דליות באגן

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• דליות באגן
    יסמין
    13/04/2012

שלום רב
    בת 43, בשל גודש באזור פרינאום בוצע MRI אגן שהדגים דליות מרובות באגן, באזור סביב הנרתיק ובלביה בעיקר צד ימין,
    באזור הגודש בפנרינאום יש כל הזמן אי נוחות רבה ותחושות של לחץ, כמו כן הרירית בנרתיק בצד זה צורבת (בקיום יחסי מין היתה צריבה חזקה דימום קל והאזור נראה אדום).
    לשאלתי - האם יתכן ויש פגיעה ברירית באזור זה בשל הדליות שנמצאות שם ואין ניקוז דם טוב (כמו שדליות ברגליים יכולות לגרום לפצעים/כיבים בעור?) רופא נשים טוען שלא סביר אבל אני לא רגועה ורציתי את ייעוצך, וכן האם ניתן להפטר מהדליות הללו?
    בתודה
    יסמין

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    דליות באגן

הוספת תגובה

• דליות באגן - תגובה

ד``ר רם אברהמי
    14/04/2012

גודש אגני בעיה מוכרת יש טיפול וצריך לטפל בפרט אם יש קליניקה כפי שאת מתארת יש לפנות לכלי דם . אפשר לבלינסון למחלקה שלנו לראות הMRI ולהמליץ על טיפול לרוב בצינטור וסגירה של הורידים המקולקלים בברכה אברהמי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• דליות באגן

אור
    25/10/2012

שלום, אני בת 67, ויש לי דליות באגן. לפי אבחנת אמ.אר.אי. אני אחרי ניתוחים להוצאת שחלות ורחם, ובמקום אחד, לא הוציאו את כל השחלה בטעות. שם יש לי כאבים חזקים, המקרינים לגב, לרקטום ולמפשעות. יש לי גם פיגמנטציה באגן. השאלה האם הדליות גורמות לי לכאב הנקודתי באיזור השחלה שלא הוצאה כולה, איזור שתמיד היה רגיש, ועכשיו יש כאבים לפעמים חזקים. גם בלילה.אודה על תשובה בהקדם. אין לי חיים. תודה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו