טרומבוזה ברגל

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• טרומבוזה ברגל
    פלפולית
    12/01/2008

בן 68. עקב אבחנת טרומבוזה ברגל (לפני כ-10 ימים ניתנה האבחנה) הופסקו טיפולים כימותרפיים בעקבות סרטן במעי הגס. היום מקבל קלקסן פעמיים ביום. מעוניין לטוס בחודש הבא לחו"ל. כמה זמן ניתן לשהות באויר? והאם לא קיימת סכנה בטיסה לחו"ל בכלל? .בתודה מראש.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    טרומבוזה ברגל

הוספת תגובה

• טרומבוזה ברגל

ד''ר ארנון קורן
    12/01/2008

שלום רב
    טיסה אצל אדם בריא גורמת לסיכון יתר לקבלת טרומבוזה ברגל.מומלץ להמנע מטיסה לאדם עם טרומבוזה טריה לפחות ל-3 חודשים.יש לנהוג בזהירות יתר לאחר שמחליטים לטוס כמו:המשך טיפול בקלקסן,גרב אלסטית,תנועה מרובה במטוס,שתיה מרובה וכו'.
    בברכה
    דר' ארנון קורן

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• פקקת ברגל שמאל (טרומבוזה)

רחל דוד
    13/01/2009

שלום לרופאים .. שמי חלי ואני בת 49 , לפני כ- 3 חודשים גילו לי פקקת ברגל שמאל (תרומבוזה)... אני מטופלת בקומדין במינון של 5 מיליגרם ,האי אן אר שלי נע בן 2 עד 3 ,כלומר אני מאוזנת ברצוני להתייעץ איתכם ושאול שאלה חשובה ... אני רוצה לנסוע חודש הבא לים המלח לנפוש וכמובן גם להכנס לים המלח ולבריכה של המלון שגם בא יש מיי מלח , כעת שאלתי היא כזאת העם אני יכולה להכנס למים או לים המלח .? ברצוני לציין שינני סובלת מלחץ דם גבוהה . אשמח לקבל תשובה מהירה וכמובן אתייעץ גם עם רופא המשפחה . בתודה מראש חלי

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• פקקת ברגל

ד''ר ארנון קורן
    14/01/2009

שלום רב
    ניתן לבצע הכל במצבך.לא מומלץ רחצה במים רותחים.
    בברכה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו