מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- בעיית עור רפוינ.16/05/2009
שלום רב,
אני בת 23, בריאה בד"כ, שומרת על תזונה מאוזנת ועושה ספורט מידי פעם. לצערי מגיל צעיר עליתי וירדתי הרבה במשקל, כשכל ירידה ועליה היו קיצוניים. כתוצאה אני סובלת מעור רפוי (ואולי עודפי עור), סימני מתיחה, צלוליטיס בירכיים ובישבן, ומצבורים של שומן באותו איזור שלא יורד. עם זאת, המשקל שלי יציב כבר 4 שנים ותקין (52 ק"ג על 1.59).
הבנתי שבמצבי לא כדאי לבצע שאיבת שומן מאיזור הירכיים והישבן כפי שרציתי (למרות שהדבר מאוד מפריע לי, שכן נוצר חוסר פרופורציה בגוף), משום שהעור הרפוי ייראה גרוע יותר לאחר השאיבה.
האם יש מה לעשות? - למשל שילוב של שאיבה ומתיחת העור, או body lifting.
למותר לציין שזה מפריע לי מאוד. אני לא יכולה ללבוש בגד ים, ונבוכה מאוד לחשוף את האיזור ה"בעייתי".
תודה מראש!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עור רפוי
פרופ` אלדד זילברשטיין16/05/2009נ. שלום,
מהשאלה שלך ניכר כי כבר עשית לא מעט "שיעורי בית". קשה להתייחס דרך הפורום לגבי מה מתאים לך. ייתכן שאכן מתיחת העור וכריתת העודפים הם הפתרון לבעייתך אך לשם כך עלייך לפנות לבדיקה וייעוץ אצל מנתח/ים פלסטי שיעריך את ה"עודפים" ואת מידת הגמישות של העור.
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פילינג.נעמה14/05/2009
שלום רב,
אני בחורה בת 27 בעלת עור שמן
יש לי בלחי בצד ימין פיצעונים קטנים וצלקות כתוצאה
מפצעי אקנה בעבר
שאלתי היא איך אפשר להסירם
והאם פילינג במקום זה בלבד,ולא בכל הפנים יעזור?
חשוב לציין שהעור שלי הוא שחום* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר צלקות אקנה
פרופ` אלדד זילברשטיין15/05/2009נעמה שלום,
את מציגה בעיה לא נדירה אם כי קשה לפתרון. ניתן לנסות להזריק חומר מילוי כגון חומצה היאלורונית או קולגן לאזורים השקועים ע"מ לטשטש אותם. פילינג גם כן יכול לעזור אך לא להעלים לגמרי אם כי ציינת שאת בעלת עור שחום ולכן הסיכון להצטלקות אצלך בעקבות הפילינג גבוהה יותר מאשר אצל בהירות. סיכון נוסף הוא הבדלי פיגמנטציה לעומת האזור סביב לכן לא הייתי ממליץ לבצע פילינג מקומי בלבד. לעיתים מייק-אפ בלבד הוא הפתרון הזול והטוב ביותר.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ייעוץנועם14/05/2009
כאשר מעוניינם לעבור ניתוח פלסטי מסויים, נהוג לקבל מהמנתח , המלצות מאנשים שעברו את הניתוח?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פגישת ייעוץ
ד''ר יעקב זיילר14/05/2009נימרוד
כן , לעיתים , אם כי לרוב אין צורך בכך כשמדובר בניתוח קטן ופשוט.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיעקב
נועם14/05/2009קודם כל ,באמת תודה רבה שאתה עונה לי על התושובות( מקווה שלא שיגעתי אותך)....
ולנושא שלי, באתי בעבר למנתח פלסטי מסויים ,יש לציין שהוא באיגוד לכירורגיה פלסטית.
ואמרתי לו שאני רוצה לקבל המלצות מאנשים שעברו את הניתוח.
אז הוא אמר לי שהוא שומר על חסיון ,והוא לא יכול לתת...
מה אני צריך להבין מהדבר הזה??
איך אני באמת ידע שיש לו ניסיון??
האם אתה מסכים עם הרופא הזה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפגישת ייעוץ
ד''ר יעקב זיילר15/05/2009בוקר טוב נימרוד
אני מניח שהסיבה האמיתית לכך שלא הצלחת לקבל מהרופא שמות של אנשים שעברו את הניתוח היא שמדובר בניתוח שנעשה לעיתים רחוקות ביותר .גם אני אינני מצליח לזכור מתי בפעם האחרונה בצעתי הקטנת פטמות אצל גבר בעשרים השנים האחרונות.
אם אתה נחוש בדעתך לעבור את הניתוח תצטרך כנראה להחליט גם אם לא תצליח לדבר עם אנשים שעברו אותו אלא על סמך האמון ביכולתו של המנתח שתבחר.
בהצלחה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההבנתי
נועם15/05/2009תודה רבה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בוטוקסחני14/05/2009
יש לי קמטים בפנים שאני רוצה להעלים (במיוחד באיזור המצח). יש לי שתי חברות שעשו בוטוקס והתוצאה היתה יוצאת מן הכלל. אבל הן צריכות לעבור עוד טיפולים. האם בוטוקס זה הטיפול האידיאלי או שיש טיפול שמחזיק ליותר זמן?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר טיפול בקמטים
ד''ר יעקב זיילר14/05/2009ערב טוב ציפורה
קמטים באזור הפנים והמצח נובעים בעיקר מפעילות מקומית של שרירים וכן מאובדן טבעי של גמישות העור בהשפעת גיל,עישון,שיזוף וגנטיקה.
אין טיפול אידיאלי והרשימה כוללת בין היתר הזרקת בוטוקס להרפיית השרירים המקומיים,הזרקת חומרי מילוי לקרקעית הקמט/קפל , קילוף העור לצורך חידושו ואפילו מתיחת פנים.
הזרקת בוטוקס היא טיפול יעיל, מקובל ובטוח לקמטי הבעה הנוצרים בין הגבות אבל השפעת החומר על השריר נמוגה בתוך מספר חודשים , לרוב לא יותר מחצי שנה.חומרי מילוי , המתאימים פחות מבוטוקס לטיפול בקמטי הבעה דינמיים נספגים לרוב בתוך שנה אן מעט יותר.
כדי לקבוע מה הטיפול המתאים לך , לשאיפותייך, אורח חייך ועוד עליך להבדק ע"י מומחה לכירורגיה פלסטית. " מומחים" בעיני עצמם להזרקות שאינם מנתחים פלסטיים יציעו לך רק את הטיפול שהם יודעים לעשות ואילו מנתח פלסטי יוכל להעריך את כל התמונה ולהציע טיפול שלם התפור למידותיך.
בהצלחה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שלום ד"ר, רציתי להתייעץ איתך במשהו.אבי מלכה14/05/2009
יש לי תסמונת פולנד וזה מעיק עלי ביותר,
רציתי את עצתך מה כדאי לעשות בנושא?
האם ממולץ לעשות סילקון?
אם כן, מאיזה גיל ממולץ (אני בן 16 וחצי)
מה עלות הניתוח והאם יש סיכון כלשהו..?
אשמח אם תעזור לי,
אבי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תסמונת פולנד
ד''ר יעקב זיילר14/05/2009ערב טוב אבי
תסמונת פולנד היא מצב מולד המתאפיין בהתפתחות לקויה של דופן החזה,לרוב בצד ימין.קיים טווח נרחב של חוסר רקמה ואחד מהמצבים השכיחים הוא העדר שריר החזה הגדול.
אצל נערות נלווית לרוב הפרעה בהתפתחות השד באותו הצד ולעיתים קרובות הוא קטן יותר,הקפל בתחתיתו ממוקם גבוה בהשוואה לצד התקין וגם העטרה/פיטמה קטנות וממוקמות גבוה יותר.אצל נערים אין שד אבל לעיתים ניכר שקע המהווה הפרעה אסתטית.
הטיפול הכירורגי אצל נערות/נשים הוא בעצם שחזור שד המתחיל מהגדלה רגילה אך בעייתית מעט בגלל העדר שריר ומיעוט עור באזור ועד ניתוחים מורכבים בהתאם למצב.מאחר והתסמונת נדירה למדי ועוד יותר נדירה אצל נערים אין הרבה נסיון בתיקון אצל האחרונים.אחת השיטות היא אכן החדרת שתל סיליקון בעל מבנה מיוחד ולעיתים ייחודי לפי המידה למילוי השקע.
בכל מקרה, אני מציע לך להמתין עם הניתוח לפחות שנתיים נוספות עד סיום תהליך הגדילה הטבעי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתסמונת פולנד
פרופ` אלדד זילברשטיין14/05/2009אבי שלום,
אפשרות נוספת שאולי כדאי לקחת בחשבון בשחזור דופן החזה במקרה של תסמונת פולנד הוא שימוש בשריר הגב (לטיסימוס) והעברתו קדימה (בתנאי שהוא קיים - לעיתים נדירות גם הוא עלול להיות מנוון). השריר הזה הוא מקבילו של שריר החזה אך באזור הגב שם חסרונו פחות מרגש. אין מניעה לבצע את הניתוח בגילך הוא אינו מערב החדרת גוף זר וסביר להניח שניתן לבצעו בבי"ח ציבורי. אך כך בחשבון שזהו ניתוח לא קטן.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה ד"ר, עוד שאלה לי אליך..
אבי מלכה15/05/2009האם השיר שאתה מתכוון אליו בגב,
הוא אותו שריר של החזה?, האם יהיה ניתן לפתח אותו אם כך,
ומה הסיכונים בניתוח זה האם הניתוח משאיר צלקת, זה יכול לפגוע בגב
ובמראה של הגב?
תודה מראש, אבי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתסמונת פולנד
פרופ` אלדד זילברשטיין16/05/2009השריר הוא שריר שנקרא Latisimus Dorsi באנגלית. ניתן יהיה לפתח אותו כיוון שהוא יוכל להיות פעיל אחרי הניתוח. וכן תשארנה צלקות באזור הגה בית השחי והחזה. אין פגיעה תפקודית בגב אך עלולה להיות פגיעה אסתטית- בעיקר צלקות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהזה בדיוק מה שיש לי
אור24/05/2009אני רוצה לעשות ניתוח להגדלת חזה במיוחד בצד ימין. תוכל לתת לי עצות?
יש רופאים שמתמחים בעיקר בתחום הזה? צריך לבחור רופא שיש לו את הנסיון בתחום הזה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאסימטריה
פרופ` אלדד זילברשטיין24/05/2009אור שלום,
בהחלט ייתכן שניתן לתקן אסימטריה בשדיים או לפחות לשפר אותה ע"י הגדלת חזה באמצעות שתלים בגודל שונה. ייתכן שיהיה צורך לבצע הרמה או הקטנה של צד אחד. הכל תלוי במבנה החזה משני הצדדים וגם ברצונות שלך. גשי לבדיקה אצל מנתח פלסטי שיוכל להציג בפנייך את כל האפשרויות בהתאם למבנה הספציפי שלך. ולעניין הניסיון - תמיד רצוי לבחור מנתח עם ניסיון בתחום בו את מעוניינת.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבן 16 וחצי תסמונת פולנד
רועי דיין10/06/2015היי אני לא יודע כמה אתם פעילים כאן אבל שווה להשאיר תגובה.
יש לי תסמונות פולנד ואני פונה לילדים שהיו בני 16 וחצי שעכשיו הם בטח בצבא. מה עשיתם בסוף ? עשיתם ניתוח ? איזה ניתוח ?
אני אשמח לאיזו המצלה
פנייה לרופאים, שמעתי שיש טיפול שנקרא הזרקת שומן.. ששואבים שומן מחלק בגוף ומחדירים אותו לבית החזה .הייתי אצל מומחה והמצב שלי מעולה בקושי שמים לב בהבדל אבל זה מפריע לי . אצלי התסמונות מאופניית בצד שמאל של הגוף. ואני רוצה לטפל בזה אבל לא בדרך מסובכת שמשאירה צלקות. אין שום בעיה תקציבית יש אפשרות לממן כול טיפול העיקר שתוכלו להמליץ לי על טיפול מתאים . אני רוצה שזה יהיה אסטי, אני טיפה מתבייש בזה..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הקטנת פטמות לגברנועם14/05/2009
שלום רב לכל רופאי הפורום ( רן ,אלדר, נמרוד, יעקב).
ברצוני לעבור ניתוח להקטנת פטמות.
השאלה שלי ,אם אפשר להמליץ לי על רופא מסויים שיש לו ניסיון בניתוח זה...
ואם אפשר לקבל קצת פרטים על ניתוח זה
תודה רבה מראש,נימרוד* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הקטנת פטמות
ד''ר יעקב זיילר14/05/2009שלום נימרוד
ראשית שאלה קטנה באנטומיה : פיטמה היא החלק הקטן הבולט הנמצא במרכז העטרה שהיא העיגול הכהה הגדול יותר.מי משתיהן ברצונך להקטין?את הפיטמה או את הקף העטרה?
הקטנת הפיטמה היא הליך קצר ופשוט עם החלמה מהירה .הצלקת קטנה, מאוד עדינה ולעיתים בלתי נראית כלל.הקטנת העטרה דורשת ביצוע חתך לכל אורך היקפה , מה שמותיר לעיתים צלקת מאוד בולטת,במיוחד אם אתה לא שעיר במיוחד.
כל מנתח פלסטי,בודאי דר' פרידמן,דר' טליסמן ודר' זילברשטיין יוכל לבצע ניתוח כזה.לא תקבל המלצה אישית בפורום.
בהצלחה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהד"ר יעקב
נועם14/05/2009ברצוני להקין את הפיטמה עצמה .
דבר שני ,האם אתה גם עושה ניתוח כזה?
דבר שלישי, למה ד"ר יוסף טמאן הפסיק להשתתף בפורום?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההקטנת פטמה
ד''ר יעקב זיילר14/05/2009שלום נימרוד
כפי שכתבתי,כל מנתח פלסטי יכול לבצע ניתוח כזה.
אין לי מידע על דר' טמאן.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהד"ר יעקב
נועם14/05/2009תודה רבה על כל התשובות.
ויש לי 2 שאלות אחורנות
1) אמרת שהניתוח של העטרה מותיר לעיתים צלקת מאוד בולטת, אני כאמור מתכוון לעבור ניתוח בפיטמות עצמן ולא בעטרות.
השאלה שלי אם גם בניתוח של הפיטמה זה גם מותיר צלקת בולטת?
ושאלה שניה ואחרונה
2) אני רוצה לדעת כמה עולה מינוס פלוס ניתוח להקטנת פטמות ( לא עטרה)?
שמע, אני יודע שאתם לא נוהגים לציין מחיר באינטרנט, אבל אם אתה יכול תגיד לי מינוס פלוס , כי אני חייל ,ואני רוצה לדעת לקראת איזה מחיר אני הולך...
תודה רבה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלנימרוד
ד''ר יעקב זיילר14/05/2009ערב טוב
כל ניתוח מותיר צלקת אבל הפטמות עצמן מצטלקות היטב ולעיתים , כפי שכתבתי , אחרי מספר חודשים לא ניתן להבחין בצלקת.
לא אתייחס בפורום לעלויות טיפולים/ניתוחים.פנה למרפאות הרופאים לפגישת ייעוץ והצעת מחיר.
בהצלחה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהנמרוד
שלו11/05/2014נמרוד רציתי לדעת מה נסגר איתך בסוף..עשית את הניתוח?
אשמח אם תוכל לחזור אליי בהקדם..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפטמה
שלו11/05/2014אשמח אם תאמר לי גם כמה עלה לך?
דרך מי עשית?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- המסת שומן באולטרה סאונד-אולטרהשייפסילבי14/05/2009
אני מעוניינת לבצע המסת שומן באיזור הירכיים והמותנים, אלא שבאיזור הירכיים יש לי ורידים ונימים.
האם המסת שומן בשיטת אולטרה-שייפ עלולה לפגוע בכלי הדם במקום ולהחמיר את הבעיה שלי?
תודה
סילבי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אולטראשייפ
פרופ` אלדד זילברשטיין14/05/2009סילבי שלום,
האולרטאשייפ לא אמור לפגוע בכלי דם.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הסרה של רקמות שד בבית השחיד``ר רן טליסמן14/05/2009
שלום. אני בת 26 ורופא אבחן שיש לי רקמות שד בבתי השחי ואכן אני חשה בכאב ונפיחות בזמן ביוץ.כמו כן, הובהר לי שהתופעה מגדילה את הסיכוי לחלות בסרטן שד ולכן עליי להיבדק ולהיות במעקב (יתר על הרגיל) החל מגיל 30. אני מעוניינת לבדוק את האפשרות להסיר רקמות אלו.
מהן הדרכים להסירן? האם יש סיכון בניתוח מסוג זה? למי עליי לפנות?
בתודה מראש, א* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר רקמת שד בבית השחי
פרופ` אלדד זילברשטיין14/05/2009א' שלום,
"זנב" השד אצל כל אשה נמצא בבבית השחי. כאשר "זנב" השד מוגדל ישנה הרגשה של גוש בבית השחי וכמו שאר השד גם החלק שבבית השחי משתנה עם המחזור החודשי ועלול להיות רגיש. אם מדובר בממצא חדש וחד צדדי אז יש להתייחס לכך כמו כל גוש בשד ולחשוד בגידול להשלים בירור כולל ביופסיה. אם מדובר בממצא ישן ודו צדדי אז הסיכוי שמדובר בגידול קטנה כמובן. איני מכיר מחקרים שמצאו שכיחות גבוהה של סרטן שד בנשים עם רקמת שד מפותחת בבית החי. הסרת הרקמה נעשית בניתוח. סיכוני הניתוח הם קטנים יחסית וכוללים דימום זיהום בפצע צלקת בולטת וכדומה. למי לפנות- למנתח פלסטי או כירורג כללי שעוסק בניתוחי שד.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שלום .קורין13/05/2009
שלום יש לי שאלה .
יש לי אוזניים בולטות , אני בת 14 וכמה זה יעלה לעשות ניתוח פלסטי ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אוזניים בולטות
פרופ` אלדד זילברשטיין14/05/2009אנונימית שלום,
הפורום אינו מקום מתאים לקבלת מחירים. ממליץ שתפני עם הורייך להתיעצות אצל מספר מנתחים פלסטיים. המנתח/ת יבדוק אותך ימדוד שאכן האוזניים בולטות יסביר על הניתוח ואמר לך מה העלות.
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עגיל לחץ לקלואיד .מיכל12/05/2009
שלום , יש לי צלקת קלואיד באוזן ואני עומדת לעבור ניתוח להסרתו בימים הקרובים .
המתח שלי ביקש שאני יביא איתי לניתוח עגיל לחץ . רציתי לדעת איפה אפשר להשיג עגיל כזה ?
המנתח שלי אמר שגם עגיל פשוט עם קליפסים זה טוב , זה נכון?
אשמח לתשובה , דנה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר היכן משיגים עגיל לחץ?
ד''ר יעקב זיילר13/05/2009שלום דנה
מעט סבלנות.אני מבטיח למסור לך שם ודרך התקשרות ביומיים הקרובים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלדנה
ד''ר יעקב זיילר14/05/2009שלום דנה
פני לגליה רוזנצויג
טל' 03-9339795 אן 052-8739616
אני מבקש לציין שאין לי כל קשר עסקי עם גב' רוזנצויג.
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעגילי קלואיד באיזור דרום
דלית13/08/2009אני סובלת בדיוק מאותה הבעיה אחרי חיפושים רבים בארץ של עגיל לחץ
סוף סוף מצאתי יבואנית עגילי קלואיד באיזור דרום בשם רונית 0528694443
שיהיה בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עפעפיים נפוליםשלומית11/05/2009
אני בת 59 ולאחרונה החלטתי שאני רוצה לעבור טיפול כלשהו להרמת העפעפיים כיוון שאני סובלת מצניחת עפעפיים כבר תקופה די ארוכה. איפה עושים טיפולים שכאלה? האם הטיפולים נעשים על ידי רופאים שאני יכולה לסמוך עליהם?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ניתוח עפעפיים
ד''ר יעקב זיילר11/05/2009ערב טוב ירדנה
"הרמת עפעפיים" נעשית ע"י ניתוח שבו מסירים עור ומעט שריר רפוי מהעפעפיים העליונים .
רצוי לבצע ניתוח עפעפיים אצל מנתח פלסטי מומחה ובעל נסיון בניתוח זה.
הדרך הקלה יותר למצוא מנתח היא להתייעץ עם חברות או חברות של חברות שנותחו בעבר.המלצות בפורומים השונים באינטרנט נגועות לרוב באינטרס מסחרי ובחוסר אמינות.תמיד רצוי לפנות לפגישת ייעוץ אצל שניים או שלושה מומחים , לא יותר.
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעפעפיים
אווה13/05/2009האם המושג אוקולופלסטיקה קשור למצב כזה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעפעפיים
ד''ר יעקב זיילר13/05/2009שלום אווה
אוקולופלסטיקה פירושה " כירורגיה פלסטית של אזור העיניים".* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלד"ר יעקב זיילר - שאלה
נועה13/05/2009מומלץ לפנות לרופא פלסטי מומחה? לא עדיף רופא עיניים שמומחה בניתוחים כאלה? (משהו ששמעתי מחברה. אין לי מושג אם הבנתי נכון)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמנתח פלסטי או רופא עינייים?
ד''ר יעקב זיילר13/05/2009ערב טוב נועה
אכן שאלה טובה.כמה מידידי הטובים הם רופאי עיניים שעברו השלמה למקצוע בתחום הפלסטיקה של העפעפיים ומבצעים ניתוחי עפעפיים ברמה טובה מאוד.אם כבר בוחרים רופא עיניים לצורך הניתוח רצוי לברר אם אכן הוא בעל נסיון בתחום האסתטי של המקצוע שכלל אינו חלק מהתמחות ברפואת העיניים.
מנתח פלסטי עובר הכשרה רחבה המעניקה לו , בדרך כלל,אפשרות למבט רחב יותר ושיקול דעת שאין לרופא העיניים.ניתוח עפעפיים הוא לעיתים חלק קטן מהפתרון האפשרי לבעיה האסתטית שמוצגת לרופא ע"י המטופל/ת ולרופא העיניים , גם אם רכש נסיון באוקולופלסטיקה, יש לעיתים מבחר כלים מצומצם.האמריקאים קוראים לזה "one trick poney ".
השורה התחתונה היא שאין כל יתרון לרופא העיניים בתחום.אני מניח שתשמעי דעה הפוכה לגמרי מרופאי עיניים העוסקים בתחום.
בחירה מוצחלת.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהניתוח עפעפיים
נורית19/05/2009הבנתי שיש מרפאות שרופאי עיניים שם מבצעים את הניתוחים .
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהניתוח עפעפיים
ד''ר יעקב זיילר19/05/2009שלום נורית,
10 בהבנת הנקרא.
יום נעים,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- צלקת קלואידיתאיציק11/05/2009
לפני כעשר שנים עברתי ניתוח להסרת גידולי BCC באזורי האף ולשם כך נותחתי מאחורי האוזניים להוצאת עור והשתלה. מאחורי שתי האוזניים התפתחו צלקות קלואידיות ,באוזן אחת המצב הסתדר, אחרי ניתוח לכריתת הצלקת הוזרק לי סטרואיד שפטר את הבעיה לפני מספר שנים .
מאחורי אוזן שניה נותחתי פעמיים להסרת הצלקת אך מאומה לא עזר(יתכן מאד שבגלל שהפסקתי להגיע לזריקות סטרואידים)
כרגע יש לי צלקת שגדלה ומכאיבה מאד ומקשה עלי בתפקוד יומיומי ובמיוחד בשינה .
נותחתי ע"י ד"ר טדי קאופמן בעל ידי זהב ואדם מקסים אך לצערי הלה חלה והפסיק לעבוד.
מבקש עזרתכם
הנני מבוטח בקופ"ח מאוחדת
אני בן 54 מאזור הצפון.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קלואיד
פרופ` אלדד זילברשטיין11/05/2009איציק שלום,
אכן חשוב להקפיד עלביקורות בזמן והזרקת הסטרואידים לצלקת לאחר ניתוח על מנת לצמצם את האפשרות להישנות של הצלקת הקלואידית. אתה כבר מכיר את הטיפול אותו עברת כבר בהצלחה באוזן השניה. גש שוב למנתח פלסטי אך הפעם הקפד על ביקורות והזרקות בזמן. הטיפול דורש התמדה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הוצאת שתליםאפרת11/05/2009
ד"ר שלום,
לפני כשנה עברתי ניתוח הרמת חזה+הגדלה (260 cc מעל השריר). אני שוקלת להוציא את
השתלים מכיוון שהם ממש מורגשים ובמיוחד בחלק העליון של החזה, וזה מפריע לי :/
רציתי לדעת כאשר מוציאים שתלים יש צורך בהרמה נוספת? יהיו לי שוב צלקות כמו בניתוח הראשון?
והאם החזה יהיה הרבה יותר קטן ממה שהוא עכשיו?
(כרגע אני מידה c בחזיות ספורט).
ושאלה נוספת, העלות של ניתוח כזה היא כמו עלות של ניתוח הרמה? או יותר זול?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הרמה והוצאת שתלים
ד''ר נמרוד פרידמן11/05/2009היי אלונה,
במידה ואת מרוצה מהגודל אבל מוטרדת מכך שהשתלים מורגשים, החלפת השתלים לסוג אחר והעברתם אל מתחת לשריר יכולים לפתור את הבעיה.
אם החזה גדול לך מדי, ניתן לחהחליף את השתלים לקטנים יותר או להשאר ללא שתלים.
יתכן ובמקרה כזה, תצטרכי לעבור הרמה חוזרת. מדובר בניתוח דומה ללא צלקות נוספות מעבר לאלו שיש לך .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובה
אפרת11/05/2009ד"ר שלום, ראשית כל תודה על תשובתך..
החזה ממש לא גדול לי מידיי..אני דיי מרוצה מהגודל..פשוט הבעיה היא שהשתלים מאוד מורגשים
במגע וזה נורא מפריע לי.
לא אכפת לי להפטר מהם ושהחזה יהיה אפילו טיפה יותר קטן..אבל רציתי לדעת כמה קטן הוא יהיה?
ואם יעבירו לי את השתלים אל מתחת לשריר הם פחות יורגשו??
הצורה של החזה תשתנה?
ואם זה כך, אז למה מתלכילה שניגשתי לניתוח לא הציעו לי לעשות את ההגדלה מתחת לשריר?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מתיחת בטןגל10/05/2009
אני בת 23 אמא 3 תינוקות
לצערי אני נוסת איתי גוף של איה מבוגרת
אני נגעלת מעצמי בכל פעם שאני ללא בגדים או מול מראה נשארתי עם בטן מלאה מתיחות אדומות וממש סק עור בתחתית כמובן שאחרי דיאטה נשאר לי המון שומן בצדדים
הייתי מעוניינת לדעת עם מישהיא עבר ניתוח כזה איך היה ואולי לקבל חוות דעת על רופאים בנוסף לכך אני באמת שוקלת גם מילוי חזה בבקשה אזרה תודה גל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מתיחת בטן אחרי הריונות
ד''ר יעקב זיילר10/05/2009שלום גל,
ניתוח למתיחת והידוק דופן הבטן יכול לשפר מראה בטן כמו שלך ע"י הסרת עודפי עור ושומן מתחת לטבור.סימני המתיחה שעל הבטן העליונה לא ייעלמו אלא יתפרסו על פני כל הבטן אחרי הניתוח.
שאיבת שומן מהמותניים והגדלת חזה באותו זמן הם ניתוחים שמקובל לשלב במתיחת הבטן.
הריון עתידי עלול לקלקל את תוצאת הניתוח ועליך לשקול זאת לפני קבלת החלטה.ניתוח המתיחה נמשך לרוב עד שעתיים בהרדמה כללית.נדרש יום אשפוז להשגחה ותקופת החלמה בת שבועיים בערך עד חזרה לתפקוד מלא.עם שלושה ילדים קטנים תזדקקי לעזרה בתקופה הזו.
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ניתוח אףחוה10/05/2009
האם יש הדמיות מחשב אצל מנתחים פלסטים
כדי ליראות איזה צורת אף תואמת למיבנה פנים ליפני הניתוח,
וכדי להחליט אם המנתח, איזה שינוי באף יתאים פורפורציונלית?
והאם בניתוח באף אפשר לטשטש או להעלים
צלקת שקועה וקצת רחבה שנימצת קרוב לקצה האף (נוצר בעיקבות חיטות בפיצעי אקנה)?
תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ***
חוה10/05/2009שככתי לסמן שישלחו לי תשובה לאימייל
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם אתם טיפוסים רגישים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)