מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- cheek boneדן02/01/2009
שלום רציתי לדעת אם מישהו ממכם הרופאים ביצע cheek bone reduction. הבעיה אצלי שבצד ימין עצם הלחי רחבה מהימנית מה שמשפיע על הלחיים עצמם ויוצר אסימטריה לא קטנה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חגי
ד``ר רן טליסמן03/01/2009אני מבצע שנים רבות את כל ניתוחי עצמות הלחיים אך עליך להבין הורדת גודל של עצם הלחי תגרום רפיון מסויים בצד של הפנים ובמקרים מסויימים תלוי בגיל ובהיקף ההורדה אף תחייב הרמת הרקמות הרכות מעל הלחי יחסית בגיל צעיר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הוצאת ציסטהעידן01/01/2009
שלום, יצאה לי ציסטה בלחי שמאל של הפנים, באזור בלוטת הפרוטיס, שכנראה אצטרך להסיר. רציתי לדעת, האם ניתן להסיר את הציסטה מתוך הפה ולא חיצונית כדי להמנע מצלקת ? יש דרכים אחרות להסיר את הציסטה בלי צלקת ? בUS שעשו לי נמצא כ : ממצא היפואקוגני בגודל 0.3 * 1 ס"מ. ממוקם שטחית לשריר והתוכן אחיד פרט לפס אקוגני. אני משתחרר משירות קבע בקרוב, ואצטרך להצטרף לאחת מקופות החולים. אני מעדיף לעשות את הניתוח בצורה פרטית, האם בקופת חולים כללית (שראיתי שאחד הרופאים בפורום עובד בה) ניתן לעשות ניתוח פרטי ולקבל החזר ? בכל מקרה לא אסיר את זה עכשיו אלא רק עוד חצי שנה שאחזור מטיול בחול.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מאיפה תוקפים את הציסטה
ד''ר יוסף טמאן02/01/2009ניתן להסיר את הציסטה, אני מניח כי מדובר בציסטה של בלוטת חלב, מתוך חלל הפה.
אבל בשני תנאים.
1. איננה בסמיכות ממש לצינור הראשי של בלוטת הרוק.
2.איננה נמצאת מאד שיטחית מתחת לעור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאיך ניתן לדעת את הדברים האלו ?
עידן03/01/2009האם לפי התוצאת US שהקראתי בהודעה המקורית ניתן לדעת או שצריך לעשות עוד בדיקות ? שהייתי אצל כירורג פלסטי אחד לפני זמן מה, הוא אמר לי שלהוציא מתוך הפה אומר לפתוח את כל השריר, ושיש סיכוי של זיהום כאשר מוציאים את הציסטה מתוך חלל הפה. האם הוצאת מתוך חלל הפה היא נטולת סיכונים באופן כללי כמו הוצאת הציסטה חיצונית ? תודה רבה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלעידן
ד''ר יוסף טמאן04/01/2009צר לי אך לא ניתן לבצע יעוץ רפואי מלא בהתכתבות.
עליך לפנות למנתח פלסטי או כירורג פה ולסת ולשאול את כל השאלות לגופו של ענין, תרתי משמע.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמסכים...ועוד שאלה קטנה
עידן07/01/2009אני אכן אגיע לחוות דעת נוספת. ביום האחרון קרה משהו יוצא דופן. הציסטה בימים האחרונים קצת גדלה חיצונית וגירדה, והשתדלתי לא לגעת בה. במקרה הסתכלתי עליה היום בערב ונגעתי לידה , ואז יצאה ממנה הפרשה לבנה כזאת לכמה שניות. מה זה אומר ? האם יכול להיות שזה בכלל לא ציסטה ושברגע שהנגע הזה יתרוקן ככה עוד כמה פעמים הוא יעלם ? הבנתי שציסטה יכולה להזדהם, אבל אף אחד לא אמר שהיא יכולה להתרוקן חיצונית ככה, מה שגרם לי לחשוב שאולי זו אבחנה שגויה. תודה רבה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלהלי01/01/2009
האם יש הבדל בתוצאות בין המסת שומן לשאיבת שומן? מה הסיכונים בשניהם? אני בת 24 וסובלת ממשקל עודף- האם אני יכולה לעבור שאיבת שומן או שזה רק אפשרי במינונים נמוכים?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר השמנת יתר
ד''ר יוסף טמאן02/01/2009שאיבת שומן איננה משמשת כתרופה להשמנת יתר.
איפכא מיסתברא.
יעודה לאנשים יחסית רזים עם בליטות שומן.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- קרעים בשתליעל31/12/2008
לפני כשתיים עשרה שנה עשיתי ניתוח להגדלת חזה(סיליקון) .לפני כשלוש שנים עשיתי בדיקת ממוגרפיה והתגלו קרעים פנימיים בשתלים.רציתי לדעת כמה דחוף להחליף את השתלים והאם הם מהווים סיכון במצבם הנוכחי?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר השתלים הקרועים של יעל
ד''ר יוסף טמאן02/01/2009יש להוציא את השתלים היות ובמצב של שתל קרוע, הסיליקון אשר בתוכו מאד נייד ועלול להגדיל
את בלוטות הלימפה.
מעבר לכך, שתלים מהדור הישןשיש לך, אני מקוה מחברה שהיא מקובלת, תוחלת החיים שלהם כ10
שהים ויש להחליפם.
אצלך פג תוקף.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ביואלקאמידדן30/12/2008
שלום. לפני כ-4-5 שנים הזרקתי ביו אלקאמיד אל הלחי הימנית בדגש על עצם הלחי. כיום אני די לא מרוצה מהתוצאה ובמקום שעצם הלחי תהיה מודגשת היא בעצם מוסתרת (ויש לי באופן טבעי עצמות לחיים בולטות וגבוהות) אינני מרגיש כבר את הביו אלקאמיד (בזמנו יכלתי להרגיש הבדל מסוים במרקם העור) את הטיפול ביצעתי כאשר גרתי בחול. שאלתי היא: הבנתי שכיום ביואלקאמיד איננו נחשב ל"להיט" כמו שהיה בזמנו, איך ניתן לבדוק אם מה שנפוח ומפריע זה אכן ביואלקאמיד ולא רקמת שריר או שומן ואיך ניתן להיפטר מהמטרד הזה? ולא איכפת לי חתך ותפרים (כמובן מוסתרים ככל האפשר). עניין זה מציק לי רבות. תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר איפה הביואלקמיד?
ד''ר יוסף טמאן31/12/20082 אפשרויות.
1. ניקור
2. סונר - בדיקת הדמיה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמסתובב לו?
דן31/12/2008האם ישנה אפשרות שהוא הלך לטייל או שפשוט עם השנים הוא כבר לא מורגש כמו פעם?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הגדלת ידיים?אלמוג30/12/2008
שלום כל פעם שאני מסתכל על הידיים שלי, אני תמיד חושב לעצמי שהן נראות קטנות מידי בהשוואה לאנשים אחרים בגובה שלי(1.70 מטר). האם יש ניתוח כלשהו להגדלת ידיים?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ידיים קטנות
ד''ר יוסף טמאן31/12/2008נסה לשאול בפורום אורטופדיה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שילוב של ניתוח חזה + שאיבההילה30/12/2008
שלום. מבקשת לדעת האם שילוב של ניתוח להגדלת חזה וניתוח לשאיבת שומן מאזור הבטן התחתונה הוא שילוב סביר או שזמן הניתוח / יכולת הריפוי + הכאבים הנילווים הינם גדולים מדי ולא מומלץ לקחת את הסיכון.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שילוב של ניתוח חזה + שאיבה
ד''ר יוסף טמאן31/12/2008האפשרות הזו לא צריכה להיות בעיתית.
סביר ומקובל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- buccal fat padדן29/12/2008
שלום רציתי לדעת במה כרוך הניתוח (החלמה, סיכונים, תוצואות) והאם אתה מבצע אותו או מכיר מנתחים בארץ אשר כן? ואם לא מהן האפשרויות לסילוק שומן מהאזור הלחיים (בעיקר מתחת לעצמות הלחיים) תודה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אלי
ד``ר רן טליסמן30/12/2008מדובר בניתוח שבצעירים אני מבצע אותו מתוך חלל הפה ובמבוגרים באם נדרש במסגרת ניתוח מתיחת פנים מבוצע דרך חתך מתיחת הפנים. לעיתים מדובר בשומן חיצוני ולא בזה שהזכררת ואז הטיפול המועדף הוא שאיבה בלבד.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ניתוח תיקוןאלינה28/12/2008
לפני שנתיים עברתי ניתוח הגדלת חזה כושל מבחינה אסתטית. לפני שנה עברתי ניתוח חוזר אצל רופא אחר ששכנע אותי להכניס שתלים גדולים (365). החזה אמנם יצא יפה, אך גדול בצורה מופרזת ואף בולט החוצה בצדי הגוף. אני מדוכדכת מהתוצאה. מבחורה עם החזה הכי קטן סביבתי, הפכתי לזו עם החזה הכי גדול. אני כל הזמן מנסה להסתירו וחושבת על תיקון. הרופא שניתח אמר לי שאסור לתקן, כי אני מסכנת את בריאותי ואת החזה בפרט. האם זה נכון? מתי כן מותר להקטין? האם ניתן להתגבר על הבעיה של עודפי עור, במידה שיישארו כאלו? ולבסוף - האם ניתוח תיקון כולל החלמה וכאבים ממש כמו בניתוח ראשוני? תודה רבה על התשובה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אני מסכנת את בריאותי ואת החזה בפרט
ד''ר יוסף טמאן28/12/2008ההצהרה שניתוח קוסמטי מתקן מסכן את הבריאות הוא חסר שחר.
הוא מסוכן לבריאות בדיוק כמו הניתוח הראשון והשני שעברת.
אבל.
עליך לדעת שלהביא את השדיים למימדים קטנים יותר יהיה כרוך קרוב לודאי עם כריתת עודפי עור.
זהו ניתוח עם צלקות שרואים.
לגבי המהלך לאחר ניתוח- הכל תלוי מה ייעשה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תוצאותת שאיבת שומןמעוניינת לדעת28/12/2008
שלום, אני בחורה בת 26 ומעוניינת בביצוע ניתוח שאיבת שומן בישבן. האם ייתכן שלאחר הניתוח השומנים יתחילו להצטבר אצלי בבטן במקום בישבן? או שאולי הישבן יגדל חזרה לקדמותו? בסה"כ אני אוכלת בריא אבל עדיין ישנן תקופות של עלייה במשקל. אני לא בטוחה שאצליח לשנות את הרגלי האכילה שלי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאיבת שומן
ד''ר יוסף טמאן28/12/2008הטענה שלאחר ניתוח שאיבת שומן בסטנדרט נכון יצטבר שומן במקום אחר, הוא מיתוס.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ניתוח חזהרינת27/12/2008
לפני חודש עברתי ניתוח הגדלת חזה בפעם השניה מכיון שבפעם הראשונה התהפך לי השתל המנתח אמר לי שאני צריכה להכניס שתלים יותר גדולים בכדי שזה יסתדר בניתוח הראשון שמו לי שתל של 385cc ובשני שמו לי 465cc ושוב השתל התהפך. אני רוצה לדעת אם יכול להיות שזו בעיה בגוף שלי או שמשהו שהמנתח עשה לא בסדר? והאם יש לזה פתרון?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר רינת
ד``ר רן טליסמן27/12/2008שתל מתהפך כי יש לו מספיק מרווח וחופש להתהפך לכן הוגדל לך השתל על מנת שהמרווח יצומצם
רק המנתח שלך יודע איזו פעולות נעשו אבל את מבינה שצימצום המרווח הוא חלק מהם דברי איתו מה נעשה ומה אפשר עוד לעשות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- גוש לאחר הזרקת סיליקון בשפתייםבתיה24/12/2008
לפני כ 4 שנים עשיתי הזרקת סיליקון בשפתיים, לאחר תקופה נוצר בשפה העליונה גוש. (בחברה שעשיתי היתה אריאל שפשטה את הרגל) פניתי לרופאת משפחה וקבלתי משחה בשם - בטאקורטן ולאחר מס' ימים עבר. לפני כחודש נוצר לי גוש בשפה התחתונה, ושוב השתמשתי במשחה ולצערי ממש לא עזר. אני מאוד חוששת והמראה לא אסטטי. וחברת אריאל שוב פשטה את הרגל. שאלתי: האם יש משחה אחרת ? או טיפול אחר (בבקשה רק לא זריקה). תודה רבה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גושי סיליקון
ד''ר יוסף טמאן26/12/2008גושי ם בשפתיים לאחר הזרקת סיליקון היא בעיה קשה ולכן אני מתריע שוב ושוב לא להתפתות
להצעות של מזריקים למיניהם לעשות זאת.
שום משחה לא תועיל.
לעיתים סילוק של הגושים יכול להועיל.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ניתוח אף .חן24/12/2008
אני בת 16 עוד 3 חודשים ואני זמרת
הייתי רוצה לדעת האם זה אפשרי לעשות רק הרמת אף טיפ טיפה
תראה מה הבעיה ,
נדמה לי שבין החלק של האף לשפתיים יש לי רצועת עור מיותרת
ולכן כשאני מדברת האף שלי זז ומשנה צורתו זה נורא מפריע לי ..
אני רוצה לדעת האם זה אפשרי לעשות משהו בנידון מבלי שיפגע לי הקול שלי ..
זה באמת חשוב לי אני עובדת על הקריירה שלי בימים אלה והקטע של האף נורא חשוב והבנתי שבגלל שאני זמרת אי אפשר לעבור שום ניתוח בגלל חשש שהקול שלי ישתנה/ יהרס ..
הבע דעתך בבקשה על הנושא. .
מחכה בכליון עינייים לתגובתך !!!!!!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חן, אף וזימרה
ד''ר יוסף טמאן26/12/2008ניתוח קטן קוסמטי באף לא אמור להשפיע לרעה על הקריירה המוזיקלית שלך
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שלום , יש לי שאלה בנוגע להרמת חזה .חן24/12/2008
אני בת 16 ובגלל שעברתי על דעת עצמי הרבה דיאטות והיו לי לא מעט הפרעות אכילה החזה שלי מתחיל ליפול עם הזמן וזה נורא מדאיג אותי ומוריד לי את הביטחון בכל זאת אני עדין נערה , ולשאר החברות שלי זה לא קורה .. יש לי כמה שאלות : 1.מה אני אמורה לעשות כדי לשפר את זה בלי לעבור הרמה [ניתוח] 2.אם כבר מדברים על הרמה , בגילי זה נורמלי לעשות הרמת חזה ? מה ההשלכות ומה התוצאות שצפויות לי עקב גילי הצעיר .. ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר יש לי שאלה בנוגע להרמת חזה
ד''ר יוסף טמאן26/12/2008לא אוכל להמליץ לך בצורה אחראית ללא בדיקה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- נזם באףשרי22/12/2008
ביתי בת 12 מעוניינת לעשות עגיל באף, רציתי לדעת האם ישנו סיכון כלשהו? זיהום..צלקת....או שמה אין כל בעיה עם זה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נזם באף
ד''ר יוסף טמאן26/12/2008נכון, יש סיכונים של זהום ואפשרות גם לצלקת מעובה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמה הסיכוי לצלקת או זיהום?
עדי12/05/2010אני בת 16.5 וגם אני רוצה לעשות נזם. רציתי לדעת מהם הסיכויים לצלקת או זיהום כתוצאה מהנזם כי הבנתי שזה לא קורה הרבה- האם יש תנאים מסויימים שיגרמו לכך (סוג עור מסויים, שומניות, פצעונים וכו')? והאם יש דרכים למנוע זיהומים לאחר עשיית הנזם?
תודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם אתם טיפוסים רגישים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)