ורידים בולטים אחרי ניתוח קיטור

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ורידים בולטים אחרי ניתוח קיטור
    לילה
    25/06/2012

שלום,
    אני בת 24, ובתחילת פברואר עברתי ניתוח בקיטור לוריד ברגל שמאל, גם את ההסתעפויות שלו הבולטות הרופא חסם, שבגלל זה מלכתחילה פניתי לבדיקה. מה שמטריד אותי עכשיו שמאז נהיו לי עוד 2 ורידים בולטים באותה הרגל. האם זה נורמלי? האם יש משהו שאפשר לעשות בכל זאת נגד ורידים בולטים ברגליים? האם כל הטיפולים מסתכמים בזה שצריך לעשות הזרקות קצף או ניתוחי קיטור לורידים עצמם? אין טיפולים אחרים, מעבר לטיפולים המקומיים לכל וריד/נים בנפרד?

תודה רבה מראש,

לילה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• ורידים בולטים אחרי ניתוח קיטור - תגובה

ד``ר רם אברהמי
    27/06/2012

בכל טיפולי הורידים שאינם ניתוח להוצאה שלהם נשארים הורידים הסתומים עד שהם נספגים. כך שגיליו ורידים בולטים נוקשים לאחר פעולת קיטור, לייזר, הזרקות או גלי רדיו אינה חריג . לוקח זמן מספר חודשים עד שנספגים . כמו כן זה נכון שבחלק המקרים ורידים שהיו קטנים מתבלטים וגדלים לאחר טיפול בחבריהם שהיו לידם והפתרון הינו טיפול נוסף בהם על ידי הזרקות קצף או בצורה אחרת .
    מתסכל אך מאחר ואנו מטפלים בדליות והורידים עצמם ולא בתופעה או הגנטיקה זה המצב . בברכה אברהמי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו