שאלה על פקקת

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלה על פקקת
    יהודית
    27/10/2011

קיבלתי פקקת ברגל שמאל מהמפסעה לכף רגל אני כבר חודשיים אחרי זה ותודה לאל זה פחות כואב ונפוח השאלה שלי עד מתי אני יילך עם גרב אלסטי ..ואם אפשר לוותר כל הגרב ליום אחד זה קשה לי מאד היות והבת שלי צריכה לבא כל צהריים לגרוב לי אותה ..ועד מתי לוקחים קומדין הערכים שלי 3.7 האחרון היה 2.4 ....תודה מראש

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלה על פקקת

הוספת תגובה

• שאלה על פקקת - תגובה

ד''ר ויקטור גינזבורג
    27/10/2011

שימוש בגרב אלסטי לאחר פקקת מומלץ כטיפול קבוע, אפשר בהמשך להסתפק בגרב עד גובה הברך. קיימים אמצעי עזר לגריבת הגרב, אפשר לרכוש אתם בחנויות אוטופדיות. החלטה על משל טיפול בקומדין מורכבת ודורשת שיקול בכל מקרה ומקרה, ומתקבלת על ידי רופא מטפל ביעוץ עם כירורג כלי דם והמטולוג.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כשאתה מתכוון מומלצת כטיפול קבוע...

אורית
    28/10/2011

הכוונה היא לכל החיים? האם זה באמת הכרחי גרב אלסטית לכל החיים? הרגל לא מחלימה אף פעם?
    מצטרפת לשאלה...

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כשאתה מתכוון מומלצת כטיפול קבוע... - תגובה

ד''ר ויקטור גינזבורג
    28/10/2011

הפגם שנגרם על ידי פקקת באחוז גבוה - אי ספיקה במערכת ורידית - הוא בילטי הפיך ודורש טיפול תמיכתי על ידי גרב אלסטי לכל החיים. מצב של אי ספיקה בחנים על ידי דיקת דופלקס ורידי הרגליים בדרך כלל מספר חודשים לאחר ארוע של פקקת.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו