פורום ניתוחים פלסטיים, ניתוחי אף, כירורגיה פלסטית - יש לך שאלה?

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שחזור שד שנכשל
    רחל
    25/06/2009

אחותי עברה שחזור שד מהשריר בגב והשחזור נכשל הרופאים טענו שהיה סיבוך בניתוח . השאלה שלי אליך היא אם מותר למתמחים לבצע ניתוח לשחזור שד ללא רופא בכיר כי נאמר לנו שיהיה רופא בניתוח ואחרי ניתוח גילינו ששלושת הרופאים הם ללא מספר אחת מהן היא לקראת סוים ההתמחות וכך גם האחרות נאמר לנו שנכנס רופא בכיר רק לאחר שהיה סיבוך וקראו לו האם מותר לתת לרופאים שאין להם עדין מספר לבצע ניתוך מסובך שכזה בבחורה צעירה בת 35 שסבלה הרבה מהמחלה בבקשה תן את דעתך בנושא הם ידעו מהתחלה שזה לא יצליח ולמרות כל זאת הם המשיכו להפיח בה תקוות שאולי עוד יש סיכוי למקום למרות שהיה נמק

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שחזור שד שנכשל

הוספת תגובה

• שחזור שד , מי יכול לנתח?

ד''ר יעקב זיילר
    26/06/2009

שלום רחל

אכן סיפור עצוב.

ניתוח לשחזור שד הוא לרוב ניתוח מורכב הדורש שיקול ותכנון מקדימים המביאים בחשבון גורמים רבים.כדי להגיע לרמת ביצוע טובה נדרשות שנות נסיון רבות.למרבה הצער , נסיון נרכש רק ע"י ביצוע ניתוחים.הרופאים המתמחים במחלקות לכירורגיה פלסטית רוכשים נסיון זה במהלך שנות התמחותם ובהדרגה הופכים יותר ויותר עצמאיים.

אינני יודע כמה ניתוחי שחזור שד בשיטה שהזכרת מתבצעים במחלקה בה נותחה אחותך וכמה ניתוחים כאלה נעשו בהצלחה ע"י הצוות המנתח לפני שניתח את אחותך , לדבריך ללא נוכחות מומחה בניתוח ,אבל כך המצב בכל המחלקות בבתי החולים הציבוריים - אוניברסיטאיים :הניתוחים הם חלק ממערך הכשרת דור העתיד של המנתחים.

עליך גם לזכור שתמיד קיימת רמת סיכון בניתוחים מורכבים ונמק רקמות הוא אחד מהם ובין הקשים יותר.קשה לי לקבל שהמנתחים של אחותך ידעו מראש שהניתוח לא יצליח ובכל זאת בחרו להמשיך.

אני מסכים שמגיע לך ולאחותך הסבר מלא על המצב.

מאחל לה בריאות שלמה וללא עוגמת נפש.

שבת שלום,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• רצועת אלודרם
    קארין מאירי
    25/06/2009

שום רב,

רציתי לדעת כמה עולות רצועות אלודרם לשימוש בניתוח שחזור שד לאחר סרטן ?

תודה קארין

לקביעת תור
    סגירה
    רצועת אלודרם

הוספת תגובה

• רצועות אלודרם

ד''ר יעקב זיילר
    26/06/2009

שלום קארן,

האם את נדרשת לקנות בעצמך את הרצועות? סביר להניח שלא .לצערי אין לי מידע בנושא.
    יתכן שהמנתח שלך יוכל לענות לשאלה .

שבת שלום,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אף שבור
    ליאת
    24/06/2009

שלום
    אני בת 31 האף שלי נשבר כשהייתי בת 15, והיום ועם הזמן אני רואה שהוא ממשיך להשתנות \ ולהיות יותר עקום עם בליטה בגבנון, הדבר מאוד מדאיג אותי, והתחלתי לחשוב על ניתוח אף , איך הניתוח מתבצע? האם עושים ניתוח שלם לכל דבר או שאפשר לתקן רק איפה שנשבר ולא לגעת בשאר החלקים, היה לי אף שלם ויפה לחלוטין

לקביעת תור
    סגירה
    אף שבור

הוספת תגובה

• אף שבור

פרופ` אלדד זילברשטיין
    24/06/2009

איילת שלום,
    כדי לדעת מה יש לבצע ע"מ לתת לך אף אסתטי יותר יש צורך לבדוק ולהעריך מהן הבעיות כיום. האם הסחוסים שבורים? האם המחיצה עקומה וכדומה. לא סביר שניתן לחזור ולשבור את האף בדיוק באותו קו שבר בו הוא נשבר לפני 16 שנים ו"להחזיר הכל למקומו". ניתוח של אף שבור הוא לרב מסובך יותר מאף שמעולם לא נשבר או נותח קודם לכן.
    בהצלחה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תיקון ניתוח
    מלכה
    23/06/2009

עברתי ניתוח הקטנת חזה לפני פחות משנה.
    יש כמה פגמים בניתוח שמפריעים לי, פגמים אסתטיים.
    שאלתי היא איך נקבע האם צריך או אפשר לעשות תיקון או לא?
    האם הרופא יכול להגיד לי שהוא לא מתקן את הפגם, כי אי אפשר או כי לא צריך?
    האם אני יכולה לדרוש כל תיקון? איפה עובר הגבול מבחינה חוקית ואולי גם מבחינה אתית?

לקביעת תור
    סגירה
    תיקון ניתוח

הוספת תגובה

• תיקון הקטנת חזה

ד''ר יעקב זיילר
    23/06/2009

שלום מלכה,

התשובה לשאלתך תלויה במספר גורמים: ראשית רצוי להמתין לפחות שנה מהניתוח.שנית - חשוב לדעת מהם אותם תקינים הנדרשים לדעתך.

מצבים שונים האפשריים אחרי ניתוח הקטנת חזה הם למשל צלקת שהתרחבה,הבדלים בקוטר או מיקום הפטמות ועוד.

חלק מהבעיות ניתן לפתרון בניתוח חוזר .צלקת רחבה , למשל,שכיחה למדי אחרי הקטנת חזה בגלל המתח על העור אבל ניתוח חוזר עלול להסתיים בהתרחבות חוזרת.

אין חוק המתייחס לנושא ואם את סומכת על שיקול דעתו המקצועי של המנתח שלך השאירי לו את ההחלטה האם הסיכוי לשיפור עולה על הסיכון שבניתוח חוזר.

תמיד תוכלי לפנות לקבלת דעה נוספת אצל מנתחים אחרים.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• זו בדיוק הבעיה שלי

מלכה
    25/06/2009

אחד - הפטמה לא יושבת בדיוק באמצע של העטרה - בשני הצדדים.
    שתיים - הצלקת מסביב לעטרה התרחבה מאד, כבר בשבועות הראשונים החתכים לא הגלידו טוב והיה צורך בחבישה ומשחה וזהירות יתרה, ולכן האיזור התרחב ונשאר מין כתם/צלקת מכוערת.
    נראה לי שפתיחה של חצי או שליש צלקת מסביב לעטרה ותפירה חוזרת מדויקת יותר תפתור את שתי הבעיות ביחד. וזו בדיוק אותה בעיה בשני השדיים.

השאלה שלי יוצאת מתוך הנחה שהתיקון הוא ללא תשלום. ככה הבנתי מהיועצת לפני הניתוח וגם מהרופא (הניתוח נעשה דרך מכון אבל הרופא כבר לא עובד איתם).
    אם התיקון הוא בתשלום אז כמובן שהשאלה לא רלוונטית.
    הכוונה שלי היא מה נחשב כתיקון שאני זכאית לו ומה לא והאם מדובר בשיקול דעתו של המנתח בלבד או שהוא מחויב לבצע כל תיקון שאני חושבת שצריך.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תיקון

ד''ר יעקב זיילר
    25/06/2009

שלום מלכה,

אין כללים קבועים בנושא והדרך הטובה ביותר לפתור בעיה כזו היא להתכונן לכך מראש.

לכל ניתוח פלסטי יש מידה מסוימת של סיכוי לכך שיצטרך תיקון בעתיד.בחלק מהמקרים מקובל שבמקרה של תיקון נושא המנותח בעלות שימוש בחדר הניתוח בעוד שהרופא אינו גובה שכר טרחה.כאשר הקשר בין המנותח לרופא נעשה דרך מכון יש לברר היטב את המדיניות של המכון בנוגע לתיקונים.

באשר לבעיה הספציפית שלך עליך לדעת שמה נראה קל,פשוט ומובן מאליו כמו תיקון חור בגרב או חור בקיר , אינו כזה כלל כשעוסקים ברקמה ביולוגית שכבר נותחה בעבר .

המנתח מחויב בראש ובראשונה לשיקולים מקצועיים.אם לדעתו נסיון תיקון עלול להסתיים בהחמרה או לכל הפחות בהעדר שיפור של המצב הוא אמור להציג לך את שיקוליו ולהותיר לך את האפשרות להתייעץ עם מנתח אחר.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אני עברתי תיקון

גילי
    24/06/2009

עברתי ניתוח אצל רופא פרטי ידוע ובעל שם. בואי נאמר שהמחיר ששילמתי היה לגמרי מוגזם ביחס לתוצאות. אומנם קיבלתי את גודל החזה שרציתי, אבל בחרתי ב- high profile ומה שקיבלתי היה שונה בתכלית. אז אומנם את צורת החזה אני לא יכולה לדרוש מהרופא שישנה, כי אני בטוחה שיש שיקולים רפואיים כאלו ואחרים שבגללם הניתוח יצא כמו שהוא יצא, ואני לא רוצה להכנס פה לפרטים אבל מבחינת תוצאה זה ממש לא היה מה שרציתי.

ואחרי כל ההוצאה המטורפת הזו, הגעתי לייעוץ אצל כמה רופאים, ביניהם רופא, שגם נתן הצעת מחיר הוגנת וגם עשה רושם מקצועי. אני חייבת להודות שבפעם השנייה השיקול היה כלכלי. עשיתי ניתוח חוזר, שבדיעבד לא הביא בדיוק לתוצאות ששאפתי, מבחינת צורה, אבל אין ספק שזה הרבה יותר טוב ממה שהיה קודם. שורה תחתונה, גם אם הרופא מסרב לתקן, נסי במקום אחר. יהיה מישהו אחר שיעשה את זה. ואני יכולה להמליץ לך על הרופא שעשה לי.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• קמטי הבעה
    מיטל
    23/06/2009

שלום אני בת 23 בהריון ולפני כחודש הבחנתי שקמטי ההבעה במצח שלי רואים אותם גם כשאני לא מזיזה את הפנים רואים 2 קווים לרוחב השאלה שלי היא כזאת האם זה קשור אכשהוא להריון שזה הופיע לי פתאום השמנתי די הרבה בהריון יכול להיות שזה קשור ויש סיכוי שאחרי הלידה זה יעלם ואם לא אז ממה זה יכול היה לבוא ככה פתאום בגילי ואיך אפשר לטפל בגילי בדבר כזה אני לא רוצה להתחיל בבוטקוס מגיל כזה יש דרך אחרת לטפל בדבר כזה אשמח אם תפרט בתשובתך זה ממש מטריד אותי אני לא רוצה להזדקן מגיל צעיר ואני לא יודעת מה לעשות

לקביעת תור
    סגירה
    קמטי הבעה

הוספת תגובה

• קמטי הבעה

מיטל
    23/06/2009

למה דילגתם על השאלה שלי זה ממש חשוב לי אתם יכולים לענות

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• קמטי הבעה

ד''ר יעקב זיילר
    23/06/2009

שלום מיטל,

קמטים רוחביים במצח אינם סימן לזקנה בגיל 22 אלא חלק מהאנטומיה הנורמלית של המצח הקשורה לחיבור שבין שריר המצח לעור.

ערב נעים,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• קמטי הבעה

מיטל
    24/06/2009

אבל לא אמורים לראות אותם אלא אם מביעים משהוא הבעיה שאצלי רואים אותם גם כשאני לא מביעה כלום השאלה שלי האם זה קשור אכשהוא להריון ויש מצב שזה יעבור אחרי לידה כי זה הופיע לי בהריון יכול להיות שזה בגלל שהשמנתי אני לא יודעת ואם לא איך אפשר לטפל בזה בגילי?אשמח אם תענה לשאלתי..כי אני ממש מבולבלת ואובדת עצות

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• קמטי הבעה

ד''ר יעקב זיילר
    24/06/2009

בוקר טוב,

אם יש קשר בין הופעת הקמטים לעליה במשקל אז אין ברירה אלא להמתין עד אחרי הלידה והחזרה למשקל הקודם , רק אז ניתן יהיה להעריך את מצבך.

בינתיים , התרכזי בדברים החשובים : בריאותך ובריאות התינוק.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כפות רגליים
    שני
    22/06/2009

האם ניתן לבצע ניתוח להצרת כף הרגל שהיא רחבה, ומה לגבי הבהונות האם ניתן להקטין אותם

לקביעת תור
    סגירה
    כפות רגליים

הוספת תגובה

• הצרת כף רגל

ד''ר יעקב זיילר
    23/06/2009

בוקר טוב שני,

אינני מכיר ניתוח כזה ובהתחשב במורכבות האזור כנראה שאין.

נסי לשאול בפורום ניתוחים אורטופדיים.

יום טוב,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לסת רחבה
    מיטל20
    22/06/2009

שלום אני בת 20, יש לי פנים מאוד עגולים ולסת רחבה ואני רוצה לתת לפנים שלי מראה יותר צר.
    הדבר היחיד שאני יודעת זה שאפשר להזריק בוטוקס לשריר בלסת כדי להקטין
    את הגודל שלו, אבל אומרים שזה עושה שינוי קטן יחסית ואני רוצה שהמבנה יהיה
    צר הרבה יותר. אולי יש ניתוח או טיפול אחר?

לקביעת תור
    סגירה
    לסת רחבה

הוספת תגובה

• לסת רחבה

פרופ` אלדד זילברשטיין
    23/06/2009

מיטל שלום,
    כדי לתת לך תשובה רצינית אין מנוס מלבדוק אותך. אך פטור בלא כלום אי אפשר. האם הבעיה היא לא עודף משקל (כללי) ואז דיאטה היא הפתרון. דבר נוסף שיש לבדוק אצלך הוא המנשך כלומר היחס בין הלסת העליונה והתחתונה ורק אח"כ ניתן אולי להציע לך פתרון כזה או אחר. גשי למנתח פלסטי המתמחה בניתוחים קרניופציאלים או למנתח פה ולסת.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ניתוח יישור מחיצת אף וצריבת קונכיות
    עדי
    22/06/2009

שלום,

רציתי לדעת אם מישהו מכיר את ד"ר גולשה פריץ, אם הוא/היא עבר/ה אצלו ניתוח??

תודה מראש,
    עדי

הוספת תגובה

• מחיצת האף וקונכיות

ד''ר יעקב זיילר
    23/06/2009

בוקר טוב עדי,

נסי להפנות את השאלה שלך לפורום אף-אוזן-גרון.

בהצלחה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• החלפת שתלים
    מאיה
    21/06/2009

שלום לכם,
    עברתי הגדלת חזה מתחת לשריר לפני 12 שנה. כבר אחרי שנתיים-שלוש הרגשתי שזה לא זה. השתלים צנחו וזזו ובשנים האחרונות גם התקשו. ידוע לי שאמורים להחליף שתלים אחרי תקופה מסויימת.
    מה התקופה המומלצת, ומה קורה כאשר לא עושים את זה בזמן?

לקביעת תור
    סגירה
    החלפת שתלים

הוספת תגובה

• החלפת שתלים

ד''ר יעקב זיילר
    21/06/2009

שלום מאיה,

החלפה יזומה של שתלים מומלצת בשתלים ישנים יותר בערך פעם ב 10 שנים אם כי לא מדובר בתורה מסיני.בשתלים מהדור האחרון ניתן להסתפק בבדיקות שגרה בלי החלפה יזומה.

הסיבה להחלפה היא לרוב דליפה ואם ניתן לשלול זאת באמצעי הדמיה שונים ( ה MRI הוא הבדיקה המדויקת ביותר לצורך זה) אפשר להמשיך במעקב שגרתי אצל המנתח.

ההתקשות שאת מרגישה היא הקופסית שיצר גופך סביב השתלים כחלק מהתגובה שלו כלפיהם.זו תגובה נורמלית ואם אינה קיצונית וגורמת לעוות בצורת השדיים או לכאב , מתעלמים ממנה.

בהצלחה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה על תשובתך

מאיה
    23/06/2009

אני רוצה להבהיר את עצמי קצת יותר. השתלים כבר אינם במקומם המקורי. הם נמצאים בתחתית השד וגורמים לעיוות ולהטיית כל המשקל כלפי מטה, אז אני מבינה מדברייך שאתה אכן ממליץ לעבור ניתוח להחלפתם.
    האם לדעתך כדאי לעבור ניתוח נוסף באותה שיטה (חתך בקפל השד) או בשיטה אחרת שאז התוצאה הרצויה תישמר לאורך זמן רב יותר? או בכלל להחליף לשתלים עם תמיסת מי מלח במקום סיליקון?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• החלפת שתלים

ד''ר יעקב זיילר
    23/06/2009

שלום מאיה,

יש להבדיל בין ניתוח להחלפת שתלים לבין ניתוח לשיפור מראה השדיים.

אם השתלים שלך שלמים , כלומר אינם דולפים, אין חובה להחליפם וכפי שכתבתי ניתן להסתפק בשלב זה במעקב.

מצבך שונה.יש לך כנראה צניחה של השדיים בהשפעת המשקל של השתלים ומתיחה איטית של הרקמות.במצב כזה קשה להניח שהגדלה חוזרת בלבד תפתור את הבעיה וקרוב לודאי שיהיה צורך בהרמת החזה במקביל להחלפת השתלים.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מתיחת בטן
    אורית
    20/06/2009

שלום רב
    לפני כחצי שנה עברתי מתיחת בטן.
    מתחת לטבור נוצרה מעין "חגורת שומן" שלא היתה קיימת לפני כן,
    הטבור עצמו אינו יפה כשהיה וכן ישנם אזורים חדשים רופפים מעל הטבור והצידה.
    אני איני סובלת מעודף משקל והעור הרפוי שהוביל אותי לניתוח נוצר מהריונות.
    חברתי ירדה 50 ק"ג והבטן שלה דמתה לאקורדיון, ניתוח שעברה הותיר אותה עם בטן שטוחה,
    כך שניתן להבין את תסכולי.
    סיכמתי עם רופאי על ניתוח לתיקון בזמן הקרוב.

שאלתי היא האם אין זה מסוכן לעבור ניתוח כזה פעמיים תוך תוך שנה ומדוע לכתחילה לא עשה
    "כמו שצריך". לא שאלתי אותו לגבי כך משום שאיני רוצה להתעמת איתו, סה"כ אני זקוקה לו
    יותר ממה שהוא זקוק לי.

לקביעת תור
    סגירה
    מתיחת בטן

הוספת תגובה

• תיקון מתיחת בטן

ד''ר יעקב זיילר
    21/06/2009

שלום אורית,

ראשית אל תעסקי בהשוואות בינך לבין חברתך.אני בטוח שאתן שונות אחת מהשניה לא רק בסיבה להווצרות הרפיון בדופן הבטן ולכן גם הבדל מסוים בתוצאה.

הסבר על אופן ביצוע הניתוח ועל התוצאה בקשי מהמנתח.אין מדובר בעימות .ברור שכולנו מבקשים תוצאה פנטסטית כבר בניתוח הראשון אבל לא תמיד כך קורה.

סיכוני ניתוח חוזר תמיד גבוהים מעט מניתוח ראשון .ניתן לבצע תיקון כבר חצי שנה אחרי הניתוח הראשון אם התוצאה יציבה ואין יותר שינוי.

בהצלחה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הצרת חורים באוזניים
    טליה
    20/06/2009

האם ניתן להצר חורים באוזניים שהתרחבו כתוצאה מענידת עגילים כבדים במשך שנים.

לקביעת תור
    סגירה
    הצרת חורים באוזניים

הוספת תגובה

• חורים בתנוכי האוזניים

ד''ר יעקב זיילר
    20/06/2009

שלום טליה,

בקלות רבה.מדובר בניתוח קצר בהרדמה מקומית שבו אפשר לבטל לגמרי או להצר את החורים.

שבוע טוב,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שאלה
    יסמין
    20/06/2009

בכל הנוגע למילוי לחיים והזרקות בפנים:
    כשאומרים שכדאי להיוועץ עם רופא מומחה-הכוונה שיהיה פלסטיקאי?כלומר אם הוא לא פלסטיקאי זה ייחשב לקיחת סיכון?
    ואם אתם יכולים לתת לי שם של מומחה כזה-לא יקרן במיוחד..אודה לכם מאוד!!!!
    לא אכפת לי גם אם תרשמו את שמכם!!!

לקביעת תור
    סגירה
    שאלה

הוספת תגובה

• מנתח פלסטי או רופא אחר?

ד''ר יעקב זיילר
    20/06/2009

שלום נוני,

תודה על שאלתך.שאלה כמו זו הופנתה אלי בעבר מספר רב של פעמים.הבחירה ברופא שיטפל בנו קשה מאוד לעיתים ומושפעת מגורמים רבים , בעיקר מחוסר ידע.

רופאים רבים מאוד ובהם רופאי עור,רופאים כלליים,רופאים פנימיים,גניקולוגים ומרדימים עוסקים במרץ רב בטיפולים אסתטיים לפרנסתם.חלק מהם צברו נסיון, נחשי איך,בהזרקות למיניהן ומבצעים את הטיפולים ברמה סבירה בהחלט.

הבעיה מתחילה , בין היתר , בכך שזה כל מה שהם יכולים להציע למטופלת וכדי לא לאבד אותה הם לעיתים לוחצים לביצוע טיפול שאינו פתרון אופטימלי לבעיה .

את למשל משוכנעת שהטיפול המתאים לך הוא הזרקת חומרי מילוי.מומחה בכירורגיה פלסטית שעבר הכשרה ממושכת יוכל להעריך את הבעיה ולהציע פתרון אחר,דומה,שונה או מקיף יותר - הכל בהתאם למצבך.

טיפול טוב שנבחר בהתאם למצבך והותאם לך ע"י מומחה בכירורגיה פלסטית עלול שלא להיות זול מאוד.

מנהלי הפורום לא ימליצו על עצמם וגם לא על רופא אחר.תצטרכי לעשות את סקר השווקים שלך בין היתר על סמך ההמלצות שקבלת כאן.

בהצלחה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• קודם כל המון תודה על תשובתך..

יסמין
    21/06/2009

דבר שני ניתן להסיק מתשובתך שבשטח יש גם כאלה שהם לא פלסטיקאים אך בכל זאת עוסקים בטיפולים אסטתיים ולכן כן צברו את הניסיון הדרוש אך מצד שני הם אינם יודעים לתת מענה חוץ ממה שהם מתעסקים בו ועל כן הנטייה היא יותר ללכת לכיוון הפלסיטיקאי..?
    סליחה אם אינני מבינה את דבריך כראוי..

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לנוני

ד''ר יעקב זיילר
    21/06/2009

100 בהבנת הנקרא!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• זה לא מדויק -יש עוד רופאים ישרים!

דפנה
    21/06/2009

שלום לכם ,אני הלכתי לד"ר ******* ליעוץ כי חברה המליצה לי רק עליו והיא אמרה שהוא הכי טוב בהזרקות ובגלל שיש לו התמחות בהרדמה וטיפול נמרץ יש לו הרבה יותר ניסיון וידע באנטומיה מכל הרופאים שמזריקים וחוץ מזה הוא באמת הרופא הישר ביותר שפגשתי עלי אדמות -ובאמת כשהוא ראה אותי הוא קבע חד משמעית שהוא לא יכול מלא לי את הקמטים ורק ניתוח יתאים לי וחבל על כספי ועל האכזבות שיבואו אחרי טיפול לא מוצדק ואני באמת מצדיעה לרופא כזה כי רופאים שהייתי לפניו כבר היו מוכנים לשלוף את המזרק ולהתחיל למלא את קמטי ! אז יש עוד צדיק אחד בסדום !!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• סדום ועמורה

ד''ר יעקב זיילר
    27/06/2009

כבוד השופט,

The defence rests.

:-)

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שאיבת / המסת שומן
    שירי
    20/06/2009

שלום,

אני בת 32, בריאה, 1.52 ומשקלי 63 (BMI= 27.3). החל מגיל 12, התחלתי להשמין ואני נמצאת בדיאטות לאורך כל השנים האלו. השומן מתרכז במיוחד בירכיים ובאגן. אני מעין "אקורדיון" אנושי כאשר המשקל נע בין 59 ל-64, כאשר גם כשאני מרזה, הגוף שלי פשוט שואף לחזור למשקלו הקודם ויש לי התקפי בולמוס. כאשר אני "בסדר" אני מבצעת פעילות גופנית אירובית ואוכלת כמו שצרי. יש לציין שגם כשאני ממש מקפידה, אני יורדת סביב ה- 300 - 400 גר' בשבוע, דבר שגורם לי לתסכול, וזה מה שהביא אותי לחשוב על המסת / שאיבת שומן. האם זה בשבילי? אם ימיסו את השומן בירכיים, האם אפשר לטפל גם בשומם בקרסוליים ע"מ לא ליצור גוף מעוות? מה טווח המחירים להמסת שומן?

תודה רבה, שירי

לקביעת תור
    סגירה
    שאיבת / המסת שומן

הוספת תגובה

• שאיבת שומן

ד''ר יעקב זיילר
    20/06/2009

שלום שירי,

מכל המידות ומשקלות שמסרת אפשר להבין שאת די נמוכה,מעט שמנמונת ועם משקל גוף לא יציב.

אין במידע הזה כדי לשנות מבחינת התאמתך לשאיבת שומן.ניתן לשאוב שומן כמעט מכל מקום.

את מידת התאמתך לטיפול,הכמות הניתנת לשאיבה מאזורים החשובים לך כמו ירכיים וקרסוליים יעריך המנתח אליו תפני.

בגלל ה"שאיפות " של הגוף שלך לעלות במשקל עליך לדעת שיתכן שתשמיני גם באזורים מהם נשאב השומן ויותר מכך באזורים הסמוכים , מה שבאמת עלול לגרום לעוות במראה הכללי.

לכל מנתח מחירים משלו הנקבעים בדרך כלל לפי הקף הניתוח.

בהצלחה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ניתוח הרמה +שתל לאחר הפסקת הנקה
    מיקה
    20/06/2009

שלום
    אני בת 33 לאחר שלושה הריונות והנקות צמודות וארוכות.
    לאחרונה בפבאור הפסקתי לחלוטין את ההנקה .
    ברצוני לדעת מתי אוכל להגיע לכירורג על מנת לקבוע תור לניתוח
    תוך כמה זמן החלב מתייבש?
    והאם יש צורך לחכות שנה או פחות מרגע הפסקת ההנקה,
    האם יש צורך לקחת גלולות על מנת לייבש את החלב שנותר אם בכלל?
    אשמח לתשובתכם המהירה
    מיקה

הוספת תגובה

• ניתוח חזה אחרי הנקה

ד''ר יעקב זיילר
    20/06/2009

שלום מיקה,

זמן ההמתנה הרצוי הוא חצי שנה לכל הפחות כדי לאפשר לרקמות להתכווץ מעט , אם בכלל.

אין צורך בטיפול תרופתי כלשהו בתקופה זו.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מתיחת בטן
    רון
    19/06/2009

שלום
    אני בן 17 וירדתי כ30 קילו בחודשים
    נוצר לי עודף עור מאסיבי בבטן

האם בגילי אפשאר לעשות מתיחת בטן ?
    והאם מומלץ ?

לקביעת תור
    סגירה
    מתיחת בטן

הוספת תגובה

• מתיחת בטן

ד''ר נמרוד פרידמן
    19/06/2009

היי רון וכל הכבוד,

מומלץ להמתין כשנה לאחר ההתייצבות במשקל החדש לפני ביצוע ניתוח.
    בתקופה זו צפוי שהעור יתכווץ במידה משמעותית.
    אם לאחר תקופה זו, עדיין יהיה עודף עור ניכר, ניתן לבצע את הניתוח.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה