טיפול להעלמת נימים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• טיפול להעלמת נימים
    נ.ב.
    27/10/2011

ד"ר שלום רב,אני בת 43,סובלת בשנים האחרונות ב-2 הרגליים מנימים אדומים וכחולים ("ורידי עכביש")בעיקר ומכאבי רגליים.בדיקת דופלר שעברתי היתה תקינה.התופעה מפריעה לי ביותר מבחינה אסטטית ואני שוקלת לבצע טיפול בתקווה להעלימם.איזה טיפול מומלץ (הזרקות,גלי רדיו קיטור,אחר)?האם הוא אכן מועיל?מה אחוזי ההצלחה?האם הבעיה חוזרת?האם ההזרקות מסוכנות?יכולות לגרום לפקקת?מה שם החומר המומלץ להזרקה?האם הזריקות כואבות?אלו תופעות לוואי עלולות להיות?מה כולל תהליך ההחלמה וכמה זמן הוא אורך?מקווה שתוכל לענות על כל השאלות בהקדם האפשרי.תודה מראש ושנה טובה,נ.ב.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    טיפול להעלמת נימים

הוספת תגובה

• טיפול להעלמת נימים - תגובה

ד''ר ויקטור גינזבורג
    28/10/2011

טיפול מומלץ בנימים - הזרקות ( שם מדויק רפואי Microsclerotherapy ). הטיפול הוא למטרה קוסמטית בעיקר, השפעתו על כאבים - בספק רב. אין בטיפול זה השפעה מניעתית להופעת ורידים בעתיד. סיבוכים גם לרוב קוסמטים ( צביע של עור באזור הוריד שטופל בצבע חום ). פקקת - סיבוך כנראה מעוד נדיר בטיפול זה. חומר שמשתמשים בארץ - etoxysclerol/polydicanol, והוא דורש אישור מיוחד לשימוש. יש עדיין מקומות שמשתמשים בתמיסת מלח בריקוז גבוה אך עם תוצאות פחות טובות. הטיפול לא כואב ולא דורש החלמה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• טיפול להעלמת נימים - תגובה - תגובה

ד''ר ארנון קורן
    29/10/2011

שלום רב
    ישנו טיפול נוסף לנימים על ידי גלי רדיו במחט עדינה.מתאים לטיפול ברגליים ובפנים.ללא כל תופעות לואי.
    בברכה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו