סחרחורות קשות ונימול בפלג גוף שמאלי

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• סחרחורות קשות ונימול בפלג גוף שמאלי
    ליז
    13/10/2011

אני בת 31. לפני חצי שנה ילדתי. חודשיים לאחר מכן סבלתי מסחרחורות במשך כחודש. הן פסקו לבד אך לאחר תקופה קצרה החלו נימולים בפלג גוף שמאלי ( ראש, יד, רגל) שהיו במשך ימים באו והלכו. בנוסף כאב חד בגורגורת. עברתי דופלקס צוואר קדמי והכל היה תקין.
    לפני שבוע חזרו הסחרחורות,בכל מנח גוף הן מופיעות ומתעצמות בשינויי תנוחה. הייתי אצל רופא א.א.ג ששלל אופציה שקשורה לאוזן התיכונה. ביקור אצל רופאת עיניים הראה שנפגע לי הפוקוס בעין שמאל באיזור שסבלתי מהנימלולים. עד לפני שבועיים ראיתי מצוין. בדיקה נוירולוגית אצל נוירולוג תקינה. הופנתי לm.r.i
    בדיקות דם תקינות פרט לפריטין גבוה 156 שבמגמת ירידה ( היה 250) וכולסטרול 176.
    פיזיותרפיסטית שבדקה אותי אמרה שהיא חושדת שמדובר בעורקים הצוואריים.
    בדיקת m.r.i אמורה להיות רק בעוד 18 יום. בכל יום אני מרגישה פחות טוב. יש לי 2 בנות קטנות ( חצי שנה ושנתיים) ואני לא רוצה לעזוב אותם אלא אם כן הדבר הכרחי. אני יודעת שבבית החולים הכל יבדק מהר. האם יש דרך לבצע בדיקות מהר יותר מבלי להתאשפז? האם התיאור מתאים לחשד שמדובר בעורקים הצוואריים?? אני מיואשת ולא יודעת מה לעשות.. כל עצה תכוון אותי.

בתודה מראש,

ליז

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• סחרחורות קשות ונימול בפלג גוף שמאלי - תגובה

ד''ר ויקטור גינזבורג
    13/10/2011

ליז, שלום
    אני בספק רב שבתלונותיך יש חשד לבעיות כלי . לדעתי הכתובת הנכונה לבירור תלונותיך - נוירולוג. בכל מקרה - בדיקת דופלקס עורקי צוואר היא בדיקה עמינה ומדויקת מספיק כדי לשלול בעיות בעורקי צוואר.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו