מידע רפואי
פורומים
- ניתוחים פלסטיים, ניתוחי אף, כירורגיה פלסטית
- הורים ומתבגרים, גיל ההתבגרות
- ביטוח לאומי
- שרירנים ברחם - מיומה
- נכים, שיקום נכים - תמיכה
- כירורגיה כללית, כירורגיה אנדוסקופית
- בניית ציפורניים
- יתר לחץ דם, לחץ דם גבוה
- פסיכולוגיה ילדים
- הגנה עצמית, הגנה עצמית לנשים
- הפרעות שינה ועייפות
- פגים
- רפואת ילדים, מחלות ילדים
- פיברומיאלגיה
- יובש בעיניים, יש לך עיניים יבשות?
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
ד"ר אילן בוש
פסיכיאטר ילדים בכיר. מומחה בפסיכיאטריה ילדים ונוער, הפרעות קשב וריכוז, מתן ייעוץ פסיכולוגי, פסיכותרפיה, אוטיזם, גיל ההתבגרות, הפרעות חרדה, הגיל הרךד"ר אחיה אמיר
מומחה לגסטרו-ילדים מחלות כבד, תזונת ילדים ורפואת ילדים. תחומי טיפול: כאבי בטן כרוניים, עצירות כרונית, קרוהן, קוליטיס, צליאק, הליקובקטר פילור, מחלות רפלוקס ועוד.
מנהל הפורום

053-4877782
- זוגיות קצרה ומרגישים נשואים.....אניני01/06/2024
הי.
אני נמצאת במערכת יחסים פתוחה מבחירה של שני הצדדים.
אני מאד אוהבת אותו ומעריכה כל מה שהוא עושה לעצמו ובשבילי.
איפה הבעייה? הוא גבר לא רומנטיקן! אני בת 25 והוא בן 27 אנחנו לא גרים יחד, ואנחנו מכירים בקושי שנה. קשה לי מאד שהוא לא מראה סימני אהבה וחיבה.אפילו הודעות בואצאפ הוא לא כותב לי לילה טוב יפה שלי אני אוהב אותך וכו...אני כן כותבת לו מגילות כמעט כל לילה ומפרטת שם כמה אני מעריכה אותו ואוהבת,על ההודעות שלי הוא לא מגיב במילים אלא באימוגים של חיוך ושמחה.הוא נכה ריגשית.הוא גדל בבית שמתעלל רגשית ולכן הוא ככה. הוא לא מוכן ללכת לשום טיפול פסיכולוגי ולא מאמין בזה ובנוסף להכל הוא מעשן ירוק בתכיפות ממש גבוהה.לדוג-הוא מחזיר אותי ממנו ולא יכול להשאר אצלי לכמה שעות כי נגמר לו הירוק ולא הביא איתו לדוג׳.... לא קשה לי העניין של העישון אלא זה שהוא תלוי בזה ממש! וגם עניין הרומנטיקה והגילויי חיבה שהוא לא מראה בכלל!!
אנחנו יכולים להיות ביחד שבוע שלם רצוף ויהיה לנו טוב אבל כשאני בבית והוא בבית אין הרבה תקשורת לבבית.עם אהבה וחיבה.כזה יובש.אני מרגישה כאילו אנחנו נשואים כבר 5 שנים.מדברים בטלפון בעניינים טכניים.אני מסדרת לו ענייינים אני דואגת לו הוא דואג לי ומייעץ לי כאילו אנחנו נשואים ולא בי זוג שאפילו טבעת עדיין אין,וזה לא הזמן לדעתי.אשמח לעצה והכוונה🙏🏻
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בלי הבעת אהבה
טובי פלד24/08/2024שלום אניני
התאהבת האדם הלא נכון . תשאלי אותו מה הוא מרגיש?
אם הוא לא מרגיש אהבה. תנתקי את הקשר ותראי איך הוא מגיב.אם לא מגיב ולא מראה איכפתיות . תנתקי . וגם כדאי לך ללכת לייעןץ. שלא תכלי את זמנך וכישורייך עם אדם ללא תכלית. בהצלחה טובי פלד* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם טובים במיטה?