מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- מילוי לחייםמיטל11/04/2009
רציתי לדעת מה הדרך הטובה ביותר למלא את אזור הלחיים?
איפה שה"חדודים"...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר רותי
ד``ר רן טליסמן11/04/2009אין פתרון כולל שנחשב "הכי טוב" לכל דרך יתרונות וחסרונות וצריך להתאים למועמדת ספציפית את הדרך הטובה ביותר ולא להיפך
תלוי אם מדובר במישהי צעירה או בוגרת יותר
חסר גדול לעומת קטן
בריאות כללית לעמוד בניתוח (באם זו הדרך הטובה ביותר)
מילוי ארוך טווח או זמני וכדו'* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפרטים
מיטל11/04/2009אני בת 22 ואני פשוט רוצה שיהיו לי לחיים מלאות כאלה..
אני מחפשת משהו שהוא ארוך טווח.
מצב בריאותי מצויין.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלרותי -לי מילאו עם חומצה היאלורונית
הילי13/04/2009הי רותי ! לי הרופא מילא עם חומצה היאלורונית המיועדת לתת נפח על עצמות הלחיים -יצא מדהים וטיבעי ---אך לחברה שלי הרופא היזריק חומר מדהים שקוראים לו סקולפטרה ויצא לה מדהים -כל אחת התאימה לחומר אחר ---הכי טוב זה ללכת ליעוץ והרופא כבר מתאים לך לפי מבנה הפנים והדרישות !
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלהילי!!!
יסמין17/04/2009איפה עשית??
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מחפשת מומחהדליה11/04/2009
ארובת עין שבורה,עין שקועה,עצם לחי לא במקום מחפשת מומחה לשיחזור עצמות פנים +ארובה בארץ ובחול
אשמח לקבל המלצה באימייל
[email protected]* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שברים בפנים - שחזור מאוחר
פרופ` אלדד זילברשטיין22/04/2009שולי שלום,
לא בדקתי אותך אך מהשאלה ניתן להבין שאת מציגה בעייה שחזורית קשה. אני עוסק בתחום אשמח לפגוש אותך בביה"ח סורוקה - מרפאת פלסטיקה של ראש וצואר. לבריאות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ניתוח פלסטי בעפעפייםצפירה05/04/2009
שלום, אני בת 62 והתחלתי לחשוב על ניתוח להרמת עפעפיים כיוון שאני סובלת כבר שנה מצניחת עפעפיים. האם ישנו רופא מומחה לתחום הזה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר צפירה
ד``ר רן טליסמן10/04/2009ראשית ממליך לך להבדק על ידי רופא מוומחה לכירורגיה פלסטית על מנת שיגדיר את הבעייה האם מדובר בצניחה אמיתית של העפעף או בעודף עור המקופל מעליו. זה ההבדל בין ניתוח שמטרתו רפואית (לפתוח את העפעף הצנוח) או אסתטי (הורדת עודף העור ועיצוב). נציין כי לעיתים יש שילוב בין שתי הבעיות וצריך פיתרון משולב. תוכלי לראות הדגמה באתר שלי מה ההבדל בין בעייה רפואית לאסתטית וכך להבין טוב יותר איפה את ממומקמת. אחרי הגדרת הבעייה בוחרים דרך טיפול אופטימלית, בהצלחה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאיבת שומןיסמין04/04/2009
שלום רב,
אני די רחבה במותניים ורציתי לדעת:
אם עוברים שאיבת שומן, האם כאשר משמינים, המותניים חוזרות למה שהיו קודם,לפני השאיבה?
הבנתי שאם משמינים אז תאי השומן שנותרו פשוט מתנפחים..
אז גם אם אני אעלה במשקל, אז באזור המותניים יהיה פחות שומן ביחס לשאר הגוף?
תודה!!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שירלי
ד``ר רן טליסמן04/04/2009אם משמנים אחרי שאיבת שומן יתכן מצב שבו נעשים אף יותר רחבים מלפני השאיבה הכל תלוי בכמות ההשמנה באחוזים ממשקל הגוף
אז בקצרה אם מתכוונים לא לשמור אחרי שאיבה צריך לדעת שהגוף "יודע" להשמין חזרה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאז לפי מה שאתה אומר..
יסמין04/04/2009עדיף להגיע קודם כל למשקל גוף תקין ואז אם יש מצבורי שומן שלא יורדים אפשר לעשות שאיבה..ופשוט לשמור על המשקל...?הבנתי נכון?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשירלי
ד``ר רן טליסמן10/04/2009מה שאת מתארת זה המצב האופטימלי אבל כמו שכולנו יודעים החיים לא מושלמים כל הזמן ולכן צריך לנתב בהכי טוב שניתן להשגה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שתל ניידשני04/04/2009
במידה והכן הבעיה היא ה"כיס" כפיי שציינת איך אפשר לבדוק שאכן זאת הבעיה? ומה עושים במצב שכזה. זה משהו שאמורים לחיות איתו או פשוט לעבור ניתוח חוזר ולהשים שתלים גדולים יותר.? האם אפשר להגיע אלייך לקליניקה בכדיי להתרשם?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר יעוץ
ד''ר יוסף טמאן11/04/2009אפשר להגיע גם אלי ליעוץ
תתאמי בבקשה דרך המשרד
036475968 0544742374* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שפתים בשיטת ה-VYבת 2203/04/2009
דבר ראשון אני רוצה להודות לכל הרופאים על ההשקעה בפורום ומתן תשובות מקצועיות.
העניין הוא כזה:
רוב השיטות המוצגות פה לא מתאימות לי אישית, לא הסיליקון עקב הסיכונים ובטח לא פולימרים, ולא החומרים הזמניים - מאוד לא מעוניינת לדקור את אצמי כל חצי שנה או שנה ולהוציא על זה מלא כסף. ישנה שיטה כירורגית אחת שמצאתי אך התפרים חיצוניים שלא מרשים אותי כלל.
מצאתי שיטת הגדלה בשם VY, אשר נפוצה מאוד בחו"ל, אך לצערי לא הצלחתי למצוא מידע באינטרנת פה בארץ.
האם יש רופאים בארץ שעובדים עם השיטה וטובים בה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שפתים בשיטת ה-VY
ד''ר יוסף טמאן03/04/2009אין כאן חדש תחת השמש.
זוהי טכניקה כירורגית ותיקה לצורך קידום רקמה.מוכרת לפחות 100 שנה.
לגבי השפתיים זה אפשרי גם.
מתבצעים חתכים בצורת האות V מהחלק הרירי של השפה, הV מקודם והתפרים שמבצעים
בונים צלקת בצורת Y .
אבל, דרושים מספר חתכים מהסוג הזה, איכות הצלקות יכולה להיות כך או אחרת ויחול , אמנם
בצורה קלה, קיצור רוחבי של השפה.ולגבי העיבוי של השפה, באם מספק או יהיה סימטרי, סימן שאלה גדול.
ולכן חישבי היטב.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חזרה לספורט אחרי ניתוח הגדלת חזהרנה02/04/2009
שלום רב,
לפני כחודש וחצי עברתי ניתוח להגדלת חזה (500/550). מאוד מרוצה. לפני הניתוח הייתי פעילה ספורטיבית (ריצה למרחקים ארוכים וכו')שאלתי היא האם אני יכולה לחזור ולבצע פעילות ספורטיבית ברמה גבוהה כבעבר? מתי? ומה הכוונה הדרגתיות?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ספורט
ד''ר יוסף טמאן03/04/2009אני מקוה שאת לא ברוגז עם המנתח שלך אשר ניתח אותך לפני 45 יום בלבד.
רצוי לשאול אותו. הוא יודע הכי טוב מה עשה וימליץ לך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבהמשך...
רנה22/04/2009אני ממש לא בורג עם הרופא שניתח אותי, ושאלתי לא רק מתייחסת אלי אלא לעוד נשים שעברו ניתוח להגדלת חזה אצל רופאים שונים שמעוננינות לקבל דעה נוספת על מנת לחזור לספורט. בכל מקרה אשמח שתעזור (עברתי את הניתוח לפני כחודשים, מעל השריר) נאמר לי ע"י הרופא לחזור בהדרגתיות ( לאחר שישה שבועות) לספורט ושאלתי היה אם אוכל לבצע ספורט כמו בעבר (ריצה למרחקים, ריצה של שעה במהירות גבוהה מבלי לפגוע בשתל או במבנה של החזה, בקיצור לגרום נזק....
תודה רנה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שתל זזשני02/04/2009
השתל זז
תאריך : 02/04/09 09:32
מחבר/ת : שני
אני מזה שנה לאחר הגדלת חזה ובחודשיים האחרונים אני סובלת מתופעה מאוד מוזרה. השתל זז לי כל הזמן לכיוון בית השחי ונהיה לי בקע בחזה. כמו שקע עמוק. זה מלווה בכאבים חדים וחזקים. יש לציין שזה קורה רק בשכיבה וחצי ישיבה. לגביי הכאב הוא מופיע רק כאשר אני משכיבה לעמידה אני חייבת להחזיק את החזה כאשר אני קמה מיכיוון שזה גורם לכאבים חזקים באיזור הפיטמה. חזרתי לרופא המנתח והוא טוען שזה כאב טבעי ושיש תופעות כאלה. האם זה נכון? אני חייבת לציין שאני הייתי לפני כן אם הגדלה ובחיים לא סבלתי והשתל לא זז. מה אני אמורה לעשות? אני לא יכולה ללכת לים ולא כלום. גם כאשר אני מתכופפת החזה נראה כמו איזה שקית שוקו . בבקשה תעזרו לי זה כאב איום למי אני יכולה עוד לפנות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר השתל הזז של שני.
ד''ר יוסף טמאן03/04/2009אני מעריך על פי התאור שלך שהשתלים מעל השריר ומניח כי רקמת השד שלך יחסית דלה.
לגבי הכאב.
יש מצב נדיר הנקרא כאב כרוני לאחר הגדלת חזה.
סיבותיו מגוונות וגם לא תמיד ניתן לשים אצבע על הבעיה בצורה מדוייקת.
קיים טיפול נסיוני עם תרופה בשם סינגולייר אשר יכול לעיתים להועיל.
אפשר לפנות גם למרפאת כאב באיזור מגוריך.
לגבי השדייים גופא,יתכן וה"כיס" בעבור השתל נבנה בצורה לא מדוייקת והוא פותח יותר מדי לצד.
הכל דורש בדיקה ולכן מה שכתבתי לך הוא בהסתייגות רבה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבהמשך לתגובתך ד'ר טאמן
שני03/04/2009במידה והכן הבעיה היא ה"כיס" כפיי שציינת איך אפשר לבדוק שאכן זאת הבעיה? ומה עושים במצב שכזה. זה משהו שאמורים לחיות איתו או פשוט לעבור ניתוח חוזר ולהשים שתלים גדולים יותר.? האם אפשר להגיע אלייך לקליניקה בכדיי להתרשם?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמה עושים?
ד''ר יוסף טמאן04/04/2009יתכן וקיים פיתרון טכני.
שינוי מנח שתלים?,החלפת שתלים?
הכל תלוי במצבך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה לגבי ניתוח הגדלת חזהקשת02/04/2009
אני מעונינת לעשות ניתוח הגדלת חזה מתחת לשריר . ראשית, אני רוצה לדעת אם מומלץ לעשות לפני הריון או אחרי? שנית, האם ההנקה עלולה לפגוע בצורת השד? שלישית, מה אחוז הניתוח אשר החזה נופל? מה יותר מומלץ שתל גבוה או נמוך?
תודה רבה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אני רוצה מתחת לשריר
ד''ר יוסף טמאן03/04/2009ממש לא הבנתי מדוע את מבקשת "להוריד ניתוח מהמדף".-אני רוצה מתחת לשריר!
מיקום השתלממליצים על פי המצב האנטומי שלך ואז מחליטים יחד איתך.
לגבי שאר השאלות חלקם יקבלו מענה אצל רופא אשר אצלו תבדקי-שוב על פי הנתונים שלך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההגדלת חזה לפני או אחרי הריון?
קשת05/04/2009שלום,
ברצוני להבין האם מומלץ לעשות ניתוח הגדלת חזה לפני או אחרי הריון?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלקשת
ד''ר יוסף טמאן07/04/2009כל הריון לידה והנקה משפיע על צורת שד בדרך זו או אחרת, באם תעשי או לא תעשי הגדלת חזה.
ולכן ההחלטה היא שלך- באיזה מידה את מעונינת בניתוח זה בשלב זה בחיים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הזעת יתר בבית השחייואב02/04/2009
שלום,
אני בן 15 רציתי לדעת האם בגילי מבצעים ניתוח של הזעת יתר?
ואם תופעת "הזעה מפצה" באה בעקבות הניתוח בבית השחי? או רק בידיים?
תדה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הזעת יתר בבית שחי
ד''ר יוסף טמאן03/04/2009גם בגילך ניתן לבצע הניתוח במידה ומתרשמים כי אתה סובל ממש מהזעת יתר.
בשיטה ניתוחית פניני/טמאן אין הזעה מפצה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבהמשך לתשובתך,
יואב05/04/2009במידה ואני מבצע את הניתוח בתקופת לימודים,
האם זמן ההחלמה ידרוש ממני להחסיר ימים מהלימודים?
אם כן, כמה ימים בערך?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- טיפול בהזעת יתרשי01/04/2009
עברתי ניתוח לטיפול בהזעת יתר , והופיעה אצלי הזעה פיצויית בגב ובבטן. רציתי לדעת אם יש דרך לטפל בתופעה.
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הזעה מפצה
ד''ר יוסף טמאן02/04/2009על פי הבנתי עברת ניתוח סימפטקטומי
לצערי זו "מתנה" לכל החיים* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- האף זז מהמקום מבוקסחיים01/04/2009
האף זז לי מהמקום והרופאה חיבר לי אותו חזרה אבל לא טוב וזה היה לפני שנה וכבר כולם מאירים לי שהוא עקום כזה עכשיו השאלה שלי אם יש ניתוח כזה שיכולים לפתוח לי את האף ולחבר אותו שהיה בסדר או שאני חייב לעשות ניתוח פלסטי ולהשים אף חדש ?? אני בן 15
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר האף זז
ד''ר יוסף טמאן02/04/2009יש צורך לגשת עם ההורים לרופא אאג לבדוק מה מצב הנשימה דרך האף.
בשלב שני לדון על תיקון קוסמטי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבקשר לניתוח
חיים02/04/2009בתיקון קוסמטי רוב הסיכויים שהאף שלי יהיה ישר כמה זמן אני צריך לנוח עד שזה יעבור והאם ישאר לי צלקת
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ניתוח אף קוסמטיtamari31/03/2009
שלום רב
שאלתי היא ,,,,,,, האם יתכן שאפשר לאבד את חוש הריח בניתוח אף קוסמטי?
תודה מראש
תמרי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חוש ריח
ד''ר יוסף טמאן02/04/2009נדיר ביותר.
אך הסיכון קיים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חוות דעתשרון29/03/2009
ברצוני לדעת עם יש מישהו שמכיר רופא כירורג אשר תמורת כסף מוכן לתת חוות דעת על ניתוח הגדלת חזה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שרון
ד``ר רן טליסמן29/03/2009בחרי מומחה חבר באיגוד הישראלי לכירורגיה פלסטית על פי האתר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחוות דעת
שרון29/03/2009לצערי הרב כמה וכמה רופאים שפניתי אליהם טענו שהם לא עושים זאת לכן שאלתי אם אתם מכירים רופא שכן עושה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הגדלת חזהאוסי28/03/2009
כמה זמן אחרי הגדלת חזה מותר להתחיל לעשן? אני מעשנת בדרך כלל קופסא ליום.....
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אוסי
ד``ר רן טליסמן28/03/2009על פי הנחיית המנתח שלך
לכל אחד מערכת כללים משלו
אולי תנצלי זאת להפסיק לעשן?
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
מה הסיכוי שלכם לשמור על המשקל לאורך זמן?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)