12 לוסתאני22/09/2016
שלום פרופסורים יקרים
אני אמורה לבצע החזרת עוברים מוקפאים יום 5בקרוב.
אני די חוששת מהחג שמתקרב שלא יצא לי טיפול!!!!!!עשיתי היום בדיקות דם תעזרו לי להבין אם אני מתקרבת לביוץ
E2- 278
פרוגסטרון- 0.7
Lh- 9.8
אנחנו בטיפול טיבעי מתמקדים רק ברירית עשיתי גם אולטרסאונד הרופא רשם רחם קדמי רירית סדירה תלת שכבתית 8 ממ. נשמע לי בסדר לא?
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
עזרה בפענוח בדיקת דם יום ה12 לוסת - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי23/09/2016התנאים הבשילו מבחינת רירית הרחם,בקשר להנחיות פני לרופא המטפל
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאמרו לי שההחזרה תתבצע ביום רביעי
אני23/09/2016אני התחלתי היום קרינון פעמיים ביום ואסטרופם מהיום ה3 לווסת...
לפי הרירית יש סיכויים טובים החודש להקלט?
אני מחזירה עובר יום 5 מוקפא במצב מצוין לפי הרופא* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
אמרו לי שההחזרה תתבצע ביום רביעי - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי24/09/2016סיכוייך להיקלט נראים בהחלט טובים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תוצאות ביוץ מתי הביוץ?מירב22/09/2016
הייתי היום באולטרסאונד זקיק 13 על 10 תוצאות בדיקת דם e2 -399 פוגסטרון 2.2 , lh-12.4 מתי ביוץ אמור להיות מתי לקיים יחסים?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מקפיצה את השאלה???????
מירב23/09/2016פ
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתוצאות ביוץ מתי הביוץ? - תגובה
פרופ` דוד בידר23/09/2016האם זוהי בדיקת הדם הראשונה שלך?
התשובות לא ברורות.
אם זה בדיקה ראשונה יש לחזור ביום א כדי להבין מה קורה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיש לי שאלה בעניין אשמח לתשובה!!!!!!
מירב24/09/2016זה בדיקה ראשונה היום ה10 רציתי לדעת מה מוזר בנתונים כי גם לי היה קצת נראה שהפוגסטרון והlh גבוהים יחסית לזקיק ככה נדמה לי תוכל להבהיר לי את העניין מפחדת שזה רומז לציוץ לא תקין או משהוא
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיש לי שאלה בעניין אשמח לתשובה!!!!!! - תגובה
פרופ` דוד בידר25/09/2016בדיקה יחידה בלי מעקב של תהליך הביוץ אינה ניתנת לפירוש טוב.
לכן שאלתי אם עשית עוד בדיקות.
כרגע מה שכתבת זה נכון אך שום דבר לא מסוכן.
פשוט תחזרי על הבדיקות כדי שנגיד לך מה קורה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהממש בלחץ מתי הביוץ לפי תשובה זו
מירב25/09/2016עשיתי מעקב היום יצא זקיק21 על17 בדיקת דם e2 -832 פוגסטרון קטן מ 2, lh-10.9 מתי אמור להיות ביוץ, אני לא מבינה איך הפוגסטרון והlh ירדו מהבדיקה הקודמת תוכל להסביר לי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאשמח לתשובה
מירב25/09/2016* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהממש בלחץ מתי הביוץ לפי תשובה זו - תגובה
פרופ` דוד בידר25/09/2016עדיין אין ביוץ הביוץ, לדעתי יהיה עוד 4 ימים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעוד שאלה אם אפשר
מירב25/09/2016תודה על התשובה אז מתי אני יקיים יחסים הכי טוב לפי דעתך באיזה יום
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאשמח לתשובה אם אפשר......
מירב26/09/2016* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמקפיצה ........
מירב27/09/2016* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
אשמח לתשובה אם אפשר...... - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי27/09/2016לפי מועד הביוץ הצפוי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהסליחה על כל השאלות איזה יום להתחיל?
מירב27/09/2016* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהסליחה על כל השאלות איזה יום להתחיל? - תגובה
פרופ` דוד בידר27/09/2016סבי. ה 29 לחודש.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה אחרונה מצטערת
מירב27/09/2016עשיתי עכשיו בדיקה גם בסטיק יצא לי 2 קווים מה לעשות?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה אחרונה מצטערת - תגובה
פרופ` דוד בידר27/09/2016זה סימן לביוץ.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאשמח לתשובה אם אפשר...... - תגובה
פרופ` דוד בידר28/09/2016כתבתי לך.
מחר.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם פרפקציוניסטים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)