מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- ציסטה על הלחיעדי22/07/2009
היי,
זה כמה זמן שאני סובל מציסטה על לחי, תחילה היתה ציסטה אחת שלעיתים היתה מודלקת מה שגרם ללחי להתנפח.
עברתי אולטרא סואנד שנמצא תקין.
פלסטיקאי כירורג שטיפל בי החליט לנתח ולהוציא אותה, אולם בבדיקה שנערכה לפני הניתוח התברר שאין ציסטה אחת כבעבר אלה שהלחי מלאה בציסטות קטנות שפרושות על איזור רחב יותר, לכן הוא הפנה אותי לבי"ח ונמנע מלעשות את זה במרפאה.
האם הדבר מסוכן?
בימים האחרונים אני מרגיש גם כאבים בגרון בזמן השתעלות ואני חושש שזה מהציסטה.
האם פרוצדורה כזו ניתנת לטיפול בבי"ח?
תודה
עדי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ציסטה בלחי
ד''ר יעקב זיילר24/07/2009שלום עדי,
אין סיכון ממשי בניתוח להסרת ציסטה למעט צלקת באורך החתך.
אין קשר בין הציסטות לכאב הגרון.
בהצלחה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה דר' :)
עדי24/07/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה לגבי ניתוח אףצ21/07/2009
רציתי לעבור ניתוח פלסטי באףך ויש לי בעיה של נזלת כרונית והייתי בייעוץ אצל מנתח פלסטי שאמר כי זה נובע ממחיצה שקצת אינה ישרה ושניתוח יפתור את הבעיה, אך רופא אף אוזן גרון אמר לי שזה יכול להחמיר את הבעיה אשמח אם תוכלו לענות לי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ניתוח אף
פרופ` אלדד זילברשטיין07/08/2009צביה שלום,
ראשית, סליחה על העיכוב בתשובה. השאלה היא מדוע יש לך נזלת כרונית? אם הסיבה היא מחיצה עקומה או היפרטרופיה של קונכות אז ניתוח של יישור או הסרת חלק מסחוס המחיצה ו/או הסרת הקונכות התחתונות עשוי לעזור. אם מדובר באלרגיה לקרדית אבק הבית או גורם אחר אז ניתוח לא יעזור ועשוי אף להחמיר. כדאי לכן להעמיק ולהגיע לאבחנה מדוייקת יותר בקשר לנזלת הכרונית לפני שאת מחליטה על ניתוח אף ואיזה ניתוח לבצע.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מתיחת בטן?yb21/07/2009
שלום רב,
בת 32, ושנה וחצי בערך אחרי לידה.
אף פעם לא הייתי רזה, אבל הייתה לי צורה נשית לבטן, גם אם עגולה.
מאז הלידה הבטן שלי קיבלה צורה של כדור/בלון מפונצ'ר.
ועל אף שירדתי (ועוד יורדת) את כל העודפים מהלידה ועוד 3.5 קילו יותר מהם אפילו+בחודש האחרון עושה פעמיים בשבוע פילאטיס ומרגישה שהבטן ממש קשה מתחת לשומן (כאמור לא רזה) הצורה לא משתנה.
האם מדובר בצורה שתשתנה אחרי הרבה ספורט (כי עושה רק חודש-חודש וחצי) וצריכה להיות סובלנית או שזה כבר דורש התערבות כירורגית?
עוד לא גמרתי את הלידות אבל רוצה לדעת באופן עקרוני.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בטן
ד''ר נמרוד פרידמן22/07/2009היי נועה,
במידה ואכות העור טובה ואין לך סמני מתיחה, פעילות גופנית לחיזוק שרירי הבטן וירידה במשקל יכולים להביא לשיפור משמעותי במראה הבטן.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהואם יש לי סימני מתיחה כמו רשת קורים
yb23/07/2009מעצבנת?
לגביאיכות העור, אין לי מושג איך בודקים* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמתיחת בטן
ד''ר יעקב זיילר24/07/2009שלום נועה,
סימני מתיחה מראים על פגיעה בלתי הפיכה במרכיב האלסטי של העור.
חיזוק מתמיד של שרירי הבטן לא ישפיע על מראה העור.כדי להעריך עד כמה הבטן שלך רפויה בצעי את הניסוי הזה : שכבי על הגב , הרפי את הבטן לגמרי,כופפי את הברכיים אבל השאירי את כפות הרגליים מונחות על המיטה.עכשיו נסי לצבוט את עור הבטן התחתונה ולקרב את הטבור לקו המפשעה.אם את מצליחה להרים " באויר" את העור ולקרב בין השנים את מתאימה למתיחת בטן.הניתוח גם יהדק את שרירי הבטן פנימה .
אם בכוונתך ללדת שוב המתיני עד אחרי הלידה האחרונה.
שבת שלום,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מחיר עלות לחדר ניתוח ברמת אביב ?דודו20/07/2009
אני עברתי ניתוח גינקומסטיה לפני שנה ואמרו לי לחכות לתוצאות חיכתי והתאכזבתי פניתי
לרופא המנתח שוב והוא אמר לי שהוא יתקן לי ויקח לי רק על חדר ניתוח המחיר נראה לי גבוה
מישהוא מהמנתחים פה יכול לאמר לי עם יד על הלב כמה זה עולה באמת [הוא אומר שזה יקח שעה]
ואפילו אמרתי לו שאני לא מתכוון להישאר שם הרבה זמן [עד שאני יחלים] זה במרפאות רמת אביב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר למה שיאמרו לך שכחת שגם הם מנתחים!!!
דודו21/07/2009איפה ההגיון שלך הרי גם הם מנתחים ובטח שלא יאמרו לך את העלויות של חדרי ניתוח
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני מאמין שהם ישרים ואמינים
דודו21/07/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעלות חדר ניתוח
ד''ר נמרוד פרידמן22/07/2009היי דודו,
עלות חדר ניתח צריכה להיות בסביבות 3000 ש"ח לשעה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- גינקומסטיה- המלצהעופר20/07/2009
ד"ר, תודה על תשובתך הקודמת בפורום בנושא.
אני מתלבט בין שני רופאים טובים בתחום: לשניהם תעודת מומחה בפלסטיקה ותארים עשירים בתחום.
האם יש לך אפשרות להמליץ או לחוות דעה בנושא.
תודה על תשובתך.
עופר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר האם עשית את הניתוח בסוף ?
עמיר סגרון10/10/2010אני לקראת עשיית הניתוח כבר התחלתי לברר על כמה רופאים ואני ממש מתלבט אני ממש צריך מישהו שימליץ לי , לא ככ אכפת לי מהכסף כי אני יודע שרופא טוב גם יקח הרבה כסף
יש לך המלצה מסויימת ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהגינקומסטיה- המלצה - תגובה
פרופ` אלדד זילברשטיין13/10/2010איננו ממליצים בפורום על רופא כזה או אחר.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הגדלת חזהילנה19/07/2009
שלום רב..
אני מעוניינת לעבור ניתוח להגדלת חזה..
אני אשמח מאוד אם תמליצו לי על רופאים פלסטאיים שהם טובים בתחום שלהם..
תודב רבה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הגדלת חזה
פרופ` אלדד זילברשטיין20/07/2009ילנה שלום,
באיגוד הישראלי לכירורגיה פלסטית מעל 100 מנתחים פלסטיים. רובם טובים מאוד. איננו נוהגים לתת המלצות שמיות על רופאים כאן בפורום.
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי ילנה
ג'וליה20/07/2009אני עשיתי ניתוח להגדלת חזה לפני 4 חודשים ואני ממש ממש מרוצה. אם את רוצה את שם הרופא שאני עשיתי אצלו וגם סתם עוד כמה טיפים, את מוזמנת לשלוח לי מייל.
ayunit@wall* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמייל השלם...
ג'וליה20/07/2009משום מה לא נרשם כל המייל:
ayunit@wal* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה נוספתשירי19/07/2009
תודה על התשובה על שאלתי הקודמת, יש לי עוד שאלה
אם אני מעוניינת לבצע הגדלת חזה אך החזה שלי שטוח כמעט ללא שומן, לאחר ההגדלה ישארו לי סימני מתיחה על עור החזה בגלל השינוי שיחול בו?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר סימני מתיחה לאחר הגדלת חזה
פרופ` אלדד זילברשטיין20/07/2009שירי שלום,
האם עלולים להופיע סימני מתיחה לאחר הגדלת חזה? - לא בהכרח אך ייתכן. הדבר תלוי בגנטיקה שלך ושל העור שלך. בגילך ככל שהגיל מבוגר יותר יש יותר סיכון לסימני מתיחה. וכמובן בגודל השתל - ככל שהשתל גדול יותר יש סיכוי שהסיבים האלסטיים יקרעו וישאירו את סימני המתיחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- גינקומסטיהעופר19/07/2009
שלום ד"ר
הנני בחור בשנות ה-30.
זה שנים כה רבות שאני סובל מגינקומסטיה, החזה שלי מאוד גדול ביחס לגוף (איני שמן כמעט).
סוף סוף קיבלתי החלטה בליבי להגשים את חלום חיי ולגשת לניתוח.
שאלתי היא:
אני עובד שעות רבות במקום עבודתי כ- 12-14 שעות ממוצע ליום עבודה.
עבודתי אינה פיזית אומנם - אך מצריכה תנועת הגוף במשך היום.
האם הדבר עלול לגרום לאובדן ימי עבודה רבים.
מתי אוכל לחזור לעבודה, זמני החלמה, מה אסור ומה מותר.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר החלמה מניתוח גניקומסטיה
פרופ` אלדד זילברשטיין20/07/2009ממליץ שתקח בחשבון כשבוע עד לחזרה לעבודה. פעילות פיזית וספורט חזרה כשבועיים שלשה.
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהגינקומסטיה-המלצה
עופר20/07/2009ד"ר, תודה על תשובתך בנושא.
אני מתלבט בין שני רופאים טובים בתחום: ד"ר רוני מוסקונה, ד"ר דן רגב. לשניהם תעודת מומחה בפלסטיקה ותארים עשירים בתחום.
האם יש לך אפשרות להמליץ או לחוות דעה בנושא.
תודה על תשובתך.
עופר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כירורגיה פלסטיתשירי19/07/2009
ד"ר עד כמה שראיתי וקראתי יש מנתחים שהם חברים באיגוד האירופי לכירורגיה פלסטית, הישראלי והאמריקאי... מה נחשב להכי טוב ויוקרתי?
תודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר איגודים זרים
פרופ` אלדד זילברשטיין19/07/2009שירי שלום,
זה חסר משמעות (לעניות דעתי) כל מה שצריך כדי להיות רשום כחבר באיגודים זרים הוא להיות חבר באיגוד של מדינתך + המלצה מחבר או שניים שכבר חברים באיגודים הנ"ל + תשלום דמי חבר.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בקשר להסרת צלקותרוני18/07/2009
אוקיי אני רוצה להתחיל בזה שאף פעם לא היו לי צלקות וזה לא צלקת שקרתה מתאונה או משהו
עשיתי פירסינג באף 3 פעמים ועכשיו יש לי גולה גדולה ומכוערת שנראת כמו חצ'קון על האף
אני רוצה להסיר אותה .
אני רוצה לדעת אם זה אפשרי כי זה בתכלס נקרא צלקת , ואם כן כמה זה יעלה לי?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קלואיד
פרופ` אלדד זילברשטיין19/07/2009קורל שלום,
נראה שיש לך צלקת קלואידית כתוצאה מהפירסינג. ישנם מספר סוגים של טיפולים בקלואיד בהתאם למידת ה"פעילות" של הצלקת ולרב רצוי לשלב יותר מטפול אחד: הזרקת סטרואידים - מדובר בסדרה (5-6) של זריקות בהפרש של מספר שבועות, חבישת לחץ או במקרה שלך עגיל לחץ (אם ניתן לשים אותו איכשהו, הקפאה בחנקן נוזלי דרך מחט - גם כן מספר טיפולים. ניתוח + הזרקות.
חשוב להתמיד בטיפול להגיע לביקורות בזמן לבצע את ההזרקות בזמן וכן להקפיד על ענידת עגיל הלחץ כל העת אחרת סיכויי ההצלחה יורדים מאוד.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חוות דעתנועם18/07/2009
כאשר ניפגשים עם הרופא לפני ניתוח ,האם נהוג לקבל מהרופא , המלצות ממנותחים ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר המלצות ממנותחים
פרופ` אלדד זילברשטיין19/07/2009בהחלט ניתן לבקש מהרופא שמות וטלפונים של מספר מנותחים שעברו ניתוח דומה ולשוחח עימם (כפוף להסכמת המנותחים הנ"ל).
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאלדד
נועם19/07/2009ביקשתי מרופא מסויים, והוא אמר לי שהוא לא מסכים
האם אני אמור לחשוד?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהממליצים
פרופ` אלדד זילברשטיין20/07/2009לא בהכרח. אם כי אם משהו לא נראה לך אז גש ליעוץ נוסף אצל מנתח/ת אחר/ת
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלות אחרי ניתוח חזהמתוקנת18/07/2009
אני שבועיים לאחר ניתוח תיקון חזה טובולרי עם שתלים אנטומים ושאיבת שומן בבטן, מותניים ויריכיים. יש לי כמה שאלות ואשמח מאוד! לעזרה.
1. אני מקפידה לא להרים משקל יותר מ 3 קילו ולא מתאמצת מידי אבל אני מתחילה להישתגע מלישון על הגב, אני רגילה לישון על הצד ולא מצליחה לישון טוב בכלל על הגב, מתי אני יכולה לחזור לישון על הצד?
2. אני לובשת את המחוך המיוחד שנתנו לי במרפאה של הרופא אבל הנוקשות של הריץ רץ בצדדים ממש כואב וחותך אותי, יש לי מחוך גוף אלסטי שהוא די הדוק (כמו מה שקונים בחנויות הלבשה תחתונה) יש אפשרות להתחיל ללבוש אותו במקום בלי לגרום לפגיעה בתוצאות השאיבה?
3. הרופא שלי אמר לי שאין צורך לעסות את השדיים שלי על מנת לרכך אותם ולמנוע התקשות אבל מגורמים רבים שמתי שזה כן חשוב וגם העור שלי כל כך מתוח ועוד לא נפתח העור בחלק התחתון של השד לצורה מעוגלת יפה, האם עיסוי רצוי לעזור לקבל את הצורה הרצויה?
אשמח לתשובה ותודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלות אחרי ניתוח
פרופ` אלדד זילברשטיין18/07/2009למתוקנת שלום,
ככלל אני ממליץ לכל מי שעבר ניתוח להפנות את השאלות למנתח/ת. לרופאים שונים גישות שונות ולא תמיד יש תשובה אחת נכונה. אם נתת את אמונך ברופא/ה שינתח אותך בודאי תתני אמון בהנחיות שלאחר הניתוח. אך פטור בלא כלום אי אפשר ובכל מקרה אם יש סתירה בין המלצותי לאלו של המנתח/ת שלך לכי עם אלו של המנתח/ת.
1) אני ממליץ לישון עם החזיה במשך 6 שבועות אחרי 3 שבועות איני רואה מניעה שתשני על הצד (עם חזיה)
2) איני רואה סיבה שלא לעבור למחוך הנוח יותר במידה והוא אכן הדוק.
3) אני איני ממליץ על עיסוי השד לאחר הניתוח. הזמן והגמישות של העור יעשו את העבודה.
החלמה מהירה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה אחרונה
מתוקנת18/07/2009ד"ר זילברשטיין שלום
קודם כל תודה רבה על התשובה המהירה.
אני בהחלט אפנה לרופא שלי עם השאלות אך הפגישה שלי איתו היא רק עוד שבוע ורציתי מידע מוקדם יותר אז תודה רבה.
אשמח לתשובה רק על עוד שאלה אחת
לגבי העיסוי, אתה לא ממליץ לעסות ולא רואה בזה צורך אך זה יכול גם להזיק?
תודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעיסוי חזה לאחר ניתוח
ד''ר נמרוד פרידמן19/07/2009היי,
במידה והניתוח בוצע עם שתלים אנטומיים, עיסוי בשלב מוקדם מדי יכול לגרום לתזוזה וסיבוב של השתלים. בנוסף הזזת השתל תמנע הצמדות של הרקמה אליו.
רוב המנתחים היום סבורים כי אין שום יתרון בעיסוי החזה וכי הוא לא מונע יצירת קפסולה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- סימני מתיחהדיתי15/07/2009
שלום רב!!
אני עומדת לעבור ניתוח להקטנת חזה ויש לי סימנים רבים של סימני מתיחה על החזה, רציתי לדעת איך ישפיע הניתוח על מראה סימני המתיחה, האם הוא יצמצם את הסימנים או להפך ירחיב אותם?
בתודה מראש....
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר סימני מתיחה
פרופ` אלדד זילברשטיין16/07/2009דיתי שלום,
בניתוח הקטנת חזה מורידים חלק מהעור הסימנים באזור שנכרת כמובן יעלמו אך בשאר האזורים לא יהיה שינוי משמעותי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בוטוקסרינה15/07/2009
אני רוצה להציע שיהיה פורום מיוחד לבוטוקס וזריקות מילוי למיניהן כי זה לא מתאים לפורום ניתוחים ויש לזה הרבה ביקוש. תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בוטוקס
פרופ` אלדד זילברשטיין15/07/2009רונית שלום,
בוטוקס וחומרי מילוי מהווים טיפולים אסתטיים להצערת הפנים וככאלה הדיון בהם מקומו בהחלט בפורום כירורגיה פלסטית. בכל מקרה הצעתך תועבר להנהלת הפורטל.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ניתוח להגדלת חזה חוזרת + מתיחת בטןקים14/07/2009
לפני כשנה עברתי ניתוח להגדלת חזה ,
אחרי חודשיים נכנסתי להריון וילדתי את ביתי עכשיו יש לי מתיחות על החזה וכל הבטן סימני מתיחה. השאלה שלי היא אם אני יעשה ניתוח חוזר להגדלת חזה בכמה מידות יותר ומתיחת בטן הסימנים יעלמו
או שעדיין יהיו במקום?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר סמני מתיחה
ד''ר נמרוד פרידמן14/07/2009היי קים,
לצערי סמני המתיחה לא יעלמו אולם הם יטשטשו עם הזמן.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
מה הסיכוי שלכם לשמור על המשקל לאורך זמן?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)