מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- סחרחורות קשות ונימול בפלג גוף שמאליליז13/10/2011
אני בת 31. לפני חצי שנה ילדתי. חודשיים לאחר מכן סבלתי מסחרחורות במשך כחודש. הן פסקו לבד אך לאחר תקופה קצרה החלו נימולים בפלג גוף שמאלי ( ראש, יד, רגל) שהיו במשך ימים באו והלכו. בנוסף כאב חד בגורגורת. עברתי דופלקס צוואר קדמי והכל היה תקין.
לפני שבוע חזרו הסחרחורות,בכל מנח גוף הן מופיעות ומתעצמות בשינויי תנוחה. הייתי אצל רופא א.א.ג ששלל אופציה שקשורה לאוזן התיכונה. ביקור אצל רופאת עיניים הראה שנפגע לי הפוקוס בעין שמאל באיזור שסבלתי מהנימלולים. עד לפני שבועיים ראיתי מצוין. בדיקה נוירולוגית אצל נוירולוג תקינה. הופנתי לm.r.i
בדיקות דם תקינות פרט לפריטין גבוה 156 שבמגמת ירידה ( היה 250) וכולסטרול 176.
פיזיותרפיסטית שבדקה אותי אמרה שהיא חושדת שמדובר בעורקים הצוואריים.
בדיקת m.r.i אמורה להיות רק בעוד 18 יום. בכל יום אני מרגישה פחות טוב. יש לי 2 בנות קטנות ( חצי שנה ושנתיים) ואני לא רוצה לעזוב אותם אלא אם כן הדבר הכרחי. אני יודעת שבבית החולים הכל יבדק מהר. האם יש דרך לבצע בדיקות מהר יותר מבלי להתאשפז? האם התיאור מתאים לחשד שמדובר בעורקים הצוואריים?? אני מיואשת ולא יודעת מה לעשות.. כל עצה תכוון אותי.
בתודה מראש,
ליז* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר סחרחורות קשות ונימול בפלג גוף שמאלי - תגובה
ד''ר ויקטור גינזבורג13/10/2011ליז, שלום
אני בספק רב שבתלונותיך יש חשד לבעיות כלי . לדעתי הכתובת הנכונה לבירור תלונותיך - נוירולוג. בכל מקרה - בדיקת דופלקס עורקי צוואר היא בדיקה עמינה ומדויקת מספיק כדי לשלול בעיות בעורקי צוואר.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
מנח לא טוב ותחושת לחץ ביד וכאב פנימי בחזה
כאב בקמיצה וגולה כחולה בולטת
תוצאות בדיקות MRI ופענוח התוצאות
עזרה בפיענוח סיטי אנגיו
התייעצות בנוגע לכלי דם וכריתת נגע שיושב על עצב
בדיקה של כלי הדם של כול הגוף בבדיקה אחת
כאב חזק כמה ימים ברגל הולך צולע
חוסר תחושה בגפיים התחתונות כבר שנתיים
היעצרות בעורקי רגלים מה הנורמה
ערוץ הבריאות
האם אתם רומנטיים?