נפיחות לאחר פקקת

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• נפיחות לאחר פקקת
    קרן
    28/11/2011

שלום,
    אני בחורה פעילה ומאוד בכושר וצעירה.
    לצערי ,לפני כעשרה חודשים אובחנה אצלי פקקת ורידים עמוקה באחת הרגליים שנגרמה מלקיחת גלולות במינון גבוה.
    טופלתי בטיפול השמרני של גרב אלסטי וקומדין כחצי שנה והמשכתי עם הגרב האלסטי.
    אני פונה אליכם כי מאוד היתי רוצה להבין האם הרגל שסבלה מפקקת תחזור למצב של הרגל השניה שהיא בריאה?
    הומלץ לי ללכת הרבה ואני מאוד מקפידה על כך, כבר אין כאבים כמו שהיו בהתחלה רק מעט מטריד אותי שלאחר הליכה מהירה או ריצה הרגל שעברה פקקת אינה זהה בנפח לרגל השניה. (יש משהו כמו חצי סנטימטר/סנטימטר הבדל) האם יש לי סיבה לדאוג?
    האם זה ישאר כך לתמיד ההבדל הקטן בין הרגליים?
    האם הגרב האלסטית היא שגורמת לקצת נפיחות בגלל הלחץ על הורידים בפעילות?
    בנוסף נאמר לי כי יכול להיות מצב שהרגל תמיד תהיה פקוקה, האם זה אומר שהרגל שלי תמיד תהיה במצב "לא בריא"?

אשמח לקבל מידע בנושאים הללו אפילו אם תוכלו לקשר אותי למקום שאמצא על זה יותר פירוט,.לא מצאתי את המידע במקום אחר .
    תודה רבה !!!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    נפיחות לאחר פקקת

הוספת תגובה

• נפיחות לאחר פקקת - תגובה

ד''ר ויקטור גינזבורג
    29/11/2011

שלום
    בשאלתך אין מספיק מידה כדי לתת לך תשוה מפורטת, אך באופן כללי יכול להגיד שפקקת בורידי הגל באחוז גבוה משאירה פגם בורידים שנפגעו - אי ספיקה מסתמים, הפגם זה בילטי הפיך והוא הגורם לבצקת כרונית ברגל. הגרב - כלי עזר שמעפשר לשפר את המצב. מידה על מיקום ודרגת האי ספיקה אפשר לקבל על ידי בדיקת דופלקס ורידי הרגליים.
    אני ממליץ לך גם להתענין בתשובתי שנתתי בפורום זה לשאלה דומה לפני כחודש, ואים לאחר עיון בתשובה יהיו לך שאלות נוספות - אסמח לענות.
    בברכה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• נפיחות לאחר פקקת - תגובה - תגובה

ד''ר ויקטור גינזבורג
    29/11/2011

רואה תשובתי לשאלה של רונן מ-15.10.2011 על "DVT"

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו