פיברומה ואנדומטריו

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• פיברומה ואנדומטריו
    מישל
    18/03/2012

שלום רב, אני בת 29 סובלת ממחלה הגינקולוגית אנדומטריוזיס ועברתי ניתוח להסרת נגעים באגן שבוע שעבר.
    צ
    יש לי וריד בולט בגרון ועליו יושב לו נגע עגול מושלם והוריד נראה סגול ובולט כאילו הנגע חוסם את הוריד באמצע...

עשיתי ביופסיה שבועיים לפני בחיך מעל הענבל בגלל הרגשת חנק ומשהו מפריע בגרון והתברר כרקמת חיבור פיברומה...... הרופא ביקש שיבדקו אם יש אפשרות שזה גם אנדומטריוזיס אבל בגלל שזה מצב נדיר שזה מגיע לגרון לא יודעת אם בדקו.....

אני סובלת מאוד בצוואר מדקירות ובכתף ימין ויש לי לפעמים גם טשטושי ראייה...
    הדבר הפיסי היחיד שהראה בעיה זה הנגעים באגן והפיברומות בגרון.....

אני כותבת בפורום כלי דם בגלל שהנגע יושב על כלי דם בתקרה של הגרון הוא גדול וסגול ואני לא יודעת לאיזה סוג של רופא לפנות והאם כדאי ללכת לרופא כלי דם כירורג שיראה??
    אני מספיק סובלת ממחלת האנדומטריוזיס ופשוט רוצה הרגעה שבטוח זה לא זה ורופא נשים לא לוקח ביופסיה מהגרון...... תודה לתשומת הלב אשמח לתשובה. :)

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    פיברומה ואנדומטריו

הוספת תגובה

• פיברומה ואנדומטריו - תגובה

ד``ר רם אברהמי
    18/03/2012

אם מדובר בנגע בתוך הלוע בפה הבדיקה על ידי אאג אם מדובר בוריד חיצוני בצואר יש לפנותלכלי ם יתכן ומה שאת רוה זה קריש דם בוריד שנוצר לאחר הביופסיה מהעינבל ממליץ להיבדק שוב על ידי הרופא שביצע הביופסיה אם הממצא חדש כנראה לא מדובר באנדומטריוזיס מה גם שהמיקום לא מתאים ויותר מתאים פקקת קטנה בוריד שטחי באזור ניתוח שביצעת בברכה אברהמיבברכה אברהמי.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו