פיברומה בגרון וכאבים בצוואר שכם וכת

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• פיברומה בגרון וכאבים בצוואר שכם וכת
    מילנה
    14/05/2012

שלום רב, אני בת 28 עם כולסטרול גבוה של 250 לא בטיפול תרופתי - בדיאטה.
    לפני 5 חודשים עשיתי ביופסיה לפיברומה בגרון. מאז יש לי עוד פיברומה שצמחה לה על וריד ורופא אף אוזן גרון טוען שזו לימפה. הנקודה יושבת על וריד סגול מאוד ויש לי כאבים בצוואר גרון שכם וכתף ימין. אני בבירור על הכאבים - סיטי צילומים ועשיתי גם גסטרו ולא מצאו את המקור להתכווצויות צוואר גרון שכם כתף. אני מודאגת ולא יודעת לאיזה מומחיות לפנות מאחר שמצבי נגרר ומחמיר - עברתי היום רופא משפחה מאחר שהוא רק נתן לי משכחים חזקים ולא הפנה אותי לבדיקות והכאבים מחמירים. בנוסף יש לי צלילים באוזניים כמו של "זרמים" וזה מגיע מאחורי האוזניים. האם יש מקום ואולי קשר לפיברומות שיש בגרון ואולי כתוצאה חסימה של כלי דם ולאיזו מומחיות לפנות? יש לי גם קליקים עדינים בצוואר מאחור ומחמת המיקום אני מודאגת.... אשמח מאוד לתשובה מה כדאי לעשות. בתודה רבה על תשומת הלב. מילנה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• פיברומה בגרון וכאבים בצוואר שכם וכת - תגובה

ד``ר רם אברהמי
    19/05/2012

אין לי יכולת לדעת במה מדובר לפי התאור עברת ברור מקיף יש לחזור לבקש מרופא המשפחה שיכוון אותך בברכה אברהמי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו