גרביים אלסטיות להריון

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• גרביים אלסטיות להריון
    מיכל
    10/10/2011

ד"ר שלום רב,
    בהמשך להודעה שכתבתי לפני מס' ימים (אני בהריון בשבוע 31 ).
    רכשתי גרביים אלסטיות להריון של חברת סיגווריס (כולל חלק שעולה על הבטן). הגרב מותאמת למידותי (לאחר מדידת אזורים שונים ברגל) בלחץ בנוני (2).
    אציין כי הורידים הבולטים נמצאים בחלק האחורי של הירכים ועולים לכוון הישבן. ישנם גם נימי/ורידי "עכביש" לא בולטים בחלק האחורי של השוקיים. בחלק הקדמי של הרגליים אין ורידים כלל.
    הגרביים מאוד לוחצות לי. האם הן אמורות ליצור לחץ חזק? איך אני יודעת שהלחץ תקין? ברור לי שהגרביים צריכות ללחוץ ולהכניס את הורידים פנימה. ניסיתי לברר על החלפה ללחץ 1-אך נאמר לי שאין כרגע במלאי וזה יגיע תוך כחודש...
    האם אפשר לגרוב הגרביים מס' שעות ביום בלבד? האם זה אפקטיבי? מאוד קשה לי להסתובב איתן יום שלם....זה לא הדבר הכי נעים שיש...
    אציין גם כי בחלק מהמקומות בהן יש לי ורידים (בישבן או בחלק המחבר בין הירכיים לישבן) הגרביים לא אפקטיביות משום שאין שם כלל לחץ באזור.
    תודה
    מיכל

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    גרביים אלסטיות להריון

הוספת תגובה

• גרביים אלסטיות להריון - תגובה

ד''ר ויקטור גינזבורג
    10/10/2011

בדרך כלל מומלץ להשתמש בקרב עם לחץ 2 למטרת טיפול. להפחתת תחושת הלחץ כדי לגרום את הקרביים בבוקר במצב שכיבה לפני שקמים מהמיטה או לאחר מנוחה בישיבה עם רגליים מקורות למשך 15 - 20 דקות.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו