בצקות בקרסוליים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בצקות בקרסוליים
    ציפי
    25/11/2011

שלום, אני בת 55 . מזה מספר חודשים בצקות בקרסול שמאל. עם הזמן התפשטה וגם קרסול ימין הצטרף. השבוע בטיול בים המלח נכנסתי לבריכת מי המלח והתחילה גם צריבה בקרסוליים ובגב כף הרגל הממשיכה עד היום כ-5 ימים אחרי הטיול. ב-3 החודשים האחרונים ערכתי בירור רפואי שכלל: מיפוי עצמות תקין, esr - 39. ספירת דם , סוכר, אוריאה, קריאטנין, פוטסיום, סודיום, פרוטאין, אלבומין, T4, TSH' RF, CRP ANA DNA AB , URIC ACID, GOT' GPT GGT LDH - הכל היה תקין. נשלחתי גם לאקו לב -עדיין לא ביצעתי ולבדיקת דם c1 עדיין לא קבלתי תשובה.
    אני מודאגת מאוד. מבקשת לדעת מה יכולה להיות הסיבה לבצקות ולצריבה? איזה בדיקות ניתן עוד לעשות? מה זה יכול להיות?? האם יכולה להיות מחלה מסוכנת?
    מודה מראש על תשובתכם

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בצקות בקרסוליים

הוספת תגובה

• בצקות בקרסוליים - תגובה

ד''ר ויקטור גינזבורג
    25/11/2011

שלום
    סיבות לבצקות ברגליים רבות ומגובנות ובירור נעשה על ידי שלילה הדרגתית של סיבה וסיבה.
    בתור מומחה לכלי דם יכול להזכיר על אחד הסיבות - אי ספיקה בורידי הרגליים. סיבה זאת לא החשובה ובוודי שלא מסוכנת וכדי לבדוק אתה לאחר שסיבות חשובות יותר נשללו - על ידי ביצוע דופלקס ורידי הרגליים.
    בברכה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך בצקות מודאגת

ציפי
    25/11/2011

אני מבקשת לדעת לאיזה מומחיות עלי לפנות? אני אובדת עצות! שוב תודה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך בצקות מודאגת - תגובה

ד''ר ויקטור גינזבורג
    26/11/2011

תפקיד של רופא משפחה- לרכז בירור ולהפנות למומחים שונים. מכיוון שסיבות לבצקת ברליים - שונות ומגוונות, ברור שאין "מומחה לבצקת ברגליים"

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו