מידע רפואי
פורומים
- חיסונים לילדים, מחלות זיהומיות
- מיאסטניה גרביס
- רשלנות רפואית
- מחלות המעי הגס
- היפנוזה
- תרופות סבתא
- יעוץ זוגי ודייטינג
- כירורגית חזה, גידולי סרטן ריאות, גידולי ריאה
- וטרינריה
- סרטן העין (אונקולוגיה של העין)
- רפואת שיניים לחולים בסיכון
- איידס, HIV
- בעיות פוריות - תמיכה
- התפתחות תינוקות
- רפואת שיניים לילדים
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום
053-4877782
- פסק זמן של בת הזוגאנונימית17/09/2023
היי אני ממש מיואשת וזקוקה לעזרה , אני בת 38 לסבית , עם בת זוג בת 29 כמעט, אנחנו 8 שנים ביחד
הסוגיות שלנו היתה מושלמת כמעט ולא רבות גרבו ביחד כמעט 5 שנים
לפני חודש+ התחלתי להרגיש שהיא פחות משתפת אותי בדברים, יוצאת יותר עם חברות, פחות בבית, גם שחדר מגיע לבית עסוקה בטלפון, והתחלתי להרגיש דחויה , שאלתי אותה כל התקופה מספר פעמים אם קרה משהו והיא טענה שהכל בסדר, אז זה נרגע ליום יומיים ושוב הרגשתי שהיא מתרחקת, עד ששוב שאלתי אותה ואמרתי לה שכלום לא מרגיש לי בסדר היא אמרה שזו רק תקופה שתעבור ושהיא תתאפס על עצמה . עדשישבנו באמת לדבר והיא אמרה שהיא אוהבת אותי ומתגעגעת , אבל כרגע היא פועלת מהראש ולא מהלב שהיא צריכה את הלבד שלה. קבענו שניתן חודש ואז נשב לדבר כרגע אנחנו בסוג של פרידה עזבתי את הבית וחזרתי להורים לבנתיים .. אנחנו בקשר יומיומי טלפוניורני קופצת מידי פעם לדירה לראות את החתול שלנו ולדאוג לו
התגעגעתי אליה מאוד והיא ממש חסרה לי, אני מפחדת שהיא תגיד לי שזה נגמר. אני כרגע נמצאת בבית של ההורים היא כל היום במחשבות שלי
היא אמרה שהיא מכונסת בעצמה וכרגע לא מסוגלת להתחייב לכלום שהיא צריכה את הלבד אבל זה לא אומר שהיא לא אוהבת ולא מתגעגעת אליי. אני ממש אובדת עצות. לאן זה מוביל אני לא יודעת ולא רוצה לחגוג על פרידה סופית כי היה לנו מושלם ביחד וכל החיים רק סבלתי בזוגיות עד שהכרתי אותה עברנו מלא ביחד , אפילו הייתי בטיפולי פוריות שלא צלחו לנו עברנו כל כך הרבה אשמח לעזרה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פרידה או לא
טובי פלד18/09/2023שלום
פרידה או סימן לפרידה זה תמיד הרגשה קשה וקשה מאד.אנחנו נושאים עמנו את חרדת הנטישה כל חיינו.
אני מציע לך להתאזר בסבלנות , לחשוב גם על דברים אחרים ולהבין שזה קשר הדדי ולכן לכל אחת את הצרכים שלה . הכל יכול לקרות וגם לטובה. לא להישאר לבד למצוא דברים שיענינו אותך ולקוות לטוב. בהצלחה טובי פלד* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם טיפוסים רגישים?