מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- מילוי פניםיסמין09/08/2009
שלום!!
יש לי מבנה פנים מאוד צר ורציתי לדעת אם יש אפשרות כזו למלא את הפנים בכמה מקומות.
אני יודעת שרוב הבנות מבקשות מילוי לחיים באזור התפוחים("חדודים") אבל אצלי כל הפנים רזות. אפילו מתחת לעיניים ובצידי הפה הן ממש צרות ורזות.
האם ניתן להקנות מראה מלא לכל הפנים?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מילוי פנים
פרופ` אלדד זילברשטיין09/08/2009יסמין שלום,
ניתן לתת תוספת נפח לפנים. במקרה שלך כנראה שהזרקת שומן תהייה מועדפת אך תשובה חד משמעית יותר אפשר לתת רק לאחר בדיקה ושיחה אישית.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הסרת נקודת חןדנה08/08/2009
לפני ארבעה חודשים ביצעתי הסרת נקודת חן על האף בצורה כירורגית עם תפרים, אך עדיין יש כתמים על האף הכהים יותר משאר העור, האם זה יעבור?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר צלקת על האף
פרופ` אלדד זילברשטיין09/08/2009דנה שלום,
השינויים בצלקת עשויים להמשך עד שנה מהניתוח כך שבהחלט יש עוד מקום לשיפור. בינתיים השתדלי להמנע מחשיפה לשמש.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ניתוח להקטנת שוקיים.רונה08/08/2009
שלום,
אני בת 20, גובהי 160 ומשקל גופי 54,
השוקיים לי ממש גדולות, אין בהן שומן, אלא רק שריר (כנראה שזה גנטי),
ברצוני לדעת אם יש ניתוח שבו אפשר להסיר את השריר מהשוקיים ולתת להן מראה צר ונשי,
ואם כן, כמו ארוך הוא הליך ההחלמה?
אשמח לתשובה במהרה,
תודה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הקטנת שוקיים
פרופ` אלדד זילברשטיין09/08/2009רונה שלום,
טכנית ניתן להסיר חלק משרירי השוקיים אך האם זה מוצדק לצרכים אסתטיים ?! בעיה נוספת שבניגוד לתהליך כמו שאיבת שומן שנעשה דרך חתכים קטנים מאוד במקרה כזה תשארנה צלקות ארוכות יחסית.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהניתוח שוקיים
רונה14/08/2009כמה זמן בערך הוא תהליך ההחלמה? כיווון שאני חיילת פרט חשוב מאוד בישבילי..
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההצרת שוקיים
פרופ` אלדד זילברשטיין16/08/2009רונה שלום,
איני יודע. הורדת השריר או חלקו לצרכים אסתטיים היא לא ניתוח מקובל.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלהמאיה08/08/2009
יש לי מעט עודפי עור אך הם מפוזרים. כלומר קצת מעל הטבור והרבה מתחת לטבור כמעט עד שיער הערווה. איזה סוג של מתיחת בטן מתאימה לי? יש לי גם המון סימני מתיחה באותם אזורים .
הייתי רוצה שהבטן תראה כאילו מתחו אותה לצדדים ולא למטה. האם זה אפשרי? רק כך היא נראית כמו שנראתה פעם...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מתיחת בטן
פרופ` אלדד זילברשטיין09/08/2009רוני שלום,
לגבי סוג מתיחת הבטן לא רק העור קובע אלא גם ריפיון השרירים. התנועה שאת עושה עם הידיים כדי למתוח את העור כלפי מטה או לצדדדים לא אומרת דבר בשלב זה כיוון שהעור לא מופרד מהטבור והשרירים מתחת בזמן שאת עושה זאת. מתיחת העור בניתוח הבטן נעשית כלפי מטה ולצדדים התחתונים כדי לסיים עם צלקת שתשאר בתוך קו הביקיני.
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הקטנת סנטר ..גל06/08/2009
שלום קיים ניתוח להקטנת סנטר ... יותר נכון ניתוח להקטנת אורך הסנטר . ??
ומה טווח המחירים ?
תודה רבה .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ג'ניופלסטי
פרופ` אלדד זילברשטיין07/08/2009גל שלום,
בהחלט ניתן להקטין את הסנטר בניתוח. הניתוח נעשה לרב דרך חלל הפה כך שלא תישאר צלקת חיצונית. ניתן לשייף את הסנטר או לנסר חלק ממנו. כפי שכבר נאמר פעמים רבות איננו ממליצים על מחירים כאן בפורום.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- רופא בכירורגיהנועם06/08/2009
מה ההבדל בין רופא פלסטי לבין רופא בכירורגיה,
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כירורגיה פלסטית וכירורגיה כללית
פרופ` אלדד זילברשטיין07/08/2009"רופא פלסטי" או במינוח המדוייק יותר מנתח פלסטי או כירורג פלסטי הוא רופא שסיים התמחות בת 6 שנים לפחות בכירורגיה פלסטית. ביצע תחת הדרכה מספר נידרש של ניתוחים פלסטיים נבחן על כך וקיבל תעודה מטעם משרד הבריאות של מומחה בכירורגיה פלסטית. רופא כירורג בד"כ הכוונה לכירורג כללי או מומחה בכירורגיה כללית זהוא רופא שעבר את המסלול הנ"ל במחלקה ובמקצוע שנקרא כירורגיה כללית. בכירורגיה כללית עיקר העיסוק הוא בניתוחי בטן ומערכת העיכול. כירורגיה פלסטית עוסקת בניתוחים משחזרים וניתוחים קוסמטיים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלת המשך
תום19/08/2009האם רופא שסיים התמחות בכירורגיה ומעוניין לעשות הסבה לכירורגיה פלסטית צריך לעבור התמחות בת 6 שנים ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההתמחות בכירורגיה פלסטית
פרופ` אלדד זילברשטיין20/08/2009תום שלום,
התשובה היא לא. סביר להניח שהמועצה המדעית של ההסתדרות הרפואית בישראל תכיר בחלק מהתקופה ויהיה עליו לעשות עוד כ- 4.5 שנים (בלבד).* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- התייעצות לניתוח קלואידמיכל05/08/2009
שלום, יש לי צלקת קלואיד באוזן כשנתיים והייתי בפגישת התייעצות אמל ד"ר רם בורבין . הוא הציע להסיר לי את הצלקת בניתוח ולאחר מכן להזריק לי סטרואידים ושאני ישים עגיל לחץ . רציתי לשאול אם הטיפול יעיל ואם אתה מכיר את הד"ר וממליץ עליו?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קלואיד
פרופ` אלדד זילברשטיין06/08/2009מיכל שלום,
איננו נוהגים להמליץ על רופאים ספציפיים בפורום אך ד"ר ברבין הוא מומחה בכירורגיה פלסטית וחבר באיגוד הישראלי לכירורגיה פלסטית. הטיפול שהוצא לך הוא טיפול מקובל בהחלט.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבעיה דומה יש טיפול אחר?
אלמונית11/08/2009מצטרפת להודעה יש לי בעיה דומה רק במשך קצת פחות משנה האם ניתן לטפל בצלקת בצורה לא
ניתוחית למשל משחה או משהו ויש סיכוי שזה יעזור?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהקלואיד
פרופ` אלדד זילברשטיין11/08/2009משחת סיליקון עשוייה לעזור במידה מסויימת אם כי אם מדובר בקלואיד ממש ולא רק בצלקת היפרטרופית אז הסיכוי שמשחה בלבד תעזור היא לא גדולה. אם הצלקת עדיין פעילה יתכן שסדרת הזרקות סטרואידים ללא ניתוח לפני כן עשוייה לעזור ולשפר. חבישת לחץ לתקופה ממושכת חודשים עד שנים עשוייה לעזור. טיפול נוסף הוא הקפאה ע"י חנקן נוזלי שמועבר דרך מחט חלולה שמחדירים לתוך הקלואיד. לעיתים קרובות יש צורך לשלב בין טיפולים. ולעיתים קרובות מדובר בסדרת טיפולים ולא בטיפול בודד. לצערינו הקלואיד הוא עקשני! ואולי חשוב מכל הוא להימנע בעתיד מכל פעולה פולשנית לא הכרחית כגון פירסינג קעקוע וניתוח אסתטי כדי שלא יווצר קלואיד במקום נוסף.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שלום האם ניתן להעלים או לטשטש צלקותטולי05/08/2009
שבולטות מעל העור
יש לי צלקות שנוצרו מחתכים וזה נראה פשוט כמו קוים לבנים בהירים יותר מגוון העור {אם זה משנה אני בכלל בהירה אבל הצלקות יותר} וזה בולט מעל העור אם מלטפים את היד אז אפשר לחוש אותן
חלק מהצלקות ישנות וחלק חדשות
ורציתי לדעת אם יש משהו שיכול להעלים או לטשטש את זה?
ואם כן אז מה? ועד איזה רמה זה יכול לטשטש?
תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר צלקות
פרופ` אלדד זילברשטיין05/08/2009טולי שלום,
לצערי לא ניתן להעלים צלקות. צלקות בולטות במיוחד או רחבות במיוחד לעיתים ניתן לשפר אותן במידה מסויימת כך שפחות ייראו לעין. ע"מ לענות לך ספציפית עלייך לפנות לייעוץ ולהראות את הצלקות למנתח פלסטי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה ויש לי עוד כמה שאלות
טולי06/08/20091 מה בעצם הפעולה שעושים כדי לטשטש צלקות?
2 כמה זה אמור לעלות בערך והאם יש השתתפות של קופת חולים?
3 האם פגישת יעוץ עולה כסף?
4 שאלה אולי קצת מוזרה אבל במידה ואין אפשרות כמעט להעלים את זה
האם יש אפשרות הפוכה של לעשות צלקת יותר גרועה זה קצת קשה להסביר
אבל אני כאילו רוצה שלא יראו שזה קווים שרואים שזה משריטות וחתכים כשמסתכלים לי על היד
אלא שיהפוך לצלקת אחידה וגדולה שאני אוכל להמציא איזה שקר שסתם נפלתי וכל העור השתפשף לי או משהו כזה הקיצר מבין כאילו לצלק את זה למשהו אחר זה אפשרי?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהצלקות
פרופ` אלדד זילברשטיין06/08/2009טולי שלום,
1. לרב מדובר בכריתת הצלקת ותפירת האזור מחדש בצורה עדינה יותר. לעיתים תפירה כך שהצלקת תצא בצורת זיגזג וכך תהייה בולטת פחות.
2. בד"כ לא אך תצטרכי לברר זאת עם קופ"ח שלך
3. בררי עם המנתח/ת או הפקיד/ה כשאת קובעת תור.
4. כן, ניתן לכרות את כל השטח הכולל את הצלקות ובמקומו לבצע השתלת עור שנלקח מאזור אחר ואז יתקבל מעין "טלאי" של עור.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה
טולי07/08/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בעיה מוזרהליאור04/08/2009
שלום
אני בן 18 ויש לי בעיה שלצערי הרסה לי את החיים עד כדי כך שאני לא יוצא מהבית ובוכה כל היום
עד גיל 12-13 הכל עוד היה בסדר ואז עם הגדילה שלי בערך בגיל 14 לאט לאט זה החל להווצר
אני לא יודע אם אפשר להגדיר את זה כבעיה אבל אין לי שום ספק שזה לא בסדר
אנסה לנסח זאת במילים למרות שזה קשה להבין את זה במילים וגם אינני יודע בדיוק מה זה -
למראית עין זה נראה כאילו כל האזור של הפה שמעל ובצדדי השפה העליונה בולט יותר
והאזור של קווי הצחוק שקוע (אך לא בצורה של קו אלא עבה יותר)
כאילו הפה שמוט וממש כאילו לא מקובע ומחובר לפנים
בהתחלה חשבתי שהבעיה בלחיים אבל הבנתי שכנראה שלא
כל תנועה שאני עושה עם הפה כמו חיוך לא קורית כמו שצריך אך אינני יכול להסביר זאת בדיוק רק במילים
ההרגשה הפיזית מתבטאת כאילו החיוך פשוט לא קורה בצורה כמו שצריך וכנראה אני מרגיש את ההתנגדות מהשרירים וגם מציק לי הריק שנוצר מעל השיניים. בעקבות כך השחיוך לא התבצע כמו שצריך
יכול להיות שלא הבנת כלום ממה שכתבתי כי טוב מראה עינים
אבל רציתי לדעת רק אם תוכל לכתוב לי משהו שירגיע אותי שאפשר לעשות משהו כמו לשנות או למתוח את האזור לכיוון הצדדים ולקבע את זה שלא יהיה שמוט ובולט כמו שזה
תודה מקרב לב ומקווה לחדשות טובות, שרון
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בעיה מוזרה
פרופ` אלדד זילברשטיין05/08/2009שרון שלום,
לצערי מהתיאור שלך קשה להבין מהי הבעיה והאם היא מתחום הכירורגיה הפלסטית או מתחומים אחרים. גש לרופא המשפחה ובקש את עזרתו/ה או למנתח פלסטי אצלו תוכל להראות בדיוק למה כוונתך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה בקשר לתיקוןלירז04/08/2009
שלום,
ליפני 5 חודשים עברתי ניתוח אף..
נלקח סחוס כי להרים את הקצה של האף כי הוא בזוית יורדת למטה
אבל אין כמעת שינוי בזוית, רציתי שהוא יהיה סולד והוא עדין יורד כלפי מטה במיוחד שאני מחייכת
אז רציתי לשאול..אם אני יכולה לבקש מהמנתח שיעשה תיקון..כי הסברתי לו ליפני
בדיוק את הזויית שאני רוצה...ומה אני אמרה להגיד לו בשביל שיעשה לי תיקון..
והאם הוא חייב לעשות לפי החוק?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תיקון ניתוח אף
פרופ` אלדד זילברשטיין04/08/2009לימור שלום,
מקובל להמתין עם תיקון של ניתוח אף לפחות 6 חודשים. אם התוצאה של הניתוח לא משביעה את רצונך אני מציע שתגשי למנתח שלך ותסבירי לו מה מפריע לך ובררי עמו האם לדעתו הוא מסוגל לבצע תיקון ולהתקרב יותר לתוצאה הרצוייה בעינייך. המנתח לא חייב על פי חוק לבצע תיקון אך כל מנתח יישתדל להגיע לתוצאה הרצוייה למטופל. זאת בתנאי שמדובר בבקשה סבירה ושהסיכוי להצליח עולה על הסיכוי להזיק. רובינו לא רוצים להגיע לאף כמו מייקל ג'קסון ז"ל כתוצאה מעודף ניתוחים ותיקונים. חשוב לזכור שבכל ניתוח קיים גם סיכוי שהתוצאה תהייה פחות טובה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הגדלת חזה והנקהאדרי03/08/2009
היי,
עברתי לפני כשנתיים וחצי הגדלת חזה , החזה שלי היה קטן, כיום אני מניקה עם הגלת חזה והחזה שלי נפל קיבל צורה הרבה יותר טבעית אך יש בליטה של השתל מתחת לחזה (בקו הניתוח) ממש רואים בבירור את החזה הטבעי האם זה יעלם כשאני יסיים להניק?
תודה רבה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בליטת השתל
פרופ` אלדד זילברשטיין04/08/2009אורטל שלום,
ראשית מזל טוב! לגבי הבליטה למטה קשה לדעת אם הבליטה תיעלם אך מכיוון שבשלב זה ממילא לא מומלץ לבצע כל התערבות ניתוחית המתיני בסבלנות. בינתיים הקפידי ללבוש חזיה שתומכת היטב בשדיים. כחצי שנה לאחר סיום ההנקה אם הבליטה לא תיעלם או תשתפר והדבר יטריד אותך גשי למנתח/ת שלך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה! עזרת לי מאוד!
אלי04/08/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הקטנת הפיטמה או יותר נכון העטרהאלי03/08/2009
אני מעוניינת לעבור ניתוח להקטנת העטרה בלבד.
גודל החזה שלי יפה ואין לי בעיה איתו
אך גודל העטרה מסביב לפטמה גדול אצלי וזה מאוד מפריע לי
האם ניתן לנתח ולהקטין את גודל העטרה בלבד?
והאם ניתוח כזה מונע ממני להניק בעתיד?
המון תודה על העזרה,
אלי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הקטנת עטרה
פרופ` אלדד זילברשטיין03/08/2009אלי שלום,
ניתן להקטין את העטרה ע" כריתת טבעת של עור הכולל את העטרה. הדבר ייתן אפקט קל של הרמה של החזה (תלוי כמה מורידים). אך ייתכנו גם מספר בעיות: צלקת סביב לעטרה, השטחה מסויימת של צורת השד. תהייה מתיחה חזרה של העטרה עם הזמן - בשאיפה לא למימדים שהעטרה היתה טרם הניתוח. לרב לא תהייה בעייה להניק.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מצולקת בבטן עקב ניתוחים רביםאלי02/08/2009
עזרה!!!
האם אוכל אי פעם להרגיש טוב עם עצמי?
האם ניתן לנתח ולתקן את הצלקות המכוערות של שנים שעל בטני?
יש לי שלוש צלקות גדולות ורחבות עקב ניתוחים שעברתי לאורך השנים בעקבות מחלת הקרוהן.צלקת אחת לאורך כל הבטן עוקפת את הטבור ו-2 צלקות באלכסון מצידי הטבור למטה.
שמעתי בעבר על ניתוח שמכניסים משהו מתחת לעור ומנפחים כדי ליצור מתיחה ואז מתקנים? האם קיים? איזה ניתוח מבצעים למשהי עם בעיה כמו שלי? ומי מומחה בתחום של צלקות קשות בבטן לאחר ניתוחים רבים?
אודה לך אם תוכל לעזור לי במידע ולהפנות אותי לרופאים המתמחים בתחום?
המון תודה!
אלי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אגב, בקרוב אהיה בת 30
אלי02/08/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהצלקות בבטן
פרופ` אלדד זילברשטיין02/08/2009אלי שלום,
ראשית, אני מקווה שתוכלי להרגיש טוב עם עצמך גם עם צלקות בבטן!
שנית, צלקות לא ניתן להעלים אך בהחלט ייתכן שניתן לשפר את מראן או להזיז אותן לאזורים פחות בולטים בגוף. אחת השיטות שהזכרת היא הכנסת מרחיב רקמות. מרחיב רקמות הוא מעיין בלון ריק מסיליקון שמכניסים בניתוח מתחת לעור. אח"כ במשך מספר חודשים (לרב 2-3) מנפחים בהדרגה וע"י כך יוצרים עודף עור באזור שמעוניינים בתוספת. בניתוח נוסף מוציאים את מרחיב הרקמות ומותחים את עודף העור שנוצר כך שניתן לכרות את הצלקת וליצור במקומה צלקת חדשה במקום נסתר יותר ובשאיפה גם צלקת דקה יותר לא שקועה וללא סימני תפירה. הטכניקה היא טכניקה בסיסית בכירורגיה פלסטית וכל מומחה בכירורגיה פלסטית מכיר אותה.
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמון תודה!!!
אלי03/08/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הגדלת חזהנטע02/08/2009
היי,
החזה שלי כרגע קטן ולא סימטרי (שד ימין קצת יותר גדול משד שמאל) ואני תוהה האם אין בעיה בהגדלת חזה להגדיל שד אחד יותר מהשני? אם יש לי ביטוח מושלם בכללית זה יכלל לי בהוצאות הניתוח או שזה לא נחשב רפואי בכלל? יש רופאים פרטיים שזה גם עוזר הביטוח הרפואי מקופת חולים?
תודה!!!!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הגדלת חזה ותיקון אסימטריה
ד''ר יעקב זיילר02/08/2009שלום נטע,
אין כל קושי מיוחד בהגדלת חזה עם אסימטריה קטנה.המנתח שלך יוכל להעריך האם יש צורך בשימוש בשתלים בגדלים שונים או שההבדל הוא כה קטן עד שניתן להתעלם ממנו.
את זכויותייך במסגרת הביטוח שלך בדקי נא עם המבטח.
בהצלחה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- צלקתאוריאן01/08/2009
שלום, לפני כמה זמן עשיתי עגיל מעל השפה כיום... וכבר שנה וחצי ויש לי צלקת מאוד מכוערת שמאוד מפריעה לי בפנים.
זה מאוד משפיע עלי בחיי היומיום, רציתי לדעת אם יש טיפול
בבקשה כל דבר
אני במצב נפשי מאוד קשה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר צלקת בשפה
ד''ר נמרוד פרידמן01/08/2009היי אוריאן,
יתכן כי ניתן לשפר את מראה הצלקת בניתוח בהרדמה מקומית.
פני לפלסטיקאי לבדיקה בכדי שיוכל לייעץ לך על שיטת הטיפול המתאימה לך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם את/ה אלכוהוליסט/ית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)