נפיחות ברגליים ובקרסוליים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• נפיחות ברגליים ובקרסוליים
    אור
    08/09/2011

שלום,
    אני בת 24, בריאה. בשנתיים האחרונות יש לי נפיחות בכפות רגליים ובקרסול שמופיעה בעיקר בשעות הצהריים ומתגברת לקראת הערבעשיתי דופלר ורידים ובדיקות דם מקיפות והכל יצא תקין. רופא המשפחה שלי טוען שהוא בטוח שזה לא קשור ללב או או לכליות כי הבדיקות דם יצאו מעולות.בנוסף עשיתי אק"ג שגם יצא טוב.
    הנפיחות פוגעת לי באיכות חיים, אני לא מצליחה לנעול נעליים רגילות אלא רק נעלי אצבע כי הרגל שלי מתנפחת מיד מכל הצדדים ויוצרת את צורת הנעל. לא רק שזה לא אסטטי זה גם לפעמים מגרד, הורידים יוצאים וזה מכאיב לי עד כדי כך שלפעמים קשה לי ללכת.
    גם לעשות ספורט קשה לי כי זה אומר לשים נעלי ספורט וגרביים מה שגורם לרגליים להתנפח עוד יותר.

הייתי מספר רב מאוד של פעמים אצל רופא משפחה ורופא כלי דם שטענו שאינם יודעים את הסיבה לזה, בנוסף הרופא משפחה נתן לי פוסיד למשך חודש (שעוד לא לקחתי).

האם עלי לקחת פוסיד לפני שבכלל בדקו לי אם זה בגלל מים בכליות?
    למי אני יכולה לפנות שיבדוק אותי יותר ביעילות?

אני מרגישה שאני לא מקבלת את הטיפול הראוי ומבזבזת המון זמן ללא כל תועלת אצל הרופא משפחה.

אנא עזרו לי

בברכה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• נפיחות ברגליים ובקרסוליים - תגובה

ד''ר ארנון קורן
    15/09/2011

שלום רב
    עליך לבצע בדיקת דופלקס לורידים וכן לימפוגרפיה איזוטופית.לאחר הבדיקה להגיע לכירורג כלי דם אשר מומחה בבצקות.
    בברכה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו