טינטון ומערכת כלי דם באוזן

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• טינטון ומערכת כלי דם באוזן
    אסתר
    28/11/2011

לפני כשנה וחצי עברתי דיכאון ובכיתי המון ומאז אומנם כבר עבר הדיכאון אך אני סובלת מטינטון קבוע באוזן ימין. עשיתי את כל הבדיקות האפשריות כולל C/T/ ראש בדיקת ברה והכל יצא תקין. כעת אני ממתינה לבדיקת MRI. נכנסתי לפורום של טינטון וקראתי שם הערה של מישהו שסיפר על מקרה דומה שבו מצאו כי הטינטון שלו נוצר מכלי דם שבעצם התכווצו וכנראה שהזרימה של כלי הדם שם לא היתה במאה אחוז מה שגרם לטינטון הוא לקח כדור הומופאטי להרחבת כלי הדם ובעיית הטינטון נעלמה. שאלתי היא יכול להיות שמכיוון שבכיתי המון באותה תקופה גרועה שלי קרה לי מקרה דומה לזה?. דיברתי על כך עם הרופא שלי שטען שלא נראה לו ואף טען שאין כל צורך בבדיקה של כלי הדם במקום. מה דעתך להתעקש לקבלת הבדיקה או שאין טעם כי אין קשר בין הדברים? אודה לך מאוד על תשובתך בנושא

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• טינטון ומערכת כלי דם באוזן - תגובה

ד''ר ויקטור גינזבורג
    28/11/2011

אינני חושב שכל בדקת כלי דם תגלה סיבה לבעייה שתארת.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• טינטון וכלי דם המשך

אסתר
    29/11/2011

ראשית תודה לך על התגובה אך שאלתי היא אם על פי מה שסיפרתי לך יש צורך בבדיקה כזו או אחרת של כלי הדם שלי?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• טינטון וכלי דם המשך - תגובה

ד''ר ויקטור גינזבורג
    29/11/2011

סבירות של מחת כלי דם כסיבה לתלונותך נמוכה מעוד, לכן בדיקת כלי דם (דופלקס עורקי צוואר) בא בחשבון רק לאחר שנבדקו ונשללו כל הסיבות האחרות והסבירות יותר

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו