שטף דם ע נ ק!! לחוצה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שטף דם ע נ ק!! לחוצה
    לאה
    01/07/2012

שלום,

לאחר הריונות הופיעו לי ברגליים הרבה נימי דם - חוץ מבעיה אסתטית שמאוד מפריעה לי, אין בעיה רפואית - גם לא בדופלר. לצערי, רופא כירורג לא ממליץ על טיפולים כגון הזרקות.
    לפני יומיים הופיע לי באופן פתאומי ביותר מאחורי הברך שטף דם ענק בגודל של אפרסק גדול.. היתה לי נפיחות וכאבים שלא ניתן לדרוך על הרגל, אבל ליום המחרת הכאבים נעלמו ונותרה אי נוחות ורגישות. הכתם הזה הפך לשחור ומכיוון שמאוד נלחצתי הלכתי לבי"ח. שם עשו לי בדיקת דם כללית + תפקודי קרישה - הכל תקין ושחררו אותי להמשך מעקב אצל המטולוג. התורים בקופ"ח לעוד כחודש וחצי.
    שאלתי: מה בדיוק קרה לי (שאלו אותי מספר פעמים האם קיבלתי מכה, ולא קיבלתי. אבל בקלות יש לי סימנים כחולים על הגוף גם מבלי שאני מרגישה שקיבלתי מכה). מה יהיה עם השטף דם הזה - האם זה מסוכן, האם זה יעלם? האם אפשר להמתין חודש וחצי עד שרופא יראה אותי?
    אני מאוד לחוצה ממה שקרה ובעיקר לא מבינה מה קרה, גם בבי"ח היו מופתעים ולא נתנו לי תשובות ברורות.

תודה רבה
    לאה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שטף דם ע נ ק!! לחוצה

הוספת תגובה

• המטומה

רם אברהמי
    04/07/2012

לפי התאור מדובר בהמטומה ספונטנית מפקיעה של נימים0 זה יחלוף תוך שבועיים שלושה ניתן לטפל בנימים תקבעי ליעוץ אצלי 6436938 בברכה אברהמי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• טיפול בנימים-המשך

לאה
    06/07/2012

שלום ותודה
    האם הטיפול בהזרקות באמת יעיל?
    הרופא שלי אמר לי שלא, ואמר שזה לא פותר את הבעיה ויצוץ לי במקום אחר
    כתבת לי לקבוע פגישה אצלך, אבל לפני שאני מגיעה ומוציאה הרבה כסף, רוצה לדעת אם אפשר להיפטר מהבעיה האסתטית הזו לתמיד

תודה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו