כבר אובדת עצות, האם כדי לי לוותר או שווה להילחם?

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
053-4877782
לקביעת תור אצל טובי פלד
053-4877782 ללא פרסום בפורום

• כבר אובדת עצות, האם כדי לי לוותר או שווה להילחם?
    שירן
    21/06/2023

היי אני נמצאת בזוגיות כמעט 6 שנים זוגיות שלא רציתי בהתחלה אבל קרתה וזרמתי במהלך הזוגיות היחס שלו כלפיי האנשים הקרובים לי לא הייתה הכי טובה, הוא הספיק לריב עם 2 אחיות שלי ולהתעצבן ממש מאחותי הקטנה והמתבגרת, הוא שונא את החברה הכי טובה שלי דבר שיצר ריחוק ממנה לצערי בעצם הוא מסתדר רק עם אחי הגדול. במהלך הזוגיות הזו בגדתי בו מספר פעמים ועדיין יש לי משיכה חזקה לגברים אחרים למעשה לפעמים אני צריכה לדמיין מישהו אחר כדי שהסקס יצליח. אני חייבת לציין שהוא מתייחס אליי מאוד יפה לא מחסיר כלום, דואג, מפנק, מראה המון אהבה רק שאחרונה בשנתיים האחרונות הזוגיות איתו התדרדרה. הוא טיפוס מוצלח תמיד חושב שהוא צודק ויודע הכול , אני מודה שהוא מאוד חכם אבל יש לו מזג חם מסוג האנשים שאם יחתכו אותו בכביש הוא יעשה הכול כדי שהצד החותך ידע שהוא עצבני ויתחיל לקלל ולריב אפילו לעצור תנועה.

הבעיה היא שהוא לא הטעם שלי, דבר שלא ייחסתי לו חשיבות רבה כי הסקס היה טוב והוא היה נחמד וטוב לא חשבתי שנגיע למגורים משותפים או שיחות על ילדים, חתונה, בית. בתקופה האחרונה אנחנו רבים מלא יותר מהרגיל ואם אנחנו לא בריב אני אדישה אליו למרות המאמצים שלו להתקרב התחלנו טיפול זוגי ואני פשוט מרגישה שזה לא עובד מהצד שלי, מהצד שלו יש הרבה רצון ואני מרגישה רע ממש רע שזה פשוט לא עובד לי

השאלה היא כזאת האם אני הבעיה, האם אני צריכה טיפול פרטי/ יחידני, האם אני אוכל להחזיר את הרגש (לא אהבה) שהיה בהתחלה?

ליצירת קשר עם מנהל הפורום:
    טובי פלד - 053-4877782

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

תמונה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לא מתאימים

טובי פלד
    21/06/2023

שלום שירן
    את לא מאוהבת אבל פוחדת לעזוב את החמימות והבטחון שהוא מעניק לך. כדאי לך מאד ללכת לטיפול בשביל עצמך.הסיכוי שתיהי
    אתו מאושרת די נמוך. ואם תתפסי עוד יותר נמוך .
    תשקלי ותחליטי. בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

תמונה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו