מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- נפיחות לאחר פקקתקרן28/11/2011
שלום,
אני בחורה פעילה ומאוד בכושר וצעירה.
לצערי ,לפני כעשרה חודשים אובחנה אצלי פקקת ורידים עמוקה באחת הרגליים שנגרמה מלקיחת גלולות במינון גבוה.
טופלתי בטיפול השמרני של גרב אלסטי וקומדין כחצי שנה והמשכתי עם הגרב האלסטי.
אני פונה אליכם כי מאוד היתי רוצה להבין האם הרגל שסבלה מפקקת תחזור למצב של הרגל השניה שהיא בריאה?
הומלץ לי ללכת הרבה ואני מאוד מקפידה על כך, כבר אין כאבים כמו שהיו בהתחלה רק מעט מטריד אותי שלאחר הליכה מהירה או ריצה הרגל שעברה פקקת אינה זהה בנפח לרגל השניה. (יש משהו כמו חצי סנטימטר/סנטימטר הבדל) האם יש לי סיבה לדאוג?
האם זה ישאר כך לתמיד ההבדל הקטן בין הרגליים?
האם הגרב האלסטית היא שגורמת לקצת נפיחות בגלל הלחץ על הורידים בפעילות?
בנוסף נאמר לי כי יכול להיות מצב שהרגל תמיד תהיה פקוקה, האם זה אומר שהרגל שלי תמיד תהיה במצב "לא בריא"?
אשמח לקבל מידע בנושאים הללו אפילו אם תוכלו לקשר אותי למקום שאמצא על זה יותר פירוט,.לא מצאתי את המידע במקום אחר .
תודה רבה !!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נפיחות לאחר פקקת - תגובה
ד''ר ויקטור גינזבורג29/11/2011שלום
בשאלתך אין מספיק מידה כדי לתת לך תשוה מפורטת, אך באופן כללי יכול להגיד שפקקת בורידי הגל באחוז גבוה משאירה פגם בורידים שנפגעו - אי ספיקה מסתמים, הפגם זה בילטי הפיך והוא הגורם לבצקת כרונית ברגל. הגרב - כלי עזר שמעפשר לשפר את המצב. מידה על מיקום ודרגת האי ספיקה אפשר לקבל על ידי בדיקת דופלקס ורידי הרגליים.
אני ממליץ לך גם להתענין בתשובתי שנתתי בפורום זה לשאלה דומה לפני כחודש, ואים לאחר עיון בתשובה יהיו לך שאלות נוספות - אסמח לענות.
בברכה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהנפיחות לאחר פקקת - תגובה - תגובה
ד''ר ויקטור גינזבורג29/11/2011רואה תשובתי לשאלה של רונן מ-15.10.2011 על "DVT"
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
מנח לא טוב ותחושת לחץ ביד וכאב פנימי בחזה
כאב בקמיצה וגולה כחולה בולטת
תוצאות בדיקות MRI ופענוח התוצאות
עזרה בפיענוח סיטי אנגיו
התייעצות בנוגע לכלי דם וכריתת נגע שיושב על עצב
בדיקה של כלי הדם של כול הגוף בבדיקה אחת
כאב חזק כמה ימים ברגל הולך צולע
חוסר תחושה בגפיים התחתונות כבר שנתיים
היעצרות בעורקי רגלים מה הנורמה
ערוץ הבריאות
מה הסיכוי שלכם לשמור על המשקל לאורך זמן?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)