התמחויות שונות, אודה להסבר

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• התמחויות שונות, אודה להסבר
    קסיה
    10/03/2012

רקע: בת 37, הריון 7 (2 ילדים, 4 הפלות בשליש ראשון), הטרוזיגוט לפקטור 2, קלקסן מדי ערב, אי ספיקה ורידית דו צדדית נצפתה בדופלר.
    כרגע אני בשבוע 30 ונשלחתי להמטולוגיה לבדיקת אנטי פקטור 10 שאמורה לקבוע האם המינון של הקלקסן אותו אני נוטלת מספיק.
    במקביל, התבקשתי לגשת למומחה לכלי דם ולעשות בירור וסקולרי.
    האם תוכלו להסביר לי בבקשה: יש מחלקה המטולוגיה ויש יחידה וסקולרית. האם היחידה הוסקולרית היא חלק מהמטולוגיה? האם רופא מומחה וסקולרי, הוא גם מומחה לפקטורים של קרישיות? אני שואלת מכיוון שכאשר נמצא הממצא הזה לאחר הפלות חוזרות, שלחו אותי להמטולוג ולא למומחה כלי דם. אודה לכם מאוד מאוד להבין קצת יותר...
    אילו שאלות רלוונטיות אני יכולה לשאול את המומחה הוסקולרי? תודה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• התמחויות שונות, אודה להסבר - תגובה

ד``ר רם אברהמי
    10/03/2012

כירורג כלי דם מומחה לצנרת לורידים המטולוג למחלות והפרעות במרכיבי הדם . יתר קרישיות . ברור לכך על ידי המטולוג כירורג כלי דם מבין בנושא אך לא מנהל הברור והטיפול . בדליותואי ספיקה מטפל כירורג כלי דם שלב ראשון בהריון ולאחר הנקה לא מנתחים או מטפלים אלא ממליצים על גרב אלבטית באם פקקת שטחית קלקסן אגידה גרב וקומפרסי מיים קרים . לאחר הלידה וסיום הנקה דופלקס לורידים באם יש ליקוי יחד עם הפרעה קלינית ניתן לטפל בלייזר , גלי קול , קיטור מבחינתך בשל הפרעה בקרישיות תהיה חובה להמשך קלקסן 10 ימין מיד לאחר הטיפול שנועך לסגור הורידים המקולקלים בברכה אברהמי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו