מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שלום..בקשר להקטנת שפתייםאדיר27/03/2009
חיפשתי המון באינטרנט אבל מצאתי מידע רק על ניתוח הקטנת שפתיים באזור איבר המין הנשי..
ואני רציתי לדעת האם קיים ניתוח לקטנת\הצרת השפתיים (באזור הפנים)...אני חושב שהשפתיים שלי פשוט נורא גדולות והייתי מאוד רוצה להקטין אותן. ואם כן מהו התהליך ומהן העלויות לערך?
תודה, אדיר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אדיר
ד``ר רן טליסמן27/03/2009כל איבר ניתן להקטין המשמעות היא צלקות באיזור השפה ועד כמה היא מוסתרת
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הגדלת חזהאוסי26/03/2009
אני 10 ימים אחרי הגדלת חזה מתי אני יכולה לחזור לעבודה בעבודה שלי אני המון מפעילה את הידיים (אני עובדת בעריכת סרטים ואני מפעילה המון את הידיים)
וכמה סיגריות מותר לי לעשן ביום?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה לא ברורה
ד''ר יוסף טמאן26/03/2009האם הכוונה בשאלה שלך היא הפעלת הידיים לצורך הכנסת סיגריה לפה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לכבוד ד"ר רן טליסמן ויוסף טמאןאיציק25/03/2009
אני מעוניין לעבור תיקון ניתוח אף , אני דיי פוחד לעבור את הניתוח אצל מתחזים של האיגוד הישראלי לכרוגיה פלסטית איך אפשר לברר איזה רופא נמצא באיגוד ואיזה לא .?
תודה מראש..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר איציק
ד``ר רן טליסמן27/03/2009ניתן לבדוק באתר הרשמי של משרד הבריאות מי מומחה לכירורגיה פלסטית וממתי וכמו כן באתר הרשמי של האיגוד מי חבר באיגוד
זה קל וזמין לבדוק* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פיטמה שלישיתג'ניפר23/03/2009
שלום רב, אני מעוניינת לעבור ניתוח להגדלת חזה, הייתי מעוניינת לדעת האם ניתן במהלך הניתוח גם להסיר פיטמה שלישית מהשד? והאם תשאר צלקת ? בתודה מראש
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 3 הפטמות של גניפר
ד''ר יוסף טמאן23/03/2009אפשר ומומלץ
על חשבון צלקת זעירה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה ד"ר, עוד שאלה קטנה...
ג'ניפר23/03/2009תודה ד"ר, האם הסרת הפיטמה במהלך הניתוח אמורה להיות בתוספת תשלום? המשך שבוע נעים...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכמה עולה פטמה אחת?
ד''ר יוסף טמאן23/03/2009לדעתי רופא אשר מכבד עצמו לא יגבה תשלום בניפרד על כך ברגע שמבצע ניתוח עיקרי בתשלום.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה ד"ר ולילה טוב
ג'ניפר23/03/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הרמה +הגדלהספיר23/03/2009
אני בת 18 1.65 ומשקל 60 מבנה גופי הוא רחב אך אני לא שמנה. לפניי כשנתיים ירדתי 20 קילו שעליהם אני שומרת היטב. החזה שלי ירד באופן טוטאלי וצנח טיפה.כעת יש לי צניחה קלה וחזה מרוקן מנפח.עוד בעיה היא העטרה-ענקית בגודלה ולא אסטטית-מצריך ניתוח לשינוי העטרה.העטרה היא בערך כ-9 סנטימטר רק שתבין את הבעיה. אתמול הייתי בייעוץ עם דר שנחשב מומחה גדול בניתוחי חזה.הוא ראה את השדיים והעטרה ואמר שמכיוון שיש לי עטרה ענקית וצניחה קלילה לניתוח ההגדלה חובה להוסיף גם הרמה קטנה בשיטת "בנאלי"ושזה חובה. אני מבינה שהחתך הוא סביב לפיטמה מכיוון שחובה להקטין את העטרה הענקית. ניתן לציין גם שאני בחורה בעלת צבע עור כהה מאוד עם נטייה להחלים יפה מאוד מצלקות. הנפח שהרופא המליץ לי הוא 265 סמק מכיוון שהוא חושב שבניתוח כזה לא מחדירים שתל גדול.ואני מסכימה איתו על גודל השתל. האם לדעתך הצלקת בפיטמה היא דבר עד כדי כך מכוער ? האם העובדה שאני כהת עור יכולה לעזור לצלקת? האם אתה חושס שזוהי אכן האופציה הטובה ביותר?(אפילו שלא ראית אותי)?והאם אתה חושב שעטרה כול כך גדולה חובה לתקן.? האם שיטת בינאלי היא שיטה טובה? אשמח אם תענה לי ותיתן לי את חוות דעתך יום טוב.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לספיר
ד''ר יוסף טמאן23/03/2009באם יש טעות חמורה בניתוחי שדיים (המנתח בעקר שנכנע למנותחת), זה לבצע הגדלת שדיים במצב של נפילה אשר את מתארת.
ולכן טרם המילוי יש לסדר את השדיים ולהרימם.
באיזו שיטה?
זה תלוי במצב השדיים.
יש 3 אפשרויות - כשמדובר בצלקות
בנלי
לוליפופ -"סוכריה על מקל"
עוגן
הכל לפי חומרת הנפילה.
בכל השיטות נתן להקטין את קוטר העטרה- אצלך בכמחצית.
לגבי הצלקות.
צלקת היא צלקת היא צלקת.
אך ברוב המיקרים הן משתפרות עם הזמן כמו יין טוב.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההרמה +הגדלה
ספיר24/03/2009למה טעות חמורה?החזה שלי הוא בעל צניחה קלילה ביותר והוא קטן.לכן נדרש גם ניתוח הרמה וגם הגדלה קטנה שתל לא גדול במיוחד על מנת לתת לו נפח. הבעיה שלי היא הפיטמה האם זה נכון להקטין את קוטר העטרה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ניתוח להרמת הרגלייםגאיה לוי23/03/2009
שלום, כתוצאה מהרזייה משמעותי יש לי עור עודף רב באזור הרגל העליונה ובאזור המפשעה. אני שוקלת לבצע ניתוח להרמת הרגליים ולהסרת העור המיותר. אני מבינה שהניתוח לא כל כך נפוץ - האם מדובר בניתוח מסובך? מה זמן ההחלמה? האם נכון שאסור לשבת כמה שבועות? האם מומלץ סוג כזה של ניתוח? תודה ג.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הרמת ירכיים
ד''ר יוסף טמאן23/03/2009נכון שירך היא חלק מהרגל אך התכוונת להרמת ירכיים.
לרוב יש נפילה בחלק הפנימי לאחר השלת משקל רב.
לשאלה באם זה מסובך למי התכונת? לך או למנתח?
האם הוא נפוץ?- בהחלט כן.
האם אסור לשבת?- לא נכון
האם הניתוח מומלץ?
אני תמיד ממליץ לכולם להיות צעירים בריאים ואם אפשר גם עשירים.
אני ממש לא ממליץ להיות זקן חולה ועני.
ולכן אין המלמות כאן. הכל תלוי ברמת ההפרעה שלך. אין מדובר במחלה חלילה.
באם מאד מפריע, עשי את הניתוח.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כמה שאלות על מתיחת בטןדנה23/03/2009
שלום, אני לפני ניתוח מתיחת בטן ויש לי כמה שאלות-
האם הבטן מגיעה למצב בו היא שטוחה לגמרי? במה זה תלוי?
האם ישארו לי צלקות בולטות מהטיפול?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הבטן של דנה
ד''ר יוסף טמאן23/03/2009לא הבנתי מדוע את מציינת שם של מכון.
האם יש בו משהו מיוחד או קשור לשאלה?
לגופו של ענין, תרתי משמע.
בטן שטוחה היא פונקציה, בעקר של חוזק שרירי הבטן ובדרגת משנה עודפי עור ושומן.
במידה והתיקון מתבצע בכל השכבות וכהלכה- אין סיבה שלא תהיה לך בטן שטוחה ויפה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בלוטת התריס tsh והגדלת חזה?שרונה19/03/2009
ד"ר שלום??? אני אחרי לידה ראשונה בת 28 שאלותיי הן: 1.עשיתי בדיקות כלליות והתגלה תת פעילות של בלוטת התריס ------------tsh 9.93 האם אני יכולה לעשות ניתוח עם הפרעה בבלוטת התריס? כל שאר הבדיקות תקינות. 2. האם בשד טובולרי ההגדלה תהיה מעל השריר עקב מבנה השד? 3.האם לשד טובולרי הפרופיל יהיה גבוה בינוני או נמוך של השתל? תודה ד"ר והמשך עבודה פוריה באתר ובכלל...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בלוטת המגן
ד''ר יוסף טמאן23/03/2009אענה רק על השאלה הראשונה.
יש לאזן את תפקוד בלוטת התריס טרם הניתוח.
ניתוח הןא סטרס ובמצב של תת פעילות בלוטת המגן הגוף קשה לו להתאושש.
שאר השאלות הן טכניות גרידא ויש לדון עליהם עם הרופא המנתח- בהתאם למצב השדיים שלך
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הקטנת חזה.18/03/2009
שלום רב! עברתי לפני שנה וחצי ניתוח להקטנת חזה, אני מעוניינת לעבור שוב כי לא הגעתי לתוצאות הרצויות. אחרי כמה זמן מומלץ לעשות ניתוח חוזר בכלל? (האם הרופא מחוייב לניתוח החוזר?) מה הם הסיבוכים בניתוח חוזר של הקטנה?? ישנה אפשרות של נמק וכו'? בנוסף אני עדיין צעירה ורציתי לדעת את ההשלכות (אם יש) של ניתוח שני של הקטנה לפני לידות, איך הלידה תשפיע על גודל החזה?? יש סיכוי כי אעבור בסוף הלידות (בעוד כמה שנים טובות) ניתוח של הרמה ועיצוב, ניתוח שני עלול להפריע לניתוח שלישי?? בתודה מראש על כל העזרה!!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הקטנת חזה
ד''ר יוסף טמאן23/03/2009בתום שנה וחצי מהניתוח אין מניעה מחעשות ניתוח חוזר.
במידה ויש סיבוך או תוצאה בלתי מספקת לכל הדעות, הרופא שניתח אמור לתקן. לרוב תחוייבי רק בהוצאות חדר הניתוח
היות והאנטומיה של השדיים השתנתה לאיר הניתוח ה ראשון הרי הסיכוי לסיבוכים הקשורים
לאספקת דם גוברים והרופא המנתח מוייב שיהיה לו דוח ניתוח קודם.
הלידות ההנקות תמיד משפיעות על השדיים עם או בלי ניתוח.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אינפוף וניתוח אףמיקי18/03/2009
הבת שלי בת 17 ומדברת עוד מהילדות בסוג של אינפוף. לי כבר לא קל להבחין בו אבל היא מתלוננת על תגובות מציקות מצד חבריה. אני חייבת להגיד שלא מדובר באף סתום, אלרגיה או נזלת כרונית. אמנם בדקתי את זה לפני שנים, אבל היא היתה ללא שום בעיה. עכשיו היא הכניסה לה לראש שהיא רוצה לעבור ניתוח להקטנת האף ואני שואלת האם זה יכול לעזור לאינפוף או אולי כמו שמישהו אמר לי זה יכול להחמיר את התופעה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ניתוח אף
דקל23/03/2009האם הכוונה זה לעשות ניתוח אף כמשהו אסתטי? או משהו שקשור למחיצת האף? כי זה ממש שונה- או שהיא חושבת על משהו פלסטי- ואז זה קשור לתחושת המראהשלה שאולי היא מתרצת את הסיבה באינפוף...ואולי הבעיה היא בכלל מחיצתהאף, אולי פוליפים בסינוסים? מה בדיוק הסיבה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאינפוף
מורנוש24/03/2009נראה לי שכן אבל זה שאלה אם היא רוצה באמת לשנות אסתטית ואז אולי כדאי לעזור לה עם זה. יש כיום הרבה אפשרויות אבל באמת לפני שאני מדברת על דברים שאני לא יודעת יש לי רעיון טוב יותר, תפני למרפאה שעושה ניתוחי אף בצורה מקצועית ומדהימה ויכולים ליעץ לכן מה אפשר לעשות עם זה וכמה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבגלל זה הפניתי לכאן את השאלה
מיקי26/03/2009רק בכללי אני רוצה לדעת. רק זה חסר לי שאני אתייצב עם הבת שלי באיזה מרפאה סטייל כללית או פרופורציה ואז בכלל אני לא אוכל להתחמק מזה, והיא לא תעזוב אותי. אז לפני שאני "משחררת את החיה" הייתי נורא שמחה לשמוע מאיזה רופא כאן (הם עונים לפעמים?) רק לגבי הסיכוי להגברת האינפוף שמישהו אמר לי בעקבות ניתוח פלסטי אסטתי באף.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהילדים אה?
מורנוש26/03/2009ברגע שהם רוצים משהו ...
אני מקווה שתוכלי לקבל פה תשובה מרופא ולקבל החלטה טובה שתעזור לבתך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני בספק אם זה יכול לעזור...
לילי26/03/2009זה כמו שתלכי לעשות ניתוח עיבוי שפתיים בכללית אסתטיקה בגלל שיש לך ריח רע מפה :)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהסליחה... לא הבנתי את הבדיחה :(
מיקי27/03/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאין כאן רופאים שעונים?
מיקי27/03/2009סליחה שאני נודניקית אבל אני אשמח מאוד לתשובה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמיקי
ד``ר רן טליסמן27/03/2009הקטנת האף היא בעלת פוטנציאל להחמרת האינפוף
אבל ממליץ על בדיקה מקיפה אצל מומחה להגדרת העינין ואפשרויותיו* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הכנה לניתוח פלסטידלית18/03/2009
שלום רב, בעוד חודש וחצי אני אמרוה לעבור ניתוח להגדלת החזה, ואני משתמשת בגלולות למניעת הריון (פמינט) ,רציתי לדעת האם אני צריכה לעשות הפסקה לפני הניתוח ועד תקופה מסויימת לאחריו? או שאפשר להמשיך כרגיל ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דלית והגלולות
ד''ר יוסף טמאן23/03/2009עליך לשאול את הרופא המנתח
ישנם רופאים אשר מבקשים להפסיק* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הסרת קעקועעזרא דוד כהן16/03/2009
שלום ! ברצוני לברר אם יש אפשרות ע''י טיפול בלייזר להסיר קעקוע , ואם זה אפשרי במה זה כרוך והאם נישארת צלקת כלשהי , גודל הקעקוע כ-3 ס''מ קעקוע ישן שנעשה לפני כ-30 שנה בשיטה הישנה ע''י דקירות מחט . תודה מראש על תשובתכם
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קעקוע
ד''ר יוסף טמאן16/03/2009בדרך כלל קעקוע זה חודר את כל שכבות העור ויש קושי בטיפול בלייזר.
פנה לפרופסור אריה אורנשטיין מנהל מח פלסטית בשיבא.
אולי יוכל לעזור.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- צלקות קלואידלוסי15/03/2009
שלום ד"ר, יש לי צלקות קלואיד רבות בגב כתוצאה מאקנה. בנוסף עברתי הזרקות רבות של קורטיזון שהיטיבו עם גודל הצלקות אך לא שינו את צבען. עפ"י מה שקראתי באינטרנט- צלקות הקלואיד הן קשות ביותר ואין יכולת להתמודד עימן ע"י פילינג עמוק/ שיופים למיניהם/ לייזר. האם קיימת דרך כלשהי להיפטר מהם או לטשטש אותם? האם ניתן לבצע עליהם סוג של קעקוע רפואי- כלומר להחדיר לתוכם פיגמנט בצבע העור? תודה רבה,
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קלואיד.
ד''ר יוסף טמאן16/03/2009הטיפול בקלואידים הוא בעיתי ומתסכל למטופל ולרופא.
אמנם עבר טיפול נכון בהזרקות אך אלו לרוב פותרים את בעית העיקצוץ הקשה ומשטחות
את הצלקות במידת מה.
לא ניתן לשפר מעבר לכך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מעל או מתחת?ספיר15/03/2009
הייתי רוצה לדעת אם תוכל לענות לי מה הם בדיוק החסרונות והיתרונות של כול אחת מין השיטות ומה זה בדיוק אומר מעל או מתחת לשריר.האם ניתן להגיע לאותה תוצאה. והאם ניתוח מעל השריר יכול לעזור לבחורה שהחזה שלה קצת נופל מכיוון שהבנתי שהחזה הוא יותר גבוה? אני בת 18 לאחר הורדה רצינית במשקל החזה שלי נותר קטן וכמו כן טיפה נופל. האם ניתוח מעל השריר יכול לדחות את ההרמה? כמו כן אשמח לשמוע המלצות מן הגולשות על הרופא "עמירם בורנשטיין". תודה מראש.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מעל או מתחת
ד''ר יוסף טמאן16/03/2009היכן להניח את השתלים, איזה שתלים ובאיזה גודל זה ממש ענין טכני שעליו יש לדון עם הרופא הבודק אותך.
כך שתבדקי תחילה באם יש ברצונך להגדיל את השדיים.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שקעים מתחת לעינייםיסמין15/03/2009
היי, יש לי שקעים מתחת לעיניים ורציתי לדעת אם מזריקים שומן עצמי מתחת לעיניים האם זה גורם לכך שהם נראות נפולות יותר כי השומן שהוזרק מושך אותן כלפיי מטה? או שאולי זה עושה את הפעולה ההפוכה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר השקעים של נופית
ד''ר יוסף טמאן16/03/2009הטכניקה של השתלת שומן עצמי היא טובה ולרוב מביאה תוצאות טובות במספר טיפולים.
שומן ניתן להשתיל היכן שחסר הוא איננו מפיל ואיננו מרים אלא ממלא את החסר.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהזהירות מהזרקת שומן -תוצאות נוראיות
הילי16/03/2009זה ממש לא בסדר לומר על הזרקת שומן שהיא מומלצת -לי הזריקו שומן עצמי ורק הסתבכתי -לא מומלץ בכלל ! יש רופאים מועטים בארץ שבאמת יש להם ניסיון במילוי שקעים מתחת לעיניים -כדאי שתעשי טוב טוב שיעורי בית ובטח לא עם שומן עצמי !
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההילי
ד``ר רן טליסמן17/03/2009כמו בכל תחום בחיים עדיף להיות מטופל על ידי מי שמכיר טוב את התהליך
כמו בכל פעולה שהיא תמיד משהו יכול להשתבש
שומן עצמי חומר מצויין באופן כללי ובאינדיקציה הנכונה הוא יעיל ומומלץ* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבגוגל יש המון חומר ומאוד עוזר
הילי19/03/2009אני נכנסתי לגוגל ורשמתי : מילוי שקעים מתחת לעיניים ועלה לי המון חומר מצוין ! וזה מאוד עזר לי בהצלחה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם אתם אנוכיים ומרוכזים בעצמכם?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)