מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- הדגשת לסת תחתונהבן2509/06/2009
שלום ד"ר טליסמן,
רציתי לשאול האם ניתוח הדגשת לסת, באמצעות שתלים סיליקון, הינו ניתוח מסובך/בעל השלכות על תפקוד עתידי (שירה/אכילה) ?
+
האם מניסיונך, תוצאותיו יוצאות טבעיות מבחינה ויזואלית (סליחה על השאלה, אך לא מצאתי תמונות לתוצאות ניתוח כזה באינטרנט....) ?
אודה לתשובתך,
בן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ??
בן2514/06/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבן
ד``ר רן טליסמן15/06/2009זו שאלה מאוד כללית אבל, כלל שתלים הינם תוספת מקומית ולא שינוי פיזיולוגי ולכן השפעתם על מרכיבים פיזיולוגיים כמו אכילה ואיפנון הקול אפסית בדרך כלל (למעט תקופת ההחלמה כמובן)
שתלים לנועדו לגשר על פער פיזיולוגי כלשהו כמו חסר טראומטי או נרכש יהיו בהתאם בעלי נפקות פיזיולוגית מסויימת אם כי סך כל קיומם קטן מאוד.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הקטנת חזה והנקהלירון08/06/2009
שלום רב,
אני בת 30, ועברתי ניתוח הקטנת חזה לפני 10 שנים. באותה תקופה זכור לי שהרופא אמר לי שלא בטוח שאצליח להניק בעתיד, אך הדבר לא הפריע לי. כיום, זה מפריע לי. האם יש דרך לדעת האם אוכל להניק או לא לפני שאנסה להניק בפועל? באמצעות בדיקות כלשהן?
תודה גדולה!
לירון* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הנקה לאחר הקטנה
ד''ר נמרוד פרידמן08/06/2009היי לירון,
לא ניתן לדעת מראש.
כאשר תלדי במזל טוב תוכלי לגלות אם אכן תוכלי להניק.
בהצלחה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מתיחת בטןשני07/06/2009
כמה זמן לאחר מתיחת בטן רואים תוצאות סופיות? כמה זמן לאחר המתיחה ניתן לקעקע את הצלקת?אם אני ממשיכה לרדת במשקל הבטן לאחר המתיחה תשתתח עוד?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אחרי מתיחת בטן
ד''ר יעקב זיילר07/06/2009שלום שני,
התוצאה של מתיחת הבטן היא כמעט מיידית.עיקר השינוי שיש להמתין לו הוא העלמות הבצקת המתרחשת לרוב בתוך שבועות לא רבים והבשלה של הצלקות היכולה להמשך שנה ויותר.
קעקוע על צלקת כדאי לעשות רק אחרי שהגיעה למצבה הסופי , כשנה מהניתוח.
שיפור נוסף במראה הבטן תלוי בגמישות העור.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דחוף מאוד!קובי06/06/2009
קיבלתי מכה מאוד חזקה באף מהצד הקידמי של הכובע (הקרטון העבה שבקדימה של הכובע-זרקו אלי מאוד חזק את הכובע) ונורא כואב לי כל האף וגם המצח והאזור של העיניים והאף התנפח למחצית, האם זה יכול להיות שבר????
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חבלה באף
פרופ` אלדד זילברשטיין06/06/2009יתכן.
גש לחדר מיון.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לאיזה רופא אני צריכה ללכת להיבדק???אירן05/06/2009
קצת נילחצי מזה שצריך ללכת להבדק מה זה עכול להיות משהו חמור?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אירן
ד''ר יעקב זיילר05/06/2009אירן היקרה,
צר לי.לא התכוונתי להלחיץ אותך.
אני בטוח שאין כל בעיה אמיתית אבל מאחר ואת מאוד מוטרדת ואין כל דרך לבדוק אותך דרך האינטרנט,הצעתי שתפני לבדיקה אצל רופא אא"ג או מנתח פלסטי.
שבת רגועה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אףאירן04/06/2009
שתי שאלות
1. האם זה יתכן שיהי השבר או סדק או טראומה באף כתוצאה מזה שמישהי נתקעה בי בקצה של האף זאת אומרת בצורה פרונטלית ם הראש שלה היא נתניה לי להריח את השיער שלה בתנופה ונתקעה ממש בקצה של האף שלי וזה כאב לי -לא בעצם או משו פשוט בחוד של האף האם זה יכול לשבור אותו אין יל כאבים אחרי זה רק בהתחלה הוא נהיה אדום וכאב האם זה יכול לשנות את צורתו? יש לי אף חד ....
2. יש לי מן הרגשת אי נוחות באף בצידו של האף -במקום של גשר האף רק לא בעצם הפרופיל אלא ממש באמצע אלא מהצד ואני רואה ומרגישה מעין עצם או איזה בליטונת שרואים אותה כשמסתכלים מקדימה כמין קטע לבן..... מה זה יכול להיות??? נ.ב זה לא קשור למכה שרשמתי זה משו שכל יחסית תקופה ארוכה...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אף
ד''ר יעקב זיילר05/06/2009בוקר טוב אירן,
פני לבדיקה...ואני מתכוון לזה.
שבת שלום
:-)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- רינופלסטיקהא03/06/2009
היי
נחבלתי מכדורסל באפי לפני כ5 שנים ומאז נוצרה אצלי תדמית והתיחסות לאף בצורה כזו שלא הייתה קודמת לה.
עם הזמן החלטתי לבצע שינוי פלסטי, אבל אני מעוניין בצורה ספציפית שרק מנתח אחד או שניים בארץ נוטים לנתח בצורה כזו.
ראיתי תוצאות מאוד יפות ופשוט מושלמות מבחינתי של מנתח שהוא א.א.ג אבל הוא לא חבר באיגוד הישראלי לכירורגיה פלסטית כפי שהבנתי, ואני קצת חושש היות והוא לא חבר באיגוד,
אם אתם מכירים שמו 'גבי אלשווילי' מה דעת הרופאים עליו? ולמה הוא לא חבר באיגוד
אודה לכם על תשובותיכם* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ניתוח אף
ד''ר יעקב זיילר03/06/2009שלום א,
נראה לי שאתה עושה מחקר שווקים קפדני וכבר בחרת לך מנתח.
באיגוד הישראלי לכירורגיה פלסטית חברים רק בעלי תעודת מומחה בכירורגיה פלסטית הניתנת ע"י משרד הבריאות.הרופא שאת שמו ציינת אינו כזה ולכן אינו חבר באיגוד.אין באמור כדי להביע דעה כלשהי על נסיונו ו/או כישוריו בתחום הספציפי של ניתוחי אף .
בהצלחה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבהמשך
דניאל04/06/2009תודה על התשובות,
באמת השתדלתי להתעניין ככל שאפשר בנושא כדי לעשות החלטה נכונה,
אך עדיין העובדה שהוא אינו חבר באיגוד לכירורגיה פלסטית קצת מרתיעה ,
הוא גם הרופא של ד"ר סנטר בתחום האף והאוזניים,
איך אני אמור לבואלניתוח בראש שקט כשהוא לא חבר באיגוד?
איך אפשר לשאול אותו ישירות למה הוא לא חבר באיגוד? האם זה באמת משנה לגבי הרופא הזה ספציפית מאחר ויש לו הרבה ניסיון?
אודה מאוד על תשובותיכם* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהנ.ב.
דניאל04/06/2009הוא הראה לי תעודה של מנתח פלסטי מומחה, הוא כתב גם ברזומה שלו שהוא מדריך ומרצה בכול העולם
אז למה הוא עדיין לא נמנה בין חברי האיגוד?
אולי כי הלימודים צריכים להתקיים במוסדות מסויימים* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההתשובה פשוטה מאוד
רון04/06/2009הרופא שבשמו נקבת אינו יכול להיות חבר באיגוד הרופאים הפלסטיקאים משום...שאינו
כירורג פלסטי אלא מומחה ברפואת אאג. יתכבד נא הרופא הנכבד ויעשה התמחות בכירורגיה
פלסטית (5 שנים כמדומני) ואז יוכל להצטרף לאיגוד כחבר מן המניין.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובה
דניאל04/06/2009הוא הראה לי תעודת התמחות בפלסטיקה של האף
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתעודת מומחה
ד''ר יעקב זיילר05/06/2009שלום דניאל
עדין לא מדובר ברשיון מומחה לכירורגיה פלסטית.אין כל דרך לעקוף את ההגדרה הרשמית והחוקית של המקצוע.
למרות זאת , ישנם רופאים מתחומי התמחות אחרים כמו אא"ג העוסקים במקצועיות רבה בניתוחי אף בלבד כמו שכמה רופאי עיניים עוסקים בניתוחי עפעפיים קוסמטיים.
שוב, בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ניתוח אף לבנידפנה02/06/2009
בני הצעיר רוצה לעבור ניתוח אף. אני מודאגת מכל הרעיון כי לדעתי הוא כלל לא צריך זאת... אך הוא מתעקש. כיצד אדע לאיזה רופא לפנות ולאן ללכת?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כרמלה
ד``ר רן טליסמן02/06/2009שאלת השאלות
בעזרת ידע רציונלי תוכלי לחפש מי מתאים: מומחה לכירורגיה פלסטית, ניסיון בניתוחי אף מעל 10 שנים, חבר באיגוד הישראלי לכירורגיה פלסטית, כל זה קל לביצוע דרך מידע כללי שקיים ברשת. אז תגיעי לשלב שבו תשארי עם 5 - 7 שמות תגיעי איתו לייעוץ תשאלי את כל השאלות שמציקות לך ואז תשארי עם שניים שלושה שפחות או יותר ללא הבדל מהותי ביניהם. איך לבחור? רק תחושת הבטן תכריע בסוף ביניהם היכן את מרגישה או מרגישים שזה המקום הנכון.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאם את מתלבטת
גילי03/06/2009לאיזה רופא לקחת אותו, אני יכולה להמליץ לך על שני רופאים שהייתי אצלם בייעוץ, אצל אחד מהם בסופו של דבר גם התנתחתי. למעשה, הייתי בייעוץ אצל חמישה רופאים, אבל בסופו של דבר בחרתי לעבור את הניתוח שלי ב************************
ד"ר ******** מרמת אביב, שיש לו ניסיון של יותר מעשרים שנה אם אני זוכרת נכון והוא עובד גם באא"ג בתל השומר. ויש את ד"ר************* שמקבל באזור חיפה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלאן ללכת
דפנה04/06/2009אני דווקא הייתי ממליצה לך ללכת למרפאה גדולה ומוכרת ולא לרופא פרטי. יש לי חברה שהרופא שעשה לה ניתוח חזה נעלם לה פתאום, ובמרפאה הסיכוי שזה יקרה נמוך יותר.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיחצנים נמאסתם
איילת04/06/2009יותר מכונים ו"מרפאות גדולות" פשטו את הרגל נעלמו או החליפו בעלים בשנים האחרונות מאשר רופאים פרטיים. תמצאי לך רופא רציני ובעל ניסיון. הניסיונות של כל מיני מכונים למיניהם להכניס הודעות לפורום כביכול מפי "בעלת ניסיון" הוא פתטי!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדפנה לא לדבר שטויות
אורית05/06/2009אם זה רופא מוכר וידוע הוא לא יברח לשום מקום.
זה לא שהוא "יעשה מכה" על גבו של מוטפל ואז ייעלם ויפסיד את כל הפרקטיקה שלו.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תנודות משקלשרה02/06/2009
בוקר טוב ד"ר זיילר, בהמשך לשאלתי, מה טווח ההתניידות במשקל(באחוזים ממשקל הגוף) שהוא כן מותר לאחר ניתוח שכזה? תודה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לשרה
ד''ר יעקב זיילר02/06/2009שרה יקרה,
אין נתונים מדעיים אמיתיים המאפשרים תשובה טובה לשאלתך.
בדקי את עצמך על סמך העבר - אם בזמן עליה במשקל הצטבר שומן רב בלחייך ובצווארך הרי שעליך להיות מאוד קפדנית בעתיד.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה
שרה02/06/2009רוב תודות. שרה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ניתוח להגדלת חזהחני01/06/2009
שלום
אני אמורה לעבור ניתוח להגדלת חזה בעוד כשבוע אצל רופא מפורסם
הרופא הציע לי להכניס 280 סיסי מעל השריר
השאלה היא אם בכל זאת ארצה מתחת לשריר האם אני יכולה לדרוש את זה כי הבנתי שמתחת לשריר עדיף מבחינת איכות החזה לטווח הרחוק
האם יכול להיות שמעל השריר זה פשוט יותר קל לרופא מבחינת הניתוח או פשוט לא להתווכח איתו?
תודה רבה חני* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מקום השתל
ד''ר נמרוד פרידמן01/06/2009היי חני,
ההחלטה על מקום השתל תלויה בעיקר בכמות הרקמה שיש לך בחלק העליון של השד.
במידה ועובי הרקמה הוא מספק, ניתן להכניס את השתל מעל לשריר.
אין הסכמה בין הרופאים לגבי התוצאה לאורך זמן בגישות השונות.
הניתוח דומה בשתי הגישות ולרופא המיומן אין הבדל בין הגישות.
במידה ואת סומכת על הרופא שלך, אני ממליץ כי תקשיבי להמלצתו.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשווה להקשיב לרופא
רונית02/06/2009אני יכולה לשתף אותך מניסיוני, שעברתי ניתוח הגדלת חזה לפני כשנתיים והכנסתי 250 סיסי בכל צד, וזה לא שלא היה לי מי יודע מה חזה קודם, אבל אחרי דיאטה רצינית הרגשתי שאני צריכה שינוי והכנסתי 250 בכל צד, למרות שכבר הייתי מידה B. ככה שכדאי לך שוב לשקול אם 280 יהיה לך נוח. זה גם לא מעט משקל על הגב...
את השתלים שמו לי מתחת לשריר ולפי מה שהרופא שלי הסביר, החזה שומר על הצורה שלו יותר זמן. האמת שזה תלוי גם איזו צורה את שמה. אני שמתי low profile כי רציתי מראה טבעי והסבירו לי שככל שהכמות שאת מכניסה יותר גדולה ככה צורת החזה נוטה לשנות צורה, אז אם את בוחרת ב- high profile, לא ממש כדאי. אצל מי את עושה את הניתוח? אני עשיתי דרך *********** והייתי מאוד מרוצה בסה"כ, כי פניתי קודם לכמה רופאים פרטיים כדי לקבל חו"ד והערכה לעלות ומבחינת התשלום ביחס למקצועיות, הייתי מופתעת לטובה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תנודות במשקל לאחר מתיחת פניםשרה01/06/2009
לד"ר זיילר שלום,התכוונתי לתנודות במשקל לאחר מתיחת פנים וצוואר. אני בת 60, גובהי 1.60 מ' ומשקלי מתנייד בין 55 ל-60 ק"ג.שאלתי היא האם התניידות בטווח כזה עלולה להזיק לתוצאות מתיחת הפנים(נפילת פנים וכו') ומה הטווח המותר לשינויי משקל בנסיבות אלו.. אודה לתשובתך.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שינויי משקל אחרי מתיחת פנים
ד''ר יעקב זיילר02/06/2009בוקר טוב שרה
שינויי משקל בטווח שציינת לא ישפיעו על תוצאת מתיחת הפנים.
הגורמים העיקריים הקובעים את התוצאה, מעבר למיומנות המנתח, הם איכות עורך והרגלי החיים כמו עישון וחשיפה לשמש .
בהצלחה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה לד"ר זיילר
שרה02/06/2009בוקר טוב ד"ר זיילר, מודה לך מאד. שרה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תנודות במשקל לאחר מתיחת פנים וצווארשרה01/06/2009
שלום, מה תחום ההתניידות במשקל(באחוזים ממשקל הגוף) לאחר מתיחת פנים וצואר(גיל 60) כאשר הטווח המדובר הוא בסביבות 55-60 ק"ג ל-1.60 מ'.?תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ?
ד''ר יעקב זיילר01/06/2009שלום שרה,
רכבת יוצאת מחיפה בשעה 9 בבוקר ונוסעת לתל אביב במהירות של 100 קמ"ש.איך קוראים לנהג?
אנא הסבירי את שאלתך.
:-)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הקטנת או הרמת חזהמיכל31/05/2009
שלום.
לאחר כמה הריונות, צנח לי החזה, שמראש היה גדול מידי, ועכשיו כבר גורם לי לאי נוחות פיזית רבה.
מבחינה אסתטית הגודל לא מפריע לי, והבנתי שניתוח הקטנה עלול להיות מסוכן. האם קיימת אלטרנטיבה? האם יש ניתוח רק להרמה? האם הוא מסוכן פחות מניתוח הקטנה? האם יש טעם בכלל לבצע הרמה ללא הקטנה או שהמשקל יגרום לחזה לצנוח שוב?
ושאלה אחרונה - יכול להיות שבעתיד ארצה ללדת ולהניק ילד נוסף. האם כדאי לחכות עם הניתוח עד שאהיה בטוחה שסיימתי עם ההריונות וההנקות?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הקטנה / הרמת חזה
פרופ` אלדד זילברשטיין31/05/2009מיכל שלום,
ראשית, ניתן לבצע הרמת חזה ללא הקטנת חזה וזאת ע"י הקטנת המעטפת (העור) ללא הוצאת רקמת שד (בלוטות ושומן). מאידך, הסיכון הניתוחי בהקטנת חזה אינו גדול משמעותית (אם בכלל) מהרמת חזה. שני הניתוחים הם ניתוחים בטוחים למדי. לגבי צניחה חוזרת - ככל שהמשקל של השד גדול יותר זו תהיה מהירה יותר אם כי לרב הצניחה לא תחזור לרמה שהיתה לפני הניתוח אלא אם בגופך יכולו שינויים גדולים במשקל. הריון והנקה גם כן עלולים לגרום לשינויים משמעותיים בגודדל ומבנה השדיים. לגבי הנקה - עלול להיווצר קושי בהנקה בשני הניתוחים יותר בהקטנת חזה מאשר בהרמה בלבד.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדעה אחרת
ד''ר יעקב זיילר01/06/2009בוקר טוב מיכל,
דעתי בנושא שונה בכמה נקודות:
ראשית כל, חזה גדול וכבד יצנח מהר אחרי הרמה בלבד.כל מה שיתמוך בחזה , חוץ מהחזיה כמובן,היא מעטפת העור שלו שברור לך שאצלך כבר אינה יכולה לשאת בנטל.הסרת עודפי עור אינה משנה כלל את התכונות האלסטיות של העור הנותר .העור בחלק העליון של השד , זה שלרוב "סבל" יותר , הוא זה שיצטרך לשאת את משקל השד אחרי הניתוח.
בכל מצב שבו החזה הצנוח הוא גדול אני ממליץ לבצע במקביל הקטנה או להמנע מניתוח בכלל.
שנית - ניתוח להקטנת החזה והרמה שונה במידת הסיכון שלו מניתוח הרמה בלבד .בניתוח ההרמה כמעט שלא נוגעים ברקמת השד עצמה,לא פוגעים באספקת הדם אליה ו/או לפטמה וכמעט שאין חשש לירידה בתחושה למגע או בתחושה האירוטית.בניתוח להקטנת חזה,בכל השיטות המוכרות,נעשים חתכים עמוקים ורחבים ברקמת השד כדי להסיר חלקים ממנה ולכן נוספים סיכונים של דימום חריג,פגיעה בתחושה לאחר הניתוח ולעיתים רחוקות אפילו אובדן של רקמת שד,עטרה ופטמה. אלה סיכונים נדירים שבתכנון וביצוע נכונים אפשר להנמיכם לרמה מינימלית אבל אי אפשר להתעלם מהם.
הריון עתידי עלול לקלקל במידת מה את תוצאת הניתוח ,במיוחד אם תעברי הרמה בלבד.
בהצלחה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה
מיכל01/06/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מבנה פנים?גיא29/05/2009
שלום!
רציתי לדעת מהם הסיבות למבנה פנים כמו שמצורף ? האם אחוז שומן נמוך בלחיים או מבנה שרירים מיוחד בפנים + עצמות לחיים בולטות מאוד?? האם אפשר להגיע למצב כזה?
תודה רבה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מבנה פנים
ד''ר נמרוד פרידמן29/05/2009היי גיא,
עצמות לחיים בולטות בשילוב עם מעוט שומן תת עורי הם הגורם העקרי למבנה הפנים.
ניתן לצור מבנה דומה עם שתלים ללחיים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהגיא
ד``ר רן טליסמן01/06/2009התמונה עברה ריטוש אז שלכמה פרטים מקצועיים אמיתיים לא ניתן להתייחס אבל מה שבולט שהמצולם מצמיד פנימית את תוך הפה על ידי כיווץ וכך גורם "למשיכה פנימה" של איזור הלחיים שנמצא מעל איזור השיניים הצדדי. על מנת לדעת האם השקע שמתחת לעצמות הלחיים הבולטות הינו טבעי או הואדר באמצעות פעולה ניתוחית שבה הוסר חלק מהשומן הנמצא בין שרירי הלעיסה (בישט - בשפה המקצועית) עליך להמציא תמונה שמנח הפה רפוי או בחיוך קל ביותר.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבוטוקס
גיא04/06/2009היי שוב.
תודה רבה על התגובות המהירות. בכל מקרה התמונה הנ"ל רק לשם הדוגמא כי כבר ראיתי מספר אנשים/תמונות עם מבנה יחסית דומה (ולא מרוטש...אבל אני גם יודע שיש פה משחק של תאורה ואיפור) בכל מקרה תמיד אהבתי את המבנה הנ"ל. עצמות הלחיים שלי בולטות ואין לי שומן בכלל באזור הנל אך עדיין חסרה לי קצת "משיכה פנימה" בשביל המראה
הזה והבנתי שמבנה השרירים משפיע גם כן. קראתי על אפשרות של בוטוקס לאזור הלחיים שיכול לשפר את זה. האם יש אפשרות כזו וכמה שיפור ניתן להשיג באופן כללי?
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלא צריך להגזים
דניאל07/06/2009בבוטוקס כבר לא משתמשים לטיפולי פנים, כפי שהבנתי.
יש חומרים אחרים אבל זה לא יגרום ללחיים שלך להימשך פנימה זה פשוט יגרום לעצמות הלחיים להיראות יותר גדולות וקח בחשבון שהחומרים לא נשארים לצמיתות ובטח זה לא נספג בצורה סימטרית ואסתטית במשך הזמן , כך שזה לא ייראה סימטרי.
בכל אופן יש אופציה של השתלת עצמות לחיים וזה כבר מדובר באופציה ניתוחית וזה מהווה סכנות כמו בכל ניתוח,
בתמונה שהעלית, זה ממש נראה שלד , אני בטוח שזה טכניקות של פוטושופ,
זה ממש לא נראה טבעי, בדרכ כדי להשיג מראה דומה, או למי שיש תווי פנים דומות לזה שבתמונה הוא מאוד מאוד רזה כמו בתמונות של הפליטים מהשואה
בכול אופן אני לא ממליץ לך ללכת רחוק מדי תנסה חומרים טובים להזרקה ותשווה ביניהם יתרונות מול חסרונות , כדי לתת נפח לעצמות הלחיים,
מדונה עשתה לאחרונה משהו בעצמות הלחיים, ואולי גם עיצוב קו הלסת, ד"ר קליין הסביר על זה באיזשהיא תכנית, אני חושב שהוא אמר שהיא לא שתלה עצמות לחיים היא פשוט עיצבה אותם [ראה תמונה]
וגם אומרים שמייקל ג'קסון גם עבר ניתוחים בעצמות הלחיים או איזשהו ניתוח שנתן אפקט כזה.
בכל אופן האם הרופאים יוכלו להסביר על ניתוח לעיצוב עצמות הלחיים כמו אצל מדונה..
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתמונה של מדונה לאחר הניתוח
דניאל07/06/2009משום מה זה לא עלה בהודעה הראשונה
כתבו על זה שלא יצא לה ניתוח מוצלח,
לדעתי יצא לה מאוד יפה אבל ניתוח זה דבר מסוכן
צריך רופא מיומן ובטח זה הוצאה מאוד יקרה .
בכל אופן , אם תווי הפנים שלך סבירים,
יש משפט שאומר כל המוסיף גורע...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהנ.ב.
דניאל07/06/2009צריך לאכול בריא וטוב בשלבי הגדילה,(ובכלל)
בשביל שעצמות הלחיים תתפתחנה בצורה טובה .
יש לי תיאוריה מסויימת שאני לא יודע עד כמה היא אפקטיבית
אולי הרופאים יוכלו לתת דעתם.
אפשר להשמין במכוון כדי לגרום לאיזור הלחיים להשמין ואז לרדת במשקל ,
אבל שוב פעם זה הכול תלוי בשלבי הגדילה ובקוד הגנטי שלך
אני מניח שזה לא יהיה יעיל בשלב מאוחר יותר מסוף הצמיחה מגיל 17- 18 ומעלה שהגוף בגיל זה בשיא התפתחותו..
אני מדבר על שינוי ארוך טווח, מגיל קטן אבל יש לזה היבטים פסיכולוגיים והשפעות...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלרופאים
גיא10/06/2009תודה על התגובה דניאל. נראה שהנושא הנל מסקרן גם אותך...
בכל מקרה לפי הידוע לי עצמות לחיים אפשר להדגיש ב-2 דרכים או להגדיל אותן או להקטין את האזור שמתחתיהן (האזור שנראה שקוע) לי באופן אישי יש עצמות לחיים דיי בולטות וממש בלי שומן מתחת אך עדיין אין את האפקט. הגדלה שלהן לא באה בחשבון (גם הומלץ לי שלא ע"י כל פלסטיקאי ששאלתי. טענו שהן בולטות גם ככה). לפי מה שהבנתי הבוטוקס יכול להרפות מעט את השרירים שמתחת לעצם הלחי ובכך ליצור מראה קצת יותר שקוע. כמו בתהליך של עידון לסת מרובעת ע"י הזרקה לשריר המאסטר. השאלה לרופאים אם אכן זה נכון ומי בארץ מבצע?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלדעתי זה חולני
אורית10/06/2009כל השלושה שהופיעו בתמונות ובייחוד ג'קסון ומדונה נראים נורא !!
לדעתי אין הרבה רופאים שייתנו יד לדבר כזה.
כדוגמא, אין לי מושג מי "הגאון" שהכניס לאורית פוקס שתל של 800 סיסי ועוד ניתוחים.
היא נראית ממש נורא !!
לא כל ג'וק שיש למטופל בראש - הרופא צריך לזרום איתו. צריך גם לדעת מתי להגיד לו
ואם צריך גם להפנות לטיפול פסיכולוגי.
אשמח לקרוא את דעת הרופאים בנוגע לעניין אתי זה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהזו לא מדונה בתמונה
אורית10/06/2009שימו לב לזרועות השריריות, אין מצב שיש לה זרועות כאלו.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמזעזע ג'קסון פשוט לא מבינה את מי
לירז11/06/2009שהסכים לנתח לו את האף שוב ושוב..
אייך רואים שכול האף שלו בנוי משתלי סיליקון זה לא נראה סחוס טיבעי..
וגם 2 החורים בצידי האף זה כתוצאה מתראומה קשה שהאף עבר קראתי על זה
שדבר כזה עלוו לקראות מתראומה שהאף עובר אלו חורים ממש שאויר נכנס שם וזה עושה
צפצופים ..יש דרך לתקן את זה אבל האף שלו כבר גמור!!!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובות לתגובות
חן21/06/2009זו כן מדונה בתמונה, אני לא הייתי שם תמונה פיקטיבית שלה אם היה לי ספק
גם ד"ר קליין הראה את התמונה הזו בטלויזיה בתכנית שמשה דץ מנחה , שכחתי את שמה.
אגב, כדי לעדכן אותך דיברו על כך שמדונה עושה דיאטות וספורט קיצוניים כדי לשמור על כושר ואורח חיים בריא.
לגבי מייקל ג'קסון, אומנם התמונה ששמתי היא מהפחות טובות שלו, אך אני לא מבין מה אתם רוצים מהאף שלו, יש לו אף יפה לדעתי. המראה של האף ה"צבוט" השקעים האלה שיש לו בצידי האף זה לא יכול לנבוע מאוויר שנכנס, זה שיוף של הסחוס, יש מנתחים שלא אוהבים לעשות את זה ויש כאלו שכן, זה קיים גם באופן טבעי אצל אנשים. הניתוחים הפלסטיים נועדו לחקות אחר מראה מסויים שבתרבויות מסויימות ניתן לראות אותו, ולגבי שתלי סיליקון באף זה לא הגיוני,
האיזור הזה בעייתי להשתלת סחוסים זרים כמו סיליקון ברדכ משתילים סחוסים של אותו אדם ממקום אחר כמו אוזן , צלעות וכו'.. אז אל תקבעי עובדות, לפני שיש לך מושג קצת לגבי הנושאים.
אני מצרף עוד תמונה של מדונה הפעם עם הבת שלה,
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה...
א23/06/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מספר ניתוחיםטל29/05/2009
שלום רב
רציתי לדעת האם בניתוח אוזניים מבצעים רק הצמדה? שכן לי יש בעיה בצורתן, שאינה עגולה, אלא שפיצית (מעין משולש)ושהן אינן סימטריות. כמו כן, לפני שנים ביצעתי ניתוח אף שהבעיה בו היא שהנחיריים לא שוות, וכמו האוזניים, גם הן אינן סימטריות וצורתן שפיצית. השאלה השלישית היא האם אוכל לבצע את שלושת הניתוחים אצלך וכיצד תבוא לקראתי במחיר? האם בכלל כדאי לבצע ניתוח אף נוסף כשכבר 3 כשלו?
אשמח לתשובתך,
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מספר ניתוחים
פרופ` אלדד זילברשטיין30/05/2009א. שלום,
1) אם הקוטב העליון של האפרכסת הוא מחודד ולא עגול (Spoke ear) ניתן לטפל בכך בניתוח ביחד עם הצמדת האוזניים.
2) אסימטריה קלה אין צורך לתקן - רובנו לא סימטריים לחלוטין. אם האסימטריה משמעותית סביר שניתן לתקן או לפחות לשפר זאת. ניתן לשלב את ניתוח האף והאוזניים.
3) האם כדאי? - זו שאלה שלא ניתן לענות עליה ואפילו לא לעזור לך לענות עליה מבלי לבדוק אותך ולהתרשם עד כמה ה"פגם" קשה.
4) לגבי המונח "אצלך" - לא ברור למי הכוונה כיוון שישנם מספר מנהלים/משיבים בפורום - כל רופא ומחיריו ובאופן כללי איננו נוהגים לדיין מחירי ניתוחים בפורום.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם אתם פרפקציוניסטים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)