אי ספיקה בספנה הגדולה בשוק

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אי ספיקה בספנה הגדולה בשוק
    טל
    14/03/2012

לפני מספר ימים סבלתי מתחושות של קור וכאבים בכף רגל ימין. הרגל גם הפכה ללבנה מהקרסול ומטה. התופעה חלפה כעבור כשעתיים, אבל חזרה על עצמה עוד כפעמיים. במיון איכילוב נתנו לי אספירין. רופא המשפחה המליץ לי על "טבעפירין".
    בעצת הרופא, בצעתי בדיקת דופלר המערכת הורידים שטחית ועמוקה גפיים תחתונות.
    בתוצאות שנקבלו נרשם - מערכת עמוקה תקינה דו צדדי. ימין - אי ספיקה בספנה הגדולה בשוק.
    תוצאות בדיקות דם (סוכר, קרישיות, כלוסטרול) - יצאו תקינות.

מאחר והתור לרופא כלי הדם נקבע לי רק לעוד שבועיים, אשמח לדעתך בנושאים הבאים:
    1. האם להמשיך לקחת אספירין\טבעפירין?
    2. אני ספורטאי (רץ, שוחה, רוכב) - האם להימנע מפעילות ספורטיבית?
    3. עוד משהו שעלי לעשות עד לפגישה עם מומחה כלי הדם?
    תודה רבה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• אי ספיקה בספנה הגדולה בשוק - תגובה

ד``ר רם אברהמי
    18/03/2012

עניתי על הנל בפורום אחר האי ספיקה בבדיקת ורידים לא קשורה באם מצב נישנה יש לפנות לבדיקה של כלי דם בזמן שמתרחש הרושם שיתכן והבעיה הינה לא בכלי דם כמובן המשך אספרין מניעה מעישון ויש לברר מצב העורקים . אם לאחר טראומה נראה שיש מקום לבדיקת אורטופד בברכה אברהמי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אי ספיקה בספנה הגדולה בשוק - תגובה

ד``ר רם אברהמי
    18/03/2012

עניתי על הנל בפורום אחר האי ספיקה בבדיקת ורידים לא קשורה באם מצב נישנה יש לפנות לבדיקה של כלי דם בזמן שמתרחש הרושם שיתכן והבעיה הינה לא בכלי דם כמובן המשך אספרין מניעה מעישון ויש לברר מצב העורקים . אם לאחר טראומה נראה שיש מקום לבדיקת אורטופד בברכה אברהמי

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו