מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- הוריד נקרעשלי06/04/2012
תרמתי דם לפני 3 שנים והוריד שם נקרע לי עקב המחט העבה שהוכנסה לי היה לי קצת שטף דם שעבר לאחר מכן עכשיו גם אחרי 3 שנים לא יכולה לעשות בדיקות דם ביד הזאת בגלל שאין שם את הוריד וגם יש לי לעיתים כאבים באיזור שמאוד מפריעות לתפקוד היומיומי וגם הפרעות קצב בלב(יודעת שלא קשור לפורום זה אבל אולי עקב הקרע בוריד יש ליקוי בהולכה של הדם ללב וזה גורם להחסרת פעימות שסובלת) אודה לך מאוד שתענה לי בפירוט על הבעיה והקשר ומה אפשר לעשות ??.?
כבר נמאס לי מזה:(* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הוריד נקרע - תגובה
ד``ר רם אברהמי08/04/2012השבתי בפורום הכללית לנל בבררה אברהמי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהנכון אבל...
שלי08/04/2012שאלתי אותך גם על מה אפשר לעשות במידה ובאמת מבדיקות עולה שנקרע לי הוריד ביד ועקב זה יש לעיתים כאבים באיזור מה אפשר לעשות לזה??? ומה ההשלכות??? ולמה זה יכול לגרום הקרע בוריד...? חשוב לי שתענה לי על כל השאלות כי אני מודאגת נורא וכפי שראית אני שאלתי בכמה פורומים כי זה חשוב לי לדעת לפני שאני נכנסת לזה.... תודה מראש!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובה
רם אברהמי08/04/2012קודם כל לא נקרע וריד מבדיקה מקסימום יש בו חור קטן של המחט . אין לזה כל השלכות ודאי לא אחרי 3 שנים. אין בדיקה ממשית לברר מה היה לפני 3 שנים צינתי שאינו משפיע על שינוי קצב לב. בנוסף אם היתה פגיעה מקומית בוריד מקסימום הוא עובר פיברוזיס ואין לכך כל חשיבות או השלכה . כאב ממוקד במקום יתכן בשל פגיעה בעצב שנמצא בקרבת מקום לרוב חולפת לאחר מספר שבועות ולא נמשכת חודשים צינתי שניתן פשוט להיבדק אצל כירורג כלי דם כדי לשאול השאלות פנים אל פנים חג שמח בברכה אברהמי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה חג שמח!
שלי09/04/2012עכשיו אני יותר רגועה...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
מנח לא טוב ותחושת לחץ ביד וכאב פנימי בחזה
כאב בקמיצה וגולה כחולה בולטת
תוצאות בדיקות MRI ופענוח התוצאות
עזרה בפיענוח סיטי אנגיו
התייעצות בנוגע לכלי דם וכריתת נגע שיושב על עצב
בדיקה של כלי הדם של כול הגוף בבדיקה אחת
כאב חזק כמה ימים ברגל הולך צולע
חוסר תחושה בגפיים התחתונות כבר שנתיים
היעצרות בעורקי רגלים מה הנורמה
ערוץ הבריאות
האם אתם חולי ניקיון?