כאב רגליים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כאב רגליים
    חסויה
    14/09/2011

שלום רב..אני בת 38 מאז שאני זוכרת את עצמי יש לי ורידים ברגליים ועם השנים זה גם כואב(עומדת הרבה שעות בעבודה).
    לפני כשנה וחצי עברתי ניתוח פלסטי שבו פגעו לי בעורק ראשי בצד שמאל ומאז אותו עורק חסום ..לפני כשלושה חודשים החלו לי כאבים ברגל שמואל שמעל הקרסול ונפחויות מוזרות וכתמים בעור (כחלחל)כל ערב אני יושבת עם רגליים על כרית כדי לשפר את מצב הכאבים ..מה עוד ניתן לעשות ומה פשר הנפיחות הכתמים והכאבים???
    תודה מראש...מודאגת מאוד

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    כאב רגליים

הוספת תגובה

• כאב רגליים - תגובה

ד''ר ארנון קורן
    15/09/2011

שלום רב
    את חייבת בבדיקת כירורג כלי דם בהקדם.
    בברכה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך..

חסויה
    15/09/2011

שכחתי לציין שכן הייתי בבדיקת דופלר ורידים רגליים ידיים ממש הכל ..משם המשכתי עם התשובות לכירורג כלי דם.. נאמר לי שאכן הורידים בולטים וזרימת הדם הפוכה (לכיוון הרגלים)אבל מה עושים הלאה???
    אגב..
    הראתי לו (כירורג כלי דם)את הבדיקה שעשיתי עקב אותו ניתוח שעברתי והוא אמר לי שעורק ראשי נפגע אצלי השאלה שלי האם יש קשר בין 2 המקרים???

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כאב רגליים - תגובה

ד''ר ויקטור גינזבורג
    18/09/2011

שלום רב. משאלתך מסתמן שיש לך ( לפחות ברגל שמאל) שילוף של בעיות עורקים וורידים. בעייה משולבת קשה יותר לטיפול ודורשת הארכה ראשונית על ידי בדיקות עורקים וורידים במעבדת כלי דם ובדיקה של כירורג כלי דם בעל ניסיון. חשוב מעוד להציג לכירורג כלי דם פרטי ניתוח שעברת.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך..

חסויה
    19/09/2011

תודה על התשובה ..אך מה שלא הבנתי האם לדעתך יש קשר בין אותו עורק מהניתוח(העורק הנפגע נמצא בבית החזה בצד שמאל ועדיין ישנם כאבים) לכאבים והנפיחויות ברגל שמאל..
    תודה שוב

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו