נשואים 5 שנים ואין אהבה

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• נשואים 5 שנים ואין אהבה
    דני
    30/06/2023

שלום אני נשוי 5 שנים לאשה שיש לה תכונות מדהימות ועל חלק מהדברים אני אפילו ממש מעריץ אותה אבל אהבה מצידי אליה אין ולא היתה אף פעם היע מצידה ממש אוהבת ואהבה אותי מהרגע הראשון.
    איך זה יכול להיות שהתחתנתי אם אין אהבה ?
    התחתנתי בשידוך ( חרדי ) ואמרתי לעצמי יהיה טוב וגם זה היה אחרי שחזרתי מכמה שנים בחול במקום שלא ממש עזר לי לחיים ועכשיו נוצר בינינו ריב שפעם ראשונה שהיא אמרה לי שאחרי כל מה שהיא עברה איתי כנראה אין לי מקום יותר בלב שלה ועכשיו אני לא יודע מה לעשות כי יש לנו שלשה ילדים (הקטנה בת שבועיים) ואני כבר תקופה ארוכה במצב מאד קשה אין לי עם מי לדבר אין לי חשק לשום דבר וההתלבטות הקשה והעיקרית שלי היא שאם נמשיך יחד זה בשביל הילדים ואם ניפרד זה לא טוב לילדים מצד שני אני לא יודע עד כמה טוב לילדים לגדול להורים שלא טוב להם

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    נשואים 5 שנים ואין אהבה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• האם להיפרד או לא

טובי פלד
    04/08/2023

שלום דני
    הבחירה קשה . הישארות עם הילדים לא תשפר את הרגשתך לאורך זמן.כדאי שתברר את כל המניעים והמבנה הרגשי שלך לפני שתחליט. כדאי שתגיע לטיפול
    בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו