מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- דליפת שתל סיליקון?קארין25/02/2009
שלום דר.. אם תוכלו בבקשה לעזור לי להבין משהו שמדאיג אותי מאוד.. אני בת 28, לפני 10 שנים עשיתי הגדלת חזה (סיליקון גל,מתחת לשריר). בבדיקת ביופסייה טרוקט שנעשתה לי לא מזמן (בגלל גוש בשד- לבסוף נמצא שפיר ולא מזיק) הרופאה המבצעת של הביופסייה עשתה בזמן הבדיקה אולטרסאונד (רק בשד ימין שנבדק בו הגוש הנ"ל) אמרה שהסיליקון לא נראה לה ככ בסדר, ושיש בלוטות בבית השחי עם סיליקון. בתוצאות הבדיקה כתבה (רק הקטע המתייחס לסילקון אני מצרפת): "יש לציין ששתל הסיליקון מראה אקוגניות בלתי אחידה עם סימן STEPLADDER בלוטות בבית השחי עם סיליקון. לסיכום, חשד לדליפת השתל, מומלץ MRI" יש לי תור לMRI לעוד חודש.. אבל אני מאוד מודאגת, אני לא ממש רוצה לעבור עכשיו ניתוח להחלפת הסיליקון..ומקווה שמה שהיא ראתה לאו דוקא מראה על קרע בשתל. לשאלות שלי, אם בבקשה תוכלו לעזור: 1.האם מה שהיא תיארה מראה בוודאות על קרע בשתל? 2.האם תיתכן דליפה גם ללא קרע? 3.האם זה מסוכן? במידה ויש קרע האם חייבת מיידית להחליף את השתל או שזה סובל דיחויי? אציין רק שאין לי שינוי צורה בשד או כל תופעות למיניהן.. סליחה על ריבוי השאלות פשוט חוששת מאוד. קארין.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר סוג השתלים-
קארין25/02/2009רציתי להוסיף, בדקתי עכשיו במסמכים שלי לגבי סוג השתלים שהושתלו לי (זה נעשה במרפאה שכבר לא קיימת ) כתוב ככה MENTOR Siltex low bleed gel- filled mammary prosthesis lot L 18969 מדובר בג'ל...אז איך יתכן שזה ידלוף בגוף?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהקארין
ד``ר רן טליסמן28/02/2009לא בהכרח
כן יש מה שנקרא בשתלים הישנים דלף מיקרו ללא קרע
אין בזה ככל הידוע סכנה לחלות במחלה מסוכנת ואין צורך מיידי בהחלפה אבל כן יש צורך במעקב קפדני אצל רופא מומחה רצוי המבצע של הניתוח באם אפשר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה ד"ר, ו..
קארין01/03/2009הרגיע אותי לדעת שיש אופצייה שמדובר רק בדליפה טבעית של השתל ושזה לא מסוכן...אעשה את האמ אר אי כדי לראות את המצב. האם השתלים שלי אכן נקראים מהדור הישן? למרות שהם ג'ל ומעטפת מחוספסת? אין חי מושג איפה הרופא שעשה לי, כי המרפאה נסגרה, אבל אני רואה שאתה נמצא בצייטלין (ממש קרוב לבית שלי) ניתן לבוא אליך כשיהו תוצאות האמ אר אי ליעוץ? כדי לדעת מה דחיפות ההחלפה? תודה ושבוע מקסים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהקרע אינטראקפסולרי בשתל אחד
דינה16/03/2009יש לי שתלים ישנים- 25 שנה. אני עוקבת ובודקת אחר מצבם. ממגורפיה ואולטראסאונד. בבדיקת MRI אחרונה נמצא שאין כל דליפה מהשתלים, אבל, באחד מהם נמצא קרע אינטראקפסולרי . ללא דליפה אקסטראקפסולרית. מה זה אומר? האם זה דורש החלפה מיידית של השתלים? מה ההשלכות? כמה זה מסוכן/חמור תודה מראש על התשובה דינה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדינה והשתלים הישנים
ד''ר יוסף טמאן16/03/2009שתלים מהדור הישן - לפחות מלפני 25 שנה שנימצאים בגופך, היה צורך להחליפם כבר לפני שנים רבות.
תוחלת החיים שלהם הסתיימה מזמן.
יש צורך בהחלפה/הוצאה בהקדם האפשרי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ניתוח אףטל287324/02/2009
שלום רב לפני 12 שנה עברתי ניתוח אף ,הניתוח לא היה מוצלח לסיום של האף יש צורה ממש לא יפה והעצם נראית כ שני עצמות וזה לא מחובר קשה לי להסביר בדיוק מה הכוונה מפני שעבר המון זמן .פחדתי לעשות בזמנו תיקון והתרגלתי למצב רציתי לדעת אם אפשר לעשות תיקון אחרי כל כך הרבה זמן. מצפה לתשובה תודה רבה!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר טל
ד``ר רן טליסמן28/02/2009אין כל בעיית או מגבלת זמן לביצוע תיקון להפך לעיתים שעובר זמן רב ניתן אף להגיע לתוצאה יותר מספקת
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כתמים כהים בעיניים שנה אחרי נתוח אףנועה24/02/2009
יש לי מתחת לעיניים עיגולים כהים מהשטפי דם והם לא יורדים: ( לפני הניתוח אף זה לא נראה כל כך בולט למי לפנות? לרופא עיניים? עור? אולי יש לי בעיה במנהרות האף שמשפיעות על העין ואני צריכה אאג? אני לא יודעת מה לעשות:(
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הכתמים של נועה
ד''ר יוסף טמאן02/03/2009במקרים נדירים של ניתוח מאד מדמם היוצר "פנסים" גדולים, ההמוגלןבין יכול להטמע באופן קבוע בעור וליצור את התופעה שאת מתארת. אך כמובן שזה דורש בדיקה.
יש סיכוי שעם לייזר ספציפי הבעיה ניתנת לטיפול.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בבקשה תענו לי או תמליצו זה דחוף!!!!נטע22/02/2009
אני לפני ניתוח אף. הייתי בבדיקה לפני הניתוח בשביל לדעת ולהיות בטוחה במצב הבריאותי. אצל רופא א.א.ג, והוא טען שיש לי מחיצה עקומה וקונכיות מוגדלות. ועכשיו אני מתלבטת קשות.... האם לעשות אצל רופא פלסטי, ג'קי גוברין או אצל רופא מומחה א.א.ג יוסף שם טוב? אני ראיתי את התמונות שלאחרי הניתוח פלסטי באף, של ג'קי ומאוד אהבתי. אך אני חוששת עכשיו. ואני לא מכירה את שני הרופאים, אני הולכת רק על מה שנראה לי כי פשוט אין לי מושג והאינטרנט לא ממש מספק. בבקשה אני צריכה תשובה, במיוחד שהאף שלי לא גרוע כל כל, הוא טיפה ארוך ביחס לפנים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נטע
ד``ר רן טליסמן28/02/2009הכי טוב דברי איתם ישירות או תלכי לעוד ייעוץ לרופא מומחה והיי גלוייה עימו
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ניתוח אףשושי22/02/2009
שלום לך בני בן 17 ,יש לו בעיה מחיצת אף. השאלה שלי,הם מנתח פלסטי יכול לבצע ניתוח רפואי,ופלסטי? אנחנו בחרנו במנתח פלסטי,אבל אני האם המתנגדת שיעשה אצלו,מכוון שאני לא מאמינה שהוא עושה ניתוח רפואי,שאלתי אותו אתה עושה ניתוח רפואי הוא עונה כן. שאלתי אותו איפא זה כתוב שאתה עושה,הוא ענה אני עושה... אבקש תשובה בהקדם בתודה שושי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ניתוח אף
ד''ר יוסף טמאן22/02/2009כל ניתוח קוסמטי של האף יכול להחמיר בעית נשימה. זאת היות ובניתוח אף בדרך הטבע מצרים
את נתיבי האויר.
במידה ומלכתחילה ידועה בעיה, חשוב לבצע בדיקה וידאו-נזו- אנדוסקופית זאת על מנת לבחון
את נתיבי האויר האפיים בצורה שלמה.
אין זה מספיק לטעון- יש בעיה במחיצה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ד''ר טמאןקרן21/02/2009
שלום. אני לאחר 2 הגדלות חזה שעשיתי אצלך בתקופת פרופורצה בירושלים. שאלתי היא אם ברצוני להחליף את השתלים האם המחיר כניתוח רגיל?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לקרן
ד''ר יוסף טמאן21/02/2009תתקשרי לאילנה והיא תתאם לך פגישה
0544742374
דר טמאן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כאבים בחזה השמאליקרן21/02/2009
שלום אני לאחר הגדלת חזה מזה קרוב לשנה ובתקופה האחרונה אני סובלת מכאבים עזים בחזה השמאלי אני מרגישה כאילו השתל מתקפל לי בשד. במיוחד ממצב של שכיבה לעמידה. ברצוני לדעת מה אני אמורה לעשות?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כאבים בחזה השמאלי
ד''ר יוסף טמאן21/02/2009יש צורך להבדק.
התחלה טובה תהיה באם תבדקי על ידי הרופא המנתח שלך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מתיחת פנים בגיל 22?סטודנטית420/02/2009
שלום רב. יש לי שאלה. כבר 7 שנים יש לי עיגולים כהים מתחת לעיניים ועם השנים הם התקמטו והתכהו. זה ממש מפריע לי ומאוד משפיע על ביטחוני העצמי,לכן הגעתי להחלטה שבמוקדם או במאוחר אני רוצה לטפל בבעיה. כרגע ידוע לי רק על מתיחת פנים אך אינני יודעת אם זה אפשרי לעבור מתיחה לחלק זה של העין. האם זה אפשרי? האם בוטוקס אפשרי? מה אני יכולה לעשות? אנא עזרו לי. תודה רבה!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בת ה-22
ד''ר יוסף טמאן21/02/2009על פי הסיפור שהנך מספרת יש לך היפרפיגמנטציה. שמה MELASMA .
תתיעצי בענין עם רופא עור בכיר, גם עם פרופ אריה אינגבר מהדסה עין כרם.
לא נראה לי שיש לך התאמה לפרוצדורה ניתוחית
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה דחופהנעמה19/02/2009
עברצי לפני 4 ימים ניתוח להגדלת חזר. הרופא התקים לי נקז (כך יצאתי מהניתוח) . אני בודקת את הנקז פעמיים ביום ובכל פעם מצטברים שם נוזלים בכמות של כ 25 cc הרופא לא עונה לי ואני מודאגת - כבר יומיים שאינני ישנה מרוב פחד ובהלה. האם זה נורמלי? האם מתוכנן לי ניתוח חוזר?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נורמאלי או לא נורמאלי.
ד''ר יוסף טמאן21/02/2009מאד לא נורמאלי שאינך בקשר עם רופא שניתח אותך לפני יומיים!
הפרשה של 25 סמק ביום השני נחשבת נורמאלית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בעיה לאחר הניתוחלירון19/02/2009
לפני חצי שנה עברתי ניתוח פלסטי שבמיסגרת הניתוח עברתי קיצור נחיריים. המנתח המליץ לי על דרך זו לבעיה שהיתה לי שהיא אף עבה ונחיריים לא שווים כאשר הנחיר הימני גבוהה מהשמאלי. כיום לאחר חצי שנה אני רואה שאין שום הבדל כאשר הנחיר הימני עדיין גבוה יותר. וההצרה של הנחיריים גם לא שינתה את עובי האף - לפחות לא במידה הנראת לעיין. לטענת הרופא אין ממש מה לעשות במקרה של נחיר גבוהה יותר מהשני כי אי אפשר למתוח אותו למטה. רציתי לשאול אם באמת אין דבר הנתין לעשות במקרה כזה? והאם במקרה של עור עבה ובשרני אין דרך להצר אף מלבד קיצור הנחיריים? תודה מראש על כל התיחסות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נחיריים לא סימטריים
ד''ר יוסף טמאן21/02/2009אתיחס רק לזה כי השאר דורש בדיקה.
במידה והנחיריים שלך היו בגובה שוה לפני הניתוח וכעת הם שונים בגובה או בצורה הסיבות יכולות להיות כדלקמן.
1. קיצוץ יתר של הסחוס הצדדי התחתון
2 . קיצוץ לא סימטרי של קיר הנחיר.
מה עושים?
קודם כל נבדקים.
בסבירות גבוהה על מנת לתקן זה ידרוש השתלת סחוס.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אףרן16/02/2009
שלום שמי רן ויש לי נחיר אחד קטן מהשני כאילו גדלה לי שם חתיכת בשר . רציתי לדעת מה אפשר לעשות נגד זה תודה מראש רן
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר רן
ד``ר רן טליסמן18/02/2009יכול להיות שיש גידול שפיר כלשהוא שאכן גורם למה שאתה מתאר ומומלץ ללכת להיבדק פיזית ולשמוע דעתו של רופא מומחה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאיבת שומןהדר16/02/2009
שלום רציתי לדעת האם זה אפשרי לשאוב שומן מהשוקיים באיזור התאומים. תודה מראש ושבוע נפלא.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הדר והתאומים
ד''ר יוסף טמאן21/02/2009אפשר.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- 2 שאלותיפית14/02/2009
1. האם אפשר להקטין את גודל העטרה כשעושים ניתוח להגדלת חזה? יש לי חזה קטן יחסית ועטרה שהיא לא גדולה אבל לעומת החזה היא נראית גדולה.. 2.האם אפשר למלא כל חלק שחסר בו שומן בפנים ?נגיד לא רק לחיים אלא מתחת ללחיים ובשקעים שמתחת לעיניים?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר יפית
ד``ר רן טליסמן18/02/2009כן אפשר אבל זה משאיר צלקת סביב העטרה ותמיד צריך לשקול זאת לפני החלטה
כן אפשרי להזריק שומן לשקעים מסוגים שונים ובמיקומים שונים* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- סנטר בולטשוש12/02/2009
רצתי לדעת עים יש ניתוח להקטין את הסנטר שהוא בולט מאוד כמו מוטלה שפיגלר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שוש
ד``ר רן טליסמן13/02/2009בהחלט ניתן להקטין את הסנטר במצבים שונים אך עליך לדעת שמקטינים את העצם נוצר לעיתים עודף רקמת עור שעלול ליפול כלפי מטה ולכן במקרים שכאלו תוך כדי הקטנת הסנטר יש צורך בהקטנת העור הנלווה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כאבי גב לאחר ניתוחשרון כהן12/02/2009
אני כשבועיים לאחר ניתוח הגדלת חזה והגב כואב לי כבר מספר ימים, לפני הניתוח לא סבלתי מכאבי גב האם יש קשר בין הניתוח או שזה השלכות שלאחר הניתוח. אודה לתשובתך.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שרון
ד``ר רן טליסמן13/02/2009אחת הסיבות הרפואיות להקטנת חזה הינה כאבי גב ועקמת הנובעים ממשקל החזה הגדול.
במקרים מסויימים כאשר מגדילים את החזה באופן ניכר אז יש תוספת של משקל משמעותי על גבי החזה שעלוה להביא לכאבי גב. אבל ארגיע אותך זה לא הסיבה בדרך כלל אחרי הגדלת חזה, הסיבה היא שפתאום יש סיטואציאת יציבה ובעיקר שינה מעט שונים מהרגיל ומי שנוטה לרגישות ביציבה עלול לסבול תקופה קצרה עד להתרגלות מכאבי גב בדרך כלל חולף מעצמו אחרי כארבעה עד שישה שבועות מהניתוח* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם אתם ישרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)