פורום ניתוחים פלסטיים, ניתוחי אף, כירורגיה פלסטית - יש לך שאלה?

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הזעת יתר
    ברוש
    28/05/2009

אני מזיעה בכפות הרגליים ממש בצורה דרסטית.
    וזה מציק לי מאוד.
    ואפילו אני מזיעה בבית השחי ברמה גבוהה.
    אני בת 20.

שמעתי על ניתוח לשאיבת בלוטות הזיעה.
    האם זה עובד?
    והאם אפשר לעשות שאיבה גם בכפות הרגליים?

תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    הזעת יתר

הוספת תגובה

• תשובה

אורית
    28/05/2009

לגבי בתי השחי - השאיבה די עוזרת ויש עוד טיפולים.

לגבי כפות הרגליים - די בעייתי.
    אני ממליץ לך לרכוש מכשיר העובד על עיקרון יונטופורוזיס.
    עלות מכשיר כזה היא 2000-4000 שקלים, לפי הסוג.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• טעות... צ"ל ממליצה

אורית
    28/05/2009

וגם שכחתי... קיים גם טיפול הזרקת בוטוליניום.
    במקרה אופטימלי זה יעזור לשנה.
    במרבית המקרים לא עוזר ליותר מחצי שנה ויש גם כאלה שפחות.
    העלות גבוהה - 4000-7000 שקלים, תלוי ברופא ובכמות החומר המוזרקת.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• טיפול בהזעת יתר

פרופ` אלדד זילברשטיין
    29/05/2009

לברוש שלום,
    סכ"ה התשובה של רינה טובה ועיניינית ובכל זאת כמה השלמות קטנות. לגבי בית השחי ניתן לטפל בהזעת היתר ע"י ניתוח של שאיבה וגירוד בלוטות הזיעה עם הצלחה של כ- 90% ותקופת החלמה של כ- 3 שבועות. בניתוח שואבים והורסים את בלוטות הזיעה דרך 1-2 חתכים קטנים באזור בית השחי. הבעיה היא שיחד עם הרס הבלוטות אין אפשרות שלא לפגוע במידה כזו או אחרת בעור עצמו וזה יכול להביא לנמק חלקי והצטלקויות. הזרקת בוטוליניום טוקסין יעילה מאוד אך זמנית כפי שציינה רינה. לגבי כפות הרגליים הניתוח לא בא בחשבון. הזרקת בוטוליניום טוקסין אפשרית. לגבי יונטופורזיס מדווח כיעיל אך הבעיה שיש להתמיד בטיפול במשך 30-60 דקות פעמיים בשבוע באופן קבוע. לגבי כפות ידיים האפשרויות הן כמו כפות הרגליים ובנוסף ישנו ניתוח סימפטקטומיה בו פוגעים בעצבים המובילים את הגירוי לבלוטות הזיעה. בניתוח זה הסכנה ל"הזעה מפצה" גבוה יותר מבשיטות האחרות.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הזעת יתר בבית שחי

יצחק
    03/06/2009

ההיתי מבקשת לדעת מי עושה בארץ ניתוח של גרד ושאיבת בלוטות זעה בבית שחי
    תודה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הזעת יתר בבתי שחי

ד''ר יעקב זיילר
    03/06/2009

שלום אלכסנדרה,

בעבר הודיעה המחלקה לכירורגיה פלסטית בתל השומר על נסיונה בסוג ניתוח כזה.

נסי לפנות אליהם.

בהצלחה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הזרקת סיליקון לפנים.
    אורית
    28/05/2009

שלום רב,
    קראתי בזמנו שהוקמה ועדה ע"י משרד הבריאות שתאסור בחומר להתוויה הנ"ל.
    האם ידוע למי מכם היכן זה עומד ?
    אשמח גם לשמוע את חוות דעתכם בנוגע לטיפול שנוי במחלוקת זה.

לשאר הגולשים:
    מצ"ב פירוט הנוגע לעניין זה שהובא מפיו של כירורג פלסטי בכיר:

במהלך שנותיי כרופא ראיתי רבות את הגרנולומות, את הנזק, הסבל, הלחץ הנפשי והכאב שהן גורמות.
    בכלל, עד להופעתו של ד"ר כxx (מצרפת) והשימוש הנרחב שהוא החל לעשות בתחילת שנות התשעים של המאה הקודמת בסיליקון, השימוש בו בארץ נחשב בצורה גורפת בין הפלסטיקאים לאסור.
    ד"ר כxx "ציפצף" על האיסור ומאחר ומרפאתו הלכה ופרחה, נתקנאו רופאים רבים והלכו בעקבותיו (הוא אפילו נתן בזמנו הדרכה וקורסים באוניברסיטת בר-אילן)
    וכך תוך כעשור מעלייתו ארצה, הגיע השימוש בסיליקון למצב של "מאושר" .
    די בכך שתראו שתי סיליקונומות בשפתיים, תחושו את הגולה הנוקשה בשפה ותתרשמו מהכאב העז שהיא גורמת כדי שתזרקו את כל הרעיון של הזרקת סיליקון לפח,
    במהלך שנות עבודתי ראיתי אחרי הזרקות סיליקון לא מעט סיבוכים בצורה של גושים קשים בשפתיים שהצריכו כריתה אשר לא יכלה אלא להסתיים בעיוות בשפה.
    אך לא רק גושים, ראיתי לא אחת גם שינויים אחרים בצורת מקולות עוריות נוקשות (כתוצאה מהזרקה אינטרא-דרמלית ותת דרמלית שטחית).

בארצות רבות אכן מזריקים סיליקון במחתרת
    אך באף לא ארץ אירופית אחת וגם לא בארה"ב, ההזרקה של סיליקון הינה חוקית.
    נהפוך הוא הזרקת סיליקון איננה חוקית ולא מעט רופאים הועמדו בארה"ב לדין ורישיונם נשלל בגלל הזרקות סיליקון..
    כנראה שעד שלא תראו במו עיניכם את הנזק המופיע (אכן לא באחוז גבוה ולפעמים רק אחרי 10 או 20 שנה) כל הדברים שאכתוב כאן אין בהם תועלת.
    הסיליקון המוזרק, לפעמים גם לא לשפתיים, נוטה עם השנים גם לנדוד ולהתיישב על פי הגרביטציה בחלקים נמוכים של הפנים, נספג על ידי מאקרופאגים ומגיע לטחול ומצטבר בו, מגיע משם גם לכבד ואפילו נמצא במיקרו משקעים גם במוחם של מוזרקים.
    סיליקון הוא גוף זר בכל מצב.
    תגובת הגוף אליו מינימאלית. זו עובדה ולכן השימוש הנפוץ בסיליקון.
    כשהוא מוזרק בטיפות מאוד קטנות, יש והגוף רואה בטיפול הללו גוף זר ומקרופאגים יקיפו אותו ויתקפו את טיפת הסיליקון.
    ברגע שמיקרו-טיפה תחדור לתוך גוף תא כזה ותא כזה זורם בזרם הדם ומסיים את חייו בטחול, הרי שטיפת הסיליקון שתקע שם או תנדוד חופשי גם לכבד ואפילו הלאה משם.

סוף ציטוט.

לקביעת תור
    סגירה
    הזרקת סיליקון לפנים.

הוספת תגובה

• סיליקון לפנים- לא מומלץ

פרופ` אלדד זילברשטיין
    29/05/2009

רינה שלום,
    אין חוק האוסר הזרקת סיליקון כחומר מילוי. עמדת האיגוד הישראלי לכירורגיה פלסטית היא שאין להזריק סיליקון כחומר מילוי לפנים זאת למרות שלא כל חברי האיגוד מסכימים לכך (היתה הצבעה). עמדת האיגוד היא בגדר המלצה - זה לא חוק. אני אישית מתנגד להזרקת סיליקון כחומר מילוי והמאמר שציטטת הוא חריף דיו כדי להבין למה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ניתוח אף-שאלה מורכבת
    מתעניינת
    28/05/2009

שלום ד"ר
    אני 3 שנים לאחר ניתוח אף כושל במיוחד המצב של האף כיום ממש בעייתי המנתח עיוות לי את כל האף אני כבר לא מסוגלת יותר ואני חייבת לעשות ניתוח לתיקון ואני כבר הרבה זמן בבירורים רבים..
    ויש לי שאלה שאני לא יודעת אם הגעתי למקום הנכון ואם יהיו לך תשובות בשבילי אבל בכל זאת אני אשמח אם תענה..
    בטח שמעת על המקרה המזעזע של קוני שאלפ מושתלת הפנים...כתוצאה מהייריה האף שלה התרסק לחלוטין וכשחשפו אותה לאחר הניתוח שמתי לב לאף שלה שבעיניי זה יצא ממש יפה ואני לא מבינה איך מאף מרוסק לחלוטין נהיה לה אף כזה? אתה יכול להסביר לי כי אני לא מבינה בזה ובטוח שאתה קצת יותר מבין...מה עשו לה בדיוק...כי אני מרגישה שהמקרה שלי הכי בעייתי בעולם ואחרי שראיתי אז אף עשו לה מאף מרוסק אז בהחלט אני מחפשת תשובות האם באמת ניתן להשיג תוצאה כזאת של אף או שזה אף שהושתל ומה הכוונה הושתל?? האם אפשר להרוס לי לגמריי את האף ולבנות חדש? יש דבר כזה??
    תודה מראש אם תצליח לענות...

לקביעת תור
    סגירה
    ניתוח אף-שאלה מורכבת

הוספת תגובה

• שחזור אף

פרופ` אלדד זילברשטיין
    29/05/2009

למתעניינת שלום,
    ניתן להבחין שאת במצוקה קשה. ישנם הרבה אמצעים לשחזור אף לפני שנכנסים לאפשרות הקיצונית של השתלת פנים או חלק מהפנים. איני יודע האם האף שלך באמת הרוס כל כך עד שצריך לבנות הכל מחדש או שמדובר בתחושה סובייקטיבית שרחוקה מהמציאות. לשם כך עלייך לפנות לבדיקה וייעוץ אצל מנתח פלסטי.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לאשה הזו השתילו אף מתורמת

אלונה
    30/05/2009

שנפטרה. לא בנו לה את האף - השתילו לה אותו. מדובר באף של התורמת ז"ל.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• השתלת פנים

פרופ` אלדד זילברשטיין
    30/05/2009

ההשתלה מתורם זר היא ניתוח מרכב מאוד עם סיכונים רבים. יש צורך אח"כ ליטול תרופות נגד דחייה למשך כל החיים. לתרופות הללו תופעות לואי משלהן כולל נטיה לזיהומים, שכיחות גבוהה של גידולים סרטניים ותוחלת חיים נמוכה מהממוצע. לרב לא מוצדק לבצע השתלה מתורם ע"מ לשחזר אף. 99.9% סיכוי שניתן להגיע לתוצאה טובה גם באמצעים אחרים.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שינוי או עיוות באף
    אירן
    26/05/2009

בעקבות משקפי שמש ביומיום שכבדים יחסית וטיפה לוחצים על האף -(אין לי ניתוח אף) פשוט יש לי מן הרגשת לחץ באף על העצם אחרי שהסתובבתי עם המשקפיי שמש החדשים שלי שהם מזכוכית אז כבדים יחסית האם זה יכול לגרום לעיוות האף או לגדילת עצם או משו כזה?????

לקביעת תור
    סגירה
    שינוי או עיוות באף

הוספת תגובה

• משקפי שמש

פרופ` אלדד זילברשטיין
    26/05/2009

אירן שלום,
    לא סביר שייגרם לך נזק לאף לאחר מספר ימים. החליפי משקפי שמש וסביר להניח שהתחושה הלא נוחה תחלוף.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• צלקות קלאוידיות
    כרמית
    26/05/2009

שלום שמי כרמית ואני בת 23.לפני כ10 שנים צמחה לי צלקת קאולידית ראשונה בכתף.לפניי כ5 שנים צמחו לי כמעט בכל הכתפיים הגב ואפילו באזור החזה...ניסיתי מדבקות הזרקות ואפילו עשיתי 5 טיפולים בפ"ת שבהם הקפיאו לי אותן והשתמשו בלייזר.שום דבר לא הועיל מהטיפולים הכואבים של הלייזר שבעקבותם לא יכולתי לתפקד כמעט שבוע.אני אבודת עצות אין לי מושג איך הצלקות האלו שהתפשטו לי בכל הגוף יכולות להעלם.רציתי לשאול אם יש ניתוחים כלשהם להעלמת הצלקות.????ואם כן תמליצו לי על רופאים.....
    אשמח אם תעזרו לי
    כרמיתתת

לקביעת תור
    סגירה
    צלקות קלאוידיות

הוספת תגובה

• צלקות קלואידיות

פרופ` אלדד זילברשטיין
    26/05/2009

כרמית שלום,
    הטיפול בצלקות קלואידיות הוא ארוך וככזה הוא דורש סבלנות והתמדה. הטיפולים השונים הם חבישת סיליקון או גרנופלקס, תחבושת לחץ (JOBST), הזרקות סטרואידים לצלקת, הקפאת הקלואיד בחנקן נוזלי. ולרב יש צורך בשילוב של שניים או יותר מהאמצעים שהזכרתי. את החבישות השונות יש ללבוש במשך מספר חודשים ולעיתים אף יותר משנה. ההזרקות גם הן חוזרות אחת לחודש-חודש וחצי במשך אותה תקופת זמן. לעיתים ניתוח עשוי לעזור אך רק בשילוב עם חבישת לחץ ו/או הזרקות. ניתוח לבד קרוב לודאי ייסתיים בחזרה מהירה של הקלואיד ולעיתים אפילו בצורה חמורה יותר.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• למה דר טליזמן לא עונה?

ד"ר פרידמן
    27/05/2009

למה לא עונה על שאלות רבאק!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מתחזה

ד''ר נמרוד פרידמן
    27/05/2009

ניתן לראות בקלות כי מדובר במתחזה מכיוון שאין את הצבע והסמל של מנהל הפורום כך שלא מדובר בד"ר פרידמן.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תיקון שד לאחר למפקטומי על ידי הזרקו
    נעמי
    25/05/2009

לפני 4 חודשים עברתי למפקטומי והורדתי גוש קטנטן לא ממאיר,בעקיבות הניתוח נוצר בור ממש שטוח אך קצת מפריע לי,האם ניתן למלא בשומן גוף?

הוספת תגובה

• שחזור שד לאחר למפקטומיה

פרופ` אלדד זילברשטיין
    25/05/2009

רונה שלום,
    בהחלט ייתכן שניתן לשחזר את הפגם שנוצר ע"י הזרקת שומן או ע"י מתלה של שומן. אפשרויות נוספות עשויות להיות הזרקת חומצה היאלורונית.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ניתוח פלסטי בכף הרגל
    אורי
    24/05/2009

יש לי שאלה, האם ישנו ניתוח המאריך אצבעות כף הרגל?? האצבעות שלי מוזרות ברמות שאין לתאר..... הן לא לפי הסדר...

לקביעת תור
    סגירה
    ניתוח פלסטי בכף הרגל

הוספת תגובה

• ניתוח אסתטי לכף הרגל

פרופ` אלדד זילברשטיין
    24/05/2009

אורי שלום,
    ישנם ניתוחים שמאפשרים הארכת אצבעות בכפות הידיים ואף הרגליים. ניתוחים בכפות הרגליים נדירים הרבה יותר מאשר בידיים. הסיבה לכך היא שאת כפות הרגליים קל יחסית להסתיר ולכן אם מדובר בפגם אסתטי שקל יחסית להסתיר והתוצאה לא בהכרח טובה לא תמיד כדאי לבצע את הניתוח. בנוסף תקופת ההחלמה יכולה להגביל מאוד בהליכה ותנועה. ע"מ להחליט עד כמה ניתוח כזה הוא מסובך כדאי שתגש/י לייעוץ.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• למי לפנות?

מיכל
    25/06/2009

אני גם מעוניינת בניתוח לאצבעות כף הרגל...בשביל להאריך אותן
    לאן ניתן לפנות בנושא? כלומר איזה רופא? ואיזה סוג מרפאות?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אני מעוניינת גם במידע בנושא

עינתי
    15/10/2009

אשמח לדעת לאן פונים בנושא של הארכת אצבעות כף הרגל אצלי המצב גם קצת שונה מלבד שהיא קצרה יותלר (האצבע) היא גם צומחת יותר למעלה וזה מפריע כששמים נעליים-האם ניתן לעשות ניתוח זה דרך הקופת חולים בפנייה לאורטופד או שזה רק באופן פרטי אצל מנתח פלסטי? אשמח לקבל פרטים בנושא זה עניין שמטריד אותי שנים

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ניתוח או סידור אצבעות כף הרגל

ליאורה
    25/01/2011

שלום , יש לי אצבעות מאוד מכוערות ברגל ואני ממש מתביישת בהן אני תמיד עם נעלים סגורות ובהחלט זה לא נוח לי(גם בקיץ) בצד שמאל של הרגל יש לי עצם בולטת בזרת ובצד ימין של הרגל יש לי עצם בולטת לצידה של הבוהן אגב היא מכאיבה לי . הבעיה העיקרית היא שהאצבע שלייד האגודל יותר ארוכה ממנה והיא עקומה מה אני יכולה לעשות,למי לפנות ומה הסיכונים?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ניתוח או סידור אצבעות כף הרגל - תגובה

פרופ` אלדד זילברשטיין
    25/01/2011

ליאורה שלום,
    הייתי ממליץ לפנות לאורטופד - רצוי כזה שעוסק בניתוחי כף רגל.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אצבעות כף רגל מכוערות

יעל
    08/09/2011

היי ד"ר קראתי כמה מהתגובות שלך ולא הבנתי לאיזה גוף אני צריכה לפנות על מנת לברר את כל מה שנוגע בניתוח.. ברצוני לעשות ניתוח פלסטי לאצבעות כף הרגל!
    זה מאוד מציק לי מגיל קטן שהן ארוכות, עקומות ולא מסודרות! אני מעוניינת מאוד לקבל פרטי פרטים ואודה מאוד אם תחזור אליי בתשובה :)

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שילוב ניתוחים. האם מומלץ?
    אילנה
    23/05/2009

שלום

ברצוני לדעת האם מומלץ לבצע ניתוח "מתיחת בטן, והקטנת חזה" בניתוח אחד.

אם אני מחליטה לבצע בשני ניתוחים, האם יש העדפה מסויימת, לאיזה ניתוח מומלץ לי לבצע ראשית? מתיחת בטן או הקטנה/והרמת חזה?

מה תקופת הזמן שצריך להמתין בין ניתוח לניתוח?

תודה מראש

עוד שאלה ברשותך... כיום אני במידה של 75 DD, ברצוני לדעת אם ניתן להקטין למידה B.

תודה מראש

לקביעת תור
    סגירה
    שילוב ניתוחים. האם מומלץ?

הוספת תגובה

• ניתוחים משולבים

ד''ר נמרוד פרידמן
    23/05/2009

היי אילנה,

מדובר בשני ניתוחים גדולים.
    ניתן לבצע את שניהם יחד אולם השילוב ביניהם מעלה את שכיחות הסיבוכים.
    אין משמעות גדולה לאיזה ניתוח מבוצע קודם ומומלץ להמתין לפחות חצי שנה בין הניתוחים בכדי לאפשר לרקמות להחלים, במיוחד אם יש צורך בתיקון קטן של הניתוח הראשון.
    חשוב לדעת כי במידה ואת מתכננת לרדת במשקל, יש לבצע את הניתוחים לאחר הדיאטה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שוב אני...

אילנה
    23/05/2009

האם אתה כרופא ממליץ לעשות שני ניתוחים אלה יחד?
    ומה לגבי המידה? ניתן להקטין מ-DD75 ל- b
    תודה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ניתוחים משולבים

ד''ר יעקב זיילר
    23/05/2009

בוקר טוב אילנה,

האם כדאי לשקול ניתוח משולב?

הנימוקים העיקריים בעד ניתוח משולב הם: חסכון משמעותי בזמן ניתוח לעומת ניתוחים נפרדים ותקופת החלמה משולבת שהיא לעיתים מחצית מהנדרש באם מפרידים בין ניתוחים. כמו-כן ישנו שיפור ביותר מחלק אחד בגוף וישנו חסכון כספי - ניתוח משולב יעלה לרוב פחות ממספר ניתוחים נפרדים.

לניתוח משולב ישנם גם חסרונות: משך ההרדמה והניתוח ארוכים יותר עד כדי סיכון בריאותי במקרים מסוימים. בנוסף, ההתאוששות והחלמה לעיתים קשות יותר. לעיתים אף ניתוחים נעשים רק מפני ש"אנחנו כבר בחדר ניתוח ובהרדמה" ולא מהסיבה הנכונה וישנו קושי בהסתגלות לשינויי מהיר וניכר במראה, אם כי סיכון זה אפשרי בכל ניתוח בנפרד.

ניתוחים וטיפולים משולבים הופכים להיות מקובלים יותר ויותר. הדרך לקבלת ההחלטה דומה לזו שעוברים לפני כל ניתוח אסתטי עם תשומת לב מיוחדת להקטנת הסיכונים הבריאותיים המיוחדים לניתוחים ארוכים במיוחד. הבחירה במרכז רפואי משוכלל, מצויד ובטוח עם צוות חדר ניתוח מיומן, גיבוי של בית חולים והשגחה קפדנית במהלך ההתאוששות, יחד עם בחירה של מנתח ותיק ומנוסה, הם הכללים החשובים ביותר כאשר הולכים לניתוח.

שבת שלום,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה על ההסבר המפורט....

אילנה
    23/05/2009

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• נק חן
    מישהי
    21/05/2009

שלום
    אחרי 7 חודשים שהסירו לי נקודת חן, שמתי לב שהופיע לי משהו על אותו מקום שדומה לנק חן קטנה בצבע חום בהיר,

האם זה בסדר? מה עלי לעשות?

לקביעת תור
    סגירה
    נק חן

הוספת תגובה

• נקודת חן חוזרת

ד''ר יעקב זיילר
    21/05/2009

בוקר טוב ויקה,

האם נקודת החן שהוסרה בעבר נשלחה לבדיקה? אם כן והבדיקה היתה תקינה אין מקום לדאגה ויתכן שחלק קטן ממנה לא הוסר ועכשיו הוא נראה.

פני לרופא שהסיר את הנקודה לבדיקה כדי להחליט יחד איתו אם יש צורך בהסרה חוזרת.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• סוג שתל לניתוח חזה
    ציפורה סיאג
    20/05/2009

אני כבת 46 ביצעתי ניתוח להגדלת חזה לפני 6 שנים הוכנסו לי שתלים מסוג pip
    כרגע יש לי דליפה של סיליקון מהשתל ובבלותת הלימפה 'יש הצתברות של סיליקון
    כרגע אני מחליפה את השתלים השאלה שלי איזה סוג של שתלים אתם ממליצים .
    תוצרת צרפת או ארהב"?
    אני גם רוצה באותו ניתוח לבצעה הרמת חזה האם זה מומלץ?

לקביעת תור
    סגירה
    סוג שתל לניתוח חזה

הוספת תגובה

• סוג שתל,

ד''ר נמרוד פרידמן
    20/05/2009

שלום ציפורה,

מרבית השתלים המשווקים בארץ הם באכות מעולה ועומדים בכל התקנים הנדרשים, בין אם הם תוצרת צרפת או ארה"ב.
    בהחלט ניתן לבצע הרמה בשילוב החלפת השתלים, אם אין בעיה מיוחדת.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הסרת שומה מצד הפנים
    דפנה
    20/05/2009

שלום רב
    יש לי שומה שמפריעה לי אסטתית בצד הפנים, ליד האוזן, באזור הפאה.
    רופא עור הציע להסירה בזריקת הרדמה מקומית קטנה ושיוף - כך שבקושי תישאר צלקת, לבנה. האם זה נכון להסיר כך או שצריך פלסטיקאי? מהי השיטה הזו של שיוף?

לקביעת תור
    סגירה
    הסרת שומה מצד הפנים

הוספת תגובה

• הסרת שומה

ד''ר יעקב זיילר
    20/05/2009

שלום דפנה,

שתי שיטות עיקריות להסרת שומה: האחת היא ע"י ביצוע חתך אליפטי סביבה , הסרתה ותפירת החתך.כך מתקבלת צלקת דמויית קו שאורכה כפעמיים מקוטר השומה.השניה היא זו שהוצעה לך , כלומר "גילוח" השומה מעל פני השטח ויצירת מעין פצע פתוח שגודלו כמו בסיס השומה .גם הצלקת שתתקבל תהיה באותה הצורה.לעיתים חלק מהשומה שנמצא בתוך העור אינו מוסר ונותר כתם כהה.

השיטה נבחרת בהתאם להעדפת וכישורי הרופא ,גודל ומיקום השומה ועוד.

בכל שיטה נשארת צלקת אם כי צלקות על הפנים הן לרוב בהירות ושטוחות כעבור מספר חודשים.

לחלק מרופאי העור יש נסיון ויכולת המתאימים לביצוע ניתוחים קטנים.אני , מסיבות ברורות , ממליץ לבצע ניתוחים בפנים אצל מנתח פלסטי.

בהצלחה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אני עושה ניותוח פסטי
    חיים
    19/05/2009

שלום לכולם אני קיבלתי בוק והאף זז לי מהמקום אז אני לא נושם בנחיר ימין והצורה של האף בכלל לא יפה כאילו האף ממש לר במקום אז אני אמור לעשות ניתוח פלסתי כדי שאני אנשום באף וגם שהצורה שלו תהיה טובה אז יש לי כמה שאלות

1 האם אפשר להקטין את האף בניתוח פלסטי כי האף שלי די גדול
    2 האם מומלץ לעשות את הניתוח או שזה מסוכן

נ.ב נסכרתי שהרופאה הזה למד בקנדה וכמעט רק הוא עושה את הניתוחים האלה סתם שתדעו

לקביעת תור
    סגירה
    אני עושה ניותוח פסטי

הוספת תגובה

• ניתוח אף

ד''ר יעקב זיילר
    19/05/2009

ערב טוב חיים,

אני מבין ממך שכבר נפגשת עם מומחה לניתוחי אף ולכן ודאי שמעת ממנו כיצד הוא מתכוון לטפל בך ומה הם סיכוני הניתוח.

בדרך כלל ניתן להקטין אף גדול בזמן הניתוח אם כי לא נוכל לתת המלצה .ההחלטה אם לעבור ניתוח היא שלך.

בהצלחה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לפני ניתוח הגדלת חזה
    אורית
    19/05/2009

שלום!
    אני הולכת לעבור ניתוח הגדלת חזה ( כמובן רופא חבר באיגוד הפלסטיקאים עם 15 שנה נסיון.)
    אני בגובה 1.65 שוקלת 47 ויש לי חזה מאוד קטן מאוד, כמעט ושטוח. בעצמות שמעל החזה יש לי עצם אחת שהיא טיפה בולטת, והרופא המליץ על שטל אנטומי כדי לטשטש את הבליטה הזו.
    אני מפחדת מהסיבוכים ששמעתי על השתל הזה וחושבת שעדיף לי שתל עגול.

האם כדאי להתעקש על שתל עגול למרות מה שהציע לי הרופא?
    עד כמה נפוצים הסיבוכים בשתלים אנטומים?
    תודה רבה על העזרה!!!

לקביעת תור
    סגירה
    לפני ניתוח הגדלת חזה

הוספת תגובה

• הגדלת חזה

ד''ר נמרוד פרידמן
    19/05/2009

היי אורית,

אני ממליץ בחם לשמוע בקולו של הרופא שלך.
    אם הוא בעל ניסיון בשימוש בשתלים אנטומיים, הסיכוי לסיבוכים המאפיינים שתלים אנטומיים (סיבוב של השתל) הוא קטן מאוד.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• יורוסיליקון
    alex
    18/05/2009

השתל של יורוסיליקון האם משווק על ידי מדיסון אי על ידי לוקסמבורג?
    האם יש שתלים תוצרת הארץ?
    תודה

לקביעת תור
    סגירה
    יורוסיליקון

הוספת תגובה

• אין כחול לבן

פרופ` אלדד זילברשטיין
    19/05/2009

אלכס שלום,
    שתלי יורוסיליקון יוצגו בעבר ע"י חברת מדיסון וכעת למיטב ידיעתי ע"י חברת לוכנבורג.
    לא אין שתלים כחול-לבן.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עיגולים שחורים מתחת לעיניים
    יוסי
    17/05/2009

שלום לכם ד"ר!!!
    ניכנסתי לאתר של ד"ר זיילר ו ד"ר פרימן אבל לא קיבלתי תשובה
    אני בן 38 וסובל כל חיי מבלי שיפריע לי כמובן עד לגיל זה משקעים מתחת לעיניים שמלווים בפיגמנטציה כהה
    בגיל 35 עברתי מילוי מתחת לעיניים ששיפר את המצב מאוד אבל מאז הגדיל את המודעות שלי בבנושא.

אני מאוד רוצה לעבור ניתוח עפעפיים תחתונות למתיחת העור הרפוי שימנע את המראה ה"עייף" שנוצר מהכהות שלא משקפת את המצב האמיתי ו/או לשלב תהליך של לייזר להבהרת המקום.

בגלל גילי אני קצת מתבייש לפנות לרופאים שלא יטענו שאני "משוגע" אבל זה מפריע לי מאוד
    וכאשר קראתי שאפשר לעבור את התהליך גם בלייזר אז זה ממש קורץ לי
    אשמח לקבל תשובה כנה האם שווה להגיע לביקור לקבל חוות דעת
    תודה מראש
    יוסי

הוספת תגובה

• עיגולים שחורים מתחת לעיניים

פרופ` אלדד זילברשטיין
    18/05/2009

יוסי שלום,
    ראשית אין סיבה להתבייש. אני משוכנע כי כל פלסטיקאי שתפנה אליו ליעוץ יתיחס אליך במלוא הכבוד הראוי. שנית, וזאת ניתן יהיה לראות רק בפגישת יעוץ, יתכן שאכן מילוי ע"י קולגן או חומצה היאלורונית (כפי שכבר ניסית) יתאים יותר לטיפול בבעיתך מאשר ניתוח. שלישית, הליזר לא כ"כ רלונטי לעניין.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• "עיגולים שחורים" בעפעפיים התחתונים

ד''ר יעקב זיילר
    18/05/2009

בוקר טוב יוסי

אין הסבר ברור להווצרות הפיגמנט הכהה בעפעפיים התחתונים.אחת הטענות המקובלות היא שהתופעה היא תוצאה של דימום מיקרוסקופי איטי והצטברות של תוצרי פירוק של ההמוגלובין שבכדוריות הדם האדומות.קיימות סיבות רבות אחרות להופעת גוון כהה על העור אבל אזור זה ייחודי בהשוואה לאזורי הפנים האחרים.

מעבר לכך שאין הסבר טוב לתופעה , אין גם טיפול טוב.שיטות הבהרת עור רגילות ע"י משחות,קילוף כימי או בלייזר מספקות פתרון חלקי וזמני אם בכלל.

הזרקת חומרי מילוי או מתיחת העור בניתוח אינה מטפלת כלל בגוון הכהה של העור אבל עצם השיפור במראה העפעף , אם אכן נדרש מילוי או ניתוח, גורם לעיתים לתחושה שהעפעף בהיר יותר.

החשש מפניה להתייעצות לא ברור שכן כבר עברת טיפול באזור לפני שלוש שנים.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה