קריש דם

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• קריש דם
    שואלת
    11/10/2011

שלום, אבא שלי עשה US (עקב נפיחות בצוואר- צד ימין), התגלה קריש דם ב JU6OLAR ׁ(לא יודעת אם כתבתי נכון, ) צוואר וריד ימין (רוב הסיכוי שזה קרה מפורט שלא בשימוש כשנה, שבבית החזה בצד ימין). הוא קיבל טיפול זריקות קלקסן לחודש 60 מ"ג פעמיים ביום.
    לחודש מ 2/10/11. אמרו לנו לקבוע תור לרופא כלי דם שיצא חודש טיפול.
    יש לי מס' שאלות:
    1) איך אני יודעת שהטיפול אכן עובד, האם אין בדיקה כדי לדעת זואת? עושים בדיקה רק לאחר חודש טיפול? אם הבעייה ניפתרה וסתם ממשיכים חודש זריקות?
    2) בדר"כ באמת הבעייה מתרפאת לאחר חודש זריקות, הכוונה הזריקות לחודש ולא יותר?
    3) כשמגיעים לרופא כלי דם, הוא עושה בדיקות במקום, או שמפנה רק לבדיקות שקובעים מועד אחר בשבילם? איזה בדיקות הוא נותן?
    אודה לך אם תענה לי באופן ברור, תודה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    קריש דם

הוספת תגובה

• קריש דם - תגובה

ד''ר ויקטור גינזבורג
    12/10/2011

מטרת טיפול בנוגדי קרישה - מניעת סיבוכשיזם מסכני חיים והתפשתות הקריש. אים סיבה לקריש - פורט ורידי שלא בשימוש מומלץ להוציא את הפורט. משך טיפול בנוגדי קרישה כמומכן שיטות הטיפול נקבעות לפי שיקול רופא ולא לפי מצב הקריש בבדיקות שונות.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו