דופק ביטני

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• דופק ביטני
    רני
    06/06/2012

במהלך השנה האחרונה התחלתי להבחין בדופק ביטני אשר מופיע בשכיבה על הגב ומרעיד את הבטן. בתנוחה זו הפולס אשר נוצר בבטן גורם לי לאי נוחות. בנוסף במהלך שנה זו החלו גם תופעות של מעי רגיז (גרפסים , גזים, כיבה רכה, אי נוחות ,כאבי בטן,מלאות) לאחר בירור של גסטרולוג (US בטן + גסטרוסקופיה+ בדיקות דם ) אובחנתי כבעל מעי רגיז. עברתי US על האורטה והכל יצא תקין. הייתי מעוניין לדעת האם יש צורך בבדיקה \ בירור נוסף ? האם יכול להיות קשר בין הדופק הבטני לתופעות המשויכות למעי רגיז?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    דופק ביטני

הוספת תגובה

• דופק ביטני - תוספת מידע

רני
    06/06/2012

רציתי להוסיף שאני בן 34

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• דופק ביטני - תגובה

ד``ר רם אברהמי
    12/06/2012

אין קשר בין מעי רגיז לאורטה אם בוצע סונר והאורטה תקינה אז כנראה אין צורך בברור נוסף בכוון זה . באנשים רזים ניתן למשש האורטה . בכל מקרה שווה להיבדק גם אצל כלי דם אך כאמור לפי ההדמיה שביצעת הכל מבחינת כלי דם תקין בברכה אברהמי

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו