מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- בעיות עם פיסטולהמיכל19/02/2012
לפני שנה וחצי עברתי ניתוחון ליצירת פיסטולה ביד לטיפולי פלסמה פארזיס למחלת המיאסטניה ממנה אני סובלת בנוסף לסכרת סוג 1 .
רק שמאז היא נסתמה כבר 3 פעמים ועברתי צינתורים על מנת לפתוח אותה.
לפני חודשים עברתי דופלר עורקים מסיבה אחרת ובה נמצא הפרעה בזרימת הדם מעורק הסקבילה עד העורק האונלי ביד עם הפיסטולה לדברי הרופא שביצע את הפיסטולה זה ממצא תקין ביד עם פיסטולה.
ולכן הנחתי לענין.
רק שמאז יום חמישי כואבת לי היד עם הפיסטולה לכל האורך והיא מציקה מאד
יש טעם לברר את הענין או ששוב אני יקבל תשובה שזה תקין.
תודה
מיכל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בעיות עם פיסטולה - תגובה
ד``ר רם אברהמי19/02/2012פיסטולה ביד יכולה אכן להיחסם ולהתקלקל לפי התאור, צורך במספר צינטורים כנראה שיש בעיה עם הפיסטולה וזו כמובן יכולה להיות בשל גורמים שונים עורקים דקים ורידים דקים או יתר קרישיות וכדומה .אם יש קליניקה של כאבים לאורך היד או כל שינוי במצב כמובן שיש לפנות לבדיקה והערכה של כירורג כלי דם . לעיתים הרופא יכול לגלות הבעיה או לקבוע שכנראה אינה בשל כלי הדם במקרה שלך רצוי וכדאי להיבדק שוב על ידי כירורג כלי דם באם הבעיה אינה בכלי הדם יתכן ויש לברר סיבה אחרת לכאבים , בכל מקרה יש לברר תחילה מצב הזרימה ביד ובפיסטולה בפרט שזו פיסטולה שכבר נחסמה בעבר בברכה אברהמי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההפיסטולה
מיכל20/02/2012כרגע נראה לי מתפקדת למרות שבחלקה הראשון לרוב אין רטט אך בחלקה השני הרטט מורגש טוב.
הבעיה שהיד מציקה כמעט עד הכתף אני לא יכולה להגיד שזה כאב בלתי נסבל אבל בהחלט מציק כל הזמן גם בלילה.
ניסיתי לקבוע אליך תור או דרך מכבי או פרטי [ואני חייבת להגיד שהמזכירות מאד נחמדות] אך התור הקרוב הוא לעוד 3 שבועות.
הגיוני שהכאב ביד עד הכתף יהיה מלווה בבחילות?
תודה על כל התשובות והאכפתיות
מיכל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתוספת קטנה
מיכל21/02/2012במידה ולא הצליח להגיע לרופא כלי דם עד שבוע הבא יש מניעה לעבור טיפול כשהיד מציקה ????
או אם מצליחים לחבר אפשר .
בשבוע שעבר הטיפול עבר בשלום אם כי היד הציקה מה שלא היה בעבר אבל לא במידה שהיה צריך לעצור את הטיפול
שוב תודה על כל התשובות
מיכל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהסליחה על ריבוי השאלות
מיכל21/02/2012מה ניתן לקחת על מנת להרגיע את הכאב.
משככי כאבים רגלים לא כל כך הועילו .
אני יודעת שזה לא כאב שלא ניתן לעמוד בו אבל היד מציקה בכל שעות היום והלילה.
תודה מיכל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתוספת קטנה - תגובה
ד``ר רם אברהמי22/02/2012שמח שהפיסטולה פועלת נראה שיש הפרעה מסוימת כי את מצינת שינוי בכאב . אכן יש להבדק ולהעיך המצב לרוב החברים שמטפלים ומחבריםה לפיסטולה הם בעלי ניסיון רב ויכולים באמת ליעץ ולעזור בברכה אברהמי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהקודם כל תודה על התשובה
מיכל22/02/2012אכן הצוות שמחבר אחיות דיאליזה מאד נחמדות ובעלות ניסיון ומהם קיבלתי את ההמצלה לגשת לרופא כלי דם.
אחד הדברים ששונים בפיסטולה שלי לעומת אחרים היא שהפיסטולה שלי למרות שהיא בת שנה וחצי היא לא בולטת כמו של האחרים מבחיניתי זה מצוין רק שמבחינת האחיות זה יוצר תמיד בעיה וברוב המקרים לוקח כמה פעמים עד שמצליחים לחבר.
מיכל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
מנח לא טוב ותחושת לחץ ביד וכאב פנימי בחזה
כאב בקמיצה וגולה כחולה בולטת
תוצאות בדיקות MRI ופענוח התוצאות
עזרה בפיענוח סיטי אנגיו
התייעצות בנוגע לכלי דם וכריתת נגע שיושב על עצב
בדיקה של כלי הדם של כול הגוף בבדיקה אחת
כאב חזק כמה ימים ברגל הולך צולע
חוסר תחושה בגפיים התחתונות כבר שנתיים
היעצרות בעורקי רגלים מה הנורמה
ערוץ הבריאות
האם יש לכם ביטחון עצמי?