מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- רגליים עבות מאודחסוי27/04/2009
שלום אני צריכה עזרה ולא יודעת לאן לפנות.
אני סובלת מספר שנים מרגליים עבות בעיקר מהברך למטה, דבר זה מתסכל אותי מפני שאין קשר למבנה גופי הרזה , אני שוקלת 53 וגובהי הוא 1.60 מ"מ, כך שאין פרופורציה בין הגוף לרגליים.
אני בת 32 ושנה לאחר לידה , לפני הלידה הרגליים היו עבות ובזמן ההריון הם התמלאו בנוזלים ובצקות עקב ההריון, וממש אחרי שילדתי הרגליים חזרו ליהיות רזות ודקיקות מאוד , לאחר כמה שבועות התנפחו בחזרה והם שוב עבות.
דבר זה מתסכל אותי מאוד , אני לא יכולה לחסוף את הרגליים שלי , אני מרגישה לא בנוח.
1. מהו הטיפול שאי צריכה לבצע, האם יכול ליהיות חוסר זרימת דם ברגליים ?
2. למי עליי לפנות בנושא זה ?
3. האם שאיבת שומן תעזור במקרה זה או אולי הצרת הייקפים ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שוקיים עבות
פרופ` אלדד זילברשטיין27/04/2009לחסויה שלום,
לפני שתשקלי ניתוח שאיבת שומן עלייך לפנות לרופא המשפחה ולבצע בירור. בצקות בשוקיים יכולות לנבוע ממצבים שונים כגון: מחלות לב, מחלות כליה, חסימות בורידי הרגליים או האגן.
אם הכל תקין - פני למנתח פלסטי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשוקיים עבות
גל14/01/2010הי,
באותו עניין, סיבות שונות:
אני נראית ממוצעת, לא שמנה לא רזה (166X57), אחרי שתי לידות בת 34. מאז ומתמיד היו לי שוקיים רחבות כמו שחקנית כדורגל. אני עושה כושר בבית 3 פעמים בשבוע ומפחדת לחזק את השרירים שם כי אז הם נראים יותר גדולים. אני לא מעזה ללבוש חצאיות או מכנסיים קצרים מגיל מאוד צעיר וזה מציק לי מאוד. הייתה תקופה שרזיתי מידי (תקופת אבל) ואז הרגליים היו יפות אבל הרזון הכללי היה מכוער, ועכשיו אני מרוצה סה"כ. האם ישנו פתרון לנושא שאינו מצריך הרדמה מלאה ויכול "לעצב" את שוקי באופן שיראו עדינות יותר? האם טיפול כלשהו יכול להיות נצחי?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבעיה עם רגליים
רונה06/02/2010יש לי עצמות עקומות ברגליים. האם ניתן לעצב רגל בעזרת העברת שומנים?
תודה
אני בת 22* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהרגליים שמנות
חסוי04/01/2013אני בת 18, אני שוקלת 50 קילו והגובה שלי בוא 155 יש לי רגליים שמנות כי ככה מבנה הגוף שלי (זה תורשתי) וזה נראה מאוד לא פרופורציונלי וזה נותן לי תחושה של ילדה שמנה ואני לא.. האם יש אפשרות לעשות ניתוח לכזה דבר וכמה זה פחות או יותר עולה??.?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהרגליים שמנות - תגובה
פרופ` אלדד זילברשטיין04/01/2013שלום. אם הכוונה לירכיים אז שאיבת שומן עשויה בהחלט לעזור. בשוקיים הדהתוצאות הרבה פחות מוצלחות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאיבת שומןרונית26/04/2009
שלום, אני בת 36,גובהי 1.79 ואני שוקלת 82 ק"ג. בהחלט נחשבת כמלאה אך בפרופורציה.הייתי מעוניינת לעבור שאיבה היכן שניתן השאלה האם אוכל לעבור ניתוח שכזה או שעלי לדבוק אך ורק בדיאטה?תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאיבת שומן
פרופ` אלדד זילברשטיין26/04/2009רונית שלום,
שאיבת שומן לא נועדה לצורך ירידה במשקל. זהו ניתוח לעיצוב הגוף. עיצוב הגוף ע"י דיאטה וספורט תמיד עדיפים אך דורשים הרבה זמן ומאמץ. שאיבת שומן עשוייה לעזור לאזורים הבעיתיים שמגיבים פחות או מגיבים אחרונים לדיאטה ולספורט.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאיבת שומן
רונית26/04/2009שלום דוקטור, תשובתך בילבלה אותי יותר. לא הצלחתי להבין האם אני יכולה להיות מועמדת לניתוח שכזה או שעלי לעשות דיאטה בלבד? האם לא ניתן לשלב ביו השניים לקבלת תוצאות מהירות יותר?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהש. שומן
פרופ` אלדד זילברשטיין26/04/2009בהחלט ניתן לשלב בין השניים. ממליץ שתגיעי להתייעצות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- נפיחות באף לאחר חיטוט באףדן26/04/2009
שלום,
עברתי ניתוח אף משולב לפני כ10 ימים אצל מנתח צמרת, בהורדת הגבס לא נשארו אפילו סימנים כחולים והאף היה בעל צורה מקסימה.
בטיפשותי ב4 ימים האחרונים חיטטתי הרבה באף ושמתי לב שהוא התנפח, בעיקר אזור הנחיריים למימדים שהיו לו לפני הניתוח. אני יודע שמוקדם לשפוט וצריך לתת זמן החלמה לפחות חודש-חודשיים עד שהנפיחות תרד.
יכול להיות אבל שבכל זאת עשיתי נזק לא הפיך כלשהו לאף עם החיטוט??* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חיטוט באף לאחר ניתוח
פרופ` אלדד זילברשטיין26/04/2009דן שלום,
לא ניתן לדעת מבלי לבדוק אותך, גש לביקורת אצל המנתח שלך ודווח לו על כך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה דר עוד שאלה
דן26/04/2009תודה על התשובה,
שאלה נוספת:
ייתכן כי הנפיחות יורדת בצורה בגלל לא מאוזנת והאף נראה עקום עקב כך?
חשוב לציין שהאף היה עקום עם גיבנת ורק הצד השמאלי היה "בעייתי" לשיפוץ.
האם מעלה האף, כלומר באזור העצמות, יכול להתנפח גם הוא?
האם האף יכול להתנפח ואז להשתפר בתהליך ההחלמה לסירוגין?
תודה מראש,
דן
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהניתוח אף
פרופ` אלדד זילברשטיין26/04/2009דן שלום, התשובה לככל אחת מ-3 השאלות שלך היא כן זה ייתכן. ממליץ שוב שתפנה למנתח שלך.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חודש לאחר ניתוח לבעדי24/04/2009
אני מורחת משחת קלוקוט מנסיונך הרב מה מומלץ יותר לשים את הקלוקוט? או יריעות סיליקון
מה מטשטש יותר את הצלקת? ומה מוריד את הנפיחות?
ומתי לשים ויטמין E? אם בכלל?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מניעת צלקת היפרטרופית
פרופ` אלדד זילברשטיין26/04/2009עדי שלום,
גם הקלוקוט וגם יריעת הסיליקון עשויים למנוע צלקת היפרטרופית. למחטב ידיעתי אין מחקר שמשווה בין השניים. החלמה מהירה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמון תודה:-)
עדי29/04/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שוקיים רזותfeda24/04/2009
שלום,
אני לא יודעת אם זה הפורום הנכון לשאלתי, הייתי רוצה לדעת מה הטיפול המתאים לשוקיים מאוד רזות,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שוקיים רזות
ד''ר נמרוד פרידמן24/04/2009היי,
ניתן לעצב שוקיים באמצעות שתלים המקנים מראה עגול ומלא יותר, בעיקר לאזור השרירים מאחור.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שדח23/04/2009
שלום,
לפני 4.5 שנים עברתי הגדלת חזה. לפני כחצי שנה, שד ימין התנפח לי, והתחלתי סדרת בדיקות: אולטרסאונד מספר פעמים,MRI, וביופסיה.
ב-MRI נמצא כי יש קרע אינטרקאפסולארי בשתל, מעט נוזל (לא סיליקון) מסביב לשתל ולימפאדנופתיה נכרת בזנב השד.
לאחר מכן הפנו אותי לביופסיה, ובבדיקה זו נמצא שיש קישרית לימפה תגובתית ללא ממאירות, ושיש גופים זרים ברקמה רכה שאינם באופן ברור מסיליקון- תגובה אופיינית של מאקרופגים חסרה. העניין הוא שכל רופא מעביר אותי לאחר, ואינני יודעת מה עליי לעשות. חשוב לציין שאני במעקב מתמיד עם המנתח והכירורגית, אך הם לא יודעים לומר לי תשובה ברורה. השאלות שלי הן:
*האם עליי להחליף את השתל?
*בביופסיה נאמר שלא בטוח שיש נזילת סיליקון, אז מה זה יכול להיות עוד?
*הומלץ לי לבצע ביופסיה חוזרת, בשל התשובה הלא מוחלטת, האם זה כדאי? יש סיכוי שהתשובה תשתנה?
*מה זה אומר קרע אינטרקאפסולארי? האם ניתן לחיות עימו?
תודה רבה על העזרה ושבת שלום!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קרע בשתל?
ד''ר נמרוד פרידמן24/04/2009שלום לך,
השילוב של הסמנים השונים מצביע על קרע ככל הנראה של השתל בצד ימין.
במקרים אלו מומלץ להחליף את השתל (למרות שהשתלים מהדור החדש לא מסוכנים גם אם הם נקרעים). כל החברות המובילות היום נותנות אחריות החלפה שמשמעותה: במידה והשתל קרוע, את מקבלת שתל חדש ללא עלות.
אני מציע שתפני לרופא שניתח אותך להמשך טיפול.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ניתוח אףדפנה23/04/2009
אני מעוניינת לעבור בקיץ ניתוח אף ואמא שלי כבר קבעה לי תור אפילו בלי לתאם איתי. יחד עם זאת, אני סובלת מאלרגיות שגורמות לי לקנח את האף המון פעמים ביום. האם זה עשוי להשפיע איכשוה על ההחלמה מהניתוח?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר טוב עכשיו זאת עונת האלרגיות
רונית23/04/2009אני חושבת שבטח זה יסתדר עד הקיץ או תהיה הקלה, לא? נראה לי ממש קשה לעשות ניתוח ולהתעטש. אני בטוחה שזה משפיע. ובכל אופן גורם לאי נעימות במהלך ההחלמה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הרמת עפעפייםרותי21/04/2009
בשנים האחרונות התחלתי לסבול מצניחת עפעפיים שרק הלכה והחמירה עם הזמן. כעת העפעפיים שלי נראות מאוד לא אסתטיות, מה שמקשה עלי את תפקוד היומיום והיציאה מהבית. מהו הטיפול הכי מומלץ במצב כזה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ניתוח עפעפיים
פרופ` אלדד זילברשטיין22/04/2009נאווה שלום,
ראשית יש להבחין בין צניחת עפעפיים לעודפי עור ושומן. ברב המקרים מדובר בעודפי עור שנוצרים עם ההתבגרות. הטיפול לכך הוא ניתוח פלסטי של העפעפיים. חשוב לדעת שבחלק גדול מהמקרים ישנה גם צניחה (הפעם כן מדובר בצניחה) של הגבות ואז יש צורך לשלב הרמת גבות ביחד עם מתיחת העפעפיים. אבחנה מדוייקת כמובן שתוכלי לקבל לאחר התייעצות אצל מומחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעפעפיים
רותי23/04/2009בדיוק כמו שהד"ר כתב, גם אני הייתי בטוחה שיש לי צניחת עפעפיים אבל הסתבר בסוף שזה היה פשוט עודפי עור ושומן שהצטברו., ופשוט הסירו לי אותם. אני אישית עברתי את הטיפול אצל רופא עיניים אבל אני בטוחה שיש רופאים רבים שיכולים לעזור לך.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ניתוח משניליל17/04/2009
עברתי ניתוח אף שבמהלכו הטיפ שלי קוצר על יתר המידה האם ניתן להוריד אותו בצורה שניראית לעין או רק במעט?? והאם ניתן לעבות מעט את העצם שליד העין נדמה שהעצם שויפה מידי ליד עין שמאל תודה על כל תשובה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר האף המקוצר
ד''ר יוסף טמאן21/04/2009ממש קשה לענות לך ללא בדיקה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- lipolysis therapymei16/04/2009
מעוניינת להפטר משומן עודף במותניים ובבטן. בת 40 שוקלת 52 ק"ג גובה 1.50 לא שמנה אך לא מצליחה להפטר משומן זה למרות פעילות גופנית 3-4 פעמים בשבוע.
לא מצליחה למצוא מידע רב או המלצות על השיטה.
אשמח לשמוע מה ידוע לכם על השיטה ושיעורי ההצלחה.
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר זאת עוד שיטה להמסת שומן
רווית20/04/2009אבל אני הצלחתי כבר מזמן להבין שהמסת השומן לא נותנת תוצאות מספיק טובות כשהיא באה לבד (ניסיון אישי לצערי). ויש כמובן כל מיני דרכים להמסה. את מדברת על המסה בעזרת חומרים כל מיני, ואני מתייחסת גם להמסה בעזרת הלייזר. בקיצור, אני חושבת שהשיטה הכי יעילה זאת שיטה שגם ממיסה וגם מסלקת את השומן המומס מהגוף.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלות בנוגע להרמת חזהאלה16/04/2009
אני בת 30 אחרי שתי לידות ומעוניינת לעבור הגדלת חזה. אני נוטלת ציפרלקס, האם יש בעיה לעבור את הניתוח בגלל זה?
וכמה זמן אחרי הניתוח אוכל להרים את התינוקת שלי שכמעט בת שנה ושוקלת קרוב לתשעה קילו?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ציפרלקס
ד''ר יוסף טמאן21/04/2009לא צריכה להיות שום בעיה לגבי הניתוח.
בנוגע להרמת תינוקות-מתי- זה יאמר לך לאחר ניתוח* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שלום רבדנה15/04/2009
רציתי לדעת אם עיבוי שפתיים יכול לגרום בעקיפין למחלת הלופוס.
אני חולת לופוס שאינה מגיעה לאיזון במחלה, ביצעתי עיבוי שפתיים לפני שנתיים מאז אני סובלת מכאבים בשפה העליונה שבה בוצע העיבוי השפה גדושה בגושים וגם הכאב לא מרפה.
איך אני מתמודדת ומה אני עושה כדי להוציא את זה אני ממש סובלת..
תודה על תשובתך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר זאבת אדמדמת ומילוי
ד''ר יוסף טמאן21/04/2009אני מקוה שלא עשית מילוי עם סיליקון במצבך
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכן המילוי הוא סיליקון
דנה21/04/2009ועכשיו אני רוצה להוריד את זה ונאמר לי שאין אפשרות כזאת אלא רק להמיס את ה6 גושים בשפה העליונה.
אני לא יודעת אם זה קשור אני סובלת מדלקת קשה בלסת נוסף לשפה הנפוכה שכואבת .
ממש לא יודעת מה לעשות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הזעת יתרשרון14/04/2009
שלום ד"ר,
אני בת 24 ואני סובלת מהזעת יתר קשה בכפות הידיים והרגליים מגיל קטן.
הייתי רוצה לשאול מה הן האופציות שלי לטיפול בנושא?
תודה רבה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שרון
ד''ר יוסף טמאן14/04/2009עליך לפנות בשאלה זו לפורום כירורגיה כללית
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הגדלה+הרמהספיר14/04/2009
ביום חמישי הקרוב בעזרת השם אני עתידה לעבור ניתוח להגדלת חזה.האם זה קשור שקיבלתי ביום שני מחזור?
עדיף לדחות את הניתוח או אין קשר?
בתודה מראש:)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר המחזור של ספיר
ד''ר יוסף טמאן14/04/2009כדאי שתשאלי את השאלה זאת את הרופא שינתח אותך בעוד יומיים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בחירת רופאהילה12/04/2009
רציתי לשאול האם יש עדיפות לכך שעיבוי שפתיים ייעשה ע"י רופא עור או שמא רופא מרדים שמתמחה בפלסטיקה זה מספיק טוב? והאם יש חשיבות לכך שהרופא המרדים מתמחה רק בהזרקות ומילויים למיניהם ולא עושה ניתוחים מסובכים מכך, זה מעיד על התמחתותו בתחום או על כך שהינו פחות טוב/מקצועי?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אני ממליצה לך לעשות מילוי שפתיים
יערה12/04/2009רק אצל רופא שעושה רק הזרקות ! שזה מה שהוא עושה ולא עושה גם ניתוחים וגם רפואת עור וגם עוד מיליון דברים -רופא שמתעסק רק עם הזרקות עושה זאת הכי טוב בעולם !
לפני שנתיים הלכתי לפלסטיקאי שיזריק לי בוטוקס ומילוי הקימטוטים שמעל השפה העליונה -העבודה היתה גרועה ביותר ,העפעף צנח לי בגלל שהרופא לא יודע אפילו להזריק בוטוקס והקמטים שמעל השפה העליונה לא נעלמו והחומר בלט החוצה -אז מניסיון שלי ושל חברותי המסקנה היא ללכת אל רופא שמתעסק רק בהזרקות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם יש לכם ביטחון עצמי?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)